Slopetrotter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har reist med Slopetrotter mange ganger. FÞrste gang i 2015 og siden hvert Ã¥r. Har vÊrt pÃ¥ Skisafari, Soloreiser og vanlige pakketurer. Alltid like godt organisert og hyggelige guider. NÃ¥ sist v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Netop kommet hjem fra Cervinia hvor vi boede pÃ¥ hotel Cime Bianche med 1/2 pension. Vi har vÊret i Cervinia 2 gange fÞr pÃ¥ andre hoteller, sÃ¥ vi sÃ¥ frem til dejlig italiensk mad. MEN vi var svÊrt skuf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nem og overskuelig bestilling og rejse. Der var sÞrget for alt. Indkvarteringen levede op til forventningerne, og guiderne var hurtige til at hjÊlpe, nÃ¥r der var brug for det - de var ogsÃ¥ gode til at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Var pÃ¥ ski i Canazei i Italien med Slopetrotter med fly, hotel og transport fra lufthavn. Alt fungerede problemfrit med let adgang til guider og rÃ¥d via chat funktion pÃ¥ mobil. Super god oplevelse og... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. スキヌ䌑暇

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

IfÞlge os er skilÞb en af livets store fornÞjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skilÞbet i Alperne!

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

982件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service lige fra bestilling

Fantastisk service lige fra bestilling til modtagelse på destinationen. Godt uge program. Helt klart mit fortrukne selvskab

2022幎2月2日

Hej Per,
Tak for de fine ord! Dem er vi glade for, og de er delt med teamet i Livigno.
Vi glÊder os til at byde dig og familien velkommen i Alperne igen!

For dårligt.

Bestilte den 3. november en skirejse for to personer til Canazei fÞr Omikron satte ind og tegnede derfor ikke afbestillingsforsikring. Får konstateret Covid i julen og der er 12. dage til afgang fra Billund den 8. januar. Kontakter bureauet/Phillip den 3. januar og spÞrger til mulighed for ombooking, men nej det lader sig ikke gÞre. Forventer i det mindste, at få penge retur for liftkort og skileje, men også her sige Slopetrotter/Phillip nej. Nu lÊser jeg i pressen, at HÞjmark Ski netop tilbyder at refunderer penge for liftkort og skileje for afbestilt rejse pga. Covid. Slopetrotter/Skinetworks, det er for dårligt af jer som selskab at I ikke tilbyder det samme Vh/Flemming H.

2022幎1月28日

Hej Flemming,

Vi er naturligvis kede af situationen, men vi forholder os til den rådgivning vi har fået fra Pakkerejse-AnkenÊvnet og Rejsegarantifonden i henhold til, hvad vi skal gÞre i den givne situation.

At du vÊlger ikke at tilvÊlge en afbestillingsforsikring, er dit eget valg. Hvis du havde valgt den, havde du stået i en anden situation - som du jo også godt ved. COVID eller ej, så er det altid godt at have en afbestillingsforsikring.

Ombooking er heller ikke en mulighed, da vi allerede har betalt for ophold og eventuel transport.

I forhold til at få dele af rejsen tilbage, henviser jeg til rejsebetingelserne punkt 6.2.1: “Ved afbestilling af hele rejsen er det ikke muligt at få refunderet delelementer af rejsen eks. (liftkort, skiskole, transport) da det indgår og er en del af pakkerejsen.” Det er altså ikke muligt at få dele af rejsen refunderet, og dine afbestillingsvilkår er derfor i henhold til rejsebetingelserne.

Hvad andre rejseselskaber gÞr, forholder vi os ikke til - kun den rådgivning vi har fået fra Pakkerejse-AnkenÊvnet og Rejsegarantifonden.

Igen: Vi beklager den situation du står i, og vi kan kun opfordre til, at du tager fat i din egen forsikring.

Slopetrotter // Line

God service fra vores guider fra

God service fra vores guider fra ankomst til afgang.
Turen gik til Sestriere uge 3.
Behagelig og hyggelig behandling af vores gruppe fra Anne og Alberte` side.
Godt selskab både på og udenfor pisten.
Martin

2022幎1月27日

Hej Martin,
Tusind tak for de fine ord - den er delt med guiderne, som hilser og siger tak for en god uge!
Vi glÊder os til at byde dig velkommen i Alperne igen.

