レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har fÃ¥et deres sÊsonbord, et par gange fÞr, og det bestilte vi igen til 6 personer, sjÊldent har jeg set sÃ¥ lidt mad . forret egentligt rimelig med 3 ret smÃ¥ hapsere, men hovedretten var meget smÃ¥... もっず芋る

Dejlig Þl, SÞd betjening og fin mad. Manglende 2 stjerner skyldes langsom betjening (ja, der var mange i lÞrdags, men det bÞr I inddrage i bemandingen). Og en skuffende oplevelse med jeres sÃ¥kald... もっず芋る

LÊser pÃ¥ hjemmesiden klokken 17, at kÞkkenet er Ã¥bent til klokke. 21.30. MÞder op 20.15 og fÃ¥r beskeden: “i kan ikke bestille mad, kÞkkenet er lukket”. For ligesom at verificere dette stÃ¥lsatte arg... もっず芋る

Kort anmeldelse: Vi spiste frokost pÃ¥ Restaurant Skovlyst i Svanninge Bakker og fik en fantastisk oplevelse. Vores pariserbÞf med lokalt Welsh Black-kÞd var bÃ¥de lÊkker og bÊredygtig, og dertil nÞd... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

skovlyst, fåborg, bryllup, konfrimation, konferencer,Restaurant Skovlyst

2.7

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Hold jer til Þllet

Hold jer til Þllet
Vi var 4 mennesker ude og spise aftensmad på Restaurant Skovlyst i VÊrlÞse d.30/7-21
Det var en god start med sjove fantasifulde snacks - forretterne var nogenlunde - men alle 4 hovedretter var måske lavet i forgårs? En blanding af overkogte og rå ‘nye’ kartofler.
‘Stegte’ rÞdspÊtter, der var kogt pÃ¥ den ene side - garniture: nogle slatne sure rabarber, kalvebryst der var stegt totalt dÞdt, gammeldags sovs, der var uden smag. Intet var velkrydret.
Nej tak vi skulle ikke have dessert.
Meget sÞde unge der serverede - og beliggenheden er fantastisk, derfor en stjerne.
Men vi kommer ikke igen og spiser - og anbefaler ikke stedet til nogen

2021幎8月1日

BesÞg ikke denne restaurant

BesÞg ikke denne restaurant, var der i går den 20.07.21, elendig betjening, de glemte en kuvert, der fÞrst kom efter 20 minutter, efter at der blev rykket ! og en levering helt uden undskyldning ! Uforskammet. Desuden var de 2 bestilte burgere indeholdende gammel salat, bÞffen var ikke gennemstegt, og min svigerdatter fik problemer med maven kort efter at hun havde smagt på den. Bliv vÊk og find et bedre sted på Bakken, Lasse Asp / HillerÞd

2021幎7月21日

Picnickurve

Bestilte 3 picnickurve, som jeg skulle have med hjem
Til en venindefrokost i haven. Super dejlig mad, lige til at pakke ud og spise med det samme.
SÞde og venlige personale . Det er ikke sidste gang jeg prÞver det.

2021幎7月8日

1 stjerne fordi man ikke kan give 0

1 stjerne fordi man ikke kan give 0. Ankommet kl 16.55 og vil kÞbe en Þl og lidt mad. FÃ¥r serveret Þl til 65 kr i plastik, trods vi kan se andre fÃ¥r i glas😡 vi spÞrger til mad men i en nÊsten tom udeplads fÃ¥r vi at vide, at vi fÞrst kan fÃ¥ mad kl 19.30 men andre sidder og bestiller samt spiser. Vi bliver oplyst fra tjener om at kÞkkenet ikke har Ã¥bent hvilket tydeligt vis er direkte lÞgn.

2021幎6月19日

NÃ¥ede ALDRIG at komme ind

Nåede ALDRIG at komme ind, for det behagede dem ikke at åbne kl 11.

Og de gad ikke informere om at de havde lukket/Ã¥bende senere.

Total skod service.

