Så himla bra på att lura dig dom tar dina pengar utan minsta lilla jobb .du går absolut inte framåt i livet du går 10 stag bakåt. Dom svara inte heller dom är så dåliga när dom väl svarar . Det går... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Känns som att stagepool vill lägga ner sin egna tid som man inte får tillbaka, för att förbättra sin egna profil och det känns som att ni vill att man ska lyckas. Jag har inga problem med att försät... もっと見る
企業が回答しました
Har tidigare varit medlem i en annan statistbyrå men har aldrig fått återkoppling eller hjälp. Var tydlig vid första kontakten med stagepool att jag inte är en hejare på skriva cv och lägga in info. E... もっと見る
企業が回答しました
StagePool har verkligen öppnat dörrar för mig inom underhållningsbranschen. Plattformen är enkel att använda och ger tillgång till mängder av auditions och möjligheter som jag annars aldrig hade hitta... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Största jobbportalen för scen, film, musik och media i Europa! Dagligen nya auditions och castings för skådespelare, sångare, dansare & backstage crew!
Kontakta vår prisbelönta kundservice
当該企業による記述

- Få personlig service och hjälp så snabbt som möjligt!
- Våra duktiga medarbetare finns här för att hjälpa dig reda ut eventuella problem eller om du behöver hjälp med våra tjänster. Tveka inte att ta kontakt med oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/sv/requests/new
StagePool Nöjdhetsgaranti
Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?

Södra Hamnvägen 32, 115 41, Stockholm, スウェーデン
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hjälpsam service och snälla
Alla jag pratat med inom StagePool har varit så snälla och hjälpsamma. Är helt ny inom branschen och känner att jag kan få hjälp och råd när jag vill. Det gör att man inte känner sig "jobbig" om man kontaktar för hjälp med CV eller liknande. Mycket bra!

StagePool Sverige からの回答
ATT HA PRATAT MED HERR WILLHELM.
Fick bra bemötande.
Återkommer senare med några enkla foton på mig. Tack så jättemycket.

Dem ljuger för dig
Tar betalt mer än vad vi kom överens om. Får inga jobb. Och dem sa att flera var intresserade i mig men det visade sig tydligen bara vara matchningar, inga intresserade. Väldigt besviken

StagePool Sverige からの回答
Mycket bra genom gång lätt att förstå grundligt o struktur på det hela
Bra genomgång lätt att förstå

StagePool Sverige からの回答
Jag var i en knivigt situation men…
Jag var i en knivigt situation men sedan fick jag hjälp, bra hjälp!

StagePool Sverige からの回答
Jag är tacksam att ni stödjas och…
Jag är tacksam att ni stödjas och hjälper oss att Emma ska få jobb snart🙏😊
Mvh Wanida Sjöholm

StagePool Sverige からの回答
Statist. Film roll eller reklam film.
Här finns jobb både som statist. Enklare bi roller. Reklamfilm. Samt större roller.
Så här finns ju allt som jag behöver.

Tomma löften
En Frida ringer och tokstressar att min dotter ska ansluta sig till deras skådespelarstall. Blir lovad ett webbinarium med en skådespelare. Det är förinspelat och handlar om hur man navigerar på hemsidan.
Inget avtal finns men pengar drar de från kontot. Dessutom mer första gången utan att de informerat om det.
Frida utlovade fotografering i Göteborg i slutet av september. Den har vi inte sett röken av.
De använder sig av undermåliga och oseriösa säljmetoder. Mitt förtroende för det här företaget är obefintligt.
Jag har kontaktat kundtjänst för att får svar på mina frågor. Den där Frida vet jag inte hur jag kommer i kontakt med.
Skärpning StagePool. Nu avslutar vi samarbetet. Det vill säga om jag listar ut hur man gör det…

StagePool Sverige からの回答
Jag vill uttrycka mitt missnöje med den…
Jag vill uttrycka mitt missnöje med den betalda prenumerationen. Trots att jag har betalat har jag inte blivit kallad till en enda intervju eller fått någon roll – inte ens de enklaste uppdragen med ersättning på 50–60 kronor.
Jag har sökt flera roller men har inte fått någon som helst återkoppling eller respons. Det känns som att jag har slösat bort min värdefulla tid – och dessutom betalat för det.
Jag vill därför ha en förklaring till varför inga av mina ansökningar lett till någon form av återkoppling, samt vad ni faktiskt erbjuder inom ramen för den betalda tjänsten.
Som vi tidigare kommit överens vill jag nu att min prenumeration avslutas omedelbart. Jag vill inte fortsätta betala för något som varken ger resultat eller är värt min tid.
Vänligen, Gina Persson

StagePool Sverige からの回答
Trevligt samtal med Tyra och bra CV…
Trevligt samtal med Tyra och bra CV Coachning med Wilhelm. Nu skall jag bara få till foton och en lite presentationsvideo.

StagePool Sverige からの回答
Det ända vara att man hade problem att…
Det ända vara att man hade problem att se på mobilen var han var och tryckte

StagePool Sverige からの回答
Hej Kundservice på Stage Pool!
Hej !
Jag har nu varit med i StagePool i ungefär ett halvår och måste säga att det har varit en väldigt trevlig resa.
Även om jag inte har drunknat i jobb under tiden (det blev ett mot slutet), så har bemötandet och servicen alltid varit i toppklass. De är genuint vänliga, snabba på att svara och får en att känna sig sedd – vilket är guld värt i den här branschen.
Så ett stort tack till Wilhelm o gänget på StagePool för ert fina arbete! 🙌 Ni får mig nästan att vilja spela statist även i mitt vardagsliv – typ stå i bakgrunden när grannen klipper gräset. 😉

Super bra
Ett bra sätt att kunna få testa på och vara en del i ett filmskapande eller modell i en reklam och se hur det går till och hålla sitt intresse uppe

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。