Firma arrangement med 60 mennesker, da 1/3 havde fÃ¥et mad og buffeten var tom (hvis man kan kalde 4 smÃ¥ ovnfade for en buffet) mÃ¥tte vi selv bede personalet og at komme med mere mad (af flere omga... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
D. 26.12. holdt vi en familiefest hos jer I Elverstuen, og det hele forlÞb fuldtud til vores tilfredshed, en flot skiltning af festen ved indgangen og ved lokalet, som var fint til formÃ¥let, bordene... ãã£ãšèŠã
Dejlig sommer dag, hyggeligt sted, opmÊrksom betjening. Havde en Smartbox = Fire mindre stykker smÞrrebrÞd serveret pÃ¥ én gang âJomfruens valgâ Syntes det var en kedelig og tarvelig tallerken... ãã£ãšèŠã
Stor skuffelse! FÞrste og sidste besÞg. Laaannggg ventetid. Ãllet var bestemt ikke perlende koldt og smÞrrebrÞdet var pÃ¥ ingen mÃ¥de pengene vÊrd. 80 kr for en HEL bakke fuldstÊndig smagsforladt leverp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks bedst beliggende restaurationsbryggeri â PÃ¥ den smukkeste skovvej midt i Hareskoven. Alt er hjemmelavet og tager udgangspunkt i sÊsonens rÃ¥varer
é£çµ¡å
Skovlystvej 2, 3500, VÊrlÞse, ãã³ããŒã¯
- info@bryggeriskovlyst.dk
- www.bryggeriskovlyst.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Firma arrangement, elendig mad!
Firma arrangement med 60 mennesker, da 1/3 havde fået mad og buffeten var tom (hvis man kan kalde 4 små ovnfade for en buffet) måtte vi selv bede personalet og at komme med mere mad (af flere omgangen, ved flere retter), på trods af de gik forbi hele tiden for at servicerer baren.
Da man endelig kunne få lidt mad, var den elendig, tÞrt, smagslÞs, ingen sovs og fisk som havde en kraftig smag af fisk, som om den har ligget for lÊnge uden for kÞl.
Kommer aldrig igen, heller ikke selvom firmaet betaler.
Dejlig mad Kan anbefales
Vi var til konfirmations fest
Vi var til konfirmations fest med 50 personer, Fantastisk mad og serveringen var meget fin. Deres Créme brûlée var virkelig god
Har kÞbt skovlyst alkoholfri pale aleâŠ
Har kÞbt skovlyst alkoholfri pale ale og har nu 3 forskellige gange oplevet at den virker som et affÞringsmiddel. Måske kan jeg ikke tåle ingredienserne. Da jeg prÞvede at finde ud af hvor den Þl er produceret viser det sig at skovlyst ikke er en dansk Þl, men at den er produceret i Polen. Fremover vil jeg virkelig undersÞge hvor specialÞl er produceret inden jeg kÞber dem.
Mest kedelige pariserbÞf
Mest kedelige pariserbÞf
SÞdt personale og ok Þl og kaffe.
Men jeg har sjÊldent oplevet en mere kedelig pariserbÞf til kr. 168.
Advarsel: Kedelige flade Þl
For nylig var der tilbud på Skovlyst Þl til 10 kr for 50 cl. Det lÞd jo meget godt, så jeg kÞbte et bredt udvalg.
Da jeg Ã¥bnede den fÞrste flaske var det som om kapslen nÊrmest faldt af. Ãllet var fladt, helt uden brus og rent ud sagt en kedelig omgang.
Jeg antog jeg bare havde fået en uheldig flaske, men nej! På samtlige faldt kapslen af på samme måde og samtlige Þl var en fesen slatten kedelig omgang, hvor der stort set ingen forskel var på smagen.
10 kr er ikke mange penge, men desvÊrre 10 kr for meget for denne parodi på 'håndvÊrk'.
Uspiselig bÞf til 395 kr!
Min ribeye-bÞf til 395 kr. var FYLDT med sener, som tyggegummi hele vejen igennem, ikke ét reelt stykke kÞd, og kokken var slet ikke imÞdekommende, så jeg kom til at betale fuld pris.
Derudover var tre af Þllene på menukortet udsolgt.
