Handel gik hurtigt og nemt. Folien blev leveret hurtigt. LÊste manual og sÃ¥ den vejledende film inden pÃ¥ sÊtning. PÃ¥sÊtning tog knap 7 timer, da det var 24 smÃ¥ vinduer der skulle la... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik efter prÞver tilsendt min ordre pÃ¥ 2 tilskÃ¥rede stykker. BÞvlede med endelig tilskÊring ved opsÊtning, og er ikke helt tilfreds med min egen opsÊtning, da der sneg sig stÞv med i kanterne. Vill... ãã£ãšèŠã
Har kÞbt sandblÊst folie til 8 smÃ¥ vinduer. Selve handlen gik nemt. Hjemmsiden er lidt uoverskuelig, og man skal lige hold tunge lige i munden nÃ¥r man bestiller korrekt antal. Levering... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte fÞrst vareprÞver, men det var lidt svÊrt at afgÞre noget som helst med de smÃ¥ stykker film. Jeg fulgte derefter anbefalinger pÃ¥ hjemmeside og fik bestilt. Produktet kom rimelig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg havde produkter fra foliekniven fÞrâŠ
Jeg havde produkter fra foliekniven fÞr og havde monteret det som tÞr montage. Skulle bruge nye frost film og kÞbte hos solfilmhalvpris til billigere penge end foliekniven. KÞbte våd montage og må indrÞmme at jeg brugte 3 stk film fÞr jeg havde styr på montagen. Ved tÞr montage havde jeg ingen problemer. Er efter montagen af våd film yderst tilfreds men skulle lige have fÞling med en levende film.
Godt produkt og flot resultat

Solfilmhalvpris ããã®åç
Folien var beskidt og havde små mÊrker
Jeg kÞbte solfilm til udvendig montering (Sterling), da jeg har energiruder.
Jeg var skuffet over at folien ankom med små partikler på begge sider. Det var jo godt nok ikke på limsiden, men da det var statisk elektrisk var det ikke rigtig til at få af. Desuden havde folien fra sÊlgeren af små mÊrker, som ikke kunne skrabes flade på ruden.
Jeg må indrÞmme at jeg ikke er helt tilfreds med finishen, da det er tydeligt at se folien pga de små buler. Man skal nok bare ikke forvente, at man ikke kan se folien, men nÊrmere at det kommer til at ligne en rude med folie på (med små buler i).
Jeg var dog overrasket over hvor let det var at skÊre folien til, så den passede super til ruden. Jeg er også god til freds med foliens effekt, når man står tÊt på ruden, kan man mÊrke, at der ikke kommer lige så meget varmestråling igennem, som en tilsvarende uden folie, og det kan mÊrkes på rummets temperatur.
Jeg kan dog heller ikke lade vÊre med at tÊnke, at de små buler i folien kommer til at minimere levetiden, da bulerne jo naturligt vil blive hurtigere slidt ved rengÞring og lignende.
Billigt og det virker.
Fremragende, bestilte varen sÞndag og kunne afhente på posthus efterfÞlgende tirsdag. Virker perfekt.
KÞbte solfilm til udvendig montering pÃ¥âŠ
KÞbte solfilm til udvendig montering på vinduer. Lidt forvirrende, at der i den medfÞlgende vejledning står, at solfilm ikke må monteres udvendigt.
Ellers fin service.
Har ikke noget at udsÊtte pÃ¥ minâŠ
Har ikke noget at udsÊtte på min oplevelse, og jeg kan heller ikke klage over kvaliteten.
HjÊlpsomme mennesker, og prÊcis levering.
Bestilte prÞver pÃ¥ solfilm til minâŠ
Bestilte prÞver på solfilm til min altan. Betalte 5,8 kr for at få det sendt.
Min fÞrste mail ville hans system ikke tillade, fint nok, jeg ringer til Villy og aftaler, at jeg skal sende ham en mail med diverse oplysninger.
EfterfÞlgende tilter det lidt, han skriver jeg sender en prÞve til mig i SakskÞbing, hvortil jeg hurtigt svarer, at det skal han ikke, da jeg bor i KBH SV(og giver ham min adresse). Herefter, er der så blevet meget stille, og jeg har ikke modtaget mine prÞver, eller hÞrt yderligere.
Så min oplevelse har bestemt ikke vÊret positiv.
Kan varmt anbefales
Ingen negative bemÊrkelser..
Min stue prydes nu med "sandblÊstfolie med striber". Det er meget effektivt, nu kan blokken overfor ikke fÞlge med i privatlivet- og nu lyset går fint ind.
Kan varmt anbefales.
Ingen returret
Man får ikke sine penge retur når man returnere en vare, man ikke kan bruge. Og nej, det var en ganske almindelig katalog vare. Ej specialfremstillet! Men håber I fik solgt varen en gang mere til en anden kunde

Solfilmhalvpris ããã®åç
Lettere montering end jeg havdeâŠ
Lettere montering end jeg havde forventet. Resultatet er meget tilfredsstillende.
God oplevelse
Varen kom efter få dage og var godt pakket ind. Der medfulgte en videovejledning til opsÊtningen, så det var dejligt.
Kan anbefale firmaet og vil handle der igen. :-)
Super fin service :)
Super fin service :)
Leveringen trak lidt ud, men dette blev jeg kontaktet med og vi fik lavet en fin aftale heromkring.
Da jeg ikke selv var helt spids nok til at forstå, hvordan jeg lige fik startet med opsÊtningen af mit kÞbte solfilm, der ringede jeg til firmaet og fik en rigtig fin hjÊlp :)
Nem og hurtig handel
Jeg valgte at afhente solfilmen selv, og hele forlÞbet gik som Þnsket.
PERFEKT
Fuld tilfredshed eller pengene er spildt siger man, men her er pengene ikke spildt. Det blev en perfekt lÞsning og alt virkede efter hensigten - kan varmt anbefales
Aldrig problemer med solfilmhalvpris
Aldrig problemer med solfilmhalvpris. Herligt.
Det virker fint og kom hurtigtå
Det virker fint og kom hurtigt.
Dog står der IKKE noget på hjemmesiden om at det ikke må monteres på energi ruder, dette fremgår fÞrste på monterings vejledningen med stort gult og vigtigt ??
Vi har kÞbt SandblÊst folie
Vi har kÞbt SandblÊst folie â 13 mm striber
Og SandblÊst folie ugennemsigtig men stadig lys og det er vi så glade for. Det er fint at sÊtte op. Men skal lige finde teknikken. Men så er det bare derud af. Vi brugte en spray som hedder right on og En filt spartel som vores nabo havde på lager. Ellers ville jeg have brugt sÊbevand. Super kvalitet og ville ikke vÊre bange for at kÞbe der igen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã