StagePool Sverige レビュヌ

1,402
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

SÃ¥ himla bra pÃ¥ att lura dig dom tar dina pengar utan minsta lilla jobb .du gÃ¥r absolut inte framÃ¥t i livet du gÃ¥r 10 stag bakÃ¥t. Dom svara inte heller dom Àr sÃ¥ dÃ¥liga nÀr dom vÀl svarar . Det gÃ¥r... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KÀnns som att stagepool vill lÀgga ner sin egna tid som man inte fÃ¥r tillbaka, för att förbÀttra sin egna profil och det kÀnns som att ni vill att man ska lyckas. Jag har inga problem med att försÀt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har tidigare varit medlem i en annan statistbyrÃ¥ men har aldrig fÃ¥tt Ã¥terkoppling eller hjÀlp. Var tydlig vid första kontakten med stagepool att jag inte Àr en hejare pÃ¥ skriva cv och lÀgga in info. E... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

StagePool har verkligen öppnat dörrar för mig inom underhÃ¥llningsbranschen. Plattformen Àr enkel att anvÀnda och ger tillgÃ¥ng till mÀngder av auditions och möjligheter som jag annars aldrig hade hitta... もっず芋る

䌁業情報

1. 人材探しサヌビス
  2. キャリア コヌチ

圓該䌁業による蚘述

Största jobbportalen för scen, film, musik och media i Europa! Dagligen nya auditions och castings för skådespelare, sångare, dansare & backstage crew!

Kontakta vår prisbelönta kundservice

圓該䌁業による蚘述

Få personlig service och hjÀlp så snabbt som möjligt!
Våra duktiga medarbetare finns hÀr för att hjÀlpa dig reda ut eventuella problem eller om du behöver hjÀlp med våra tjÀnster. Tveka inte att ta kontakt med oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/sv/requests/new

StagePool Nöjdhetsgaranti

Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?

Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?
Om du genomfört alla garantivillkoren men Àndå inte blivit inbjuden till en casting, audition eller intervju, ger vi dig två månaders prenumeration gratis! LÀs mer hÀr

ほが満足

5぀星のうち4の評䟡

Trevligt o hjÀlpsamt personal

Trevligt o hjÀlpsamt personal

Hej Joanna,

Tack för att du tog dig tiden att skriva dessa fina ord 😊
Vad roligt att höra att du upplever oss som trevliga och hjÀlpsamma – det uppskattar vi verkligen. Vi gör alltid vÃ¥rt bÀsta för att ge bra service varje dag.

5぀星のうち5の評䟡

Gick lite klarhet om hur man ska göra

Fick lite klarhet om hur man ska göra nÀr man söker jobb Fick det förklarat pÃ¥ ett bra sÀtt 😊

Hej Annika,

Tack för ditt mail! Vad roligt att höra att du upplever att du har fått bÀttre förståelse för hur man söker jobb hos oss. Det Àr viktigt för oss att vårt jobbverktyg kÀnns tydligt och lÀtt att anvÀnda.

Ha en fortsatt trevlig dag! 🙂

KÀnner oss lurade

Vi blev lovade i telefon att vi skulle få ha ett webbmöte med en en skådespelare som hette Wilhelm. Denna person visade sig vara stagepools kundtjÀnst. Vi skulle få gå igenom tips å trix vad man kan tÀnka sig som ny i skådespelarvÀrlden. Men det var en helt vanlig förelÀsning med flera andra utan kamera dÀr man bara blÀddrade igenom profilen hur man fyller i sina uppgifter vilket man Àndå redan gjort som steg 1 innan webbinariet. KÀnner mig lurad!

Hej Linda!
Tack för att du hörde av dig och för att du delade din upplevelse. Tack för vårt senaste samtal och att vi kunnat prata igenom situationen.

StagePool arbetar stÀndigt med att förbÀttra både vår kundservice och kommunikationen kring våra tjÀnster, så att alla medlemmar ska kÀnna sig trygga och vÀlinformerade. Fotograferingen i Göteborg finns sjÀlvklart kvar som planerad aktivitet, och vårt team finns tillgÀngligt om du har fler frågor eller vill boka tid.

VÀnliga hÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

De kÀnns sÃ¥ bra och tryggt med

De kÀnns så bra och tryggt med stagepool. Dom Àr så lÀttsamma och hjÀlpsam på alla sÀtt och vis...

Hej Yvonne,

Tack för din recension.
Det Àr verkligen roligt att höra att du kÀnner dig trygg hos oss och uppskattar hur vi hjÀlper till.
Om du behöver vidare support Àr du alltid vÀlkommen att höra av dig.

Ha en fortsatt trevlig dag!

5぀星のうち5の評䟡

MÃ¥nga möjligheter med mÃ¥nga jobb att

Många möjligheter med många jobb att söka samt nÀstan lika mycket återkoppling på det vi sökt, gratis och professionell caching, olika event, fotograferingar osv. Rekommenderar!

