Slopetrotter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har reist med Slopetrotter mange ganger. FÞrste gang i 2015 og siden hvert Ã¥r. Har vÊrt pÃ¥ Skisafari, Soloreiser og vanlige pakketurer. Alltid like godt organisert og hyggelige guider. NÃ¥ sist v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Netop kommet hjem fra Cervinia hvor vi boede pÃ¥ hotel Cime Bianche med 1/2 pension. Vi har vÊret i Cervinia 2 gange fÞr pÃ¥ andre hoteller, sÃ¥ vi sÃ¥ frem til dejlig italiensk mad. MEN vi var svÊrt skuf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nem og overskuelig bestilling og rejse. Der var sÞrget for alt. Indkvarteringen levede op til forventningerne, og guiderne var hurtige til at hjÊlpe, nÃ¥r der var brug for det - de var ogsÃ¥ gode til at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Var pÃ¥ ski i Canazei i Italien med Slopetrotter med fly, hotel og transport fra lufthavn. Alt fungerede problemfrit med let adgang til guider og rÃ¥d via chat funktion pÃ¥ mobil. Super god oplevelse og... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. スキヌ䌑暇

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

IfÞlge os er skilÞb en af livets store fornÞjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skilÞbet i Alperne!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Alt fungerer

Rimelig godt selskab som vi har rejst med de sidste 4 - 5 gange vi har vÊret af sted. Det fungerer, guiderne er sÞde og hjÊlpsomme😊

Hej Poul Erik,
Det er vi glade for at hÞre! Vi håber, at vi ser dig til en 6. skitur med os til vinter.
Slopetrotter // Line

Vi har rejst med Slopetrotter flere

Vi har rejst med Slopetrotter flere gange. Og det er der en god grund til.
1. God service ved bestillingen
2. Gode destinationer og priser
3. Super guide service
4. Kanon god picnic 😁
5. Fine hoteller

Vi har altid fÃ¥et en god service, bÃ¥de inden rejsen og pÃ¥ lokationen. Jeg kan kun anbefale Slopetrotter. Og mon ikke vi bruger dem igen nÊste Ã¥r eller allerede i Ã¥r til Jul. 😉

Slopetrotter からの回答

Wow. Tusind tak for den fine anmeldelse - den er vi ydmygt stolte og glade for. Vi er glade for, at du havde en god skiferie med os, og vi håber, vi skal byde dig og dine medskilÞbere velkommen på en juleskiferie i år.

Nemt både fÞr og under

Professionelt og god service både fÞr og under rejsen. Absolut ikke sidste gang vi bruger slopetrotter

Hej Anne,
Tak for de fine ord! Vi er glade for, du havde en god oplevelse med os - og vi glÊder os til at se dig på pisterne igen.

Valuta for,pengene

Har vÊret med Slopetrotter mange gange, kan anbefales.

2022幎3月23日

Slopetrotter からの回答

Det vi glade for at hÞre, Birthe! ★ Vi glÊder os til at se dig pÃ¥ pisterne igen. Slopetrotter // Line

Super ski og guider i Canazei 🇮🇹

Super ski og guider i Canazei 🇮🇹
En uges skiferie er slut, og vi vil gerne fremhÊve området og specielt super guiderne Jesper og Alex, som på fremragende vis, tog os på pistevisning, så langt vÊk som lagazoui, med dertil hÞrende trÊktov efter hest, helt fantastisk .
Deres opmuntringer og rutekendskab, er aldeles formidabelt.
5 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟😎

2022幎3月17日

Slopetrotter からの回答

Velkommen hjem fra Canazei! Jeg skal hilse fra vores guider og sige tak for besÞget. De nÞd jeres selskab, og hele teamet ved Slopetrotter glÊder sig til at byde jer velkommen i Alperne igen! Slopetrotter // Line

Fremragende skiferie i Sauze D'Oulx

hej team Slopetrotter,
Min sÞn og jeg havde en fremragende skiferie med Jer i Sauze D'Oulx og guide teamet med Sarah, Mathias og Tristan gjorde det helt fantastisk og bidrog til vi havde en skiferie vi sent glemmer. Rigtig skÞnne ture på pistevisninger, turen til MontGenevre og byvandring foruden hyggelige stunder til afterski. De bedste anbefalinger herfra - Lasse & Rasmus

2022幎3月9日

Slopetrotter からの回答

Velkommen hjem, Lasse & Rasmus. Vi er glade for, at I har haft en god skiferie med os til Sauze d'Oulx - og jeg skal hilse fra guiderne og sige tak for de fine ord og en god uge. Vi glÊder os alle til at se dig i Alperne igen ❆ Slopetrotter // Line

Vores skitur med Slopetrotter til

Vores skitur med Slopetrotter til Livigno gik som aftalt og forventet - tak for det. Guider så vi ikke meget til, men de fik os sikkert til destinationen og hjem igen. Tak for at Êndre den fÞrste fejlbestilling til rigtige dato (= Kan bestemt anbefales!

2022幎3月2日

Slopetrotter からの回答

Velkommen hjem, Tommy! Vi er glade for, at du har haft en god skiferie med os til Livigno, og vi glÊder os til at se dig pÃ¥ pisterne igen ❆ Slopetrotter // Line

Min/vores 6-7 tur med Slopetrotter

Min/vores 6-7 tur med Slopetrotter. Denne gang til Livigno. Alt som aftalt og forventet, og igen et super guide team der fixede et par super sjove og hyggelige pistevisninger og en high class picknik. Kommer gerne igen - igen

2022幎3月2日

Slopetrotter からの回答

Vi er glade for igen at have dig pÃ¥ besÞg i Alperne! Dejligt, at det hele spillede og du havde en god uge. Vi skal hilse fra guiderne og sige tak for besÞget, og hele teamet i Slopetrotter glÊder sig til at byde dig velkommen igen ❆ Slopetrotter // Line

KÞbte en kÞr selv afbestillingstur

KÞbte en kÞr selv afbestillingstur. Dejlig indkvartering og venlig kontakt fra hjÊlpsomme og sÞde guider. En super tur.

Slopetrotter からの回答

Hej Hans! Tak for anmeldelsen - den varmer hos hele teamet. Vi glÊder os til at se dig pÃ¥ pisterne igen ❆ Slopetrotter // Line

Tur med udfordringer - klaret med Bravour

Vi havde set frem til vores Ã¥rlige familieskitur til Zell am See. I Ã¥r skulle vi med tog med gode minder til tidligere ture med skilÞberen. Turen derned gik fint med hygge og nattesÞvn - kun afbrudt af nabokuppeens forsÞg pÃ¥ at se “die icebear” Ophold pÃ¥ et meget lÊkkert hotel hvor alle Þnsker blev opfyldt. Hjemturen oprendt - besked pÃ¥ SMS meddelte at toget der skulle hente os var blevet sendt retur til DK p.g.a. Storm i Nordtyskland. Nu var vi glade for at have en professionel rejsearrangÞr ! EfterfÞlgende information gik pÃ¥ at der blev arbejdet pÃ¥ en lÞsning - den kom kl. 19.30 - afgang til Saltzburg kl. 20.00 med overnatning pÃ¥ endnu et dejligt hotel og hjemtransport nÊste formidag. Resultat blev - den del af familien der skulle til KBH var hjemme til den oprindelig planlagte tid. Resten der skulle til Kolding fik sÃ¥ lige nogle timer oveni. SMS gav oplysning om hvor udlÊg til ekstra rejse, evt. tabt arbejdsfortjeneste o.sv. skulle sendes til.
Alt i alt en super hÃ¥ndtering af en ekstra ordinÊr svÊr situation 👍 Det eneste vi savnede var lidt bedre information pÃ¥ dagen - med information om at vÊre klar pÃ¥ 30 min. ForegÃ¥ende besked var kommet 3,5 time forinden ! Der burde have vÊret noget der i mellem.

KÊre Vagn,

Af ♡ tak for de fine ord - bÃ¥de fra guideteamet i Zell am See, men ogsÃ¥ os fra kontoret, som arbejdede til midnat lÞrdag for at finde en god lÞsning til jer. Det varmer ufatteligt meget, og vi er glade for, at vores kommunikation og lÞsning blev modtaget pÃ¥ den mÃ¥de. For et er netop det vi er der til for: BÃ¥de nÃ¥r det gÃ¥r godt, men ogsÃ¥, nÃ¥r der er udfordringer - det er her vi tager over, og lÞser det for jer. Vi er enige i, at der gik lang tid mellem de to beskeder lÞrdag, og ingen undskyldning for det: Alle ender skulle gÃ¥ op, fÞr vi kunne kommunikere noget konkret ud, men noteret til nÊste gang, at en midtvejs SMS med lidt info er bedre end ingen, sÃ¥ tak for konstruktiv feedback.

Derudover er vi også glade for, at du havde en god togtur derned, og at I nÞd ugen på ski i fantastiske Zell am See. Vi håber, at vi kan byde dig og dine medskilÞbere velkommen i Alperne!

Super god service

Super god service både fÞr, under og efter ferien!