Vi var et selskab på syv, og ingen af os har lyst til at komme igen.
Lunken Þl, små serveringer og hÞje priser
En trist oplevelse at besÞge Bryggeri skovlyst, som ellers ligger hyggeligt og idyllisk og som i Þvrigt havde fint med besÞgende gÊster. Vi bestilte en af deres egne Þl, som var lunken og halvflad. Vi bestilte hver en paneret og stegt fisk med mayonnaise og rejer. Men det skulle mÃ¥ske hedde mayonnaise med fisk og rejer, de havde ikke sparet pÃ¥ deres hjemmerÞrte mayonnaise som havde klÊdt rigtig godt til noget mere fisk. Til hele 155 kr fÃ¥r man en lille tynd gnalling af en fiskefilet. Vi er kÞbenhavnere og selv der fÃ¥r man ikke sÃ¥ lidt mad for pengene. Herefter fik vi mÞrbrad af landgris med svampe ala creme, og jeg er da glad for at grisen havde et godt liv inden den mÞdte kokken⊠grisen var vendt i mel og âstegtâ den var blÞd, mushi, sej, hvordan man sÃ¥ end formÃ¥r begge dele pÃ¥ engang kan man jo undres over, og ja, alt andet end lÊkker. Svampe ala creme, er en ret simpel anretning som er svampe i flÞde, men de er svampe har aldrig set flÞde i deres liv, en kedelig pulveragtig sovs som ikke kunne tvinges ud af dens lille skÃ¥l, sÃ¥ stiv og gelé agtig var den. Den meget unge tjener som besÞgte vores bord 0 gange under bespisningen, fik at vide, da vi sÃ¥ skulle have regningen af grisen ville vi ikke betale for. Det fik han sÃ¥ lov til af nogen fra kÞkkenet at efterkomme. Alt i alt en Êrgerlig oplevelse - vi kommer ikke igen.
Super godt
Super godt!
Personale er sÞde og profesionelle
Rigtig god mad isÊr smÞrrebrÞdet
Har vÊret på Skovlyst mange gange og altid god service
Kan anbefales her fra!
Bryggeriet i skoven var lÞbet tÞr for 2âŠ
Bryggeriet i skoven var lÞbet tÞr for 2 Þl typer. Vi valgte 2 andre typer, hvor den ene smagte af citron / citronsyre, det skulle der ikke vÊre i den Þl type. Den anden Þl var også sur/syrlig, og opskÊnket i plastkrus, det skal da vÊre glas isÊr når det er et såkaldt bryggeri. 1 stjerne for at kunne sidde ude i hyggelig gårdhave med sol.
En meget skuffende oplevelse
En meget skuffende oplevelse â kan ikke anbefales
Vi besÞgte restauranten med forventning om en hyggelig aften, men desvÊrre blev det en stor skuffelse. Allerede fra starten gik det galt. Vores tjener var ung og tydeligvis ufaglÊrt â muligvis studerende â og virkede usikker pÃ¥ alt. Der blev lavet mange fejl i vores bestilling. Vi havde bestilt 2 forretter og 4 hovedretter, men fik serveret det modsatte.
Da vi gjorde opmÊrksom på fejlen, blev det ikke rettet, og på regningen stod vi alligevel til at betale for retter, vi aldrig havde fået eller spist.
Maden var desvÊrre heller ikke nogen redning. Hovedretterne kom kolde på bordet, og kÞdet var uden smag og kedeligt tilberedt. Vi påpegede, at maden var kold, men personalet reagerede ikke på vores klage. Det fÞltes som om, det slet ikke blev taget alvorligt.
Priserne ligger på et niveau, som på ingen måde hÊnger sammen med kvaliteten af hverken mad eller service. Samlet set gik vi derfra med en meget dårlig oplevelse, og vi fÞlte Êrligt talt, at vi havde spildt både penge og tid.
Vi kommer ikke igen og kan desvÊrre ikke anbefale stedet til andre.
Jeg har vÊret pÃ¥ Skovlyst 15-20 gangeâŠ
Jeg har vÊret på Skovlyst 15-20 gange over de seneste 15 år, dog kun selv booket bord 2 gange.