Altid vÊlg Slopetrotter

Det er nu anden gang at jeg rejser med Slopetrotter og jeg må sige at jeg har vÊret rigtig tilfreds begge gange. I år gik turen til Ischgl i uge 3 og vi blev mÞdt af de bedste guides jeg nogensinde har oplevet på en skiferie. De var imÞdekommende og velinformerede i forhold til de spÞrgsmål vi havde under vores ferie. De sÞrgede også for en rigtig hyggelig pistevisning samt afterski. Tak til Kristoffer, Markus, Kornelia og Line for en rigtig fed uge på ski i Ischgl!

Hej Niels,
Tusind tak for den fine anmeldelse - den er sendt til guiderne i Ischgl med det samme, og jeg ved, den varmer. Vi er glade for, at din skiferie var god, og vi glÊder os til at byde dig velkommen i Alperne igen.

Var i SÞlden uge 3 og havde en

Var i SÞlden uge 3 og havde en fantastisk tur. Jeres to guider er fantastiske, de er venlige, snakkesalige og hurtig med hjÊlp da vi forespurgte.

Hej Helle,
Tak for din besked - den er delt med guiderne! Vi er glade for, at du havde en god skiferie med os, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.
Slopetrotter // Line

Jeg har rejst med Slopetrotter flere

Jeg har rejst med Slopetrotter flere gange og der har altid vÊret god service.
Har vÊret I Canazei (uge 3) hvor jeg boede på et lille hyggeligt hotel i gå afstand til lift og piste, serviceniveauet var god hos guiderne

Hej Peter,
Tak for den fine anmeldelse - den varmer både her på kontoret og ved vores guider!
Vi glÊder os til at byde dig velkommen i Alperne igen.

Vi var i Livigno med Slopetrotter

Vi var i Livigno med Slopetrotter. Super service, sÞde guider, lÊkker lejlighed lige ved en lift. Billigt.
Hverken fÞrste eller sidste gang vi rejser med Slopetrotter

Hej Jimmy,
Tak for den fine anmeldelse - den er vi glade for!
Vi glÊder os til at byde jer velkommen i Alperne igen.
Slopetrotter // Line

Gode priser og fantastisk service

Gode priser, fantastisk servicemindet personale både på kontoret i DK og i Canazei. Vil til enhver tid vende tilbage og bestille rejse hos Slopetrotter.

Hej Rikke,
Tak for de fine ord - dem er vi glade for! De bliver med det samme sendt til guideteamet i Canazei, og vi glÊder os til at se jer på pisterne igen.

Ingen problemer

Vi benyttede ikke guiderne/arrangementerne nÊvnevÊrdigt, så derfor ikke fuld point. Men der var heller ingen problemer, og alt gik som det skulle.

Hej Anders,
Tak for din besked - det er jo helt frit for at benytte guiderne!
VI er glade for, at I havde en god skiferie. ❆

SÞde guider, fint ophold

SÞde guider med styr på alting. Tak for en god tur

Hej Per,
Tak for din besked! Vi er glade for, du havde en god skiferie - og vi håber, vi ses i Alperne igen.

Manglende guider

Vi var en tur til Bad Gastein med fly henover nytår 2021/2022. Vi blev kÞrt med bus til hotellet, hvor vi blev mÞdt af den ene guide, der fortalte os, hvor hotellet var, og at hans kollega ville mÞde os der. Hun var der ikke.
Det var sidste gang vi snakkede med en guide under selve opholdet.

Morgenen efter skulle vi finde vores ski. Vi havde stadig ikke fået noget info herom, så vi skrev både en sms og brugte app'en til at spÞrge. Der var ingen reaktion.
Vi valgte så selv at gå på opdagelse og fandt heldigvis stedet, men det var klart held, at vi fik stået på ski den dag. Klokken 13.43 reagerer guiderne via sms og spÞrger, om vi fik vores ski. Lifterne lukker 15.30. Den lange svartid kunne have kostet os en hel dag på ski. Vi kiggede også rundt i jeres app, da guiden sagde, at det stod i den, men den eneste reference vi fandt senere var en fodnote i "Rejsebevis". Denne info er meget vigtig og ret basal, så at den ikke findes tydeligt i app'en er en kritisk fejl.