Så meget for at vi skal stÞtte restaurant
branchen.

Godt der findes gode steder, hvor kunder er i hÞjsÊdet.

2020幎11月1日

Flabet sted.

Flabet sted.
Når man kommer 7 personer og gerne vil have kaffe og kage, så er det ikke muligt. Der er "lige ved at blive dÊkket op til et stort selskab", siger tjeneren (eller måske var han ejeren?). Vi havde googlet "kaffe og kage Faaborg" - og denne restauration kom op. Som der står på restaurationens hjemmeside "Kom inden for". Hjemmesiden har også en hel side om "kaffe og kage".
Et engelsk ordsprog lyder; "Stick to the winners" - så vi drager til service-mindede restauranter fremover.

2019幎7月14日

LÊser på hjemmesiden klokken 17

LÊser på hjemmesiden klokken 17, at kÞkkenet er åbent til klokke. 21.30.
MÞder op 20.15 og fÃ¥r beskeden: “i kan ikke bestille mad, kÞkkenet er lukket”. For ligesom at verificere dette stÃ¥lsatte argument, fremdrager tjeneren et lille kort (stÞrrelse visitkort) der tydeligt - med flot rÞd skrift - sigende: “No walk inns”. Kortet stÃ¥r placeret pÃ¥ tjenerens computer, og helt uforstÃ¥ende overfor vores skuffelse over ikke at kunne bestille, savner han tydeligvis at vi ikke har vÊret synske og har lÊst dette kort hjemmefra!???
NÃ¥, vi nupper en pizza, og siger “up yours” Skovlyst! (DesvÊrre ikke muligt at give 0 stjerner)

2019幎7月9日

Skuffende hovedret

God aperitif og forret. Meget skuffende da vi kom til hovedretten. Havde bestilt lam med hvidlÞg, en kedelig oplevelse. Kartoflerne smagte gamle og tÞrre, sousen var meget bitter. Dertil noget grÞnt af ubestemmelig herkomst. KÞdet smagte nÊrmest kogt. ØV! Da tjeneren spurgte hvordan det smagte sagde vi vores Êrlige mening. Som min far sagde; det smagte som mad der havde vÊret varmet op i tre dage! Hvor er det Êrgerligt at et sÃ¥ skÞnt sted ikke gÞr mere ud af maden😞

2019幎4月17日
自発的なレビュヌ

Flabet opfÞrsel og Þl og vin serveres i

Flabet opfÞrsel og Þl og vin serveres i plastikglas.
Vi ankom kl. 17:00 og bestilte to Þl og et glas vin. Personalet ville ikke servere det bestilte i rigtige glas da de lukkede om ‘en halv time og efterfÞlgende ikke ville vaske glassene af. Vi gjorde personalet opmÊrksom pÃ¥ at det ikke var iorden idet prisen og kvalitet ikke passer til plastikglas. Endvidere fik vi af vide af personalet at de bare kunne lukke 1/2 time fÞr sÃ¥ kunne vi ikke komme ind og de kunne komme hjem til tiden. Afslutningsvis fik vi smidt et visitkort i hÃ¥nden med beskeden” sÃ¥ kan i selv se Ã¥bningstiderne “ Kan desvÊrre ikke anbefale stedet trods velsmagende Þl.

2018幎11月18日
自発的なレビュヌ

Den ene stjerne for for en lÊkker

Den ene stjerne for for en lÊkker forret med rÞrt tatar.

18 mennesker og vi havde bestil bord og menu forud. Efter 2 timer havde vi stadig ikke fået hovedret - og dem som ikke havde bestilt forret slet intet at spise. 3 gange spurgte jeg pÊnt til tidshorisonten for hovedretten - "den er på vej..." og ellers intet. Ingen opmÊrksomhed fra tjenerene i ventetiden eller antydning af beklagelse.
Jeg valgte at gå, og håber resten af kollegaerne fik en god aften - men stemningen var godt nok blevet noget mat...

