DANERRA STORE. Product nooit ontvangen en nooit antwoord op mijn berichten. Mail werd verstuurd door store+95044141399...met bevestiging van bestelling #DANNL....
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
bestelling na 1.5 maand niet ontvangen. Website niet bereikbaar, op geen enkele browser. krijg hier telkens als antwoord dat ik via website klantendienst moet contacteren. HOE DAN ? als ik storenede... ãã£ãšèŠã
Klarna bevordert fraude. Al deze online winkels die zich voordoen als Nederlandse winkels zijn eigenlijk offline webshops die gewoon producten bestellen van Temu of AliExpress. Hierdoor moet je 2-4... ãã£ãšèŠã
Bestelling broekjes met lange pijpen, levering (idd uit China) hele andere broekjes zonder pijpen. Retour kost 20$. Mag de hele handel houden voor 30%korting. Ik heb dit niet besteld dus ik wil hele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Store Nederland is een online webwinkel en werd in 2013 opgericht.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- www.storenederland.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geen levering, slechte communicatie
16 oktober mondkapjes besteld. Nog niets ontvangen. Alle begrip dat er vertraging is door omstandigheden. Adverteer dan niet dat het binnen 3 dagen geleverd wordt.
Jammer dat er niet op mail wordt gereageerd.

Store Nederland ããã®åç
Helaas wederom een slechte review...
Helaas wederom een slechte review...
Ik had twee weken geleden eindelijk contact met store Nederland via Facebook messenger. Daarin werd gezegd dat mijn autoradio is verzonden en ik deze binnen 5-7 dagen zou ontvangen. Inmiddels 13 dagen verder en geen radio nog een reactie op mijn berichten!

i've ordered on november 21
i've ordered on november 21, and payd. never heard anything since. it's to bad to describe. I've asked twice , on a form on the site store-nederland, a comment on; where my things are or when can I recieve it.... no response or what so ever. this is a never again experience. So don't say I didn't

Store Nederland ããã®åç
Mondkapjes besteld en acht weken laterâŠ
Mondkapjes besteld en acht weken later ontvangen (dus China) Bij het openen 9 van 10 kapjes beschadigd omdat POSTNL dit met enige kracht door de brievenbus heeft gedaan. Reactie Store fout POSTNL. Ik reageer dat POSTNL niet kan weten dat er breekbare dingen in het plastic verpakt zijn.
De opdrachtgever/verzender dient dit beter in te pakken of aan te geven dat eea fragiel/breekbaar is. Store heeft inmiddels diverse mails van mij ontvangen en reageert nergens op. Zo gaat men met klanten om.
DIKKE ONVOLDOENDE

24 oktober jl 4 transparante mondkapjesâŠ
24 oktober jl 4 transparante mondkapjes besteld, en dacht al dat ik ze nooit meer zou krijgen. Vorige week toch maar eens geïnformeerd hoe het ermee stond. Kreeg een mailtje terug met informatie waar ik alles zou kunnen terugvinden. Niet dus, sloeg nergens op. Store NL laat slechts het verloop zien van de bestelling. Maar vanmiddag zaten ze in de brievenbus! Was stomverbaasd eigenlijk. Alleen, niet precies de mondkapjes die ik besteld dacht te hebben. Wat een rotzooi, gaan meteen de prullenbak in. Het plastic is bv verbogen waardoor het niet goed aansluit op je gezicht... Ik zal bij deze firma never nooit meer iets bestellen. Raar bedrijf, heel irritant ook steeds die meldingen van mensen die daar net iets gekocht hebben, met naam en artikel. Rommel komt allemaal uit China. Is allemaal heel goedkoop, dan kan je dit soort dingen wel verwachten.

Store Nederland ããã®åç
Ik heb ook geen goede ervaring met dit bedrijf.
Ik heb ook geen goede ervaring met dit bedrijf. Op 22 oktober mondkapjes besteld maar nog steeds niets ontvangen. Paar keer gemaild maar geen reactie. Waardeloos.
Antwoord op jullie reactie: Ik heb niets ontvangen en jullie hebben ook niet gereageerd op mijn emails die ik hierover heb gestuurd

Mondmaskers
Ik heb op 27 oktober mondmaskers besteld voor de kindjes. Nog steeds niks gehad. Ook al contactformulier ingevuld, geen antwoord terug.
Kunnen jullie mij aub een antwoord geven?

