Vi har vÊret en tur i KÞbenhavn og hÞrt musik , men en overnatning det har vÊret hel fantastisk tur , aldrig har jeg rejst med et selvskab med sÃ¥ rare og hjÊlpsomme chauffÞrer det bestemt ikke sidste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har vÊret pÃ¥ et par dejlige endagsture med SÞrens Rejser, sÃ¥ da jeg skulle fejre min runde fÞdselsdag ringede jeg og spurgte om de kunne arrangere en privat fÞdselsdagsudflugt. De kom med et par fo... ãã£ãšèŠã
En stor tak til SÞrens Rejser for hurtigt at Êndre en juletur til Nordtyskland pÃ¥ grund af misforstÃ¥elser omkring Ã¥bningen af julemarkedet i Kiel og Lubeck. Vi fik bl.a. en tur til KrusmÞlle med betal... ãã£ãšèŠã
Min kone og jeg var med pÃ¥ turen til Hansi Open Air sidst i august. Vi har vÊret med fÞr, sÃ¥ forventningen til en afslappende ferie var i hÞjsÊdet. Med Kirsten AndersenÂŽs og SÞren StahlÂŽs styring af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Cirkusrevyen i starten af august.
Vi har, 6 personer, haft en tur til KÞbenhavn for at se Cirkusrevyen. Turen gik rigtig fint indtil vi fik billetter til revyen, hvor vi kan se at vi kan sidde samlet. Kontakter SÞrens rejser telefonisk og fÃ¥r at vide at vi selvfÞlgelig skal sidde lige foran hinanden, 3 pÃ¥ den ene rÊkke og 3 lige pÃ¥ rÊkken bagved. Det var dog ikke tilfÊldet, sidder langt fra hinanden. Efter en lÊngere mailkorrespondance og en telefonsamtale med chefen munder det ud i ingenting, beklagelser og hÊlden vand ud af Þrerne. Ãv det har vÊret en dÃ¥rlig oplevelse.
Tur til Polen var en fremragende turâŠ
Tur til Polen var en fremragende tur med meget vidende og hjÊlpsom guide. Dejligt hotel med god hygiejne og stort udvalg af retter og vel tilberedt.
Har kun godt at sige om turen. ChauffÞren skal også roses. Der var god stemning i bussen, ingen slingren i valsen.
Wellness tur til Polen
Vi var en gruppe på 8 som har vÊret på wellness tur til Polen. Det var en dejlig tur. Vores fremragende chauffÞr Cathrin var både vores guide på turen og sÞrgede for forplejning til os. Så stor ros til vores chauffÞr!
Fint hotel med dejlig morgenmad.
Hilsen alle 8
Ville aldrig kÞre med dette firma
Ville aldrig kÞre med dette firma, efter at have set deres chauffÞr give den gas på KÞgebugt motorvejen med hyppige sindssyge vejbaneskift og hornet i bund. à rsag ukendt, men vedkommende burde ikke have lov til at transportere andre.
value for money wellness tur i Kolobrzeg med SÞrens rejser
Var på wellness tur i Kolobrzeg med SÞrens rejser. Topkarakter til turistbus, fine pauser undervejs, vidende chauffÞr og et meget fint hotel og god forplejning. Virkelig value for money.
Dog oplevede vi lidt problemer vedr. hotellet: byggestÞj og en problematisk wellness behandling, som ikke blev håndteret hensigtsmÊssigt på/af hotellet New Scanpol,
Da vi efterfÞlgende kontaktede SÞren rejser blev vi mÞdt professionelt, imÞdekommende og venligt af Chefen Lars, Tak for det.
Fin tur, godt hotel, god mad. Kan anbefale Wellness tur med SÞrens rejser og skulle der opstå problemer kan det anbefales at kontakte chefen.
