DANERRA STORE. Product nooit ontvangen en nooit antwoord op mijn berichten. Mail werd verstuurd door store+95044141399...met bevestiging van bestelling #DANNL....
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
bestelling na 1.5 maand niet ontvangen. Website niet bereikbaar, op geen enkele browser. krijg hier telkens als antwoord dat ik via website klantendienst moet contacteren. HOE DAN ? als ik storenede... ãã£ãšèŠã
Klarna bevordert fraude. Al deze online winkels die zich voordoen als Nederlandse winkels zijn eigenlijk offline webshops die gewoon producten bestellen van Temu of AliExpress. Hierdoor moet je 2-4... ãã£ãšèŠã
Bestelling broekjes met lange pijpen, levering (idd uit China) hele andere broekjes zonder pijpen. Retour kost 20$. Mag de hele handel houden voor 30%korting. Ik heb dit niet besteld dus ik wil hele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Store Nederland is een online webwinkel en werd in 2013 opgericht.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- www.storenederland.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Excuses het blijkt om een andere website te gaan.
Beoordeling is niet voor deze website. Excuses voor het ongemak.

Drop shipping uit China.
Drop shipping uit China.
Kom je pas achter als je al een vette maand wacht op 2/3 van je bestelling.
En dan gaan ze je vertellen dat je "dient te wachten" kan wel 60 dagen duren. En lekker bijdehand als je klaagt.
Zou gewoon Store CHINA moeten heten. Je kunt beter direct bij AliExpress bestellen, weet je ten minste precies waar je aan toe bent.
Totaal niet aan te raden en van Customer Service hebben ze helemaal geen kaas gegeten.
Bespaar jezelf de stress. Niet kopen hier.

