Fik æsken med 2x9 stk chokolader som påskeæg. Ærlig talt, så er det en tam omgang. Chokoladen mangler smag , og fyldet er kedeligt. Det er som om, man er gået på kompromis med et tidligere godt produk... もっと見る
企業が回答しました
Fik mandlen, og dermed en marcipangris og en æske med små indpakkede sommerfugle. Glæden var stor over at modtage kvalitets chokolade, og skuffelsen ligeså stor. Kedelig gris , marcipan med en under... もっと見る
企業が回答しました
Den må ligge på middel: Superlækre chokolader. Dårligt, at man ikke kan ringe og bestille og de har en pæn, men dårlig hjemmeside. 1. Hjemmesidens tekster kommer ovenpå hinanden nogle gange. 2. Man ka... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har bestilt chokolade, hvir et par stykker smeltede under transporten i sommervarmen. Jeg skrev til summerbird, som med det samme har sendt mig erstatninger. Så håber jeg bare sommervarmen hold... もっと見る
企業が回答しました
Summerbird Organic er anerkendt for at skabe noget af det bedste chokolade i verden. Besøg vores online shop og få leveret friske flødeboller til døren
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fik æsken med 2x9 stk chokolader som påskeæg. Ærlig talt, så er det en tam omgang. Chokoladen mangler smag , og fyldet er kedeligt. Det er som om, man er gået på kompromis med et tidligere godt produkt.

Summerbird Organic からの回答
Hej - vil bare udtrykke min utilfredshed - jeg bestilte 16 feb 2026 for kr 812,- Jeg var og hente pakken hos Post shop ( Bring ) Jeg kom hjem og åbnede pakken hvor der manglede noget af det bestilte. Har været i kontakt med SB som mener de er uden skyld og har derfor ikke lyst til at sende det manglende. Ærgerligt
Hilsen Ole Nielsen

Summerbird Organic からの回答
Kedelig gris , marcipan med en underlig sød overtræk. Æsken var ligeså slem. Sød stads.

Summerbird Organic からの回答
Jeg bliver så vred. Vi åbner den dyrt indkøbte Summerbird Tapas chokolade gaveæske juleaften for så at finde ud af at indholdet jeg har købt er 95% emballage og 5% chokolade. Det er svineri. Skam jer at snyde forbrugeren på den måde.

Summerbird Organic からの回答
Jeg skrev til summerbird, som med det samme har sendt mig erstatninger. Så håber jeg bare sommervarmen holder sig lidt tilbage, indtil jeg får dem hjem.
Tak for forbilledelig service

Summerbird Organic からの回答
Jeg er storforbruger af fyldte chokolader, så jeg burde vide hvad jeg udtaler mig om.
Til sammenligning er Sommerbirds chokolader ikke særlig attråværdige !
Ofte er emballagen særlig voluminøs, men indholdet minimalistisk. Når man så smager på indholdet, er det som oftest en stor skuffelse ... ofte skabagtige smage af mærkelige sure bær, som intet har med lækre traditionelle fyldte chokolader at gøre.
Jeg synes det er ærgerligt, for intentionen har sikkert været udmærket, men jeg har indtil videre besluttet mig for ikke at købe Summerbird mere, uanset hvor imponerende emballagen ser ud.

Summerbird Organic からの回答
Deluxe varer uden at være det.
Købte 2 flødeboller til 60 kr. absolut ikke pengene værd. Kedelig tynd marcipanbund, køber ikke igen.

Summerbird Organic からの回答
Jeres Spring Favourites var en skuffelse. Primært en smag af ordinær marcipan og chokolade. Prisen er alt for høj. Der mangler fyld i chokoladen. Det smager mest bare af marcipan og chokolade. Kunne lige så godt have købt Spangsberg påskeæg eller Anton Berg med marcipan og nougat, men til en langt lavere pris.
Øv 😒
Mere fyld, så det smager af noget ønskes i den grad.
Positivt er dog, at det er økologisk chokolade.
Igen i år har vi købt Summerbirds julekalender (refill), og vi er en smule skuffede. Noget af chokoladen har virket en smule for gammelt; flere af dem er meget matte i farven (jeg har billeder; ingen blank overflade!) og smager lidt gammelt. Noget af det er lige kedeligt nok til prisen, synes vi. Men der er bestemt også lækre imellem, som vi kender Summerbird for. Men vi er lidt skuffede…
Dårlig oplevelse taget seriøst.
Efter en dårlig oplevelse som viste sig at bygge på en misforståelse af personale i butik, oplevede jeg en professionel og helt unik kundeservice hvor man tager kritik seriøst. Uanset udfald vil denne kundeservice overskygge det der viste sig at være en misforståelse.

Summerbird Organic からの回答
A while back I had an issue with some discriminated behavior. I wrote my feedback on Trustpilot and the summerbird members have read my review. They have taken the matter very seriously and resolved the issue hoping I and many other tourists will never suffer from the same issue again. They apologized and spoke to the staff members at the summerbird I had issues with. They also sent me some chocolates as a courtesy which was very sweet of them. I highly recommend buying from their yummy chocolates and because they have really good customer service!

Summerbird Organic からの回答
Jeg har bestilt via hjemmesiden 2 gange, og alt har været perfekt.
To mega kedelige marcipangrise til 150 kr. Øv hvor er vi skuffede over kvaliteten til sådan en pris. Chokoladen er tynd smager af ingenting og resten er flad marcipansmag. Æv en fiasko!

Kære Summerbird.
Nøj, for en ringe julekalender, i har disket op med! Har velvidende betalt mega overpris for jeres produkt i håb om at glæde min kæreste med jeres ellers kvalitetchokolade igennem december - Altså, jeres chokolade(!), og ikke marcipankonfekt..! Helt ærligt, så føler vi os godt og grundig snydt. Havde jeg vidst på forhånd, at langt over halvdelen af indholdet var klassisk konfekt, så havde jeg ikke rørt det med en ildtang - og da slet ikke til den vanvittige kilopris.
Helt ærligt. Sådan helt ærligt… Så må der være nogen inde hos jer, der sidder og gnider sig i hænderne over, at i har tilladt jer at sælge dette produkt til denne pris, uden at tilkendegive over for forbrugeren, hvad denne reelt køber. Det eneste i skriver på kalenderen bagpå er: “økologiske blandede chokolader”. Det er i min terminologi temmelig misvisende.
Jeg skriver normalt aldrig på truspilot, men helt ærligt! 400kr for marcipankonfekt. Det er simpelthen ikke i orden.

Summerbird Organic からの回答
Deres chokoladekalender er noget af det mest skuffende jeg har prøver .. Nærmest ikke andet end bare marcipan hele december. Kedeligt!

Summerbird Organic からの回答
Vi har fået en æske Chokolade fra Summerbird med 8 stykker chokolader.
Stor skuffelse!!!
Æsken har en størrelse/dybde, hvor man tror man får nogle gode stykker. Men nej, der ligger noget plastic som fylder der meste og det viser sig, at det er papirtynde stykker. Hvor er det dumt, at ødelægge Summerbirds renomme på denne måde🤔🤔

Summerbird Organic からの回答
Fantastisk kundeservice! Helt sikkert 5-stjerner.
Det er ikke sidste gang, jeg vælger at sende en chokoladegave fra sommerbird. De får de varmeste anbefalinger herfra.

Summerbird Organic からの回答
Fik den bedste service i går hos Summerbird i Frederiksberg Centret.
Så god at jeg nu bruger tid på at gå på Trustpilot for at fortælle det :)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。