Slopetrotter からの回答

Velkommen hjem Susanne! Vi er glade for, at du havde en god skiferie med os, og vi ser frem til at byde dig velkommen i Alperne igen. Slopetrotter // Line

Jeg har brugt Slopetrotter til skiferie

Jeg har brugt Slopetrotter til skiferie i Livigno i år, og kan kun anbefale selskabet, da de giver dig mange valgmuligheder med hensyn til transportform, indkvartering og rejsemål. deres skiguider gÞr et virkeligt godt stykke arbejde, og er altid til at få fat i, og er gode til at finde lÞsninger på eventuelle problemer.
Kan kun sige - go for it!

Hej Axel,

Tusind tak for din fine anmeldelse - den varmer! Vi skal hilse fra guiderne i Livigno og sige tak for en god skiferie. Vi er glade for, at du er glade for vores udvalg af både transporter, destinationer og indkvarteringer - og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen nÊste år!

Slopetrotter // Line

Fantastisk tur med de sÞdeste guider.

Fantastisk tur med de sÞdeste guider.
Vores ferie i Ischgl startede meget godt ud, allerede da vi ankom med bussen stod vores guider Christoffer, Kornelia, Markus, Rasmus og Line klar til at tage imod os. De hjalp os med at blive transporteret til vores hotel via taxa. Vi deltog i de hyggelige events blandt andet social skiing, som var veludfÞrt. Yderligere svarede de med det samme, hver gang vi havde et spÞrgsmål. De var samtidig rigtig gode til at vise os rundt i området. Ydermere deltog vi i et af deres andre fede arrangementer nemlig afterski, hvor guiderne havde booket bord til os, her deltog de også slev og var mega gode til at skabe en god fest for os.
SÃ¥ tak for en fantastisk oplevelse!

2022幎2月19日

Hej Emma Louise!
Velkommen hjem fra skiferien, vi er glade for, at du havde en god tur til Ischgl med os.
Dine fine ord er delt med guideteamet i Ischgl, og de hilser og siger tak for en god uge!
Slopetrotter // Line

The Slopetrotter deliver what they promis

COVID-19 challenge, New organizational owner shift during 2021. Still, Slopetrotter manages to get through all these bumps on the road.
With high professional communication with respect to customers and highly skilled employees. You will experience a smooth well-organized vacation. So join in you will not be disappointed

2022幎2月11日

Slopetrotter からの回答

Thank you for the nice review - it warms in all our hearts after a hard start to the ski season! We are happy that your ski holiday and information before, during and after lived up to your expectations - and we look forward to seeing you in the Alps again! Slopetrotter // Line

Denna ointelligenta busschaufför har

Denna ointelligenta busschaufför har kraxat pÃ¥ sin oförstÃ¥eliga danska Ànda sen jag kom hit, inte nog med min huvudverk du blivit 100 gÃ¥nger vÀrre har jag nu Àven stressutslag pÃ¥ nacken. Jag blir orolig i magen nÀr det stimmar sÃ¥ mÃ¥nga folk runt omkring mig, nu kÀnner jag hur diaren börjar komma sÃ¥ mÃ¥ste gÃ¥ men Àr DJUPT besviken pÃ¥ denna sÃ¥ kallade ”bussresa”

2022幎2月11日

Slopetrotter からの回答

Hej. De flesta av våra gÀster uppskattar att vi anvÀnder oss av skandinaviska bolag och ger skandinavisk service på våra resor. SneXpressen som arrangerar våra bussresor Àr vÀldigt professionella och gör alltid sitt yttersta för att ge den bÀsta servicen till våra gÀster på sina bussresor. Informationen till den som står som bokare på resan har redan från bokningstillfÀllet varit tydlig att det Àr SneXpressen som står för bussresan. Vi tycker det Àr vÀldigt tråkigt att ni kÀnner att servicen har brustit på grund av att busschaufförerna pratar danska. Hoppas ni Àndå får en trevlig resa! Slopetrotter // Line

God info ved bestilling

God info ved bestilling. Havde ikke problemer med at afmelde bus for 4 Pers for senere at tilmelde bus for to.
SkÞn tur til Canazei i uge 5/2022

2022幎2月10日

Slopetrotter からの回答

Velkommen hjem og tak for en god skiferie i Canazei! Vi er glade for, at du har vÊret glad for vores service - og hele teamet glÊder sig til at byde dig velkommen i Alperne igen. Slopetrotter // Line

Canazei skiferie

Super skiferie uge 5 Canazei

2022幎2月10日

Slopetrotter からの回答

Tak for en god skiferie i Canazei! Vi håber, vi ses på pisterne igen ❆ Slopetrotter // Line