terugbetaald niet ontvangen product
na een matige communicatie dan uiteindelijk toch een terugbetaling van het product dat niet ontvangen is. Jammer dat de communicatie zo moeizaam was maar gelukkig uiteindelijk toch opgelost waarvoor dank
overkapte tussenhandelaar / Dropshipper
Lekker makkelijk een disclaimer plaatsen.
(Voorwaarden zijn van toepassing)
Maak er gewoon van Levertijd wijkt af van verzending zie voorwaarde
Dit is gewoon oplichterij in een juridisch mooi jasje.
Er is een kleine percentage die de voorwaarde doorneemt en daar maken jullie misbruik van.
Antwoord op jullie vraag:
Jullie werkwijzen Ik hoop dus ook dat jullie deze tekst dus aanpassen. Overigens zie ik geen professionele antwoorden bij andere recensies die een lage score geven. Dit zeg mij ook genoeg.
Bedankt voor uw vervolg antwoord Helaas zie ik geen antwoord over mijn opmerking en wordt er verwezen naar mijn persoonlijke bestelling waar mijn opmerking totaal niet over gaat, Ik zie overigens dat u het bewonderingswaardig vind ik overige recensies lees.
Ik kan mededelen dat ik hieruit veel informatie kan halen hoe een bedrijf zijn werkwijze uitvoert en ik geef u hiervoor ook dus een onvoldoende
U kunt mij overigens wel naar de voorwaarde verwijzen maar dat bied in deze situatie geen soelaas
Misleiding pur sang! Pas op voor de trucen van deze oplichters!
In plaats dat ik eerst op zoek ga naar ervaringen met dit bedrijf heb ik een artikel besteld, omdat de verwerkingstijd 24 uur zou zijn, het is voor de verjaardag van mijn kleindochter maandag 5 juli.
Het is veeeel duurder dan hetzelfde product bij Ali, maar goed, kom ik niet met lege handen op dat kind d'r verjaardag dacht ik! Dus wel blijkt nu al! Want nu blijkt dat de levertijd 7 tot 25 dagen is, maar als het uit China moet komen duurt het zomaar 2 maanden.
Wat Store doet is als tussenpersoon fungeren, je besteld bij hun en dan bestellen zij het bij Ali, makkelijk en risicoloos je zakken vullen door misleiding!
----------------------------------------
Antwoord op antwoord van store:
Ik heb bij Ali al talloze producten besteld, allemaal prima verlopen, alleen de levertijd is lang!
Dus ik heb jullie zgn 'risicoloos shoppenâ niet nodig, al helemaal niet als je nog twee/drie x duurder bent en ondanks de suggestie dat je sneller levert dan Ali!
Daarbij lees ik hier klachten over incomplete of kapotte geleverde producten of producten die helemaal niet geleverd zijn, dus hoezo 'risicoloos'?
Geef eens een antwoord op mijn beschuldiging van misleiding met de bewering van 24 uur verwerking! Die verwerking geldt voor je eigen filiaal, daarbij komt nog de (lange) levertijd van je leverancier! En dat is misschien wel Ali?
---------------
Antwoord op antwoord van store:
Ik geef toch aan dat ik dat eerder had moeten bedenken? Ik ben geschrokken van de slechte recensies, zo slecht heb ik ze nog bij geen enkel bedrijf gezien, vandaar mijn premature reactie!
Maar je geeft nog steeds geen reactie op mijn beschuldiging van misleiding over de levertijd.
Weet je, ik heb eergister besteld, die bestelling wil ik hier en nu, 13:59u 30-6-'21 annuleren, dat ga ik ook zo op je site doen.
Als je een beetje integer bent accepteer je die annulering en stort je mijn geld terug.
ps, Das toevallig, ik krijg net een mail dat mijn pakket zich in het verzendproces bevindt, gaat nog wel een week of twee duren voordat het er is, volgens store.
Maar ik wil het niet meer, annuleren kan toch binnen 14 dagen?
1-7-'21
Bericht van Store: ik kan de bestelling niet annuleren want het pakket is inmiddels verzonden, maar heeft nog wel +/_2 weken nodig om bij mij terecht te komen???
Wat is dat voor een K*Tbedrijf dat denkt dat wettelijke bepalingen voor hen niet gelden???
-------------------
Antwoord,
"Wij streven een bestelling binnen 24 uur te versturen en dit is bij uw bestelling ook gelukt."
Ik heb een bevestiging van de bestelling Maandag 28-6 om 14:25u ontvangen en bericht van verzending woensdag 30-6 om 14:47u dat is ruim 48 uur! Alweer een leugen.
En dan lees ik op je site: "Indien uw bestelling internationaal is verzonden en u wilt deze retourneren. Houdt er bij voorbaat rekening meer dat deze ook internationaal geretourneerd dient te worden"
De zending komt uit China! En ik denk alle zendingen! Wat ik al zei, de klant denkt bij een Nederlands bedrijf te bestellen en je 24 uur verwerking suggereert dat het met 2-3 dagen geleverd wordt maar jij besteld dat gewoon bij Ali en zo zit de klant met een ellenlange levertijd en betaald ook nog eens het dubbele zo niet het driedubbele! En bij een retour betaal je nog eens de verzendkosten net als bij Ali! Nog een overeenkomst met de regels van Ali: "alleen bestellingen die worden verzonden met track en trace en waarvan wordt gemeld dat ze niet binnen 60 dagen na de datum van aankoop zijn geleverd, komen in aanmerking voor restitutie. In andere gevallen wordt een kortingsbon aangeboden met de waarde van de bestelling of een nieuwe verzending." Kortom: Je bent een zwendelaar!
Antwoord van de zwendelaar Store.
Wij zijn een overeenkomst aan gegaan op basis van onze voorwaarden en niet op basis van uw aannames. Wij hebben vooraf kenbaar gemaakt hoe wij te werk gaan en hoe wij u bestelling gaan verwerken. Dat u geen behoefte had om deze informatie vooraf door te nemen is uw keuze geweest.
Niemand leest die voorwaarden, althans niet het hele eindeloze verhaal. Daarom is het altijd zo'n eindeloos verhaal!
Maar dat wil niet zeggen dat de wet met jouw voorwaarden is uitgeschakeld!
Ik heb trouwens nog meer sites gevonden waar je ontmaskert bent als zwendelaar!
15-8-'22
Na bijna een jaar geeft Store weer een reactie!
Antwoord van Store Nederland
20 uur geleden
Trustpilot:
"Deze reviewer heeft voor 12 bedrijven 12 reviews geschreven. De gemiddelde beoordeling is: 1.2 ster.
De kans dat deze reviewer een positieve beoordelingen schrijft wordt als niet hoog beschouwd."
Nee bijgoochem, als je het goed doet is een review niet nodig nmi, dus ik schrijf alleen een review als je de boel belazert of te dure rotzooi levert, zoals in jouw geval!

Niks bestellen!!
Niks bestellen!!! Bestelling is verzonden betekent dat zij jouw bestelling naar China hebben verzonden. Vandaar dat dit bedrijf lange levertijden heeft. Of niet levert, zoals in mijn geval.

Store Nederland ããã®åç
Blij met mijn bestelling!
Na het lezen van de vele slechte reviews begon ik mij toch wel wat zorgen te maken over de door mij bestelde wandklok. Levertijd was inderdaad langer dan ik had verwacht en gehoopt, maar mijn bestelling is vandaag bezorgd. Keurig verpakt en hij werkt perfect. Ik ben super blij met mijn klok. Hier dan ook een tevreden klant!
Stelletjes oplichters!
Stelletjes oplichters!
Track and trace gekregen. Pakket zou bezorgd zijn, maar niet op mijn adres. Koeriersdienst mag niet zeggen waar het dan wel bezorgd is en zeggen dat Store Nederland contact met hen moet opnemen. Die reageren totaal niet meer op mijn mail. Ik heb dus niets ontvangen en er wordt niet meegewerkt aan het zoeken naar een oplossing
ONE YEAR DELAY
My order number is RTVHZUWEL. I ordered masks on "4TH APRIL 2020" but have not received them yet (EXACT ONE YEAR DELAY FROM ORDER).
On 15TH OCTOBER 2020, the store refunded 65% of my payment and promised to resend masks, however, until now I still cannot receive any alternative masks.
I sent some reminders to the store, NO REPLY AT ALL. I hope I can now cancel my order completely and the shop will refund full amount of payment in accordance with its OWN cancel policy. I don't need any alternative shipment.
TO EVERYONE SEEING THIS COMMENT, THIS IS WHAT THE STORE NEDERLAND IS DOING. YOUR ORDER (IF IT'S a FEW MONTH DELAY) CAN BE DELAY FURTHERMORE LIKE MY CASE.
Best regards,
Zeer goed!!
Zeer goed!!
Door alle negatieve reviews had ik er geen vertrouwen in dat het goed zou komen, maar dat klopte dus niet.
mijn pakketje werd keurig op tijd bezorgd geheel naar wens en gewoon zonder schade.
Dus ik vond dat er wel een goede review tussen mocht staan, mede omdat er vaak alleen een review wordt geschreven als er iets niet naar wens is, maar als alles goed gaat er bijna niemand iets laat horen. Op m'n mail werd normaal gereageerd dus ik ben dik tevreden!!!

Store Nederland ããã®åç
Eerste maal zo'n archi slechte ervaring
Dit is de 1e maal dat ik zo'n slechte ervaring heb met een online aankoop / bedrijf. Nog nooit dit meegemaakt ondanks ik zeer veel online bestel / aankoop.
Bestel op 3/9/20 een safety shield mask dat opgestuurd wordt zonder bescherming rond en bij ons aankomt vol kreuken / deuken in. Niet te gebruiken dus.
Schrijf een klacht naar store Nederland en krijg mail om foto's op te sturen en een beschrijving van de schade. Doe dit en daarna is er stilte. Je hoort er niks meer van ondanks nog een aantal aanmaningsmails.
Voor mij zijn dit de reinste oplichters die geen online zaken zouden mogen doen en waar niemand meer zou mogen bestellen.
Kans dat ze op dit bericht wel reageren zoals ze hierboven doen op de andere vele klachten over hun.
Snoeckx R
Zoals voorspelt reageren ze nu wel en weer ongepast :)
17 oktober mondkapjes besteld tot opâŠ
17 oktober mondkapjes besteld tot op heden niets ontvangen. Op de email krijg je alleen een automatisch bericht dat het momenteel erg druk is. Ik heb gevraagd om het geld terug te storten op mijn rekening geen reactie. Super slecht bedrijf. Als je besteld staat er 95% wordt geleverd binnen 24uur!!! Bestel hier dus niet.
Op 13-10-2020 mondkapjes besteld en nogâŠ
Op 13-10-2020 mondkapjes besteld en nog niets ontvangen 21-12-2020
Bestelling:AAVOKWVYX
Faktuurnr: #IN024611
Slechte communicatie
Er staat 7-25 dagen levertijd ,maar die zijn al lang verstreken!!!!

Mondkapjes besteld
Mondkapjes besteld, ik wacht al ruim 70 dagen. Op de vraag om uit te zoeken waar ze blijven, krijg je het antwoord: u heeft niet voor track en trace gekozen. Als je dan vraagt of ze hun eigen zendingen niet kunnen controleren (waar bevind het zich), krijg je geen duidelijk antwoord. Ik wil mijn aankoopbedrag retour en ook daar krijg ik geen reactie op. Dit soort malafide bedrijven moeten van internet af, daar ga ik mijn steentje aan bijdragen.
Very poor service and unprofessionalâŠ
Very poor service and unprofessional customer support. If there is a rating less than one star I would never hesitate to give this store a big Zero... For a simple evidence please check the hereunder "professional" :) reply from the customer support team ... A company that consider the customer satisfaction is a miracle that couldn't been achieved.
Please STAY AWAY..

Koop hier niet
Koop hier niet, tot 2x aan toen iets besteld bij hun beide keren een Scherm voor een psp 2000.
eerste keer komt hij binnen met een kapotte aansluiting en willen ze heb niet vergoeden.
2x zelfde product en krijg ik een Camera scherm wat niet eens past..
Reply:
Ja ik heb de 2de terug gekregen maar vraag niet na hoeveel gezeik en een paypal claim.
Wat het eerdere product betreft defect ontvangen en jullie weigeren het op te lossen op een normale manier. Daarnaast was terug sturen ook geen optie, hij moest terug naar china waardoor de kosten net zo duur waren als het product zelf. Dus schiet ik er dan nog niks meer op.
Dus de review blijft staan.
update 2:
HAHAH wat een leugens ik heb nooit gezegd dat ik het retour heb gestuurd, dat maak jij er nu van hou op met liegen, dikke oplichters zijn jullie bij deze ben ik hiermee klaar succes met verder oplichten van mensen. Ik ga niet meer met jullie in discussie.
moet zo lachuh xD lees hier onder even nog meer mensen met de zelfde klachten dus wie liegt hier nu xD
Goedkope autoradio besteld
Goedkope autoradio besteld. Uitverkocht, maar een vergelijkbare was er wel. Klantenservice kwam er zelf mee. Het kwam aan, net op de grens van 25 dagen. Dat ding doet het nog ook! Is altijd afwachten met goedkope meuk. De kartonnen doos was wel een beetje gaar maar de spullen hadden geen schade. Ik had wel een goede ervaring dus. Track/trace moet je invullen bij Postnl , niet op die site die ze zelf gebruiken.
Hopeloos
Hopeloos, op 29 okt een bestelling geplaatst. 7-25 werkdagen levertijd, die verliepen vorige week dinsdag! Meerdere keren het contactformulier ingevuld, geen reactie! Geen telefoonnummer bekend! Track en tracé doet het niet!
Eenmaal in het begin een reactie gekregen dat het pakketje 8nov het vliegtuig inging, daarna nooit meer iets gehoord.
Zeer schandalige vorm van niet-nakoming van een overeenkomst!
Reactie op reactie:
Mijn account staat een simpele reactie waar ik zou moeten kijken. En raad eens: daar staat nog altijd 7-25 werkdagen. Zoals ik ook in mijn e-mails aan u heb bericht werkt de track en tracé niet en had ik het pakketje uiterlijk 2 december moeten ontvangen!!!
Reactie op reactie:
Dat bedoel ik dus een nietszeggend algemeen bericht...
Geef een bruikbare reactie! De officiële levertijd is reeds verstreken, een track en tracé die niet werkt...
Reactie op reactie:
Weer de algemene levertijdverwijzing...
Mijn pakket is op 8nov overgeleverd aan de airline. Ik wens een update van mijn pakket aangezien jullie track en tracé niet werkt!
Misschien moeten jullie mijn berichten nog eens goed nalezen, zodat jullie ook daadwerkelijk antwoord op mijn vraag geven...
Fijn dat jullie eindelijk een update over mijn bestelling geven. Deze roept overigens wel de vraag op: als het pakketje reeds sinds 4dec in Nederland is, waarom is er dan nog geen informatie bekend over wanneer het pakket bij mij geleverd zal worden? Waarom werkt de track en tracé niet?
Dit bedrijf drijft op miscommunicatie
Dit bedrijf drijft op miscommunicatie. Er is helemaal geen stock in Nederland. Ze bestellen in China en nadien hoor je dat je tot twee maand moet wachten.
LET OP MET DIT BOERENBEDROG EN HUN MOOIE ANTWOORDEN.

Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. 1x en nooit meer. Je verwacht iets in NL te bestellen, later blijkt dat ze het in China bestellen en je gewoon zes weken moet wachten. Als ik dat had gewild, had ik het daar zelf wel besteld! Goedkoper en net zo lange levertijd. Ik heb het juist in NL besteld omdat ik snel geleverd wilde krijgen. Als je ze daarop aanspreekt krijg je nooit meer een reactie.
Reactie op antwoord review: Ik stuur een mail en wil daar antwoord op. Vraag niet om reactie in mijn account zetten. En het gaat erom dat je pas NA de bestelling hoort dat de levertijd zo lang is. Dan is het al te laat. Vooraf moet dit duidelijk zijn. En waar halen jullie vandaan dat ik een zoon heb?? Ik vind t niet gek dat jullie zoveel slechte reviews hebben.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