2025幎9月18日

Hej Frank,

tack för din recension!
Vad hÀrligt att höra att du fått så mycket vÀrde av StagePools tjÀnster och möjligheten att söka många jobb. Det glÀder oss också att du uppskattar den återkoppling du fått samt våra extra tjÀnster som coachning, event och fotograferingar.

Ha en superbra dag 😊

Bluff företag, undvik!!

Slår mig lite som ett bluff företag, deras genomgångar Àr rejÀlt skitiga också

Hej Danilo,
Tack för din recension!

StagePool Àr den största aktören på marknaden för jobb inom underhållningsbranschen i Skandinavien. Vi Àr också ensamma om att erbjuda personlig vÀgledning och support till våra medlemmar.
Vi har försökt nå dig på telefon för att hjÀlpa dig vidare. Du Àr alltid vÀlkommen att kontakta oss om du vill ha mer information eller om det Àr något vi kan hjÀlpa till med.

Konkret information

Det var kort och koncis information om hur jag förbÀttrar mitt CV

Hej Inger,

tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension!
Vi Àr verkligen glada över att höra att du uppskattar våra konkreta tips om hur du kan förbÀttra ditt CV.

5぀星のうち1の評䟡

Jag tyckte att det var missvisande

Jag tyckte att det var missvisande information. Lovar att ha möte med Wilhelm - inte inspelat. Besviken!

Hej Elisabeth,
Tack för din feedback!

Utöver Zoom-webinar så erbjuder vi personliga coachingssamtal till våra Premium-medlemmar. Kontakta gÀrna oss så kan Wilhelm ringa dig en tid som passar.

5぀星のうち5の評䟡

StagePool har verkligen öppnat dörrar

StagePool har verkligen öppnat dörrar för mig inom underhållningsbranschen. Plattformen Àr enkel att anvÀnda och ger tillgång till mÀngder av auditions och möjligheter som jag annars aldrig hade hittat. Dessutom uppskattar jag det personliga stödet och coachningen som hjÀlper en att bygga en riktigt stark profil. Rekommenderas varmt till alla som vill ta nÀsta steg i sin karriÀr!

2025幎9月22日
自発的なレビュヌ

Hej Maria,

Tack för dina fina ord! Det Àr fantastiskt att höra att StagePool har hjÀlpt dig att hitta nya möjligheter inom underhållningsbranschen och att du tycker att plattformen Àr lÀtt att anvÀnda. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina erfarenheter och att du rekommenderar StagePool till andra som vill utveckla sin karriÀr.

Ha det bÀst! 😊

Tydlighet

Personen jag pratade med var så tydlig med vad som gÀllde och jag kÀnde mig vÀldigt trygg.

Är så peppad!!

2025幎9月19日
自発的なレビュヌ

Hej Wilhelm,

Tack för din recension! Det betyder mycket för oss att du kÀnner dig trygg med vår service och att du uppskattar tydligheten i vårt bemötande. Vi vill att du alltid ska kÀnna dig vÀlkommen och sÀker nÀr du anvÀnder StagePools tjÀnster.

Ha en superfin dag!

5぀星のうち4の評䟡

Hej Marie,

tack för att du tog dig tid att skriva till oss och lÀmna en recension. Vi Àr vÀldigt glada över att höra så fina ord och det betyder mycket för oss att veta att du uppskattar vår uthållighet.

5぀星のうち5の評䟡

Tydlig och rak kommunikation om vad som

Tydlig och rak kommunikation om vad som gÀller och bra hjÀlp och stöd för att lÀgga upp information. Trevligt bemötande!

2025幎9月15日

StagePool Sverige からの回答

Tack för din kommentar och för att du tog dig tid att lÀmna en recension!
Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar den tydliga kommunikationen och stödet nÀr det gÀller att lÀgga upp information hos oss. Trevligt bemötande och bra hjÀlp Àr något vi alltid strÀvar efter.

Om du behöver ytterligare support Àr du varmt vÀlkommen att höra av dig nÀr som helst.

Tydlighet

Lugnt och tydligt beskrivet!

Hej Ingemar,
Stort tack för din recension. Vi Àr glada att du upplevde presentationen som lugn och tydlig – vÃ¥rt mÃ¥l Àr alltid att ge medlemmarna en trygg och professionell introduktion till StagePool dÃ¥ vi vet att vÃ¥ra medlemmar Àr pÃ¥ olika nivÃ¥er och har olika förutsÀttningar och erfarenheter.