Vi ser i app'en, at der er pistevisning i Sports Gastein. På vej ned for at hente vores ski ser vi guiden med et par andre gÊster. Vi henter skiene og tropper op på mÞdetidspunkt, men det lader til, at de allerede er taget afsted. Mega dårlig stil.
Det er sidste gang, vi ser en guide under selve opholdet.

Da vi nÊrmer os afrejsedagen vÊlger vi at skrive i god tid, om der er noget afrejseinformation. Guiderne skriver, at de har lagt noget til os på hotellet, og at vi skal finde det i receptionen. Vi går ned i receptionen og spÞrger, men der var intet.
Vi skriver igen, og så får vi den fÞrste brugbare service: en mail med afrejseindformationerne.
Morgenen efter ligger de også printet på vores morgenmadsbord, men vi hÞrer intet fra guiderne og ser stadig ikke skyggen af en guide.

Da vi skal afsted med bussen til lufthavnen er bussen ikke kommet til tiden. 10 minutter over tid ringer vi til guiderne, og denne gang tager de telefonen. De mener ikke, at der er grund til bekymring, men vil gerne lige checke op på det og ringe tilbage. Efter 20 minutter ser vi den ene guide komme gående snakkende i telefonen (Den eneste guide, vi kan sÊtte ansigt på). Da han ligger på får vi at vide, at bussen er kÞrt til holdeplads nummer 2 fÞrst, og at chauffÞren har holdt og ventet i lang tid der. Bussen kommer så ned til holdeplads nummer 1 og henter os, men det lader til, at det igen er gået galt med kommunikationen, da der mangler yderligere 2 gÊster. Bussen kÞrer tilbage til holdeplads nummer 2 og der bliver de samlet op. Der var 2 holdepladser og 2 guider. Havde guiderne vÊret til stede ville det ikke have vÊret et problem, men det var guiderne ikke.

Vi har fÞr rejst med jer og har ikke tidligere vÊret ude for så ringe eller rettere ikke-eksisterende service. Vi skrev gentagne gange hvor vi boede, og vi skrev også til guiderne, at vi intet havde set til dem. Det sidste blev ignoreret af guiderne. Vi har også forsÞgt flere gange at ringe til nummeret under selve opholdet, men telefonen blev ikke taget, og der blev heller ikke ringet tilbage. Vi er vant til, at guiderne kommer forbi og snakker ved morgenmaden for at give informationer eller lige stikke en finger i jorden, men det er slet ikke sket på denne tur.

Vi kan godt anbefale at rejse med jer baseret på andre ture, men baseret på denne til Bad Gastein alene ville vi ikke vÊlge jer igen og også fraråde andre at rejse med jer.

Jeres app fungerer i Þvrigt rigtig skidt til Android. Menupunkter har det med at forsvinde. Chat var ikke at finde de fÞrste par dage, hvilket var ret kritisk. Da jeg skulle skrive denne tekst var menupunktet "Rejsebevis" forsvundet fra menuen.
Heldigvis har vi også en iPhone, hvor app'en ser ud at at fungere bedre, men det er ret kritisk, at app'en fungerer, specielt når kommunikation med guiderne svigter.

(Hotellet og området var fint. Denne dÊkker udelukkende vores oplevelse med den manglende kommunikation med guiderne)

-----------------------

Hej Slopetrotter.

Tak for svaret. Jo, vi havde en god uge. Ovenfor dÊkkede udelukkende vores oplevelse af guidernes hands on udfra hvad vi er vant til og hvad vi så et andet selskab levere af service for andre gÊster på hotellet.

