Har handlet mange gange hos Smartkidz efterhånden, og HVER gang er varerne sendt hurtigt, og er der brug for hjÊlp, er der hurtigt svar og en lÞsning 𩷠KÊmpe anbefaling her fra!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk service. Jeg modtog d. 3 februar en kjole fra smartkidz. Uheldigvis stemmede kjolens stÞrrelse ikke overens, med den stÞrrelse, som stod pÃ¥ det pÃ¥satte mÊrke. Jeg kontaktede derfor kundes... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bestilt en "Babypakke" til 1 Kr. samt en body til fuld pris. Da jeg modtog pakken, havde jeg fÃ¥et en forkert body. Jeg kontaktede Smartkidz via mail, der svarede inden for et par timer. De... ãã£ãšèŠã
Dette er virkelig en webshop man vender tilbage til, nÃ¥r der skal handles. Det er sÊrligt pga det store udvalg og de mÊrkbare rabatter/bonus ordninger man fÃ¥r som medlem. Her er fragten ogsÃ¥ nedsat e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Smartkidz.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jeg hedder Nanna Augustinus. Jeg er mor til 2, jeg bor i Odense og så jeg er den stolte ejer af Smartkidz.dk - den sÞdeste lille webshop med de aller sÞdeste kunder!
Hos Smartkidz.dk sÊlger vi bÞrnetÞj og babytÞj til drenge og piger i alderen 0 til 12 år. Vi fÞrer en lang rÊkke af de fedeste mÊrker, bl.a. Name It, En Fant, Birkholm og Lil Atelier, og der bliver hele tiden tilfÞjet nye spÊndende varer i shoppen, så kig forbi www.smartkidz.dk i ny og nÊ og hold dig opdateret :)
Som noget helt specielt tilbyder vi gratis levering på alle ordrer hvis du er medlem af vores Kundeklub, og vi tilbyder bÞrnepengebetaling og gebyrfri kredit. Du har desuden mulighed for at kÞbe på afbetaling med ViaBill.
Vi hÞrer meget gerne fra dig hvis du har spÞrgsmål, ris eller ros. Du kan fange os på telefonen, e-mail eller via Facebook og Instagram, og vi besvarer typisk alt indenfor et par timer.
Vi ser frem til at se dig i shoppen!
KÊrlig hilsen
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig hurtig levering og mega lÊkre produkter
Jeg lagde en ordrer hos smartkidz for 2 dage siden og den var allerede leveret i går formiddag, det er virkelig god service.
Deres produkter er også virkelig flotte og i rigtig god kvalitet, også endda til virkelig gode priser.
Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler hos dem.
God oplevelse. KÊmpe anbefaling.
Har lige modtaget et pakketilbud med mega lÊkre varer. Hurtig levering og et utrolig fedt koncept med deres 6 for 400. KÊmpe anbefaling herfra.
Klam oplevelse af babypakke og hemmelige pakke
Hej, ved ikke hvordan i kan sende sådan noget til jeres kunder.... Jeg bestilte en babypakke, den var misfarvet og med "madpletter?" på..... Så klamt at åbne op.
Og den hemmelig pakke jeg også bestilte, var en hagesmÊkke der stinker af cigaretter.. Og gÊt en gang også MISFARVET!!
Efter den her oplevelse, har man ikke ligefrem lysten til at bestille igen ved jer!

Smartkidz.dk ããã®åç
Fantastisk hjemmeside og sÞd kundeservice
Fantastisk hjemmeside med altid gode priser! Servicen er i TOP og der er hurtig levering :-)
Min absolutte yndlingsside at handleâŠ
Min absolutte yndlingsside at handle bÞrnetÞj på. Leveringen er hurtig, fragtens er gratis når man er medlem og man kan spare point op at handle for til nÊste gang. Jeg elsker deres 6 stk. for 400 kr. kategori hvor jeg fÞler jeg for usandsynligt meget god kvalitetstÞj for pengene. Mine drenge er meget smalle om hofterne og kan derfor nÊsten kun bruge BIRKHOLM bukser som heldigvis er med i den kategori. Synes det er fantastisk at kunne få 6 par kvalitetsbukser der har en styk pris på 189 kr. til 400 kr i alt. Jeg er blÊst bag over af begejstring.
