レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En ole koskaan verkkokaupasta heiltÀ tilannut, mutta itse liikkeessÀ vierailen usein. Netin kautta pystyy helposti tarkistaa onko vastaavaa tuotetta juuri kyseisen kaupungin Sokoksessa ja yleensÀ ne... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ilmainen toimitus pakettiautomaattiin oli yleensÀ se ratkaiseva tekijÀ joka sai valitsemaan Sokoksen verkkokaupan, mutta edun poistumisen jÀlkeen olen vertaillut tarkemmin mistÀ tilaan tai jÀttÀnyt ko... もっず芋る

䌁業情報

(36)

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

3+1 pÀivÀn valheelliset hinnat

Verkkosivuilla mainostettu 3+1 pÀivÀn alennustuote olikin kaupassa normaalihintainen. Viestiin virheellisestÀ markkinoinnista asiakaspalvelusta ei saanut edes pahoittelua, vain selvityksen siitÀ kuinka kyseessÀ on "inhimillinen virhe" josta he laittavat viestiÀ myymÀlÀÀn. Kiva tietenkin, jos muut asiakkaat saavat tuotteen markkinoituun hintaan, mutta itselle koko asiointiprosessista jÀi vain huono maku suuhun.

2025幎4月2日

Silver Stories by Cailap

I bought 2 silver earrings and they both oxidized in a week. The earrings I bought from glitter for 5 euros were of better quality :) I will continue to buy from glitter..
every day is a new lesson.

2025幎2月1日

TAAS tuli Sokoksen verkkokaupasta

TAAS tuli Sokoksen verkkokaupasta viesti: ” IkÀviÀ uutisia! Tilauksesi sisÀltÀÀ tuotteita, joita ei olekaan saatavilla.” Olin kuitenkin saanut tilausvahvistuksen ja maksanut tuotteet! TÀmÀ vaikuttaa olevan sÀÀnnönmukainen toimintatapa Sokoksella.

2024幎2月17日

Laiskat myyjÀt

Hain Kuopion Sokoksesta tiettyÀ tuotetta ja pyysin myyjÀÀ avuksi kun en tuntenut tuotetta. MyyjÀ laiskuuttaan ja ammattitaidottomuuttaan möi vÀÀrÀn tuotteen minulle. Kun hain myöhemmin tÀmÀn oikean tuotteen etsin sen itse (Se vaati netissÀ tuotteeseen tutustumisen). Se löytyi tÀmÀn vÀÀrÀn tuotteen vierestÀ kun luki tuotteen pÀÀltÀ kuvauksen. En sen koommin ole kÀynyt tÀssÀ kuopion surkeimmassa liikkeessÀ jossa ei ole kunnon ammattitaitoista palvelua.

2023幎6月15日

Tein tilauksen verkkokaupasta useasta

Tein tilauksen verkkokaupasta useasta eri tuotteesta. Saamani tuotteet eivÀt olleet sitÀ mitÀ verkkokaupan tuotetiedoissa luvattiin, vaan huomattavasti huonommat. Asiakaspalvelu saisi kehittyÀ ystÀvÀllisemmÀksi, kun virhe on heidÀn puolella.

2023幎1月1日

Saatavuusongelmat jatkuvat

Alennuksesta ostamani tuote peruutettiin tilauksesta tuotteen loppumiseen vedoten, vaikka tuotetta on ollut tilauksestani lÀhtien jatkuvasti saatavilla sekÀ verkkokaupasta ettÀ lÀhes 50 myymÀlÀstÀ ympÀri Suomen (nyt kuitenkin normaalihintaan). Asiakaspalvelu vastaa geneerisiÀ voivotteluviestejÀ, asiaa ei edes yritetÀ ratkaista ja kysymykseni sivuutetaan. EipÀ ole nÀin surkeaa toimintaa tullut vastaan verkkokaupoissa, enkÀ nÀytÀ olevan ainoa huonon kokemukseni kanssa. Kuluttajaneuvontaan laitoin myös viestiÀ, mutta taitaa sekin olla turha arpa, kun yrityksellÀ ei ole kiinnostusta ratkaista asiaa. Samat ongelmat ovat jatkuneet nÀköjÀÀn vuosia.

2022幎12月27日

Minua palveli Sokos Wiklundin

Minua palveli Sokos Wiklundin hiustuote-osastolla nuori pitkÀtukkainen nainen, joka vastasi ylimielisesti kysymykseeni "mistÀ löydÀn Head and shoulders DermaX pro hoitotuotteen" - et mistÀÀn, ei tÀÀllÀ myydÀ sen tasoisia tuotteita, markettikamaa - olin hiukan hÀmmÀstynyt ja tutkin asiaa kotona netistÀ, ja kyllÀ Sokos Wiklundin valikoimaan kyseinen tuote kuuluu, ja palasin sen myöhemmin ostamaankin - mietin kuinka paljon tuollainen ylimielinen henkilö aiheuttaa mielipahaa muillekin ja tappiota yritykselle

2022幎10月20日
5぀星のうち2の評䟡

ABC-huoltoasemilla lounas

ABC-huoltoasemilla lounas ABC-mobiililla lounas on edullisempi kuin S-etukortilla maksettuna - miksi?
MinÀ esimerkiksi en ota turvallisuussyistÀ puhelimeen mitÀÀn maksutietoja.
Aiemmin S-etukortilla lounas oli edullisempi kuin muulla tavalla maksettuna.
PitÀis S-ryhmÀnkin tietÀÀ puhelimen riskit!

2022幎10月9日

Sokos Wiklund Turku

Asioimme 18.6.2022 Sokos Wiklundilla Turussa. MeitÀ palveli alusasu-osastolla myyjÀ nimeltÀ Jaana. Aivan ihana ihminen, asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja huumorintajuinen. Alan ammattilainen todella jonka ansiosta löysimme monta tarpeisiimme sopivaa tuotetta. HymyssÀ suin lÀhdimme ja olimme tyytyvÀisiÀ asiakkaita 😊

2022幎6月18日

La Roche-posay

Testaamani kosteusvoide
Imeytyi nopeasti, teki ihoni pehmeÀksi ja raikkaan tuntuiseksi.erinomainen tuote jota voin suositella. Sopii myös meikin pohjavoiteeksi. Menee ostoslistalle.
Testaalani seerumi oli helppo annostella liitetyllÀ pipetillÀ ihon eri kohtiin.
Ihon tuntui kiinteÀmmÀltÀ ja sileÀmmåltÀ, pienet naururypyt silmien ympÀriltÀ vaikuttivat pienentyneet ja vÀhemmÀn silmiinpistÀviltÀ.
Suosittelen. Hinta/laatu suhde hyvÀ verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin

2022幎3月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