レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Handel gik hurtigt og nemt. Folien blev leveret hurtigt. LÊste manual og sÃ¥ den vejledende film inden pÃ¥ sÊtning. PÃ¥sÊtning tog knap 7 timer, da det var 24 smÃ¥ vinduer der skulle la... もっず芋る

Fik efter prÞver tilsendt min ordre pÃ¥ 2 tilskÃ¥rede stykker. BÞvlede med endelig tilskÊring ved opsÊtning, og er ikke helt tilfreds med min egen opsÊtning, da der sneg sig stÞv med i kanterne. Vill... もっず芋る

Har kÞbt sandblÊst folie til 8 smÃ¥ vinduer. Selve handlen gik nemt. Hjemmsiden er lidt uoverskuelig, og man skal lige hold tunge lige i munden nÃ¥r man bestiller korrekt antal. Levering... もっず芋る

Jeg bestilte fÞrst vareprÞver, men det var lidt svÊrt at afgÞre noget som helst med de smÃ¥ stykker film. Jeg fulgte derefter anbefalinger pÃ¥ hjemmeside og fik bestilt. Produktet kom rimelig... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Super

Hurtig og nem levering. Vi bestilte stribet film. Syntes den er lidt svÊr at skÊre uden kanten bliver lidt flosset. Nem at montere efter anvisning i filmen.
Godt tilfreds!

2017幎2月10日
自発的なレビュヌ

Super tilfreds og glad for resultatet.

Jeg har kÞbt sandblÊst solfilm denne gang (tidligere har jeg kÞbt spejlfilm).
Montagen af produktet er gået fint, og resultatet blevet godt.
Jeg er ovenud tilfreds med både service, pris, resultat og vejledning.
Man skal huske at se vejledningen et par gange inden man går igang.
Det er godt at sÊtte sig ind i hvorfor man skal gÞre hvad.
For eksempel er solfilmen selvklÊbende, men det betyder ikke at man bare skal kliste den op; der skal sÊbevand på ruden fÞrst og ruden skal vÊre renset grundigt. Sjusker du det mindste, vil dit sjusk blive synligt med cirka faktor 50!
Jeg har selv sat solfilm på både vÊrelses-vinduer og badevÊrelses-vinduer. Dette er gået rigtig godt; disse ruder er flade i "begge retninger".
Men skal du sÊtte solfilm på bilruder vil sagen vÊre en anden, for en bagrude for eksempel, buer i to retninger. Derfor vil jeg anbefale at du trÊner dig selv ved at se så mange YouTube videoer om dette som du kan finde og som du kan holde ud at se, fÞr du går igang.

Jeg kan kun anbefale SolfilmHalvPris; jeg har fået en god service og vejledning.

2016幎10月21日

Ingen spejleffekt

Vi kÞbte true vue 40, da det ud fra beskrivelsen lÞd som lige den slags film vi manglede til vores hoveddÞr.
Men produktet levede absolut ikke op til forventningerne, ingen spejleffekt, så vi fik bare en dÞr med lidt mÞrkere glas end fÞr.
Derudover var produktet nÊsten umuligt at få af vinduet igen.
Den samlede seviceoplevelse var dårlig, da det kÞbte produkt absolut ikke levede op til beskrivelsen på hjemmesiden.

2016幎8月13日
自発的なレビュヌ

Ringeste service jeg nogen sinde har oplevet!

Jeg havde for et par uger siden bestilt prÞvervarer, men leveringen blev mere end en uge forsinket ( Jeg skulle ringe til dem for at få sendt!) . Men jeg fik mine prÞvervarer og kunne godt lide dem. Så jeg besluttede mig for at bestille hos Solfilmhalvpris. Jeg var dog lidt tvivl om, jeg havde de rigtige mål på varerne, derfor for at vÊre på den sikker side, skrev jeg mail til dem. Men jeg fik ikke svar på mit spÞrgsmål. Jeg tÊnkte ''Fint nok, jeg ringer bare til dem''. så ringede jeg i dag for at hÞre om, de kunne hjÊlpe mig. Blev jeg betjent af en medarbejder ved navn Villy. Da jeg spurgte ham så om hjÊlp til beregning, sagde han at, det bare var simpel matematik, men alligvel modsagt han sig selv ved at sige, at det ville vÊre for kompliceret at hjÊlpe mig og lyd sur. Derefter slukkede han telefon. Det er virkelig dårlig service, og måske den dummeste sÊlger, jeg blev betjent af. Puha....godt jeg ikke brugt mine penge hos jer.!

2015幎4月21日

UdemÊrket service og produkt

Jeg bestilte fÞrst vareprÞver, men det var lidt svÊrt at afgÞre noget som helst med de små stykker film.

Jeg fulgte derefter anbefalinger på hjemmeside og fik bestilt.
Produktet kom rimeligt hurtigt og efter at have set youtube videoen og vedlagte vejledning kastede vi os ud i projektet.

Det var rimeligt simpelt at montere og resultatet er blevet helt godt.

Jeg kan godt give mine anbefalinger herfra.

2014幎8月20日

Nemt og problemfrit

Har kÞbt sandblÊst folie til 8 små vinduer.

Selve handlen gik nemt. Hjemmsiden er lidt uoverskuelig, og man skal lige hold tunge lige i munden når man bestiller korrekt antal.

Levering gik hurtigt og nemt. Pris for levering er dog lidt hÞj.

Jeg lÊste den medsendte monterings-vejledning et par gange. Den er rimeligt nem at forstå og fÞlge, også selvom den er skrevet til andre typer af solfilm.

Montagen gik fint og problemfrit.

Jeg kan varmt anbefale Solfilmhalvpris.

2012幎12月3日