Fik æsken med 2x9 stk chokolader som påskeæg. Ærlig talt, så er det en tam omgang. Chokoladen mangler smag , og fyldet er kedeligt. Det er som om, man er gået på kompromis med et tidligere godt produk... もっと見る
企業が回答しました
Fik mandlen, og dermed en marcipangris og en æske med små indpakkede sommerfugle. Glæden var stor over at modtage kvalitets chokolade, og skuffelsen ligeså stor. Kedelig gris , marcipan med en under... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har bestilt chokolade, hvir et par stykker smeltede under transporten i sommervarmen. Jeg skrev til summerbird, som med det samme har sendt mig erstatninger. Så håber jeg bare sommervarmen hold... もっと見る
企業が回答しました
Summerbird Organic er anerkendt for at skabe noget af det bedste chokolade i verden. Besøg vores online shop og få leveret friske flødeboller til døren
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Summerbird Organic からの回答
Summerbird spammer facebook til med forskellige reklamer for 2-timers levering i påsken, men ingen af deres produkter kan afsendes før tirsdagen efter.
Imens bliver trådene fyldt med sure kunder, som enten ikke kan få lov at købe og afsende chokolade, eller som allerede har købt, og nu har afventet deres “2-timers levering” i flere dage.
Disse kommentarer svarer Summerbird ikke på, men når folk bare vil vide, om de har 2-timerslevering i deres område, tager de sig tid til at sende et dødt link til deres hjemmeside med samme copy-paste tekst: “Du kan se flere detaljer og postnumrene her: https://summerbird .dk/strakslevering😊”!
Super god oplevelse og fantastisk service.
Jeg bestilte påskeæg til flere i min familie.
Ordren blev lidt forvirrende for mig at overskue og var derfor i tvivl om jeg nu fik bestilt et kort til alle - jeg skrev sent om aftenen til summerbird og fik mod alt forventning svar en time efter fra Pernille. Virkelig imponerende.
Da æggene blev leveret var der desværre et sæt flødeboller der var smadret - jeg sendte billedet ind og fik hurtig en mail retur hvor i det blev beklaget og med lovning om en ny pakke.
Virkelig god service og kommunikation og min familie var helt vilde med deres påskeæg.

Summerbird Organic からの回答
Deres chokolade bar til 550 kroner kiloet har jeg nu to gange fået leveret med overskredet holdbarhed. Hvor i firmaet det kokser ved jeg ikke, men nogen burde overveje sin stilling, når man er så ligeglad.

Summerbird Organic からの回答
Jeg har nu bestilt 2 gange til levering hos veninder og begge gange super hurtig levering og glade modtagere.
Gratis fragt er god stil👍
Kan klart anbefales.

Summerbird Organic からの回答
Nå.. sender ikke til Grønland og ingen mængderabat. Så må jeg bare finde andet lækkert chokolade i fremtiden til mig selv og mine kære.

Summerbird Organic からの回答
Den må ligge på middel: Superlækre chokolader. Dårligt, at man ikke kan ringe og bestille og de har en pæn, men dårlig hjemmeside. 1. Hjemmesidens tekster kommer ovenpå hinanden nogle gange. 2. Man kan ikke købe flere ting på 1 gang og sende til forskellige adresser (kun 1 ad gangen). 3. De sender ikke til udlandet inkl. Grønland (her mistede de lige 7 gavepakkekøb).

Summerbird Organic からの回答
Bestilte påskechokolade til en gave den 7 april. Først den 17 april kan pakken afhentes på afhentnings-sted, trods den var bestilt til hjemmeadresse. Pakken er dog i mellemtiden pist væk og er ikke på afhentningssted. Påsken er for længe overstået og chokladen er ikke dukket op. Jeg har kontaktet jer adskillige gange via mail og telefon uden held. Venter stadig. Både på kundeservice og chokolade. Kan se at folk har bedre held med svar her. Håber på svar og ikke blot en email-adresse jeg kan skrive til, da jeg allerede har forsøgt den mailadresse uden held.

Summerbird Organic からの回答
Bestilte varer den 6. april og forventede levering i løbet af påskedagen. Men nej, forventet levering bliver den 14. april. Så kan det da være det samme og så ved jeg det. Bestiller ikke her mere når levering tager over en uge

Summerbird Organic からの回答
Jeg har bestilt 3 pakker fra jer denne påske for at glæde andre i denne tid. De sidste to pakker blev bestilt i søndags - med lovning om afsendelse d 7. april.
Resultatet er - at i dag er kun den ene pakke kommet frem. Endda den, som blev bestilt til sidst.
Det var til min 86 årige mormor og hendes “ven”. Nu sidder “vennen” med en lækker pakke med chokolade - men min mormor (som endda kun bor ganske kort derfra) må sidde alene og vente til efter påske med leveringen.
Det er brand-ærgerligt! Det skulle have været en glædelig overraskelse med et gækkebrev - nu måtte jeg ringe og fortælle hende, at hun jo selvfølgelig også modtager en pakke ligesom hendes “ven”. Bare først om lang tid...

Summerbird Organic からの回答
Det positive ved oplevelsen var leveringen. Men måske er det alligevel gået for stærkt, da hele min ordre ikke var kommet med i pakken. Det er nu 1 uge siden jeg henvendte mig til Summerbird, hvorfor hele min levering ikke var med i forsendelsen, samt at det andet jeg faktisk havde modtaget var helt i smadder. Jeg har endnu ikke hørt fra dem!

Summerbird Organic からの回答
Kunne ikke stille garanti for levering på fars dag. Ligesom de fleste andre firmaer vel at mærke.
Det er jo en joke når man har et firma der sælger gaveæsker.
Levering var dog gratis, hvilket var fedt.

Altid en god oplevelse.
Lækker indbydende hjemmeside.
Præcis angivelse af leveringsdato, som holder stik.
Lækre produkter.

Summerbird Organic からの回答
Man kommer jo ikke uden om at summerbird laver det bedste chokolade. Men da man jo på trustpilot ikke må bedømme produkter, men istedet skal bedømme oplevelsen og kundeservicen kan det kun blive til 2 stjerner. Faktisk nærmere 1 men det kan man næsten ikke være bekendt. Jeg brugte i sommers 90 kr på de ellers så dejlige sommertrøfter, men de smagte forfærdeligt som om de havde ligget i solen eller var for gamle, hvilket de ikke var ifølge datoen. Skrev efterfølgende en mail til summerbird ang dette men fik aldrig noget svar. Dårlig kundeservice og øv at bruge så mange penge på noget der røg lige i skralderen.

Summerbird Organic からの回答
Folk kan sige hvad de vil, men i laver uden tvivl den bedste chokolade og de bedste flødeboller! vi køber meget tit ind i butikken på Frederiksberg! hvor service bare er så super professionel og behagelig! Summerbird er den bedste værts/værtinde gave! og selvfølgelig også til når man vil hygge med noget godt derhjemme. Man får altid en god smagsprøve eller to når man handler i butikken og ekspedienterne ved bare hvad de snakker om!

Summerbird Organic からの回答
Smager fantastisk og har gratis levering. Lige som det skal være!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。