Det er forståeligt, at I har fÊrre guider, og at de derfor ikke har mulighed for at vÊre ligeså meget på i lÞbet af ugen. Hvis det havde vÊret kommunikeret ud, så havde vi ikke haft en oplevelse af at blive ignoreret ift. hvad vi har vÊret vant til, og så havde vi ikke vÊret så trÊtte af det :-)
En mere aktiv brug af "Dagens opdateringer" ville i dette tilfÊlde have vÊret rart, og hvis de ikke har tid til at mÞde op og se folk, så kunne "fingeren i jorden" jo sagtens ske via chatten. Det tror jeg havde vÊret fint for os i hvert fald.

Afterski lå ved 18-19 tiden så vidt jeg husker. Det er midt i aftensmaden for folk med halvpension, så den mulighed havde vi ikke.

Set i lyset af svaret får I lidt flere stjerner.

2022幎1月2日

Hej Jakob,

Vi håber, at I trods oplevelsen her havde en god skiferie til Bad Gastein! Vi vil gerne forsÞge at forklare lidt, men det Êndrer jo desvÊrre ikke jeres opfattelse af skiferien.

FÞrst og fremmest: Vi har fÊrre guider i Bad Gastein i år end vi plejer, da vi grundet pandemien også har fÊrre gÊster - men stadig de samme ophold. Det vil sige, at vores gÊster er flere steder, men med fÊrre guider. Så vi forventer ikke af vores guider, at de er til morgenmad flere gange i ugen eller lignende - hvis man vil se guiderne, skal man deltage på afterski, pistevisning med mere. Det er naturligvis beklageligt, nu hvor I gerne vil have guideservice.

Men til jeres punkter:

Da I ankommer til Bad Gastein er ene guide lige ved at hjÊlpe en kÞr-selv gÊst. Hun går hen til jeres hotel bagefter, men får af vide, at I allerede er tjekket ind og har fået nÞgle til vÊrelset.

Angående skileje er det korrekt, at guiderne svarer for sent på jeres sms. Det er beklageligt og naturligvis ikke okay. At det ikke fremgår mere tydeligt i appen er også et problem, som vi vil arbejde videre med og få Êndret asap.

Angående afrejseinformation er det beklageligt: Guiderne havde afleveret det til hotellet, men der var en anden receptionist på arbejde, da i henvendte jer, som ikke var blevet informeret om, at det lå der til jer - men I fik det heldigvis lÞst med mail hurtigst samt printet version ved morgenmaden.

På afrejsedagen var der ganske rigtigt udfordringer med bussen, som vores guider lÞste på bedst mulig måde. Bussen holder det forkerte sted, og guiderne ringer hurtigt til både bussen og vores busansvarlige - og finder endelig bussen det forkerte sted. Derfor det blev lidt noget rod! Det beklager vi, men vores guider gjorde alt, hvad de kunne - og det er ikke deres skyld, at bussen ikke holder det aftalte sted.

Appen og udfordringer derom er noteret og noget vi arbejder videre med.

Slutteligt vil vi bare sige, at vi er kede af jeres oplevelse med vores guider. Vi garanterer dig for, de har gjort det bedste, for at I kunne gå en god skiferie med os i Bad Gastein! Vi håber, at skiferien trods alt var okay.

Slopetrotter // Line

Vi har netop holdt jul/skiferie i

Vi har netop holdt jul/skiferie i champoluc.
Vi havde en fantastisk ferie. Boede et dejligt sted hotel Bellevue hvor der var god plads til os alle 7
Vi blev mÞdt af Tobias og Steffen skinetworks guider på stedet.
De er 1. Klasses guider og mennesker. De er kompetente, vidende, servicerende, underholdende og virkelig godt selskab.

2021幎12月26日

Hej Annette & Steen,
Tusind tak for den fine anmeldelse - den er allerede sendt ned til guiderne, som blev meget glade og ogsÃ¥ kaldte jer for 1. klasses gÊster ❆ Vi er glade for, at I har haft en god skiferie med os - og vi hÃ¥ber, vi ser jer pÃ¥ pisterne igen.

Kundeservice er ikke tilstede

Virkelig dårlig oplevelse i forbindelse med tilbagebetaling af penge. Vi er af flere omgange blevet holdt hen - og lovet udbetaling ultimo april. Nu er april gået uden at have set hverken penge eller nogen former for kontakt fra jer. Telefonen tager i heller ikke når man ringer. Virkelig Êrgerligt, eftersom det var vores 7. Skiferie med Slopetrotter i år. NÊste års tur bliver hvert fald ikke booket gennem jer...

2020幎4月30日

Hej Lisbeth,

FÞrst og fremmest vil vi gerne beklage den lange ventetid vedrÞrende tilbagebetalinger af jeres skiferie, som jo desvÊrre blev aflyst som fÞlge af Covid-19. Vi ved, at det ikke har vÊret tilfredsstillende for dig og dine medrejsende, så vi takker for for jeres forståelse og tålmodighed.

Men som du fik af vide i fredags, er vi nu endelig er fÊrdig med at tilbagebetale penge til alle ski-gÊster, som jo desvÊrre fik aflyst deres skiferie.

AfhÊngig af betalingsmetode, kan du forvente at dine penge er på din konto indenfor 3 bankdage. Har du betalt din rejse med kreditkort, kan du efter 3-4 bankdage kontakte din bank/kortudgiver for at få bekrÊftet at pengene er på vej, samt hÞre hvornår pengene vil vÊre til rådighed på din konto.

Vi beklager endnu engang ventetiden og takker for tålmodigheden.

Slopetrotter // Line

Kan ikke få kontakt, eller vores penge igen.

Ferien til Saalbach blev aflyst grundet Covid19.
Vi blev lovet pengene retur inden for 14 dage, her mere end 3 uger senere har vi ikke set skyggen af pengene, og vi kan hverken få kontakt til dem via mail, eller telefon.

Desuden dårlig service angående om det overhovedet var realistisk at komme afsted, og de rejser som de tilbÞd os i stedet var helt hen i vejret.

2020幎4月8日

Hej Anders,

Vi beder beklageligvis om yderligere tålmodighed i forhold til tilbagebetalingen af dine penge.

FÞrst vil vi gerne forsikre dig, at vi kommer til at tilbagebetale/refundere dine penge. Der kommer dog til at gå lÊngere tid end fÞrst antaget. Administrativt og Þkonomisk har Corona situationen vÊret en langt stÞrre udfordring end vi havde forventet. I starten drejede det sig om nogle få destinationer der blev påvirket af Corona, men da hele verden blev lukket ned af Udenrigsministeriet den 13/3, drejede det sig pludseligt om ca. 15.000 gÊster. GÊster som vi skulle informere, aflyse, håndtere og tilbagebetale.

Vi fÞlger lige nu de udstedte procedurer fra regeringen og rejsegarantifonden, som indebÊrer eksterne revisorer, inden pengene i praksis overfÞres til dig. Vi arbejder hårdt på at få det hele på plads, så vi kan betale dig, og alle vores mange andre ski-gÊster, penge tilbage. Forventet tidspunkt for tilbagebetalinger er ultimo april.

Vi takker for din forståelse for dette og vil igen forsikre, at du og alle andre skigÊster får pengene tilbage, så vi kan begynde at kigge på nÊste skisÊson.

Mvh Slopetrotter

Tak for super fin vejledning og

Tak for super fin vejledning og service.
Hej Slopetrotter.
Vil gerne takke jer for jeres håndtering af vores planlagte tur til Passo Tonale.
Da Italien blev lukket gjorde i alt for at få os ombokket efter vores Þnske.
I fandt tur til Tignes. Alle ekstra omkostninger tog I på jer.
Da Frankrig blev lukket fredag den 13.marts gik der kun kort tid fÞr vi fik besked om annullering om at vi får vores penge retur.
Alt i alt har I leveret det bedste I kunne og hele tiden fulgt udenrigsministerens vejledning.
Håber vi kan komme afsted på skiferie med jer i 2021.
God vind.
Lisbet Westerlin Christiansen

2020幎3月16日

Hej Lisbet,

Tusind, tusind tak for din anmeldelse. Du aner ikke, hvor meget den rÞrer os, i en meget hård tid. Vi er så glade for, at du har fÞlt dig tryg hele vejen - jeg kan også sige, at der er blevet arbejdet rigtig meget og hårdt for at få det hele til at gå op.

