Jeg shoppede 3 x 6 for 400kr. Med en sur baby pÃ¥ armen og fÃ¥r derfor shoppet den ene i str. 86 istedet for 68. Dagen efter modtager jeg en besked der gÞr mig opmÊrksom pÃ¥ dette, og fÃ¥r byttet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bredt udvalg af varer. Dog syntes jeg personligt ikke at hjemmesiden fungere optimalt, hvilket gÞr jeg jeg hurtigt opgiver at kÞbe noget. NÃ¥r man bruger sÞgefunktionen f.eks efter stÞrrelse, vises d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde bestilt en "Babypakke" til 1 Kr. samt en body til fuld pris. Da jeg modtog pakken, havde jeg fÃ¥et en forkert body. Jeg kontaktede Smartkidz via mail, der svarede inden for et par timer. De... ãã£ãšèŠã
KÞbte tÞj til min datter i 6 for 400 tilbud. Modtog desvÊrre en forkert vare og skrev til kundeservice og forklarede situationen. Har i dag fÃ¥et svar om at de har sendt den rigtige vare og at jeg kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Smartkidz.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jeg hedder Nanna Augustinus. Jeg er mor til 2, jeg bor i Odense og så jeg er den stolte ejer af Smartkidz.dk - den sÞdeste lille webshop med de aller sÞdeste kunder!
Hos Smartkidz.dk sÊlger vi bÞrnetÞj og babytÞj til drenge og piger i alderen 0 til 12 år. Vi fÞrer en lang rÊkke af de fedeste mÊrker, bl.a. Name It, En Fant, Birkholm og Lil Atelier, og der bliver hele tiden tilfÞjet nye spÊndende varer i shoppen, så kig forbi www.smartkidz.dk i ny og nÊ og hold dig opdateret :)
Som noget helt specielt tilbyder vi gratis levering på alle ordrer hvis du er medlem af vores Kundeklub, og vi tilbyder bÞrnepengebetaling og gebyrfri kredit. Du har desuden mulighed for at kÞbe på afbetaling med ViaBill.
Vi hÞrer meget gerne fra dig hvis du har spÞrgsmål, ris eller ros. Du kan fange os på telefonen, e-mail eller via Facebook og Instagram, og vi besvarer typisk alt indenfor et par timer.
Vi ser frem til at se dig i shoppen!
KÊrlig hilsen
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Elsker alt ved denne side
Elsker alt ved denne side! Elsker deres tilbudskampagner med 5 for *** eller 3 for ***. Med deres kundeklub kan du optjene rabatter hver gang du kÞber, og med kundeklubben får du gratis fragt. Genialt og god service. 5/5 stjerner
Genial hjemmeside
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men den her hjemmeside er genial.
Man tÊnker, det er nÊsten for godt til at vÊre sandt - men det er altså sandt.
Der er altid mega gode tilbud, gratis kundeklub med gratis fragt og optjening af rabat til nÊste ordre. Intet mindre end genialt :-) Har lige kÞbt 3 par bukser, og 3 trÞjer til min dreng for 490,-
Vanvittigt god service
Vanvittigt god service. Fik en sms, da systemet var nede, med orientering om, at selvom jeg ikke havde modtaget en ordrebekrÊftelse på mail, så var min ordre pakket og klar til afsendelse. Dette sent om aftenen, ganske kort tid efter bestilling.
Hurtig levering.
Uden tvivl 5-stjerner âïžâïžâïžâïžâïž
Fantastisk service
Fantastisk service og altid gode priser og skÞnne produkter.
Der manglede en vare i min seneste levering. Skrev en mail og kun 10 minutter efter fik jeg svar om at den manglende vare var afsendt. Virkelig utrolig god service ð
LÊkker webshop.
LÊkker webshop.
Hurtig levering og mega gode tilbud.
SÞdeste kundeservice hvis der er returneringen eller andet.
