Staudemarken レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lÊre af. Dejligt med en ordre bekrÊftelse med genveje til hver plante det er sÃ¥ meget lettere nÃ¥r der skal plantes ud. Nogen af plante... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg manglede en masse stauder til et nyt bed. Jeg havde tidligere bestilt ved andet firma, hvor der dog lÞber fragt pÃ¥ uanset belÞb man kÞber for, sÃ¥ det ville jeg gerne undgÃ¥. Jeg kunne fÃ¥ alt hva... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super inspirerende Masser af stauder og krydderurter, der rent faktisk overlever at blive sat ud i haven. SÞd og hjÊlpsom betjening med viden og kompetence, hvis man har brug for et rÃ¥d. En rigtig pl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har handlet to gange hos Staudemarken, og det hele har bare spillet 😊 Hurtig levering og godt indpakkede stauder. Allerede den fÞrste sommer stod haven sÃ¥ flot. Sammenlignet med stauder, som vi... もっず芋る

䌁業情報

1. 皮苗店

圓該䌁業による蚘述

Nordjysk staudeplanteskole. StÞrste udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og lÊs om stauder. SÞg på: Egenskaber, farve, hÞjde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.

連絡先

Hurtigt og nemt.
Flotte planter.

2023幎1月10日

Staudemarken からの回答

Tak skal du have, det er godt at hÞre, isÊr på denne årstid, hvor stauderne ikke syner af så meget

Lynhurtig levering

Rigtig fine stauder med super rodnet, leveret lynhurtigt.

2022幎11月1日

Staudemarken からの回答

Tak herfra fordi du ser og deler, hvor fine og store planterne bliver nÊste år, med de gode rÞdder

Det har vÊret effektivt

Det har vÊret effektivt. Bestilte stauder den ene dag og de kom den nÊste. Planterne pakket fint ind hver for sig

2022幎10月25日

Staudemarken からの回答

Dejligt at hÞre at pakningen er god. Forsendelse kan jo vÊre hårdt for planter. Tak for stjernerne.

5぀星のうち5の評䟡

God vejledning og hurtig levering

God og hurtig vejledning pr mail. Modtog ordren dagen efter og selvom jeg var lidt skeptisk, da jeg så Postnords behandling af min plantepakke, så havde Staudemarken pakket den med en sådan gennemtÊnkt omsorg, at planterne ikke var mÊrket det mindste. Rigtig fine planter.. Jeg er virkelig imponeret, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller derfra.

2022幎10月19日
自発的なレビュヌ

Staudemarken からの回答

En glÊde at hÞre, vi takker. Det er altid rart når planter bringer glÊde i haven. På denne årtid er pakkerne ret tunge, så de får noget af en tur, ned på transportbåndet, så godt at hÞre at vi har lÊrt en god pakketeknik :-)

Hurtig levering

Hurtig levering. Meget pÊne planter. Imballeret godt og sendt sikkert

2022幎10月4日

Hej Bent

Et forsinket, men stort tak for din fine anmeldelse og ordren. Jeg giver de rosende ord videre til pakkefolkene. Vi håber du er blevet glad for stauderne, og at de er begyndt at fylde godt i din have

Med venlig hilsen
Frida
Staudemarken

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig levering og fine planter

Hurtig levering og fine planter, nu glÊder jeg mig bare til at se dem blive store 😊

2022幎10月4日

Hej Mette

Et forsinket svar på din fine anmeldelse, men tusind tak for ordren og de rosende ord. Jeg håber de allerede nu, er blevet lidt stÞrre, og pynter flot i din have.

Med venlig hilsen
Frida