レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Gentagne gange kÞrt forgÊves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmÊrksom pÃ¥ dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud ogsÃ¥ forsvundet. I dag har jeg kÞrt forgÊves for sids... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg handler i spar pÃ¥ rÞrvigvej i nykÞbing sjÊlland og har aldrig fÞr oplevet et personale sÃ¥ venlige og imÞdekomne. De hilser altid uanset tidspunkt pÃ¥ dÞgnet. Man bliver kun glad nÃ¥r man kommer i b... もっず芋る

䌁業が回答したした

I har klaget over min forrige anmeldelse ikke hÞre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers vÊre Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... もっず芋る

䌁業情報

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

404件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 91に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Spar rÞrvigvej 5 stjerner

Jeg handler i spar på rÞrvigvej i nykÞbing sjÊlland og har aldrig fÞr oplevet et personale så venlige og imÞdekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på dÞgnet.
Man bliver kun glad når man kommer i butikken

2026幎4月19日

Hej Jan

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget at hÞre!

Det er skÞnt at hÞre, at du oplever personalet som så venlige og imÞdekommende, og at de altid hilser, uanset hvornår du kommer. Det er netop den slags oplevelse, vi Þnsker, at alle kunder skal have.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Diana

Gentagne gange kÞrt forgÊves efter ja

Gentagne gange kÞrt forgÊves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmÊrksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kÞrt forgÊves for sidste gang og valgt at droppe alt handel fremadrettet, da der er for mange skuffelser med at handle i butikken. Kan derfor ikke anbefale at kÞre efter noget da det er spild af tid og energi på vejen. Spar Asaa 9340.

2026幎4月18日

Hej Lasse

Mange tak for din feedback. Det er vi rigtig trÊtte af at hÞre, for det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have, nÃ¥r de benytter sig af vores "Ja Tak"-tilbud 😯

Vi har vÊret i kontakt med kÞbmanden i Spar Asaa for at få afklaret forlÞbet. Han oplyser, at der desvÊrre opstod en uheldig situation med butikkens headset-system, som betÞd, at personalet ikke hÞrte klokken ved afhentningsstedet. Det beklager vi naturligvis mange gange, da vi har fuld forståelse for frustrationen over at kÞre forgÊves.

KÞbmanden har oplyst os, at han har rakt ud til jer direkte per mail med en personlig undskyldning og et tilbud om kompensation for den spildte tur. Selvom vi har forstået, at I ikke har Þnsket at tage imod dette, så er tilbuddet stadig gÊldende. Vi vil strÊkke os langt for at rette op på fejlen og give jer en bedre oplevelse.

Vi tager jeres kritik med videre til butikken, så de kan sikre, at deres teknik og rutiner omkring "Ja Tak"-tilbud fungerer fejlfrit fremover.

Vi håber, at I på trods af de tidligere skuffelser vil give os en chance for at vise det rigtige serviceniveau en anden gang 😊

Victoria, SPAR kundeservice

De passage dans la région

De passage dans la région, trÚs belle découverte !
J’ai eu l’occasion de goûter le fromage de brebis à la truffe
 une vraie pépite. L’équilibre est parfait, la truffe est bien présente sans masquer le goût du brebis, c’est fin et vraiment gourmand.
On sent des produits de qualité et un vrai savoir-faire.
Accueil trÚs agréable en plus, ce qui ne gâche rien.
Je recommande sans hésiter si vous aimez les bons produits !

2026幎4月17日

Hi Alexandre,

Thank you for your review.

It truly sounds like a wonderful experience!

However, we believe your review may have been intended for a different business, as it doesn’t quite match SPAR Denmark. We really appreciate you taking the time to share your thoughts, though.

Wishing you a lovely day, and we hope your review finds its way to the right place! 🌟

Best regards,
Ann-Sofie, SPAR Kundeservice

Stå til ansvar for jeg jeres handlinger

Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% rabat Som er vÊrdilÞs da jeres tilbud alligevel bare er meget dårlig i perioden man kan få rabatten

2026幎4月11日

Hej John

Du har helt ret i, at vi tidligere har gjort opmÊrksom pÃ¥ din anmeldelse, og det skyldes, at den pÃ¥ det tidspunkt var meget ufyldestgÞrende og derfor svÊr for os at behandle korrekt 😔

I din tidligere anmeldelse skrev du blandt andet: “Skrabe lodder er spild af tid og stort materialeforbrug
 Priserne er bare hÞjere i den periode nÊrmest svindel.” – og her var det ikke klart for os, om du mente skrabelodder som dem man kan kÞbe i kiosker, eller vores rabatkampagne med skrabelodder.

Vi har derfor ikke haft mulighed for at svare ordentligt fÞr nu, hvor vi kan se, at du henviser til vores kampagne.

Vi er kede af at hÞre, at du er utilfreds med kampagnen 😔 Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder, og vi tager din feedback til os.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, hÞrer vi meget gerne fra dig. Du skal vÊre velkommen til at sende os en mail pÃ¥ kundeservice@spar.dk 🙏

Simone, SPAR

SPAR NÞrager, og pakker

Jeg var i Spar i NÞrager idag, både for at handle men, jeg ville også gerne have haft hentet en pakke, som jeg skulle bruge. Jeg ved godt de ikke udlevere pakker om sÞndagen, men når fÞrst man modtager beskeden om at ens pakke er klar til afhentning, efter deres lukketid om lÞrdagen, er det svÊrt at kunne hente den. Jeg spurgte så en af medarbejderne om der var mulighed for at jeg kunne hente den alligevel, fordi det som sagt er en jeg skal bruge, og jeg ikke er hjemme hele ugen grundet arbejde ude, hvor til jeg bare fik afvide at jeg kunne vente til tirsdag. Det synes jeg er enormt dårlig kundeservice, at man ikke lige vil bruge bare 2 minutter på sine kunder, men istedet komme med en negativ bemÊrkning om at man skulle have haft hentet den dagen fÞr, selvom man fÞrst modtager beskeden om afhentning efter lukketid. Nu er jeg nÞdt til at vente med at få min pakke indtil nÊste weekend hvis ikke den er smidt ud inden. Super dårlig service.

2026幎4月5日

SPAR VALSGAARD!!!!

Person der tror hun jer hele butikken - både ansatte og kunder skal gÞr ensom hun siger og ber om!
Er IKKE ansat i butikken
DD står hun og to BØRN (!) på 6-8 år bag kassen og sorteret CIGARETTER (BØRN) mens den ansatte knapt kan komme til at passe kassen og pakkede/indlevering for dem!
BØRN der stÃ¥r med CIGARETTER- der skal gemmes bag forhÊng - VIRKELIG DÅRLIG STIL
Stakkels ansatte
Denne butik har pt ingen leder så HVEM har ansvaret?

2026幎3月30日

Hej Azra

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi virkelig pris pÃ¥.

Jeg er ked af at hÞre, at dit besÞg i butikken har givet anledning til bekymring. Det er selvfÞlgelig vigtigt for os, at bÃ¥de kunder og medarbejdere oplever ro, overblik og en professionel hÃ¥ndtering – ogsÃ¥ i travle situationer.

Jeg har vÊret i dialog med butikken omkring episoden. Her er det blevet oplyst, at der var tale om en medarbejder, som – selvom hun havde fri og ikke var i arbejdstÞj – trÃ¥dte til for at hjÊlpe i en presset situation. Vi forstÃ¥r dog godt, at det udefra kan have set anderledes ud, isÊr nÃ¥r der samtidig var bÞrn til stede.

Vi tager din feedback meget alvorligt, sÊrligt i forhold til håndtering af varer.

Du Þnskes en god dag 😊

Anne, SPAR Kundeservice

Vivimos en Agost y hemos comprado

Vivimos en Agost y hemos comprado varias veces en la tienda SPAR de la localidad.

En más de una ocasión (por ejemplo, en el último mes) hemos encontrado productos que no estaban en buen estado en el momento de la compra, como un queso con moho visible y algunos productos que ya estaban caducados.

También compramos verduras congeladas para paella que parecían tener signos de mala conservación (posible quemadura por congelación).

Conservamos fotos y tickets de compra como referencia de estas experiencias.

Queremos destacar que una empleada, Laura, nos atendió correctamente y gestionó la devolución del dinero, lo cual agradecemos.

Esperamos que se puedan revisar estos aspectos para mejorar el control de calidad.

2026幎3月21日

Hi Leo,

You have posted your review on SPAR Denmark’s Trustpilot page. Unfortunately, we have no connection to stores in other countries 🙁

I would recommend that you post your review on the correct Trustpilot page and possibly contact the store directly to find a solution.

Hope you have a lovely evening ❀

Kind regards,
Sara

Voldsom kritik til Spar på Carls Jacobsensvej i Valby

Spar pÃ¥ Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesÊtte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, bÃ¥de for de ansatte og os som kunder. Hun har sÃ¥ igen, fyret en ung medarbejder, fordi han sagde fra overfor hendes irettesÊtter. Hun gÞr de ansatte utrygge, og kunderne dÃ¥rligt tilpas. Det mÃ¥ vÊre muligt at finde et ordentligt menneske, med gode vÊrdier til at passe butikken. Butikken trÊnger til at blive kigget godt efter i krogene.

2026幎3月21日

Hej Dorte

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at du har overvÊret en situation, som fÞltes ubehagelig. Sådan skal det naturligvis ikke vÊre at handle hos os.

Vi tager din kritik meget alvorligt og har sendt din anmeldelse videre til kÞbmanden, som vil bruge den til at kigge de interne rutiner og omgangstone efter i sÞmmene. Vores mål er altid et godt arbejdsmiljÞ og en behagelig butiksoplevelse for vores kunder.

Vi håber, at du vil give os chancen for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Rasmus

DesvÊrre gang pÃ¥ gang oplever vi at

DesvÊrre gang på gang oplever vi at Bland selv slik i butikken ikke bliver fyldt op.
Vi vil utroligt gerne handle lokalt. Derfor har vi benyttet os af den lokale kÞbmand i Starup v. Haderslev.
Men efter vi gentagne gange er kommet til tomme beholdere med slik.
Vj har nu besluttet os at trodse den lokale kÞbmand, og kÞre ind til Haderslev og handler i stedet for i Netto eller Rema 1000.

2026幎3月17日

Hej Dennis

Vi er fuldstÊndig enige i, at det er utroligt Êrgerligt at gå forgÊves, når fredagsslikket skal på bordet. Vi er normalt kendte for at have et fantastisk udvalg, og vi beklager meget, at I har ramt tomme beholdere flere gange.

Årsagen har vÊret en uheldig kombination af flere ting: Vi er i gang med at skifte sortiment, hvilket krÊver en nedjustering af lageret, og samtidig har vi vÊret ramt af leveringssvigt fra vores leverandÞr til Dagrofa. Oven i det har en sygdomsperiode blandt personalet desvÊrre gjort det svÊrt at fÞlge med opfyldningen i det tempo, vi Þnsker.

Vi er heldigvis på rette vej igen nu, og vi arbejder benhårdt på at få fyldt helt op, så vi igen kan leve op til vores ry som byens foretrukne sted til bland-selv-slik.

Vi håber meget, at I vil give os en chance til for at vise, at fredagshyggen er i trygge hÊnder hos den lokale kÞbmand.

Bedste hilsner
Catharina

Falta de personal

Soy clienta habitual de Spar c/Cataluña de Viladecans, hoy por falta de personal no me pueden servir embutido ni carne, porque solo hay 2 personas para un supermercado bastante grande y una de ellas se tiene que ir a merendar, que está en todo su derecho y se queda una persona sólo para todo el supermercado, así que han perdido una clienta habitual y como yo más gente.Sinceramente creo que este sistema de ahorrarse un sueldo va a ocasionar perdidas y trabajadores con el síndrome Burnout.Supermercados hay muchos...