Skal jeg handle bÞrnetÞj
Skal jeg handle bÞrnetÞj, sker det enten på kids-world eller hos Smartkidz. SÊrlig Smartkidz er min store farvorit. Nanna, som er ejer af firmaet, er altid venlig og hurtigt til at levere ved bestilling. Der er mulighed for kredit og man sparer lidt bonus op ved kÞb som kan benyttes ved nÊste kÞb. Jeg tager ofte mig selv i bare at tjekke Smartkidz ud, lidt som når jeg tjekker min instragram. 5 stjerner herfra og mine anbefalinger.
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering, god kundeservice og gode produkter!
Klar anbefaling
Jeg har kun gode oplevelser med Smartkidz. Der er altid meget godt tÞj at vÊlge mellem i deres pakketilbud, som de sender lynhurtigt og gratis. ð
God og hurtig service
God og hurtig service!
Havde bestilt et par cowboybukser, som der var en fejl pÃ¥ - de sendte hurtigt et par nye uden ballade. Ikke sidste gang jeg handler der âºïž
Super lÊkre varer til gode priser
Super lÊkre varer til gode priser. Hurtig bestilling og levering dagen efter. :-)
Altid gode tilbud og hurtig levering
Altid gode tilbud og hurtig levering. Trofast kunde. 5 stjerner her fra
Kan varmt anbefales
Jeg elsker at handle tÞj til ungerne ved smartkidz ð€©
Vi er vilde med Name ir tÞj herhjemme da det er det der passer bedst og isÊr pakke tilbuddet er sÃ¥ lÊkkert og billigt ð€©
Jeg kan rigtig godt lide der er gratis fragt / bytte nÃ¥r jeg kÞber online. ð
Det er sÃ¥ lÊkkert man opsparer bonus ð
Virkelig hurtigt levering ð
Rigtig god kundeservice med sÞde medarbejder der er klar til at hjÊlpe â¥ïž
SÃ¥ jeg tjekker altid her fÞrst nÃ¥r jeg mangler noget til ungerne ðð
Altid hurtig og god service nÃ¥r manâŠ
Altid hurtig og god service når man kontakter kundeservice.
Helt klart mit fÞrste sted jeg kigger tÞj til den lille når der skal shoppes online.
Det kunne andre webshops lÊre noget af ð€
Fortsat det gode arbejde i gÞr ð
Jeg vil til enhver tid anbefaleâŠ
Jeg vil til enhver tid anbefale Smartkidz.dk
Deres sortiment er super, deres priser er gode, og servicen er fuldstÊndig i top! Jeg elsker at handle derinde, og som tvillingemor er jeg stor fan af deres pakketilbud!
Her er man i VIRKELIG gode hÊnder
Her er man i VIRKELIG gode hÊnder. Lige fra bestilling over lynhurtig levering til eventuelle reklamationer, hvor man med det samme tager ansvar og er der for kunden.
De allervarmeste anbefalinger herfra og et PÃ¥ Gensyn!
Yndlings webshop til bÞrnene!
Yndlings webshop til bÞrnene!
Altid gode priser og lynhurtig (og gratis!) levering.
Har handlet der utallige gange og de få gange der har vÊret en mindre fejl i min levering er der blevet rettet op på med det samme.
Kundeservicen er i top ððŒ
Mega god hjemmeside
Mega god hjemmeside! Og hurtigt levering!
Helt klart anbefalelsesvÊrdig! :-)
Virkelig lÊkkert bÞrnetÞj, stort udvalg, virkelig god pris og hurtig levering :-) Fik endda en Gurli gris julesok med i kÞbet.
herligt sted
Billig, hurtig levering, men jeg elsker at fulgte en lille ting med, og den lille håndskrevne hilsen vidner om en god personlighed
Rabatter og service der kan mÊrkes!
Dette er virkelig en webshop man vender tilbage til, når der skal handles. Det er sÊrligt pga det store udvalg og de mÊrkbare rabatter/bonus ordninger man får som medlem. Her er fragten også nedsat eller gratis (Alt efter hvilken fragtmetode man vÊlger)
Derudover leverer de super hurtigt :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