Jeg har ikke vÊret pÃ¥ restauranten én eneste gang, hvor der ikke har manglet noget. Enten glemmer de at komme med bestillinger, glemmer bestik, glemmer at man pÃ¥ forkant har sagt âdenne mad skal vÊre uden xxxâ. Ting som man ikke kan bestille pÃ¥ menuen fordi de er lÞbet tÞr eller det er uden for sÊson. Der er ingen, eller langsom, opfÞlgning pÃ¥ gÊsterne under middagen, ingen spÞrger om alt er godt.
Til sommerbuffet i går, var det ingen undtagelse, vi skulle selve hente tjeneren for at bede om menukort til dessert, vi sku selv spÞrge om de tilbÞd kaffe.
Den unge mand som stod i buffeten var super sÞd, men han måtte selv hente ekstra forsyninger til buffeten så gÊsterne stod og ventede på han kom retur og kunne skÊre kÞd.
Jeg har nok oplevet 10 gange at ekstra bestilling af Þl er blevet glemt, så det er jeg stoppet helt med.
Stedet er sÃ¥ hypet fordi det er et bryggeri i hyggelige omgivelser, âhÃ¥ndmadderneâ er ogsÃ¥ altid gode synes jeg, men resten er sÃ¥ ringe at jeg hÃ¥ber det snart fÃ¥r konsekvenser for deres forretning. ISÃR servicen pÃ¥ gulvet. Jeg dukker sikkert op igen fordi jeg bliver inviteret, men jeg kommer aldrig til selv at bestille bord derude.
Sidste gang jeg kommer på skovlyst
Bliver betjent af en sÞd pige udenfor, der oplyser at jeg/vi ikke kan få et glas til min fadÞl - Stout og en hvedÞl. Det er kun til spisende gÊster ? Der er åbenbart forskel på folk og deres pengepung. Nå jeg godtager desvÊrre at vi skal drikke fadÞl af et plasticglas og jeg mener bestemt, at hverken en Stout eller en hvedeÞl skal drikkes af plasticglas, men af forskellige former for glas, for at nyde Þllet på flere forskellige måder. Nå det så er skrevet og sagt, så var Þllet en gang lunken kop te at drikke og den sÞde pige prÞvede endda at gå indenfor og tanke yderligere et glas Þl op indenfor, for der måtte det jo vÊre koldt ? Nix jeg kunne ligeså godt have bestilt en varm kop cacao og smagen var simpelthen så dårlig at jeg hÊldte over halvdelen ud. Jeres kÞleanlÊg må vÊre gået i stykker.
For 185 kr.incl.flÊskesvÊr var det den dÃ¥rligste oplevelse jeg har vÊret ude for i meget lang tid og dermed sidste gang jeg sÊtter mine ben der desvÊrre,samt jeg vil frarÃ¥de alle jeg kender om ikke at komme der. Ãrgerligt nÃ¥r man nu har kommet der i mange Ã¥r, men livet er for kort til varmt Þl i plasticglas.
DÃ¥rlig Sommer Buffet
Vi var der i går til Sommer Buffet. Den kostede hele 350 kr. pr. person, men var bestemt ikke det vÊrd.
DÃ¥rlig picnikboks og uvenlig betjeningâŠ
Jeg har skrevet min kritik til skovlyst men uden at fÃ¥ svar. Derfor skriver jeg her. Vi havde bestilt picnicbokse til 11 personer til afhentning 11.40. Kom lidt fÞr og blev mÞdt af â vi Ã¥bner fÞrst klokken 12â ingen âgod dagâ eller lign. I restauranten stod 4 halvsure tjenere maden var generel dÃ¥rlig BrÞdet var tÞrt tÊrten var tÞrt og piroquen virkede ikke fÊrdigbagt. Vi tror det var lavet dagen fÞr. Det passer fint sammen med at den stod helt klar 15 min fÞr afhentning selv om vi havde fÃ¥et at vide at vi tidligst kunne hente dem 11.40
Det er ikke anbefalelsesvÊrdigt
Har holdt fÞdselsdag med brunch for 50 personer
Dejligt lokale med god plads mellem bordene. Maden var virkelig, god velsmagende og spÊndende. Vore gÊster roste ubetinget hele oplevelsen.
Vi holdt min svigermors 86 års dag
Vi holdt min svigermors 86 års dag
SÞndag .