Mondmaskers besteld
Mondmaskers besteld en op tijd geleverd Store Nederland heeft mij altijd geantwoord op mijn emails ik heb geen probleem met dit bedrijf
Bedankt voor de mooie mondmaskers

Review geen service
Hallo
Mijn bestelling DBRNVDXTN geplaatst begin juli is nog steeds niet geleverd . Ik heb hier zeker 5 / 6 keer een bericht over gestuurd. Een keer heb ik een antwoord gehad dat de bestelling aangeboden zou zijn geweest.
Ik heb niets gezien en ook geen bericht in de brievenbus dat ik de bestelling op een pick-up punt af kan halen. Mijn verzoek om alsnog te leveren of mijn aankoopbedrag terug te storten wordt stelselmatig genegeerd, ik krijg gewoon geen antwoord meer, zo doe je geen zaken. Irritant is ook dat er geen telefoonnummer of bezoekersstatistieken is te vinden. Ik plaats Store Nederland in het lijstje van onbetrouwbare webshops,
Jacques Pijnappels

Geen reactie slechte service
Hallo
Jacques
niet klantvriendelijk
Helaas ook geen goede ervaring met ze, bestelling is nog steeds niet binnen en ik krijg ook geen reactie, vandaar dat ik hun verzocht heb het geld terug te storten, maar dat zal ook wel niet gebeuren...

Zinloze Discussies
Weet je voor een verkoper met geen respect naar de consument laat je heel goed merken hoe jij over klandizie denkt. Als het geld maar binnen is dan klopt het allemaal voor jou. En NEE het geld is nog altijd niet op mijn rekening terug. En Wat dat adres schrijven betreft Is dat het enige wat je kan aanhalen ? Ik had mijn huisnummer ingevuld maar op jou site werkte dat niet goed jij hebt dat handmatig erbij gezet dus had je het nummer wel. En verder ik verkeer op mijn vakantie adres en kan geen post van thuis ontvangen dus krijg je je pakketje als het ÃŒberhaupt aankomt wel retour ongeopend wat ook mijn recht is. Ik heb met pay pal betaald dus krijg ik altijd mijn geld terug. Om nooit meer met jou of je ballenfirma te maken te krijgen sluit ik deze zinloze discussie. de mensen die dit lezen kunnen heel goed zelf een conclusie formeren en zelf beslissen of ze bij jou bestellen. Mij ben je als klant in ieder geval kwijt.

Ontevreden
Na het lezen van een aantal reviews, is mijn conclusie dat de meeste tegen hetzelfde probleem aanlopen. Ook ik geen fijne ervaring. Mijn product heb ik nog steeds niet binnen. Mijn laatste email is nog niet beantwoord. Het aantal dagen waar je rekening moet houden is inmiddels verstreken. Ook al moet het van de andere kant komen, dit vind ik teleurstellend. Ik heb aangegeven dat ik graag mijn geld terug gestort wilt of een concreet antwoord wanneer mijn product precies binnen zal zijn. En nee ik verwacht dan geen antwoord hou je bestel status in de gaten. Hier heb ik niks aan, mijn bestel status is nog steeds hetzelfde. De levertijd is 7-25 dagen. Ik heb mijn bestelling op 04-10-2020 gedaan. Dit zijn geen 25 dagen meer. Graag heb ik hier een verklaring voor. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Mvg.
Dank voor het beantwoorden, van een verkeerd email adres ben ik me van bewust. Op het moment dat ik een email verstuurd met mijn goede adres lijkt het mij logisch dat er beantwoord kan worden op de email adres waar ik me mailtje opgesteld heb. Dit is geen excuus, als je logisch nadenkt. Mijn bestel gegeven kan ik zien, track en code ook. Maar hier heb ik niks aan gezien de tijd. En corona lockdown is allemaal onzin. Maar goed, ik kan me hier eeuwig over discussiëren het heeft geen zin. Ik heb het al gezien bij het beantwoorden van jullie rewiews. Hoe jullie hier op antwoorden met bepaalde woorden is mij toch niet normaal!
âIk weet alles beterâ dat antwoord al. Zeer âprofessioneelâ. Wanneer ik een email verstuurd met een goede adres, is dit niet moeilijk om terug te antwoorden op mijn vragen. Ik vind t nog al vreemd dat eerst de levertijd 7-25 werkdagen zijn en nu het opeens 60 dagen zijn. Maar goed jullie kunnen het product elders verkopen. Maar ik hoef hem niet! Maar hier bestel ik nooit meer!
Fijne avond!

