レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

DANERRA STORE. Product nooit ontvangen en nooit antwoord op mijn berichten. Mail werd verstuurd door store+95044141399...met bevestiging van bestelling #DANNL....

5つ星のうち1の評価

bestelling na 1.5 maand niet ontvangen. Website niet bereikbaar, op geen enkele browser. krijg hier telkens als antwoord dat ik via website klantendienst moet contacteren. HOE DAN ? als ik storenede... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 住まい・ガーデニング

当該企業による記述

Store Nederland is een online webwinkel en werd in 2013 opgericht.

連絡先

OPGEPAST

OPGEPAST BIJ BOL. ‼️
HANDELNAAM -> vertuin store 1‼️‼️

Zijn oplichters‼️‼️

Ik heb 44€ betaald 3st voor iets dat maar 3,99€ ttl 12€ - waard was!! Ik heb hiervan 1 stuk ontvangen geen 3 stuks, En dit is niet eens van hun eigen handel maar van Kruidvat door verkocht!!!!

Politie word hiervan ook op de hoogte gebracht!!

2024年8月2日

Store Nederland からの回答

Het spijt ons te horen dat u een slechte ervaring hebt met vertuin Store, maar wij zijn Store Nederland. Een ander bedrijf. Neem aub contact op met de juiste persoon en verwijder aub deze review. Success!

Klarna bevordert fraude

Klarna bevordert fraude. Al deze online winkels die zich voordoen als Nederlandse winkels zijn eigenlijk offline webshops die gewoon producten bestellen van Temu of AliExpress. Hierdoor moet je 2-4 weken wachten, en de retourkosten zijn vaak hoger dan de waarde van het product. Als je een geschil indient, zal Klarna geen enkele moeite doen om je te helpen het geschil op te lossen. Verschrikkelijk bedrijf.

2024年7月1日
5つ星のうち2の評価

Via Bol ( partner ) zwart besteld wit…

Via Bol ( partner ) zwart besteld wit geleverd. 5 min na bestellen bij Bol krijg je mail dat bestelling bestelling verzonden is verder gebeurt er 3 dagen niets. Geen mail of uitleg waarom je wit krijgt als je zwart besteld

2024年6月5日

Store Nederland からの回答

Wij zijn geen verkoper op Bol.com. Uw review is voor een ander bedrijf bedoeld.

Heel ander artikel ontvangen

Bestelling broekjes met lange pijpen, levering (idd uit China) hele andere broekjes zonder pijpen. Retour kost 20$. Mag de hele handel houden voor 30%korting. Ik heb dit niet besteld dus ik wil helemaal niks houden! Hopelijk kan Klarna me helpen. Onbegrijpelijk dat dit soort bedrijven niet aangepakt worden.
Klarna heeft inmiddels gelukkig het probleem mee helpen oplossen. Complete aankoopbedrag retour ontvangen.
Toch apart dat de verkoper na 10 weken reageert op deze review met de mededeling dat ik niets besteld zou hebben 🤣🤣🤣 Hopelijk trapt niemand nog in deze oplichterspraktijk

2024年5月14日

Beste Anita,

U hebt geen bestelling via onze site geplaatst, wij adviseren u contact op te nemen met de juist verkoper en deze review aub te verwijderen.

Oplichters - zitten niet in NL

Doen zich voor als NL webwinkel. alle spullen moeten uit China ingevlogen worden. retour kosten 27,-. Je hoort niks meer. Niet te geloven dat dit soort bedrijven niet offline worden gehaald. Pure misleiding en oplichting. 2 maanden geleden besteld.

2024年3月19日

Beste reviewer,

U hebt geen bestelling via onze site geplaatst. Noch, klopt de informatie niet wat u in uw review zet.

Schoonmaak doeken

Waar blijven mijn schoonmaak doeken . 18 februari is er geld van mijn rekening gegaan €34,95 . Met vriendelijke groeten mevr. H Brink

2024年2月18日

Store Nederland からの回答

U hebt geen aankoop bij ons gedaan

OPLICHTEN EN LIEGEN

ik heb verleden jaar april een zaklamp besteld en betaald bij store maar nooit ontvangen
na veel mails naar hun kreeg ik het verhaal te horen dat ik het ergens had moeten ophalen,maar daar hebben ze mij nooit een bericht over gestuurd waarna zij beloofden mijn geld terug te storten maar dat hebben zij nooit gedaan
en dus is STORE NEDERLAND EEN GROTE OPLICHTERIJ EN NOTAIRE LEUGENAARS,jullie hadden mij een iban nr gevraagd en dat heb ik jullie al lang gegeven

2023年3月8日

Beste Dirk,

Wij hebben u per email al meerdere malen gevraagd om een Paypal adres omdat wij het niet anders terug kunnen storten. Dit hebben wij tot opendeden en na 12 maanden nog steeds niet ontvangen.