Sussi og Steen B Schultz
Julemarked i Flensborg
Jeg var på bustur med to venner til julemarked i Flensborg. Der var bare ingen julemarked af betydning da vi kom frem. Der var 7 boder på et torv og resten stod sporadisk op af gågaden med det samme indhold som de 7 boder på torvet. I virkeligheden er det en tur til en grÊnsebutik og så at få tiden til at gå på gågaden i Flensborg. Der manglede et program med klokkeslÊt så man viste hvad der skulle ske hvornår. Så altså, hvis du vil på julemarked så vÊlg en anden by.
Fantastisk privat udflugt
Vi har vÊret på et par dejlige endagsture med SÞrens Rejser, så da jeg skulle fejre min runde fÞdselsdag ringede jeg og spurgte om de kunne arrangere en privat fÞdselsdagsudflugt. De kom med et par forslag, MandÞ blev valgt, alt blev arrangeret efter mit Þnske og det eneste vi selv skulle var at mÞde op. Dagen efter turen fik jeg sågar en mail med forespÞrgsel om alt havde vÊret ok.... Og ja selvfÞlgelig - fantastisk.....
Hej SÞrens Rejser
Hej SÞrens Rejser
Tak for en dejlig tur til KÞbenhavn og Cirkusrevyen.
Det var en god oplevelse og vi havde alletiders chauffÞr hun klarede alt med bravour.
Dejlig hotel tÊt på Nyhavn og dejligt med en sejltur.
Det eneste vi synes der var lidt i minus var på Bakken hvor vi spiste om aftenen det var god mad men der var for mange mennesker isÊr efter Corona restrektioner og det kun er en måned siden der blev åbnet lidt mere op.Vi fik godt nok at vide der var kun et par busser og 110 men der var mange flere vi tog også nogle billeder så der kommer vi nok ikke igen lige der,vi måtte gå ud og tage en kop kaffe udenfor men der havde vi heldigvis fået noget mad for der var ikke så mange til at starte med,
Mvh. Vibeke og Glenn
Henny og Anders
Kom hjem i aftes efter en god 2-dagsâŠ
Kom hjem i aftes efter en god 2-dags tur til KÞbenhavn. Hotel og beliggenhed var tip-top. Vejret var med os og Cirkusrevyen var rigtig-rigtig sjov. Men det ville have vÊret rart hvis chauffÞren:
- havde tÊnkt på at det altså ikke var bÞrn han havde i bussen, men voksne mennesker, som selv kunne tÊnke.
- at han havde undladt at "underholde" med kommende kÞ-dannelser som ikke blev til noget.
- at han havde undladt at "underholde" med kÞre-hviletidsregler i forhold til hans pauser
- at han havde forberedt sig bedre når han nu ville agere turistguide og fortÊlle om diverse sevÊrdigheder vi kom forbi på turen.
Det blev en smule anstrengende til sidst og fik mig til at tÊnke om han overhovedet var glad for sit job.
Traumatisk oplevelse
Aner ikke lige hvad chauffÞren tÊnkte på da han kÞrte ud fra ekkodalens restaurant. Ikke nok med at han bakker hele vejen ud af grusvejen, spÊrrer han endda begge vejbaner når han kommer ud på vejen.
Det har vÊret en alltiders tur medâŠ
Det har vÊret en alltiders tur med SÞrens rejse til Cirkusrevuen på Bakken. FÞrst en rundvisning i KBH. Middag på hotellet i Fredensdal. Og anden dag var vi på guidet tur på Fredensborg slot og parken . Og på egen hånd i HillerÞd. Senere på havnerundfart på Christianshavns kanal. Og så i Cirkusrevuen. Sidste dag på besÞg i skovtårnet. ChaufÞren var rigtig god til at fortÊlle om meget af det vi kÞrte forbi Og det vi besÞgte havde vi god tid til at se på . Jeg vil sige at vi fik fuld valuta for det det kostede
Altid fantastisk at rejse med SÞrensâŠ
Altid fantastisk at rejse med SÞrens Rejser
Altid god service
Personligt kontakt.
Jeg har lige, som så ofte fÞr, vÊret en smut omkring SÞrens rejser, og det er muligt at nogle kalder mig gammeldags, og ude af trit med nutiden, men den dejlige personlige kontakt, jeg mÞder af personalet, kan jeg ikke få på nettet.
Klage på vej til pakkerejse-klagenÊvnet og nationen!
Vi deltog i turen til Skotland.. betalte for katten i sÊkken. Aldrig har vi betalt sÃ¥ mange penge for INGEN ting. Som betalende gÊster hos SÞrens rejser, skal man bla vÊre opmÊrksom pÃ¥, hvis man oplever en brandalarm, er man sig selv nÊrmeste, som vore guide pÃ¥ turen sagde, âdet hÞre ikke under min jobbeskrivelse, at sikre, at alle er kommer ud.. at sÊlge mest muligt i bussen,spiritus Ãl, vin, vand. At man kan risikerer at fÃ¥ forkerte oplysning om omrÃ¥der man kÞre i, at guide, er nedladende. Jeg ka blive ved. Den rejse vi var pÃ¥, total til grin og simpelt tyveri af penge
Lidt skuffende
Jeg deltog i sommeren 2018 på en éndagsbustur til Helgoland, som viste sig at mangle en ikke uvÊsentlig del af indholdet i beskrivelsen.
Man lyttede da og forklarede, der var sket en sammenblanding med en todagestur til samme destination, men en undskyldning og tilbud om kompensation kunne det ikke blive til.
En af fejlene synes desvÊrre at gå igen i 2019-kataloget.
Super tur til KÞbenhavn
Vi er lige kommet hjem efter en fantastisk god tur til KÞbenhavn.
Hovedformålet var en koncert med Cecil KyrkerbjÞ i operaen.
Vi havde en fantastik god chauffÞr, der ud over sin fremragende kÞrsel, havde en god fortÊllereven. Turen til KÞbenhavn giik derfor utrolig hurtig.
Hotellet levede helt op til vore forventninger. Koncerten var naturligvis helt i sÊrklasse. Således var overnatningen på hotel Admiral super. Vi var så heldige, at få vÊrelse med udsyn til operaen.
NÊste dag tur til Christiansborg med folketinget. En skÞn oplevlese. Takket vÊre en Êrdeles veloplagt Andreas Stenberg, fik vi en meget informative oplevelse af, hvad der foregår i vores Folketing.
Derefter gik det tilbage til det jyske. Takket vÊre vores dygtige chauffÞr Jens Bundgaard, kom vi tilbage til Herning til aftalt tid.
En tur med SÞrens busrejser kanâŠ
En tur med SÞrens busrejser kan anbefales i så hÞj grad, som det kan lade sig gÞre. Sidst var jeg med en tur fra à rhus til Herning for at hÞre Andre Rieu. ChauffÞren på bus 6 var hel fantastisk, meget meget hjÊlpsom og uvurderlig må han vÊre for SÞrens busrejser. Tak for en god oplevelse.
Alt klapper
Alt klapper. Har vÊret på min 3 tur, fÞrst i juletivoli med min dengang 6 årige, så juletivoli med min dengang 7 og 4 årige og i fredags juletur til Tyskland med min nu 9 og 6 årige. Vi nyder at vÊre afsted, dejligt med tid, nÊrvÊr, fine busser og oplevelser.
En stor tak til SÞrens Rejser for âŠ
En stor tak til SÞrens Rejser for hurtigt at Êndre en juletur til Nordtyskland på grund af misforståelser omkring åbningen af julemarkedet i Kiel og Lubeck. Vi fik bl.a. en tur til KrusmÞlle med betalt brunch og en tur til Neumunster Outlet. Vi fÞler vi fik mange oplevelser for pengene og må så tage julemarkedet en anden gang. Stor tak til SÞren for rundturens på de sÞnderjydske veje, Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang. Asta og Harry
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã