Fantastisk service og flotte planter. Jeg havde bestilt levering til efter ferien og ved en fejl blev stauderne sendt for tidligt afsted, mens jeg var i udlandet. SÃ¥ snart Staudemarken blev klar over... ãã£ãšèŠã
Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lÊre af. Dejligt med en ordre bekrÊftelse med genveje til hver plante det er sÃ¥ meget lettere nÃ¥r der skal plantes ud. Nogen af plante... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg manglede en masse stauder til et nyt bed. Jeg havde tidligere bestilt ved andet firma, hvor der dog lÞber fragt pÃ¥ uanset belÞb man kÞber for, sÃ¥ det ville jeg gerne undgÃ¥. Jeg kunne fÃ¥ alt hva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super inspirerende Masser af stauder og krydderurter, der rent faktisk overlever at blive sat ud i haven. SÞd og hjÊlpsom betjening med viden og kompetence, hvis man har brug for et rÃ¥d. En rigtig pl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordjysk staudeplanteskole. StÞrste udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og lÊs om stauder. SÞg på: Egenskaber, farve, hÞjde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.
Tranumvej 34, Birkelse, 9440, Aabybro, ãã³ããŒã¯
- staudemarken@gmail.com
- www.staudemarken.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig levering og fine planter
Hurtig levering og fine planter, nu glÊder jeg mig bare til at se dem blive store ð

Vi er tilfredse
Hurtig ekspedition. Fine planter, omhyggeligt emballeret. Vi kommer igen :)

Staudemarken ããã®åç
Flotte planter og altid en god handel
Flotte planter og altid en god handel.
Har besÞgt marken og det er som at komme hjem til familie. Super sÞde og hjÊlpsomme.

Endnu engang 5 stjernet levering
Endnu engang en hurtig og ordentlig emballeret forsendelse. Og som sÊdvanligt er det en fornÞjelse at bruge hjemmesiden. Stor tilfredshed.
Mads

Staudemarken ããã®åç
God kvalitet og hurtig ekspedition.
Det var fine planter, hurtigt leveret i pakkeboks.
Ser frem til de får fat inden kulden slår igennem.

Favorit plantepusher ;)
Jeg har handlet ved staudemarken flere gange nu, sunde gode planter, leveret utroligt hurtigt, og til priser hvor alle kan vÊre med. Jeg giver min stÞrste anbefaling :)

Staudemarken ããã®åç
God vejledning mht forslag tilâŠ
God vejledning mht forslag til plantevalg. nem og hurigt levering. God og nem hjemmeside.

Staudemarken ããã®åç
Godt udvalg og super forsendelse
Hurtig levering, rigtig godt pakket stauder som ikke bÊre prÊg af at have vÊret igennem posten og dejlig hurtig levering. Også rigtig godt udvalg af spÊndende stauder til fine priser. GlÊder mig til at se alle de nye planter vokse og brede sig.

Staudemarken ããã®åç
Jeg modtog nogle elendige pinde
Jeg modtog nogle elendige pinde. Ikke som jeg troede blomstrende efterårsstorm der kunne pryde mine krukker efter sommerblomsterne. Det kan godt vÊre at de kan komme til at blomstre, men det bliver nÊppe i år.

Staudemarken ããã®åç
Rigtig fine stauder med et veludvikletâŠ
Rigtig fine stauder med et veludviklet rodnet i potten. De kommer hurtigt i groning efter udplantning. Hurtig levering.
Skal helt sikkert bestille igen hos Staudemarken.

Staudemarken ããã®åç
Planterne kom i fin stand
Planterne kom i fin stand, lidt små i det, men afgjort store til prisen. Kvalitet i top, og den hurtigste ekspedition jeg har oplevet ved plantekÞb over nettet.
Anbefaling herfra. Bestilt torsdag, leveret fredag.
Britta Astrup

Super
Super! Meget hurtig levering af nogle skÞnne planter til en meget fornuftig pris :-).

super hurtig levering
super hurtig levering, og kundeservice :-)
lavede en bestilling sÞndag eftermiddag, og opdage jeg havde glemt noget, skrev en mail og fik hurtig svar, lavet derefter en ekstra bestilling, og begge bestillinger blev pakket sammen mandag ,leveret tirsdag middag
flotte små stauder , bestiller helt sikkert igen

Staudemarken ããã®åç
Jeg er meget tilfreds med staudemarkenâŠ
Jeg er meget tilfreds med staudemarken både ved at bestille stauder og handle på adressen. Virkelig god service og behandling.. Kan ikke blive bedre