Niet te begrijpen
Ook ik heb op 14 oktober monkapjes besteld. Tot op heden geen reactie. alleen een automatisch antwoord via mail- ( het is druk) Irritant dat men geen telefonisch contact kan hebben.

Hilarisch....
Hilarisch..... ik ging er van uit dat ik mijn mondkapjes niet meer kreeg.. net uit brievenbus gevist... krijg ik iets anders dan ik had besteld.. en ook nog eens beschadigd!
Chapeau!! Had van de week al hier reacties gelezen..
Heb me prima vermaakt!!
Keep up the good work...
Op 14/10 mondkapjes besteld, nooit gekregen
Op 14/10 mondkapjes besteld. Nog altijd niet geleverd. Track and trace werkt niet. Diverse emails verstuurd maar nooit antwoord gekregen. Zeer teleurstellend. Store Nederland zal ik iedereen afraden!
23 oktober mondkapjes besteld
23 oktober mondkapjes besteld. Nog niks binnen. Gemaild, geen antwoord...Ook niet in mijn account!
Echt slecht dit

30/9 mondkapjes besteld
30/9 mondkapjes besteld, 4/10 verzonden, 7 tot 25 werkdagen levertijd
Nog niks ontvangen.
Waardeloos

Mondkapjes besteld en betaald 16âŠ
Mondkapjes besteld en betaald 16 oktober!! Verschillende keren geïnformeerd naar de status.
Kortom nog geen levering en wel betaald.
Ook 2x contact formulier ingestuurd en gemaild en elke keer reactie!
âKijk in uw account.â
Misschien kijk ik niet goed? Misschien ben ik te beperkt om te vinden waar het staat?
Zet u het eens in deze reactie wat u in mijn account heeft achtergelaten?
Mijn ontevredenheid is zeer hoog maar ik geef u graag de kans dit te herstellen.
Vandaag heb ik laten weten dat ik uw service ontzettend waardeloos vindt. Warempel ik kreeg een soort van reactie:
âOnze conlusie is dat u onze reacties niet leest. Gewoon waardeloos.â
Op dit moment is mijn advies aan iedereen :
Zo gaat Store om met hun klanten.
Advies bestel hier nooit!!

Store Nederland ããã®åç
Eigenlijk nog geen 1 ster !!
Eigenlijk nog geen 1 ster !!!
Mondkapjes en een olie besteld en betaald in oktober!!
2 x contact formulier ingestuurd en gemaild en geen reactie!
Geen bevestiging mail geen bestelling en geld weg!! En nee ook niet in mijn spam en ook niet in ongewenste mail. Dus heb geen bestelnummer van jullie heel slim . Heb wel een screentest gemaakt dat ik de bestelling heb ik geplaatst en van mijn rekening af is.
Maar gezien jullie reacties op sommige review hier vind ik echt niet normaal. Zo gaat een bedrijf niet met hun klanten om. Dus ik verwacht hier niet veel van.
Waat zit jullie bedrijf eigenlijk?
Belachelijk!! Te slecht voor woorden bestel hier dus nooit!!!!
Reactie op jullie reactie.
Heb net gekeken geen mail of antwoord te vinden. Belachelijk inderdaad.
Wie antwoord in vredesnaam jullie reacties.
Misschien is het netter en beter om uit te zoeken waarom mensen geen mail of dingen te ontvangen.
In mijn account staat nergens een reactie en niet in mijn mail.
Update! Er staat in mijn account zoals hier boven staat geen reactie noch in mijn mail. Dus beide ... lezen misschien.
Ben klaar met deze discussie.
Jullie kunnen het geld terug storten op mijn rekening.
Vriendelijk bedankt en een fijne avond

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