Vi har vÊret en tur i KÞbenhavn og hÞrt musik , men en overnatning det har vÊret hel fantastisk tur , aldrig har jeg rejst med et selvskab med sÃ¥ rare og hjÊlpsomme chauffÞrer det bestemt ikke sidste... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret pÃ¥ et par dejlige endagsture med SÞrens Rejser, sÃ¥ da jeg skulle fejre min runde fÞdselsdag ringede jeg og spurgte om de kunne arrangere en privat fÞdselsdagsudflugt. De kom med et par fo... ãã£ãšèŠã
En stor tak til SÞrens Rejser for hurtigt at Êndre en juletur til Nordtyskland pÃ¥ grund af misforstÃ¥elser omkring Ã¥bningen af julemarkedet i Kiel og Lubeck. Vi fik bl.a. en tur til KrusmÞlle med betal... ãã£ãšèŠã
Min kone og jeg var med pÃ¥ turen til Hansi Open Air sidst i august. Vi har vÊret med fÞr, sÃ¥ forventningen til en afslappende ferie var i hÞjsÊdet. Med Kirsten AndersenÂŽs og SÞren StahlÂŽs styring af... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Busrejser i Danmark og hele Europa
Parallelvej 7, 8620, Kjellerup, ãã³ããŒã¯
- mail@sorensrejser.dk
- www.sorensrejser.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Min kone og jeg var med pÃ¥ turen til âŠ
Min kone og jeg var med på turen til Hansi Open Air sidst i august. Vi har vÊret med fÞr, så forventningen til en afslappende ferie var i hÞjsÊdet. Med Kirsten AndersenŽs og SÞren StahlŽs styring af begivenhederne blev forventningerne fuldt indfriet. Kirsten og SÞren evner at virke som deltagere og samtidig udvise den professionelle styring sådan en tur krÊver. Vi siger tak for denne gang og på gensyn i 2018.
Lilly og Evald
Altid god service
Altid god service.
Dygtige og smilende chauffÞrer.
Bierfestival
Min kone havde bestilt en tur med SÞrens Rejser til Bierfestival i Bremen fra den 23-10-2015 til d. 25-10-2015, udmÊrket bustur med god chaufÞr og god guide; men det vi fik i Bremen var en Techno koncert, det er jo noget fra det vi havde bestilt og vores alder var fra medio 50 og opefter. Vi sendte en klage kort efter hjemkomsten men hÞrte intet fÞr vi selv efter et par gange havde forsÞgt at komme i kontakt, men Lars fra firmaet sad underligt nok i mÞde hver gang vi forsÞgte, som arbejdsleder vil jeg sige han var konfliktsky. Han kunne oplyse at fejlen lå i Tyskland; men vi havde jo bestilt hos et dansk firma som må stå indefor det bestilte, eller hvad.
Super, afslappende wellness rejse
Min kÊreste og jeg var med SÞrens Rejser på wellness ophold i Polen. Busturen var behagelig og hurtig klaret. Og selve hotellet oversteg alle vores forventninger. Virkelig lÊkkert og rigtig god service. Vi fik hver 4 behandlinger i lÞbet af den forlÊngede weekend, og det var også topklasse. Selve byen Kolobrzeg er også meget interessant og hyggelig. Alt i alt en god oplevelse vi varmt kan anbefale til andre.