レビュアーのコメントを見てみましょう
UPDATE : Tel. contact kunnen maken en uitleg gekregen met duidelijke uitleg. Duim omhoog voor callcenter medewerker. Beoordeling aangepast naar 4 sterren. Diverse delen besteld en dire... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan accessoires voor GSM, digitale camera, iPod en PDA. Bezoek nu onze webshop op www.subtel.nl en overtuig uzelf van ons aanbod!
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 80%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Eerst een beetje wantrouwend want na…
Eerst een beetje wantrouwend want na bestellen (kabel voor moto g56) zag ik pas dat bedrijf niet in NL was gevestigd. Maar alles ging prima. Goede prijs - kwaliteit. Goede communicatie. Netjes in brievenbus, mét track & trace. Ook fijn dat kabel iets langer is, werkt prima. Uitleveren duurt ietsje langer maar dat was in te calculeren. Met GLS, ook goede ervaring.
Goede kwaliteit, aantrekkelijke prijs
Met een usb uc-e6 kabel voor mijn nikon s3300 ben ik uitermate tevreden. Er is moeilijk aan te komen, en de prijs was ook nog bijzonder aantrekkelijk.
I received batteries wich were…
I received batteries wich were incompatible with my device, but after contacting Subtel they quickly found a solution in replacing the batteries for new ones. I am very satisfied with the outcome, so 5 stars.
Betrouwbare leverancier die snel en…
Betrouwbare leverancier die snel en correct levert.
De prestaties van UPS staken er echter wel schril tegen af, die maakte er een potje van!
Suunto PR-382530 battery
Ordered Suunto PR-382530 for my Suunto
traverse,it arrived quickly and fits perfectly. My watch is fully working again. The included tools are useful. Would definitely order from this company again.
Nog steets niets ontvangen er stond 2…
Nog steets niets ontvangen er stond 2 a 3 werk dagen bij nu 7 werk dagen van af de 27e ik had het bij amazon moeten kopen dan had ik 1 goedkoper geweest en 2 dan had ik hem gisteren binnen gehad nu heb ik nogsteets niets ....
ik had hier besteld omdat ik het dan eerder had

subtel.nl からの回答
Grote keus, overzichtelijke website, concurrerende prijs
overzichtelijke website, snel het product gevonden echter heeft het wel zeer lang geduurd dat product geleverd is. Ook geen track and trace mogelijkheid om je pakket te volgen
Ongeëvenaarde dienst na verkoop
Afgezien van het feit dat de battery pack voor het rolluik van onze Velux het (opnieuw) had begeven na amper een jaar, bespaart de Klantenservice van Subtel kosten noch moeite voor een ongeëvenaarde en persoonlijke dienst na verkoop. Opnieuw 'thumbs up'. Het gebruik van UPS was inderdaad de zwakke schakel. Je weet niet op voorhand wanneer ze gaan leveren en je moet thuis zijn (24 op 24??). Driemaal aangeboden en dan 'return to sender'. Je zou de levering bij buren etc kunnen laten gebeuren maar dan moet je een account aanmaken bij UPS. Heb dat geprobeerd maar opgegeven na 30 minuten sukkelen.
UPS maakte er een bende van en dropte…
UPS maakte er een bende van en dropte pakje op een voor mij niet bereikbaar ophaalpunt. Nieuwe poging ruim eerde dan de aangegeven bezorgtijd. Vervolgens weer naar voor mij onbereikbaar ophaalpunt. Maar Subtel heeft het probleem uitstekend opgelost!

subtel.nl からの回答
Het bestelde artikel zeer snel en…
Het bestelde artikel zeer snel en correct afgeleverd.
Zeer tevreden over dit bedrijf
goed geholpen
snel geholpen. goede kwaliteit. toen ik eerst de verkeerde bestelling had geplaatst kon ik meteen annuleren en had ik dezelfde dag geld terug.
Subtel stort geld niet terug na herroepen order
Door een iets onduidelijke website had ik gemist dat het product niet op voorraad was. In de bevestigingsmail komt dat ook niet naar voren want daar staat heel groot levertijd 2-3 dagen en wordt nergens genoemd dat het langer duurt oid. Na een week gemaild waar het bleef, bleek het nog een week te gaan duren. Daar kon ik niet op wachten en daarom de pre-order meteen gecancelled. Het cancellen is ook direct bevestigd in een reactie van Subtel. Tot mijn verbazing krijg ik 10 dagen later een mail dat het product verzonden is. Op dit moment is de status dat het pakket door UPS bij de voordeur (aan de straat) is achtergelaten, wij nog ruim een week met vakantie zijn en Subtel het geld pas gaat terugstorten als ze het pakket terug hebben!? UPS is een paar dagen na leveren nog een keer langs gereden om het weer op te pikken Maar hebben geen pakket gevonden waar te verwachten was. De 14 dagen na herroepen zijn al verstreken dus ze hadden het geld volgens hun eigen voorwaarden al teruggestort moeten hebben. Maar ondanks dat de koopovereenkomst 10 dagen voor versturen al ontbonden was en het hun eigen fout is geweest om het toch op te sturen nemen ze geen verantwoordelijkheid en leggen ze het probleem bij de klant neer en krijg ik het geld pas als ze hun pakket terug hebben en anders ben ik het blijkbaar gewoon kwijt ondanks dat UPS zelf toegegeven heeft het fout bezorgt te hebben!? Ze reageren tot nu toe gewoon niet meer op mails.
Geen levering - geen contact - webwinkel opgelicht ??
UPDATE :
Tel. contact kunnen maken en uitleg gekregen
met duidelijke uitleg.
Duim omhoog voor callcenter medewerker.
Beoordeling aangepast naar 4 sterren.
Diverse delen besteld en direct betaald 28 maart 2026
Accu's voor Garmin en Laptop Dell.
AAA en AA Eneloop
Acculader besteld.
Na 2 weken mail verstuurd = geen reactie
Na 3 weken mail verstuurd = geen reactie
Bedrijf moet hierna wel heel erg zijn best gaan doen om mij als klant te behouden.
Nu de eerste aankoop en misschien wel de laatste.
Neem aub contact op.
Bestel nummer #SNL4527566
waardeloos bedrijf ik heb het idee dat ik met oplichters te maken heb
mijn mening is dat jullie een waardeloos bedrijf zijn. ik heb tot op heden niets ontvangen van wat ik besteld heb, vanaf 27-3 2026 in plaats van30-3- 2026 het zal met 2 a 3 werkdagen bij mijn zijn, hoe lang zijn jullie werkdagen? of werken jullie niet! om in Contackt te komen met jullie is niet mogelijk als ik jullie bel krijg ik een iritant muziekje en elke keer is het te druk om met jullie in contackt te komen da gooien jullie dan word de verbinding verbroken na 20 minuten ongeveer, dat is zeker geen goed teken, ik heb puur de indruk dat ik met oplichters te maken heb is mijn mening. betaal me geld terug want met zulke bedrijven wil ik niets meer te makken hebben. afz jack metselaar

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。