Vi var 3 der bestilte Stjerneskud.
De 2 af os fik nogle med 2 fisk på.
Og den den 3 fik et lille et med en fisk.
Var ikke lige klar over at der var 2 fisk på de andres.
Kaldte på Tjeneren,
Og sagde hvorfor der var en lille fisk på den jeg fil
NÃ¥r det var samme pris.
Det kunne de ikke gÞre noget ved.
Maden var dejlig.
Men ikke i orden at man ikke gjorde noget ved det.
Skulle have taget et billede af det lille stykke fisk.
Man kan altid vÊre bagklog.
Dejlig frokost på Skovlyst
Vi var 4 til frokost på Skovlyst, og det var en dejlig oplevelse! Meget hÞflig og hurtig betjening og nogle super lÊkre anretninger. LÊkkert anrettet og rigelige mÊngder, - trods god appetit, levnede vi en del :-) .
Til vore frokost fik vi dejlige Þl, som hver havde sin sÊrprÊg,- helt som bekrevet i Þlkortet.
Har lige fÃ¥et serveret en ELENDIGâŠ
Har lige fÃ¥et serveret en ELENDIG bÞf... til 395,- i anledningen af min sÞde sÞsters fÞdselsdag, hvor hun gerne gÞre dagen mindevÊrdig. Det blev den ogsÃ¥, for jeg vil huske den bÞf, som det kedeligste stykke kÞd jeg har fÃ¥et LÃNGE... Den sÃ¥ allerede "problematisk" ud da den blev bÃ¥ret ind, og den var sÃ¥ sandelig ogsÃ¥ bÃ¥de sej, og umulig at tygge, og helt til grin ift. 4 stk tilfÊldige EntrecoteÂŽs.. indkÞbt i Netto forleden til 179,- !!!
Jeg prÞvede at spise lidt fra begge ender, og det var det samme.. skar den over, og prÞvede i midten.. igen, sej og svÊr at skÊre ud.. pÃ¥talte problemet, hvorefter jeg fik svaret: "Det er jeg da ked af", hvor til jeg svarede: "Ja, DET er jeg sandelig ogsÃ¥".. og sÃ¥ gik hun, med over halvdelen af bÞffen, urÞrt... uden tilbud om noget som helst.. ny bÞf, afslag, kage, kaffe.. som hÞrer sig til, nÃ¥r gÊsten tydeligvis ikke har fÃ¥et vÊrdi for pengene.. Min sÞster fik heller ikke sin hovedret, og bad sÃ¥ om regningen uden at jeg opdagede det, og den kom til gengÊld prompte.. = FULD pris! Jeg pÃ¥talte igen min utilfredshed, men der var absolut ingen antrÊk til afslag, eller tilbud om noget som helst... virkelig DÃ
RLIG stil! Jeg har vÊret der mange gange, og aldrig vÊret super imponeret.. men i dag blev jeg virkelig sur.. for hvis jeg kan tilberede en netto bÞf, så den er LANGT bedre, kan jeg ikke se noget formål med at komme igen, og betale overpris.. nogensinde!
De andres bÞffer = "Fine"
Datter skar lidt i min = "Chewy"
Bearnaisesauce = "Middelmådig"
Pebersauce = "LÊkker" (Smagte dog ikke af peber)
Salat = "No no no"
Betjening og ventetid i Þvrigt = "Fin"
Pris = "Ikke det vÊrd"
Ingen imÞdekommenhed fra personalet
Vi var forbi Bryggeri Skovlyst 20/4-2025 og kom ind i Restauranten kl. 16:49 og ville kÞbe drikkevarer til at nyde udenfor. Beskeden fra personalet var, at vi ikke kunne kÞbe noget, fordi de lukkede om 10 minutter. Der var ingen imÞdekommenhed overhovedet og intet forsÞg på at finde en lÞsning (fx at få et par plastickrus med med udenfor).
Jeg bor i området og er kommet på Skovlyst igennem de sidste 10 år. Det har altid vÊret ok men betjening har altid vÊret ekstrem dårlig. Jeg har altid som kunde haft oplevelsen af at vÊre til besvÊr. Jeg har aldrig oplevet en lÞsningsorienteret adfÊrd - tvÊrtimod.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