2026幎3月6日

Super god SPAR i Kerteminde

Jeg havde skrevet en god anmeldelse, men slettede den igen, da jeg syntes, at jeg havde for mange.

Blev medlem af trustpilot i 2023, og den fÞrste BOX-IT,
blev verificeret. Blev også medlem af Tripadvisor i 2017.

Men nogle har 300 anmeldelser, og 1600 på Tripadvisor.

Handlede hos SPAR i Langegade, Kerteminde, mandag
d. 19. januar 2026, for kr. 46,95, som blev trukket på min konto i Danske Bank, dagen efter.

Det var mest proviant til cykelturen, en grÞn sodavand, proteinbar, samt Broccoli, som var på tilbud.

Broccoli er fra Italien, og kan tilberedes på 3-4 måder,
for at opnå den bedste udnyttelse af vitaminerne.
Men den kan produceres i Danmark, med de rigtige vÊkstbetingelser.

Har kÞbt en kolonnebog i Bilka, til mit kalorie-regnskab. Har trÊnet 150 km lÞb, 150 km cykling, samt
1050 mavebÞjninger i januar, så det har givet et samlet vÊgttab på 4 kg.

Jeg nÊvnte i den fÞrste anmeldelse, at der er en skorsten på 235 meter på Fyns VÊrket - Odense.
Det ved jeg, forbi jeg har arbejdet hos Odense Mini Taxi. De havde en antenne, samt 1 på Fyns VÊddelÞbsbane, for at få signal ud til Taxi-bilerne, hvor de havde 60 bevillinger i 2003.

Kerteminde er en by med vÊkst-potentiale, og jeg så
ledige erhvervslokaler i Langegade.

PåtÊnker at kÞbe en KÞbmandsbutik i et sommerhus-område i Slagelse, og så vil jeg give kredit, op til kr. 500, mod fremvisning af det gule eller blå sygesikringsbevis. De skulle så stå i en kolonnebog.

Om det så bliver SPAR-kÊden, eller en anden må jeg se. Jeg har dog taget 2 kg på igen, da jeg har spist lidt
for meget slik, chips, og sodavand i februar.

5 stjerner for god kundeservice, samt et godt vareudvalg, samt en god butiksindretning.

2026幎1月19日

Hej Finn

Tusind tak for, at du deler din oplevelse med os – det er virkelig dejligt at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse hos SPAR i Langegade, Kerteminde! 🌟

Vi sÊtter stor pris på, at du fremhÊver både kundeservice, vareudvalg og butiksindretning. Det betyder meget for os at få sådanne detaljerede tilbagemeldinger, og vi vil helt sikkert tage det med videre til butikken, så personalet får den fortjente ros.

Det lyder ogsÃ¥ spÊndende med dine planer om kÞbmandsbutik og de gode vaner med lÞb, cykling og sund kost – vi hÃ¥ber, at vores varer kan fortsÊtte med at stÞtte dig i dine mÃ¥l! 🥊🚎‍♂

Endnu en gang tak for din tid og din anmeldelse – vi glÊder os til at byde dig velkommen igen i butikken, og vi hÃ¥ber, at du fortsat vil have gode oplevelser hos os.

Beskyldt for at stjÊle.

(8850 Bjerringbro) Jeg blev lidt trist og ked af det i dag. Fordi jeg var inde og kÞbe nogle snacks til jeg kom hjem men lige efter jeg havde betalt kommer en af jeres medarbejder op til mig. Foran alle de andre kunder beskylder han mig for at have stjålet noget. Jeg tÞmmer selvfÞlgelig mine lommer foran ham mens alle kunderne står og kigger på mig. jeg har så ingen ting men jeg synes godt nok det er pinligt at stå foran alle andre i butikken og blive beskyldt for at have stjålet noget. Det er fair nok de lige vil tjekke men at gÞre det foran alle andre kunder synes jeg godt nok er pinligt.
I kunne godt lige have trukket mig til siden i stedet for og have sagt det.