5つ星のうち1の評価

Oogschaduwpotloden. Ergens in november het mooie setje van…

Ergens in november het mooie setje van 15 oogschaduwpotloden besteld bij Storess.nl. 7 van de 15 kwamen gebroken toe daar ze los in een niet genoeg beschermde omslag verstuurd werden. Onmiddellijk contact opgenomen zowel met Klarna als met Storess.nl....Sinds het eerste contact al megaveel mails gestuurd naar Storess.nl en een paar naar Klarna. Klarna reageerde Storess 1 maal in het begin dat ze mijn mail goed ontvangen hadden en hem binnen de 1-3 werkdagen zouden afhandelen. Yeah right!! Ik wou ze terugzenden, maar heb niks van gegevens wat telkens mijn vraag was, een retourformulier! Onlangs nog eens een reactie van Storess.nl gekregen dat het om hygiënische reden niet mag, ze zijn op 2 na nog dicht, maar soit, alle begrip. Ik had er 2 geopend om te kijken wat er aan de hand was omdat de sluitdopjes aan de binnenkant volhingen...Ze willen de kapotte stuks wel vervangen en daar ben ik nu al een paar weken op aan't wachten. Ik heb meteen teruggemaild dat ik, van zodra de nieuwe en hopelijk hele potloden toekomen, ik meteen zou betalen.
Ondertussen komen er kosten bij omdat ik te laat ben met betalen wat ik absoluut niet okee vind. Als je al bijna 2 maanden aan het onderhandelen bent en aan het wachten, is het niet door nalatigheid dat je achterstaat met betalen en vind ik het ronduit niet okee dat ze kosten aanrekenen. IK ZAL NOOIT NOG IETS BESTELLEN BIJ STORESS.NL!

2023年11月4日

Hallo,

Wij zijn storenederland.com niet STORESS.NL

5つ星のうち1の評価

Bestelling geplaats maar is nooit…

Bestelling geplaats maar is nooit geleverd.
Na besteld te hebben kan je eerst weken wachten voordat je een trackingnummer krijgt en op het moment dat je hem krijgt blijkt dat het product retour is gestuurd naar de afzender omdat het niet geleverd kon worden. Nou, ik heb helemaal niets ontvangen en ook geen afhaalbericht.
Contact proberen te zoeken maar helemaal geen contact mogelijk en dus zeer slechte service van dit bedrijf. Het enige bericht dat je krijgt is dat je op de site naar je bestelgegevens kunt zien wat er aan de hand is maar ook daar staat niets. Kom er dus niet verder mee en aan iedereen die dit leest.. doe eerst goed onderzoek voordat je net als ik je geld kwijt bent.

2023年11月1日
5つ星のうち1の評価

They refuse to refund even though I never received the item

Never received my item and they refuse to give me a refund.. I've been chatting with customer service for 2 weeks providing them with a LOT of evidence (conversations between me and the delivery service, the actual track and trace of the item) but they refuse to refund me even though I never received it. I give up. You can shove my money up your ass. Will never buy here again!! Horrible service.

2023年9月4日

Store Nederland からの回答

Please place your review with the right page. You did not order through our store.

Thanks

5つ星のうち1の評価

Geen contact met klantenservice?

Bestelling geplaatst op 16-05 van dit jaar, met levertijd tot 25 werkdagen. Opzich geen probleem om te wachten, maar 4 berichten naar de klantenservice en geen contact mee te krijgen. Ben benieuwd of ik mijn bestelling nog ga ontvangen.

2023年5月16日
5つ星のうち1の評価

Het is een Dropshipping bedrijf welke…

Het is een Dropshipping bedrijf welke niet transparant zijn over hun lever tijden.
Ook is hun restitutie beleid daarom in strijd met de Nederlandse wetgeving….

Nooit hier iets bestellen!!

2022年9月3日

Beste Levi,

Wat jammer dat u ons een ster beoordeling hebt gegeven.

Onze site biedt inderdaad de optie om te dropshippen. Meer informatie hierover vindt op onze website.

Voor wat betreft de levertijden. Hier moeten wij u helaas ongelijk in geven. De levertijden staan duidelijk op onze site. Ga hiervoor naar onze supportpagina.

Voordat u een bestelling plaatst, vragen wij u kennis te nemen van oa de levertijden. U hebt aangegeven dit gedaan te hebben en heeft ze geaccepteerd.

Voor wat betreft onze restitutie beleid. Ook deze is te vinden op onze site en wordt vooraf kenbaar gemaakt. Deze is niet in strijd met de wet.

Koop niks bij deze site

Ik heb op 26-12-2021 een bestelling gedaan en nooit mijn product gekregen. Zogenaamd een wachttijd van 25 of 60 dagen, we zijn nu in juli 2022. Net zoals de andere reviews kun je geen contact met ze opnemen What so ever, er wordt niet gereageerd via hun klantenservice. Dus kan mijn geld ook niet terug krijgen.

Reactie store Nederland:

Ik heb meerdere keren een contactformulier op jullie site ingevuld en er zou binnen 72 uur contact met mij worden opgenomen. Dit is helaas niet gebeurd. U zegt dat het pakketje 27 december is verzonden, maar er is geen enkele update bij mijn bestelgeschiedenis. Ook heb ik het pakketje nooit ontvangen, anders zou ik deze review nooit schrijven. Ik weet niet waar het pakketje is en jullie blijkbaar ook niet.

Ik zou graag een oplossing hiervoor willen.

2022年7月9日

Beste reviewer,

Wij hebben de bestelling gecontroleerd en kunnen zien dat deze is verzonden op 27 december, dit is ruim 6 maanden geleden.

Indien er een reactie via uw account of via het contact formulier is gestuurd, dan is deze voor zowel u als ons zichtbaar. Er is geen bericht omtrent deze bestelling binnen gekomen. Dit hebben wij ter controle ook in onze log bekeken.

5つ星のうち5の評価

Ik bestelde gadgets van hun website de…

Ik bestelde gadgets van hun website de camera en mobiele telefoon was echt goed in kwaliteit ik kreeg veel deal in goede prijs en kreeg zelfs accessoires complementair. Mijn pakket werd op tijd geleverd en kreeg zelfs cashback. Ik hield echt van de productkwaliteit en de leveringssnelheid van hun bedrijf.

2022年2月8日

Trustpilot エクスペリエンス