Stort lycka till!
StagePool

Bra och tydligt förklarat

Jag tycker att det Àr vÀldigt bra och underlÀttar mycket att StagePool erbjuder ett gratis webinar som går igenom olika funktioner på hemsidan och vad man bör tÀnka på. En del saker kan vara svårt att förstå direkt eller svårt att veta, så det Àr vÀldigt skönt att få en genomgång av det. Det Àr också bra att man får hjÀlp med hur man ska utforma sitt CV och får förtydligande för vad de olika delarna av CVt betyder. Webinariet var bra och visade och förklarade tydligt, och var också tydligt med att man kan och bör stÀlla frågor eller höra av sig till kundservice om man undrar över något.
Jag har precis påbörjat mitt abonnemang, så jag kan inte sÀga så mycket gÀllande hur allt annat fungerat i praktiken, men sjÀlva webinar delen med CV-coachning var vÀldigt bra.

Hej Lova,
Tack för att du delar din upplevelse.
Det gör oss vÀldigt glada att höra att du haft nytta av bÃ¥de webinaret och CV-coachningen. Vi vill att alla vÃ¥ra medlemmar ska kÀnna sig trygga, inspirerade och vÀl förberedda nÀr de tar nÀsta steg i sin resa – och det kÀnns fint att veta att du fÃ¥tt en bra start hos oss.

Återkom om du behöver mer coaching!

hörde ingenting på mötet

hörde ingenting på mötet, ingen kommunikation under mötet.

Hej Andreas,
Tack för din recension!

Våra möten Àr alltid utformade för att ge tydlig information om hur StagePool fungerar och hur man på bÀsta sÀtt kan söka auditions, casting och jobb inom film, TV, teater och event.
Om du vill få personlig hjÀlp Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss direkt på kundeservice@stagepool.com
eller via telefon, så guidar vi dig steg för steg.

VÀl mött!

Tydlig information

Det var tydligt och lÀtt att lyssna på informationen.

Hej Alexia,
Tack för din recension.

Vi önskar dig all lycka med dina uppdrag och om du följer våra tips så har du de bÀsta förutsÀttningarna för att lyckas i denna bransch!

StagePool

Missnöjd

Jag har aldrig fått nåt jobb genom Stage pool.
Soheila Houshvar

Hej Soheila,
Tack för din feedback!

Vi vill vara tydliga med att alla ansökningar går direkt till arbetsgivarna, och det Àr alltid arbetsgivaren som gör det slutliga urvalet. Vårt mål Àr att ge våra medlemmar de bÀsta förutsÀttningarna genom ett stort utbud av aktuella sceniska uppdrag och tydliga verktyg för att skapa en professionell profil.

Vi hoppas att du fortsÀtter söka och anvÀnder de tips och coachningar vi erbjuder – det ökar chanserna att bli vald till en audition eller roll. Lycka till med framtida möjligheter!

5぀星のうち1の評䟡

Jag har inte mÀrkt att jag fÃ¥r nÃ¥gra

Jag har inte mÀrkt att jag får några stöd från dem. De var duktiga i första samtalet nÀr de ville övertyga mig att bli medlem. Inget samtal efter det.

2025幎8月26日

Hej Hanna,

Tack för din recension.
Vi vill att du ska kÀnna dig uppmÀrksammad och att du får det stöd du behöver som medlem hos StagePool. Du Àr alltid vÀlkommen att höra av dig till oss via kundservice så hjÀlper vi dig gÀrna vidare med alla dina frågor.

Stagepool kundservice

Mycket dålig sida

Mycket dålig sida. Ni visar annonser ocy jag trycker på dom men kommer till någon annan annons.

2025幎9月10日

Hej Emil,

Tack för din 5-stjÀrniga recension.

Jag förstår att det Àr frustrerande nÀr annonser inte leder dig till rÀtt sida. Vi vill sjÀlvklart att allt ska fungera smidigt för dig. Om du upplever att lÀnkar inte fungerar som de ska, får du gÀrna beskriva mer detaljerat vilka annonser det gÀller, så att vi kan undersöka och åtgÀrda problemet så snabbt som möjligt.
Om du vill, kan du också alltid kontakta oss direkt på kundservice@stagepool.com så hjÀlper vi dig gÀrna vidare.

Kontakten med Stage pool

Ringer upp erbjuder tips och hjÀlp om man vill och behöver. Är positiva och vÀnliga i samtalet med dom. Det kÀnns enbart bra att jag anmÀlt mig dit. Det Àr en öppen möjlighet utan tvÃ¥ng att bÃ¥de söka uppdrag och förhoppningsvis fÃ¥ vara med pÃ¥ nÃ¥got.

2025幎9月12日

Hej Lena,
Stort tack för din positiva återkoppling. Vi Àr glada att du upplever kontakten med oss som vÀnlig och hjÀlpsam. StagePool vill alltid erbjuda en öppen och trygg möjlighet för alla som söker auditions och uppdrag inom film, teater, TV och event.

Vi önskar dig stort lycka till med dina framtida ansökningar och hör av dig om du undrar över något.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。