2026幎3月5日

Hej Casper

Tak fordi du deler din oplevelse med os😊

Vi forstår fuldt ud, at det var en ubehagelig og pinlig situation, og det er bestemt ikke meningen, at vores kunder skal fÞle sig ubehageligt berÞrt i butikken.

Vi har taget din henvendelse videre til butikken, som har forklaret, at de inden for de sidste par dage har haft flere situationer med skoleelever, der tog varer uden at betale. Dette har gjort personalet ekstra opmÊrksomme, og derfor handlede de, som de gjorde i situationen.

Vi forstår, at det kan fÞles ubehageligt at blive tjekket foran andre kunder, og vi vil tage din feedback til efterretning, så personalet fremover kan håndtere lignende situationer mere diskret.

Det hele😍

Jeg synes maden var smadder god og det gjorde mine gÊster heldigvis ogsÃ¥ vi lavede lidt ekstrafrikadeller selv og lavet flÞdekartofler ekstra , og sÃ¥dan noget ost der var for lidt men super fint ellers 👍👍👍ᅩ

2026幎2月27日

Hej Britta

Tusind tak for de pÊne ord – hvor er det dejligt at hÞre, at bÃ¥de du og dine gÊster havde en god oplevelse med maden. Vi tager din kommentar om osten med videre, sÃ¥ vi kan forbedre os endnu mere nÊste gang 😊

Jeg håber, du får en rigtig god dag! 👍

Bedste hilsner
Sara

Esparragos

Creo que son ciegos. Compro un bote de esparragos gruesos y pone que hay 12 en el bote, cuando hay solo 10. Deverían de ir al oculista, o esque se dedican a engañar al cliente

2026幎2月14日

Hi David,

I am sorry to hear about your experience. I would, of course, like to pass this on to the relevant department so it can be investigated.

In order for us to look into the matter, we need to know which store is involved. You are therefore more than welcome to send us an email at: kundeservice@spar.dk with a copy of your review.

Wishing you a great Tuesday!

Best regards,
Chili

Forskelsbehandlere i Spar Visse

Spar VISSE.
Jeg spurgt en for at vÊre sikker pÃ¥ prisen der stÃ¥r i butikken og i app’en var stort forskel. SÃ¥ butiksasstistenten blev godt nok behandlet mig dÃ¥rligt, hun blev sur og gik videre uden samtalen var fÊrdig, da jeg hÞrer lidt dÃ¥rligt ville vÊre helt sikker fÞr jeg kÞber.

2026幎2月12日

Hej Agathe

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg er virkelig ked af at lÊse, at du fÞlte dig dÃ¥rligt behandlet i butikken – sÃ¥dan skal et besÞg hos os selvfÞlgelig ikke opleves. Vi Þnsker altid, at alle kunder fÞler sig mÞdt med tÃ¥lmodighed, respekt og god service, ogsÃ¥ nÃ¥r man lige har brug for ekstra tid eller sikkerhed omkring en pris.

Der er desvÊrre sket en misforståelse i situationen, og det beklager jeg oprigtigt. Kundeservice er meget vigtigt for os, og derfor vil vi rigtig gerne have mulighed for at rette op på oplevelsen. Du er meget velkommen til at kigge forbi butikken igen og spÞrge efter Jan, så kan I sammen finde en god lÞsning og få en ordentlig afslutning på forlÞbet.

Jeg håber, du vil give os en ny chance, og mulighed for at byde dig velkommen igen 😊

Anne

Blev gjordt til grin.

