StoreDrenge.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale KLAZIG bambusstrÞmperne. 2 ud af de 6 par, jeg kÞbte, havde huller i syningen ved elastikken allerede inden brug. Det kan vÊre en produktionsfejl, men kvaliteten lever... もっず芋る

Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lÞrdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strÞmper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens stÞrrelse 47 brede fod m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte sÞndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde mÃ¥lt forkert og bestilte samme dag i anden stÞrrelse. Fik leveret onsdag - dag... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, sÃ¥fremt man send... もっず芋る

䌁業情報

1. 玳士衣料店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

StoreDrenge.dk leverer tÞj i store stÞrrelser direkte hjem til dig. Smart og lÊkker tÞj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tÞj i sportstÞj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Min oplevelse er en rigtig god service. Jeg kÞbte en vare som gave, der så skulle byttes. Varen var fin, men stÞrrelsen passede desvÊrre ikke. Varen blev sendt retur, og derefter gik en mail åbenbart tabt hos mig/gavemodtager. EfterfÞlgende blev jeg ringet op og spurgt om mine Þnsker for ombytning/retur. Super service, og pengene kom derefter retur straks. Den eneste ting, der kunne vÊre en my bedre i fremtiden er gratis retur og medsendt label. Det vil gÞre det mere attraktivt for mig at handle gaver fremover, da modtager nemt og uden ekstra omkostninger kan bytte/returnere.

2020幎2月10日

Hej Maya

Tak for din positive anmeldelse. Den er vi glade for, at du har taget dig tid til at skrive.

I forhold til, dit forslag til hvad vi kan gÞre bedre, så findes der desvÊrre ikke gratis fragt, for det koster at sende alle pakker. Men vi overvejer selvfÞlgelige lÞbende i samarbejde med vores kunder, hvordan det skal vÊre.

Den måde vi gÞr det på lige nu giver mest vÊrdi til de faste kunder, som handler igen og igen og da vi selvfÞlgelig regner med, at se vores kunder igen, så er udgangspunktet at vi skal gÞre det billigste for vores kunderne på den lange bane.

Super produkter og service

2019幎11月25日

Hej Carsten

Vi håber at se dig tilbage på StoreDrenge.dk, når behovet for nyt tÞj kommer igen, hvor vi vil gÞre vores bedste for at leve op til denne oplevelse.

Kan klart anbefales

Rigtig god service, hurtig levering

2019幎11月9日

Hej Rasmus

Vi håber, du kigger forbi vores butik en anden god gang, hvor vi vil gÞre vores bedste for at leve op til denne oplevelse.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Super service! Godt udvalg, fair priser for os der er hÞjere end gennemsnittet

Bestilt i sÞndags, pakken var klar til afhentning i dag!

Super hurtig levering!

Det er heller ikke min fÞrst bestilling hos dem skal det lige siges, og bestemt heller ikke min sidst!

Tak for forsat super hurtig levering! Og fair priser til os der er hÞjere end gennemsnittet! 😃😃😃

2019幎10月22日
自発的なレビュヌ

Min fremtidige tÞjbutik er fundet.

Faldt for nylig over denne webbutik og “kom til” at kÞbe en jakke. Varen blev leveret inden for den frist, der opgives pÃ¥ hjemmesiden i en solid papkasse. DesvÊrre havde jakken en mindre defekt, men jeg kunne ikke lade vÊre med st tage den i brug alligevel. StoreDremge.dk var meget lydhÞre og imÞdekommende og jeg ville fÃ¥ et pÊnt nedslag pÃ¥ nÊste kÞb. Og det fik jeg! I det hele taget er deres kundeservice hurtig og venlig.

Jeg kommer til at handle her igen; klart jeg kan anbefale dem.

2019幎5月11日

Super service, med hasteekspedition

2019幎4月30日

Hej JÞrgen

Super hjemmesider

Super hjemmesider. Gode kvalitetsprodukter - fin service ved reklamation - og lynhurtig behandling/levering af ordrer

2019幎3月28日

Hej Brian

Vi håber, du kigger forbi vores lille butik en anden god gang, hvor vi vil gÞre vores bedste for at leve op til denne oplevelse.

Mvh.
Arvid
StoreDrenge.dk

Overraskende god service

Overraskende god, grundig og meget personlig kundeservice:-) Wauw!! Og så er det bare dejligt at blive overrasket så positivt af nogle mennesker som tydeligvis gÞr sig umage for at gÞre det så godt som det overhovedet er muligt... De er forbilledlige hos storedrenge.

2017幎11月25日

Super kundeservice!

Super kundeservice!
KÞbte noget tÞj i samme stÞrrelse som jeg normalt bruger men tÊnkte ikke over der måske var lidt stÞrrelsesforskel så det var for stort til mig, sendte en mail og fik forklaret hvordan jeg skulle gÞre, og tre dage senere var tÞjet her igen i den helt rigtige stÞrrelse.
God kommunikation gennem det hele og venlig tone.

2017幎11月25日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte noget fritidstÞj i

Jeg bestilte noget fritidstÞj i tirsdags, det blev sendt samme dag, og jeg modtog varerne i går. Alt fungerede som det skal. Kan det vÊre meget bedre? Hjemmesiden er klar og overskuelig, og udvalget er godt.
Det er vist 5te gang, jeg får varer derfra. Det har hidtil vÊret i orden. Jeg vil anbefale, at man handler der. Det er nemt og meget overskueligt, også selv om jeg er en forhenvÊrende stor dreng på vej ned i vÊgt. LÊkkert, at kunne kÞbe en str. mindre end sidst.
Og så synes jeg, at det er et plus, at butikken ligger i Fåborg. Ingen dyre butikshuslejer, det belaster varerne. Med hilsen Mogens Bohn Århus

2017幎6月9日

Bestilte en ÊrmelÞs jakke

Bestilte en ÊrmelÞs jakke. Den blev sat til afsendt 2 timer efter ordren. Fik den leveret til den efter fÞlgende dag med GLS. I Þvrigt til samme pris som post nord.

Kan kun vÊre tilfreds. God kvalitet på jakke. Hurtig levering. Så det er nok et sted jeg vil handle en anden gang, hvis prisen er i orden.

2017幎5月3日