StagePool Sverige レビュー

1,402
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Så himla bra på att lura dig dom tar dina pengar utan minsta lilla jobb .du går absolut inte framåt i livet du går 10 stag bakåt. Dom svara inte heller dom är så dåliga när dom väl svarar . Det går... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Känns som att stagepool vill lägga ner sin egna tid som man inte får tillbaka, för att förbättra sin egna profil och det känns som att ni vill att man ska lyckas. Jag har inga problem med att försät... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har tidigare varit medlem i en annan statistbyrå men har aldrig fått återkoppling eller hjälp. Var tydlig vid första kontakten med stagepool att jag inte är en hejare på skriva cv och lägga in info. E... もっと見る

5つ星のうち5の評価

StagePool har verkligen öppnat dörrar för mig inom underhållningsbranschen. Plattformen är enkel att använda och ger tillgång till mängder av auditions och möjligheter som jag annars aldrig hade hitta... もっと見る

企業情報

1. 人材探しサービス
  2. キャリア コーチ

当該企業による記述

Största jobbportalen för scen, film, musik och media i Europa! Dagligen nya auditions och castings för skådespelare, sångare, dansare & backstage crew!

Kontakta vår prisbelönta kundservice

当該企業による記述

Få personlig service och hjälp så snabbt som möjligt!
Våra duktiga medarbetare finns här för att hjälpa dig reda ut eventuella problem eller om du behöver hjälp med våra tjänster. Tveka inte att ta kontakt med oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/sv/requests/new

StagePool Nöjdhetsgaranti

Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?

Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?
Om du genomfört alla garantivillkoren men ändå inte blivit inbjuden till en casting, audition eller intervju, ger vi dig två månaders prenumeration gratis! Läs mer här

ほぼ満足

(1,402)

過去12か月のレビュー数: 262

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hej jag heter Yasin och vill vara med…

Hej jag heter Yasin och vill vara med med tunablålinje jag vill vara med för att jag tror att det kommer vara roligt jag är en fotbollsspelare som spelar i bk olympisk klubb gillar spela spel jag är snäll omtänksam. Och undra när man kommer komma in.

2025年11月6日

Hey Yasin,
Stort tack för din recension!

Vi kommer göra allt för att öka dina möjligheter till att vara med i Tunna Blå Linjen, det är en fantastisk serie!
Stort lycka till 🙂

5つ星のうち1の評価

Blev lovade att min dotter ska få minst…

Blev lovade att min dotter ska få minst ett uppdrag om vi skaffar oss premium och betala varje månad, har sökt vart enda uppdrag som hon matchade men inte en enda erbjudande.

2025年8月12日

Hej Leila,
Tack för att du hörde av dig till oss!
Vi ser att din dotter har fått en inbjudan till audition. Du hittar meddelandet genom att logga in och gå till "Meddelanden och svar" på din StagePool-profil.

Hör av dig till oss så går vi igenom detta tillsammans.

Money Grabbers.

Don't waste your money on this nonsense agency. The customer service seems nice to begin with, but they don't care about you whatsoever. I've spent loads of money on them now to receive nothing. Now that's not totally on them, of course, but the point is you pay them in order to apply for more options, then a few months later you've paid them lots of money for nothing. It's better to sign up for a free agency where they deduct money from your earnings. Don't sign up for this or get lured into their trap. Plus, it's a contract. Most of the jobs are also only 500 SEK for a day's work and are in Stockholm.

2025年11月4日

Hi Stellan,
Thank you for your review!

At StagePool, it is important that you actively apply for jobs in order to have a chance at getting engagements. That’s why we offer a satisfaction guarantee: If you send at least 30 applications within six months and follow our tips, you will receive compensation if you are neither invited to a casting nor receive an extra role. We see potential in your profile and would like to schedule a call with you to help you further.

Sincerely,

5つ星のうち5の評価

Ett bra pedagogiskt upplägg.

Ett bra pedagogiskt upplägg.
Jag fick bra förklaring om hur jag ska komma igång att söka jobb och vad som krävs.

2025年11月4日

Hej Katja,

Tack för din recension!
Det är verkligen glädjande att höra att du upplevde vårt upplägg som tydligt och hjälpsamt när du fick introduktion till hur man söker jobb via StagePool.

Om du har fler frågor eller vill ha ytterligare tips på hur du kommer igång, är du alltid välkommen att höra av dig.

Ha en fin dag,

5つ星のうち3の評価

Får onödigt många jobberbjudande

Får onödigt många jobberbjudande. Går det inte att sortera bort orter som inte matchar samt ålder

2025年11月3日

Hej Bo,
Tack för din recension!
Du kan själv välja om du vill få jobbmejl varje dag eller en gång i veckan. För att anpassa dina inställningar, logga in på ditt StagePool-konto och gå till dina profil- eller jobbmatchningsinställningar. Där har du även möjlighet att justera hur ofta du får jobberbjudanden och vilka typer av roller och orter som matchar dina önskemål.

Lycka till!
Teamet på StagePool
Vi är norra Europas största castingplattform!

5つ星のうち4の評価

Trevligt första möte på telefon.

Trevligt första möte på telefon.
Snabbt svar och hjälp via mejl.

2025年10月31日

Hej Ulla,

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande både på telefon och mejl.
Vi vill att alla som använder StagePool ska känna sig trygga och få den hjälp de behöver.

Bästa hälsningar,

Hittade online

Hittade online, tyckte att det lät roligt så jag sökte och blev uppringd. Ingen berättade att det skulle kosta 250kr+ i månaden när man inte ens kan få ett jobb när man sökt många. Man hör ju inte ens tillbaka något….Att man blir bunden till ett 6månaders kontrakt känns helt obegripligt. Jag vill inte betala för någonting som inte ger resultat eller är värt min tid.

2025年11月3日

Hej Inez,
Hej! Tack för att du delar din upplevelse här på Trustpilot.

Våra villkor och priser framgår tydligt innan man godkänner sitt medlemskap, och våra medlemmar informeras om detta flera gånger under processen. För att öka chanserna till jobb är en komplett och professionell profil viktig – och där erbjuder våra CV-coacher kostnadsfri hjälp. Ingen annan plattform i norra Europa erbjuder samma personliga stöd och kvalitetssäkrade jobbmöjligheter inom scen, media och underhållning. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig vidare.

5つ星のうち1の評価

Jag har blivit värvad igen i somras och…

Jag har blivit värvad igen i somras och fick till mig att stagepool ändrat konceptet för medlemmar och att det var lättare att få kontakt och jobb. Jag har 3 månader kvar och inte ett enda jobb denna gången heller. Priset är på tok för dyrt och detta tycker många. Jobbet är uteslutande i Stockholm och vi då som bor i Skåne ? Jag har också fått till mig och blivit lovad att jag skall få minst ett jobb under perioden men som tidigare nämnts inte ett enda . Jag får fler jobb genom andra sidor som är betydligt billigare så nej jag är ledsen men kan inte betygsätta högre än vald stjärna tyvärr. Och jag har försökt ringa flertal gånger då jag skulle få en personligt kontaktperson men får ej kontakt utan endast mail.
Riktiga skådespelare har också kommenterat att stagepool är för dyrt onödigt dyrt. Jag har sagt upp abonnemanget

2025年10月29日

Hej Mats,
Tack för att du delar din upplevelse. StagePool arbetar dagligen och har de senaste 25 åren skapat fler möjligheter för artister, skådespelare och kreativa yrkespersoner i hela Norden och norra Europa. Som medlem får man tillgång till kvalitetssäkrade jobbannonser, personlig service och ett nätverk av professionella kontakter inom branschen. Vi vill gärna prata med dig för att se hur vi kan hjälpa dig att få ut mer av ditt medlemskap framöver – kontakta oss gärna så tar vi ett personligt samtal.
Vill du ringa till oss behöver du göra det under våra telefontider som finns på hemsidan, alternativt maila oss så att vi kan boka en tid för att ringa dig.

5つ星のうち5の評価

Lätt att hitta passande roller!!

Ni ringer och hör qav er, så att man vet vad ni önskar från mig exempelvis bilder och väldigt fint bemötande, vad mer kan man önska. Mvh. Jasmin Carlsson

2025年10月28日

Hej Jasmin,

tack för din fina recension och för att du delar med dig av din positiva upplevelse hos oss!
Vi uppskattar att höra att du tycker det är lätt att hitta passande roller och att du känner dig väl bemött. Vi strävar alltid efter att ge tydlig information om vad som behövs inför ansökningar och att vara ett stöd för alla våra medlemmar.

Ha en fortsatt fin dag,
Stagepool Teamet

Personlig känsla

Personlig känsla. Enkelt att vara med. Förmånligt

2025年10月24日

Hej Ida-Maria,
Tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att du uppskattar enkelheten hos oss på StagePool.

Norra Europas största castingsida

Proffsigt

Proffsigt, relevant, effektivt.

2025年10月27日

Hej Frederik,
Tack för din recension! Vi uppskattar verkligen att du upplever StagePool som proffsigt, relevant och effektivt. Det är precis så vi vill att det ska kännas för alla våra medlemmar – en plattform som underlättar vägen till jobb och möjligheter i branschen.

De kommer många jobb upp snabbt

De kommer många jobb upp snabbt

2025年10月23日

hej kiara,

tack för din recension.
Vi publicerar nya jobb varje dag på StagePool, så det är en bra idé att regelbundet kolla in sidan för att hitta de jobb som passar dig allra bäst. Om du vill kan vi även ringa upp dig och guida dig i hur du kommer igång med din jobbsökning – meddela oss bara, så ordnar vi det.

Ha en fin dag,

5つ星のうち4の評価

Mycke uppdrag att välja på

Mycke uppdrag att välja på, men ingen svarar och tar emot, men det handlar också om tålamod

2025年10月23日

Hej Viona,

Tack för din recension.
Vi publicerar nya uppdrag varje dag och vill gärna hjälpa dig att hitta rätt möjligheter på StagePool. Om du vill kan du kontakta oss via mejl så bokar vi gärna in ett samtal och guidar dig steg för steg så att du får ut det mesta av ditt medlemskap.