Virkelige dårligt oplevelse. Var inde i spar på Kastetvej 9000 Aalborg for at handle, på vej ud af butikken bibber deres alarm, jeg går ind igen og henvender mig til den unge mand igen, hvor jeg så bliver beskyldt for at have noget i lommerne, jeg viser ham mine lommer som er tomme. Virkelig pinligt at blive gjordt til grin foran hele butikken. Handler ledig inden skod butik igen.

2026幎2月8日

Hej Kasper

Jeg beklager meget din oplevelse hos SPAR Kastetvej. Det er bestemt ikke rart at fÞle sig mistÊnkeliggjort – og slet ikke foran andre kunder.

En alarm kan desvÊrre nogle gange reagere ved en fejl, men det skal naturligvis altid hÃ¥ndteres pÃ¥ en respektfuld og ordentlig mÃ¥de 🙏

Jeg har sendt din henvendelse videre til kÞbmanden, så han kan fÞlge op på situationen.

Hvis du har lyst, er du også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice eller butikken direkte.

Ønsker dig en dejlig dag 😊

Ann-Sofie, SPAR Kundeservice

Dégringolade

Dégringolade. En 2020 je mettais 5 étoiles, là c'est une seule ! accueil froid, erreurs de caisse, produits en rayons grisonnant (genre pâté), légumes et fruits uniquement venant d'Espagne, disparitions des produits petits prix de moyenne qualité pour placer de la marque cher mais de moyenne qualité aussi . En tous cas le spar de six fours les plages c'est au secours ! surtout le gérant ! personnel uniquement des stagiaires d'écoles qui s'en foutent, il sont là que pour 3 semaines ! gérant aimable comme une porte de prison, rayons toujours vides des rares 1er prix. et j'en passe ...

2026幎1月29日

Hi Betty,

Thank you very much for your review 😊

I’m sorry to hear about your experience. I would, of course, like to forward this to the appropriate person so it can be investigated.

In order for us to look into this, we need to know which store it concerns. You are therefore very welcome to send us an email at Kundeservice@spar.dk with a copy of your review.

Wishing you a great day!

Kind regards,

Meget dårlig service

Spar kÞbmand dalvangsvej i Glostrup er desvÊrre blevet en virkelig dårlig butik, efter at der er kommet ny ejer.
Vi har med glÊde brugt spar og har altid kunne få de varer vi skulle bruge. Men nu er der kommet en ny ejer for ca et år siden og siden da, er det kun gået ned ad bakke.
Det er tit at vi ikke kan få de varer vi skal bruge fordi de er elendige til at bestille nye varer hjem igen efter at der er udsolgt.
Når man henvender sig til personalet så ved de hverken hvor de gÊldende varer skal stå, og de gider ikke engang at undersÞge det. Når man spÞrger, så ved de ikke noget og man ser tit de unge stå med deres mobiltelefoner i hånden.
Selv cigaretter er tit udsolgt i de mÊrker vi bruger.
Det kan ikke lÊngere betale sig at handle i spar mere med mindre man vil spilde sin tid.
DÃ¥rlig service og sure medarbejdere.
Kan ikke anbefales

2026幎1月28日

Hej Allan

Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse i Spar Dalvangsvej i Glostrup, og vi beklager mange gange, at butikken ikke har levet op til dine forventninger.

Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at tilbyde vores kunder, og vi beklager, at du har oplevet udsolgte varer, manglende hjÊlp fra personalet og dårlig service. Vi tager din feedback meget alvorligt, og vi vil gerne undersÞge situationen nÊrmere, så vi kan forbedre os.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hÞre mere om dine oplevelser og hjÊlpe med at finde en lÞsning. Vi beklager endnu en gang de gener, du har haft, og vi håber, vi kan genoprette din tillid til Spar.

De bedste hilsner, Lasse

perfekt og rar oplevelse

Kundeservice udfÞrte en perfekt opdatering for mig, venlig og rar behandling.

2026幎1月28日

Hej Susanne

Tusind tak for at dele din oplevelse ⭐

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en perfekt og rar oplevelse.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om vores kundeservice og den venlige behandling 😊

Jeg Þnsker dig en dejlig dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。