Vi er rigtig trÊtte af situationen, og vi ville så gerne have set jer i Alperne i år - men jeres sikkerhed frem for alt!

Vi glÊder os til at se jer i 2021.

Very good service

Very good service. Sweet and helpful guides. Excellent destination, great slopes, landshape, food and wine.

2020幎3月10日

Slopetrotter からの回答

Thank you, Mette! We're happy, that you had a wonderfull skitrip with us.

We hope to see you again on the slopes.

Dejlig skiferie

Dejlig skiferie, alt fungerede godt.
God service fra guiderne.
Peter

2020幎3月7日

Slopetrotter からの回答

Tak for besÞget i Alperne, Peter! Vi håber, vi ses igen.

Katastrofal håndtering

Har sjÊldent oplevet sÃ¥ dÃ¥rlig kundeservice og modvilje over for at hjÊlpe kunder, der stÃ¥r i en rigtig dÃ¥rlig situation. Grundet coronavirus har vi bedt Slopetrotter aflyse og refundere vores skitur til Norditalien. Det nÊgter de med begrundelsen om, at lige prÊcis Valle d’Aosta regionen, vi skal til, endnu ikke er pÃ¥ Udenrigsministeriets frarÃ¥dede liste. Den ligger bare lige midt mellem dem, der er. Samtidig har Slopetrotter heller ikke kunnet informere os om, hvordan vi sÃ¥ skal komme derned, da vores fly til Torino har vÊret aflyst hele ugen pga. virussen. Vi har ringet til Slopetrotter hver dag hele ugen og forsÞgt at fÃ¥ en opdatering pÃ¥, om vi skulle afsted, og i sÃ¥ fald hvordan, og hver gang har de lovet at vende tilbage, men vi har intet hÞrt fra dem. Her 24 timer, fÞr vi skulle have vÊret med vores fly, ringer jeg sÃ¥ selv ind (igen) og fÃ¥r meldingen om, at de nu har ombooket vores flyvning til Frankrig. Der er imidlertid ingen af os, der Þnsker at tage pÃ¥ denne skitur lÊngere – bÃ¥de pga. coronavirus, men ogsÃ¥ fordi betingelserne for turen har vÊret sÃ¥ kaotiske og usikre og utroligt dÃ¥rligt hÃ¥ndteret fra Slopetrotters side.

2020幎3月6日

Hej Iben,

Hos Slopetrotter, og Skinetworks, fÞlger vi nÞje udviklingen af COVID-19. Vi fÞlger 100% de danske myndigheder og deres anbefalinger.

Som du selv skriver, er den del af Italien, som du skal på skiferie til, ikke et af de områder, som Udenrigsministeriet fraråder at rejse til - og derfor gennemfÞres din rejse nÊsten som planlagt.

I henhold til rejsebetingelserne kan I godt afbestille jeres skiferie, og det vil vi aldrig nÊgte. Fordi at denne del af Italien ikke er påvirket af myndighedernes vejledninger, gÊlder helt almindelige rejsebetingelser.

Angående flyet, så har vi arbejdet hele ugen på at få flyet flyttet - så I netop ikke lander i en af de orange zoner. Men man flytter ikke bare lige et fly, og det er altså ikke fordi, vi ikke VILLE informere jer, men fordi vi på davÊrende tidspunkt ikke mindst. I har netop modtaget både mail og sms om denne Êndring.

Vi har håndteret dette, så godt som vi kunne, ud fra den situation, vi står i.

Slopetrotter // Line

God service fra sÊlger ved booking af ferien!

Vi fik en rigtig god service fra sÊlger ved booking af ferien!
Guiderne på stedet mÞdte vi kun, da vi ankom, og der var intet at klage på.
Vi kontaktede dem ikke siden - og vi hÞrte ikke noget fra dem

2020幎3月4日

Hej Simara,

Tusind tak for de fine ord - dem er vi meget glade for.

Vi håber, vi ses i Alperne igen.