De er ikke gearet til servering af mere end 4 - 5 personer ved bordet.

2018幎5月31日
自発的なレビュヌ

Man skal virkelig vÊre en tÃ¥lmodig sjÊl

Man skal virkelig vÊre en tålmodig sjÊl for at spise her..man skal nÊsten hoppe op af stolen for at få lov at bestille..og derefter vente 45 minutter på maden. Vi skulle lige checke stedet ud inden en fÞdselsdag hvor vi faktisk havde bestilt bord..efter denne prÞve middag var det ikke et sted vi ville hen igen og vil aflyse vores booking..svar fra personale ..det har jeg ikke lige tid til i må vente..hold da op..ikke et sted jeg og mit selskab vil anbefale ..intet overblik overhovedet..ingen interesse for folk ..virkelig dårlig servering selv om der står 3 trunter og kikker ud i luften..

2018幎5月25日

En skidt dag for kokken

Lad vÊre med at komme der på en torsdag. Det må vÊre kokkens off Day. Jeg er klar på vi ikke bevÊger os i de Þvre gastronomiske luftlag, men kÞkkenets niveau var denne dag simpelt hen langt under et niveau et professionelt serveringssted kan vÊre bekendt. Lammeskanken var det eneste med acceptabel standard. Resten af retterne; fisk, vegetarret, stenbiderrogn og pocheret Êg var under en standard et professionel spisested kan vÊre bekendt at servere. Tjenere var iÞvrigt rigtige gode.

2018幎4月26日
自発的なレビュヌ

Vi giver topkarakter til restaurant

Vi giver topkarakter til restaurant Skovlyst

Vores fÞdselsdagsfest i lÞrdags blev en super dejlig oplevelse for både vore gÊster og for os selv.
Alle vores aftaler og forventninger til maden blev til fulde indfriet, ikke mindst med hjÊlp fra vores 'private' betjening i Troldestuen.
Vi kommer gerne igen !
Mvh Doris og Gunnar Melton

2017幎12月19日

Sublim 6-stjernet oplevelse

Vi deltog den 17. september 2017 i en privat fÞdselsdagsfroskost og fik en helt ekstraordinÊr madoplevelse. Frokosten bestod af en perlerÊkke af små retter. Jeg kan desvÊrre ikke gengive indholdet, men jeg husker da Þsters, helleflynder , and (tror jeg- ihvertfald fugl), zebra ..... Fremragende vine. Små anretninger, hvilket vi sÊtter pris på i vores alder 70+. Professsionel betjening, Kan varmt anbefales. Lisbet Schlottmann og Martin Fisker, HÞrsholm.

2017幎9月30日

Koldt og kedeligt

Vi holdt afdelingsseminar pÃ¥ skovlyst. Jeg mindedes samtidig den kiksede julefrokost hvor vi bl.a. manglede fiskefiléter og andet julemad. Dengang var der ogsÃ¥ pissekoldt. Det var der ogsÃ¥ igennem en hel dags seminar. 4 kedelige 'hÃ¥ndmadder' til froskost. Een som jeg kunne spise. Middagen var venet med glÊde og sult; Det blev perlehÞne med noget man kalder 'risotto' som var decidret ulÊkkert. En klistret sammenhÊngende masse - som ingen rigtig kok ville tillade sig at kalde risotto. Der var mÃ¥ske 50 gr. kÞd pÃ¥ 'hÞnen' sÃ¥ det mÃ¥tte rÊkke. Temmelig skuffende oplevelse pÃ¥ Skovlyst - ligesom sidst. Øv, jeg hÃ¥ber ikke at skulle komme dér igen.

2016幎10月31日
自発的なレビュヌ

God betjening og skÞn mad !

Middag for familie og venner.
Vi havde sammensat menuen og vinene sammen med Peder Mahony som ejer stedet , og der var ikke et Þje tÞrt. Både mad, vin og betjening var helt i top.
1.000 tak for et dejligt arrangement.
Venlig hilsen, Marianne og Flemming

2013幎9月30日