Mange kÞb - altid tilfreds
Jeg har handlet virkelig mange gange hos Smartkidz efterhånden. Jeg har altid fået min bestilling hurtigt. Jeg har prÞvet både at bytte og returnere varer, uden nogen problemer.
Jeg ELSKER deres â6 for 400â kategori og finder altid noget der, som jeg ikke kan undvÊre til mine bÞrn. Det var ogsÃ¥ hos Smartkidz, at der blev kÞbt flyverdragt i vinters.
De får mine varmeste anbefalinger.
Gode tilbud og hurtig levering :)
Gode priser og god kundeservice
Gode priser og god kundeservice.
Der var udsolgt af en pakke da min bestilling var gået igennem, så de var sÞde at kontakte mig og vi fandt ud af en anden pakke jeg kunne få med istedet :-)
Rigtig fint bÞrnetÞj til gode priser
Rigtig fint bÞrnetÞj til gode priser. Jeg er sÊrlig glad for 6 stykker tÞj til 400 kr. Altid korrekt modtaget ordre. Jeg har bestilt 9 gange til mine bÞrn og som gaver, siden jeg blev opmÊrksom på denne webshop.
Super kundeservice
Super kundeservice
Havde en reklamation på et par bukser og nÊste dag kom svaret at de beklagede og pengene kom retur på mit kort.
Ikke så meget bÞvl, bare lÞs problemet.
DET er god service.
Super god service
Super god service - fantastiske priser og lynhurtig levering! ð¥°
Virkelig god kundeservice!
Jeg havde bestilt en "Babypakke" til 1 Kr. samt en body til fuld pris. Da jeg modtog pakken, havde jeg fået en forkert body. Jeg kontaktede Smartkidz via mail, der svarede inden for et par timer. Den nye body er allerede under vejs 18 timer efter fÞrste kontakt og den fejlleverede body må jeg beholde.
Super fin kundeservice og utrolig god kommunikation. Kan varmt anbefales!
Hurtig udbedring af fejl
Fik leveret futter en str. mindre end bestilt, og der blev lynhurtigt sendt et par nye efter jeg blot havde fremsendt billeddokumentation af fejlen. Jeg slap endda for returneringen af de forkerte.
ð Ville give flere hvis jeg kunne ð
Jeg er kÊmpe fan af smartkidz pakketilbud og har benyttet mig af det et par gange. Sidst modtog jeg en kjole, som desvÊrre havde en lÞs lÞbetråd som havde resulteret i et lille hul allerede fÞr brug, så jeg sendte billeder og spurgte til proceduren. Der gik 5 minutter og så havde de sendt en ny kjole som kom nÊste dag. Bedre service findes vidst ikke!!!
Fantastisk shop
Fantastisk shop, med god service og skÞnne varer!
Ringe leverings tid
Fin shop, men jeg bestilte sÞndag aften og fÞrst tirsdag får jeg en mail om at pakken nu er på vej - her tirsdag eftermiddag er pakken stadigvÊk ikke afhentet med GLS når jeg tracker den, så tÊnker jeg fÞrst modtager min pakke torsdag hvis jeg er heldig. Godt at jeg ikke akut skulle bruge min pakke når den fÞrst bliver pakket 2 dage efter bestilling. Det er virkelig dårligt.
SÃ¥ bruger jeg hellere Kidsworld som levere lyn hurtig.

Smartkidz.dk ããã®åç
Virkelig god service og hurtigâŠ
Virkelig god service og hurtig levering!
Har aldrig haft problemer med at handle hos dem og jeg bestiller altså ret ofte :)
- Camilla
Fantastisk kundeservice
Jeg havde kÞbt et regnsÊt som efter lidt tid gik fuldkommen op i syningen. Jeg skrev til deres kundeservice som nu har sendt et nyt sÊt til mig. Det er virkelig god kundeservice.
Generelt spiller det altid når man kÞber noget derinde fra. Kommer altid hurtigt.
Jeg har handlet MEGET på Smartkidz
Jeg har handlet MEGET på Smartkidz, og det er simpelthen så god en oplevelse hver gang! Kun én gang har jeg oplevet et problem med et enkelt produkt, og det blev lÞst med det samme. Kan kun anbefale smartkidz!
Elsker deres pakketilbud og deres godeâŠ
Elsker deres pakketilbud og deres gode kundeservice.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