StoreDrenge.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale KLAZIG bambusstrÞmperne. 2 ud af de 6 par, jeg kÞbte, havde huller i syningen ved elastikken allerede inden brug. Det kan vÊre en produktionsfejl, men kvaliteten lever... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lÞrdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strÞmper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens stÞrrelse 47 brede fod m... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte sÞndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde mÃ¥lt forkert og bestilte samme dag i anden stÞrrelse. Fik leveret onsdag - dag... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, sÃ¥fremt man send... もっず芋る

䌁業情報

1. 玳士衣料店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

StoreDrenge.dk leverer tÞj i store stÞrrelser direkte hjem til dig. Smart og lÊkker tÞj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tÞj i sportstÞj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Super god service!

Bestilte lidt forskelligt tÞj, og opdagede 2 måneder senere, at trykket på en t-shirt var ved at falde af.
Jeg skrev til butikken og vedhÊftede billeder, som de straks sendte videre til producenten, og allerede 3 dage kom der en ny t-shirt med posten.

Der har vÊret god service og hurtig tilbagemelding hele vejen i gennem!

2013幎4月8日

Ganske fremragende

Har kÞbt en hel ny garderobe, og kan ikke vÊre andet end tilfreds. Selv da vi fandt ud af at skjorten ikke sad, som den skulle. Så fik vi en ny tilsendt bare 2 dage efter.
Alt var parat til den store dag!
Tusind tak!

2013幎4月8日

Handler gerne igen

Har handlet der flere gange nu.. God service og fantastisk hurtig levering! Bestilte kl 15.30 tirsdag og det var klar til afhentning onsdag formiddag. SÃ¥dan!

2013幎3月20日

Fed service

Havde bestilt 2 par bukser for store. Ingen problemer, og da de nye par også var for store, var der igen ingen problemer. Flot og imÞdekommende service

2012幎6月18日
5぀星のうち5の評䟡

Hvad mere service kan jeg mere forvente ??

Har nu handlet med Storedrenge 2 gange til min store tilfredshed.
Her anden gang modtog jeg et par bukser, der ved brug fÞrste gang gik op i syningen. ( fabriksfejl ).
I stedet for at bruge returneringssystemet, tog jeg nogle billeder og sendte disse over nettet til Storedrenge.
Svar samme dag: Der er etšpar nye bukser på vej til dig og du skal ikke gÞre mere.
Det kalder jeg service !!!

2011幎8月9日

God side

kÞbte noget tÞj, fik byttet det der skulle byttes uden problemer og ganske hurtigt.
kunderservicen er god og hurtig, så intet at klage over der (:

2011幎7月1日
5぀星のうち4の評䟡

Fejl hurtigt rettet

Jeg skulle afprÞve netbutikken, udmÊrket hjemmeside og let at bestille, gratis levering da jeg bestilte for over 800 kr.. Hurtig levering med GLS til en kiosk 3 km vÊk hvor jeg kunne afhente, med track&trace og det hele.
Men så hÞrte glÊden op.
Jeg fik meget fint meddelelse om at GLS havde afleveret pakken kl. 1311 i går. Ned kl. 1625 for at hente - ingen pakke. Igen i dag kl. 1600 - ingen pakke. GLS hÊvdede at pakken var afleveret, kiosken havde den ikke liggende. Var ved at gÞre klar til skriftlig tilbagemelding over for sÊlger, som for GLS's regning måtte gentage leverancen, og så måtte GLS enten erstatte varerne eller erstatte ekstra porto hvis pakken skulle dukke op.
Pludselig ringer kiosken - der hvar vÊret byttet rundt pÃ¥ nogle fÞlgesedler... ned at hente pakken. Åbner den straks - der mangler en skjorte! Ikke sÃ¥ svÊrt at overskue indholdet: 1 tunika, 3 par sokker, 1 par shorts, kun 3 ud af 4 varenumre er puttet i Êsken. FÞlgesedlen frem, - skjorten er nok i restordre og bliver sendt senere. Men nej, den er betalt og stÃ¥r som om den er leveret. Hvordan kan man kikse sÃ¥ lille og overskuelig en leverance, er svÊr at forstÃ¥.
Sender straks en mail via min telefon til storedrenge.dk, som indtil videre ikke har reageret (der er også kun gået 80 minutter). SpÊndt på reaktionen. Indtil videre IKKE nogen succesoplevelse.
Andet kapitel: Storedrenge.dk skrev tilbage og beklagede fejlen, sendte straks en ny skjorte som nu er modtaget. Så god reaktion på at der er sket en kikser, men stadig lidt fradrag for pakkefejlen.
Som de selv påpegede skal de jo ikke stå på mål for GLS's fejl ved transport og udlevering, selv om det påvirker det samlede billede.

2011幎5月12日

SÃ¥dan !!

Hvis alle webshops var ligeså gode som Storedrenge.dk, ja så slap man helt for at gå i butikker :-)
Bestilte 5 T-shirts som var perfekte i stÞrrelse og i en superfed kvalitet.

Jeg ved godt hvor mit nÊste tÞjindkÞb ender ;-)

2010幎9月20日
5぀星のうち5の評䟡

Super hurtig ekspedition, behagelig opmÊrksomhed, SkÞn oplevelse

Storedrenge har lige hvad - ja - netop hvad vi store drenge behÞver, bukser vi kan vÊre i, polo-/T-shirt med masser af X'er, livremme der kan nå hele vejen rundt.

En rigtig behagelig oplevelse, tÞj i rigtig stÞrrelse, hurtig ekspedition og en uovertruffen behagelig kommunikation - kan kun anbefales på det kraftigste

2010幎7月16日
5぀星のうち5の評䟡

Super betjening og god kvalitet

Jeg er meget positivt overrasket over hvor hurtigt ens ordre bliver ekspederet. Ca. 1 time efter jeg havde bestilt på nettet, der fik jeg en mail om, at varerne var pakket og klar til forsendelse.
Overrasket blev jeg også da jeg modtog mit tÞj, det var en langt bedre kvalitet end jeg havde forventet, så det er ikke sidste gang jeg kÞber tÞj her.

2010幎7月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス