レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har handlet mange gange hos Smartkidz efterhÃ¥nden, og HVER gang er varerne sendt hurtigt, og er der brug for hjÊlp, er der hurtigt svar og en lÞsning 🩷 KÊmpe anbefaling her fra!

Fantastisk service. Jeg modtog d. 3 februar en kjole fra smartkidz. Uheldigvis stemmede kjolens stÞrrelse ikke overens, med den stÞrrelse, som stod pÃ¥ det pÃ¥satte mÊrke. Jeg kontaktede derfor kundes... もっず芋る

Jeg havde bestilt en "Babypakke" til 1 Kr. samt en body til fuld pris. Da jeg modtog pakken, havde jeg fÃ¥et en forkert body. Jeg kontaktede Smartkidz via mail, der svarede inden for et par timer. De... もっず芋る

Dette er virkelig en webshop man vender tilbage til, nÃ¥r der skal handles. Det er sÊrligt pga det store udvalg og de mÊrkbare rabatter/bonus ordninger man fÃ¥r som medlem. Her er fragten ogsÃ¥ nedsat e... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ベビヌ甚品店

Smartkidz.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hejsa!

Jeg hedder Nanna Augustinus. Jeg er mor til 2, jeg bor i Odense og så jeg er den stolte ejer af Smartkidz.dk - den sÞdeste lille webshop med de aller sÞdeste kunder!

Hos Smartkidz.dk sÊlger vi bÞrnetÞj og babytÞj til drenge og piger i alderen 0 til 12 år. Vi fÞrer en lang rÊkke af de fedeste mÊrker, bl.a. Name It, En Fant, Birkholm og Lil Atelier, og der bliver hele tiden tilfÞjet nye spÊndende varer i shoppen, så kig forbi www.smartkidz.dk i ny og nÊ og hold dig opdateret :)

Som noget helt specielt tilbyder vi gratis levering på alle ordrer hvis du er medlem af vores Kundeklub, og vi tilbyder bÞrnepengebetaling og gebyrfri kredit. Du har desuden mulighed for at kÞbe på afbetaling med ViaBill.

Vi hÞrer meget gerne fra dig hvis du har spÞrgsmål, ris eller ros. Du kan fange os på telefonen, e-mail eller via Facebook og Instagram, og vi besvarer typisk alt indenfor et par timer.

Vi ser frem til at se dig i shoppen!

KÊrlig hilsen

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2968件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Det bedste sted shoppe bÞrnetÞj

Efter jeg fik kendskab til smartkidz har jeg kunnet kÞbt bÞrnetÞj der til min pige. Det er nogle virkelig gode priser, kvaliteten er god og udvalget af bÞrnetÞj er stort!

Og jeg er kÊmpe fan af deres pakketilbud som jeg har kÞbt flere gange.

Jeg får også altid leveret min pakke til dagen efter, så virkelig hurtig og effektiv levering. Er så glad for smartkidz😍

2024幎11月28日

BÞvlet returneringsbestingelser

BÞvlet returneringsbestingelser sammenlignet med andre webshops.

2024幎11月18日
Smartkidz.dk ロゎ

Smartkidz.dk からの回答

Hej Anders,

Det er godt nok ikke noget vi hÞrer tit :-)

Vores retur-procedure er lige ud af landevejen: Send os en mail og så sender vi dig en returlabel, der naturligvis kan benyttes uden brug af printer. Typisk har man sin returlabel indenfor en time eller to efter vi er blevet kontaktet.

Hvis du har tid og lyst må du meget gerne sende noget uddybende feedback til kundeservice@smartkidz.dk, for vi er naturligvis altid interesserede i at gÞre tingene nemmere for vores kunder.

Mvh
Smartkidz.dk

Bedste service!

Bedste service!

Havde modtaget en forkert stÞrrelse, får tilsendt den rette stÞrrelse uden at skulle bÞvle med at sende den anden retur! Kan varmt anbefale smartkidz!

2024幎10月21日
自発的なレビュヌ

Det gik hurtig fra jeg skrev til svar

Jeg skriv kl 7 om morgen, om at min datter trÞje havde fÃ¥et et hul efter kun at vÊre brugt en gang og der gÃ¥r kun et par timer ogsÃ¥ fÃ¥r jeg en mail tilbage om at de var kede af det, men at de sendte en ny vare. Det er virkelig god service, det er sÃ¥ fÞrste gang jeg nogensinde havde brug for det. Jeg bestiller tit tÞj hos dem og jeg er aldrig blevet skuffet. KÊmpe anbefaling herfra🎀

2024幎10月8日

Altid en god oplevelse

Jeg har flere gange kÞbt tÞj hos Smartkidz til min datter. Jeg er vild med udvalget af tÞj, der er stort og altid fra de gode mÊrker. Tit kan man spare 20 % som klubmedlem, eller også er der gode rabatter ved kÞb af flere ting. Fragten er desuden gratis uanset kÞbsbelÞb, hvilket jeg sÊtter stor pris på.

De gange, jeg har vÊret i kontakt med kundeservice, er svaret kommet hurtigt, og altid fra en meget venlig medarbejder. En gang kunne jeg eksempelvis ikke få klubrabatten til at fungere inden kÞb, men det blev lynhurtigt rettet.

Ens pakke bliver altid sendt hurtigt afsted, og mit indtryk er også, at det er nemt at returnere.

Jeg kan kun anbefale at handle hos Smartkidz.

2024幎8月31日

Bedste service! 🫶🏌

Bedste service, hurtig levering og fedt koncept med gode priser! Jeg har handlet pÃ¥ smartkidz siden jeg fik min datter i 21 og senere ogsÃ¥ til min sÞn fra 23. Jeg elsker konceptet og den hurtige levering. Den sidste levering havde desvÊrre et sÊt med produktionsfejl, som gik op i syningen efter en vask. Jeg skrev en mail til smartkidz og fik igÃ¥r en mail retur med at de sendte et helt nyt sÊt. Det sÊt modtog jeg allerede i dag - det er super god service og jeg fortsÊtter helt klart med at handle derinde - tak! 😍💪🏌

2024幎9月24日

Bedste service til bÞrnetÞj! 😍

Nu har jeg kÞbt tÞj til min pige i 1 Ã¥r hos jer! Hver eneste gang er det hurtigt levering inden 2 dage er den ankommet, sker der en fejl er hurtigt til at henvende jer til mig eller omvendt! Bedste side at kÞbe tÞj pÃ¥ til bÞrn! Ville bare lige rose jer! Taaak for kanon service 😍❀

2024幎8月24日

Bedste bÞrnetÞjs-shop🀩

Bedste bÞrnetÞjs-shop🀩

Altid god kundeservice, hurtig levering og god kvalitets tÞj 🙏🏌 Vi er isÊr glade for Birkholm herhjemme 💙💖

I min seneste ordre oplevede jeg desvÊrre en forkert str, men efter jeg havde kontaktet dem, modtog jeg den den korrekte str. indenfor et par dage 👌🏌

2024幎6月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。