Ha en fortsatt fin dag,
Önskar
Stagepool Teamet

Hej Kerstin,

Tack för ditt meddelande!
Det är verkligen kul att höra att du upplever oss som positiva och trevliga. Vi strävar alltid efter att ge personlig och serviceinriktad hjälp till alla som använder StagePool.

Ha en fin dag!

5つ星のうち4の評価

Jag hade större förväntningar och blev…

Jag hade större förväntningar och blev lite misstänksam när man inte såg några andra som var med och sen att det visade sig vara ganska stora krav på att söka minst 30 jobb och betala varje månad . Jag grubblade hela natten och bestämde mig för att kliva av premiumåtagandet och utnyttja ångerrätten .

Hej Heléne,

Tack för din recension.
Jag förstår att du känner så, Stagepool är faktiskt Europas största castingportal i norra Europa – och vi förmedlar dagligen uppdrag inom film, TV, teater, reklam och musik.

Som Premium-medlem får du tillgång till alla jobbannonser, personlig CV-coachning, webbinarier och utbildningar, samt möjlighet att bli kontaktad direkt av rollsättare via vår Artistkatalog – Nordens största databas för underhållningsbranschen.

Vi vill verkligen att våra medlemmar ska lyckas och hjälper alltid till om man vill komma igång ordentligt i denna bransch! 🌟

Du är varmt välkommen i framtiden, om det skulle passa bättre då.
Ha en fortsatt fin dag!

5つ星のうち5の評価

Väldigt bra intro och trevlig säljare

Fantastiskt bra bemötande

Hej Stefan,

Tack för din recension!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med introduktionen och bemötandet hos oss. Vi vill alltid ge ett vänligt och professionellt intryck.

Om du behöver vidare hjälp är du alltid välkommen att höra av dig.

Scammad.

Jag fick ett samtal där jag fick veta att jag kan få en månad gratis för att testa på deras premium abonnemang, jag höll inte med på att betala utan att veta vad jag kommer att få, iallafall jag fick ett länk som killen (David hette han) skickade och sa att jag får en månad gratis, det stod klart och tydligt att detta är 6 månader och fram, jag berätta de till honom och han sa att det var okej??.
Jag skrev up mig och får ett meddelande efter några dagar om att lägga in bank info så de kan ta autogiro. Jag ringer up i två dagar tills någon svarar den tredje dagen, jag berättar om allt och då berättar en tjej till mig att det finns inget som heter en månad gratis, som tur var det innan 14 dagar så jag kunde ångra mig. Ett scam asså.

2025年10月20日

Hej Aya,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi förstår att situationen du beskriver kändes förvirrande, och det är verkligen inte den känsla vi vill att någon ska ha i kontakten med StagePool.

Vårt Premium-medlemskap är ett abonnemang med 6 månaders bindningstid, vilket alltid framgår tydligt i avtalet innan man signerar. Vi erbjuder ingen gratis månad, och om du har fått annan information beklagar vi verkligen missförståndet.

Vi är måna om att alla ska känna sig trygga och välinformerade när de går med hos oss, och vi ser över våra rutiner kontinuerligt för att säkerställa att kommunikationen alltid är tydlig.
Vi uppskattar att du hörde av dig till oss inom ångerfristen så att vi kunde hjälpa dig att avsluta medlemskapet, och tack för att du delar din feedback — det hjälper oss att bli bättre.

5つ星のうち1の評価

Dom lurar unga personer och säger sig…

Dom lurar unga personer och säger sig vare nån annan och säger att man skriva sin uppgifter och jag frågade ändå innan om det kostade pengar och då svarade hon nej det kostar inget, men utan min vetskap så har dom starta ett abonnemang åt mig och tvinga betala nått som jag inte har gått med på, så jag har polisanmält hela händelsen så hoppas det här företaget försvinner och drar åt skogen

StagePool Sverige からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att situationen känns obehaglig för dig, och vi vill försäkra dig om att StagePool aldrig tecknar medlemskap utan att den som registrerar sig själv aktivt godkänner avtalet digitalt. Det framgår alltid tydligt i avtalet att Premium-medlemskapet har en bindningstid på 6 månader och vad det innebär.

Vi beklagar att du upplevt att informationen inte var tydlig i samtalet, och vi tar den här typen av feedback på stort allvar i vårt arbete med att förbättra kommunikationen.

Om du vill att vi ser över ditt specifika ärende, är du varmt välkommen att kontakta oss på support@stagepool.com så hjälper vi dig vidare.

Duktig

Han som pratade var väldigt noggrann och punktlig. Det va enkelt att förstå och han gick igenom punkterna i ordning, det var liksom inte svårt att hänga med.

2025年10月15日

Hej Lyana,

Tack för ditt meddelande och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Det gläder oss att höra att samtalet var tydligt och strukturerat, och att det var lätt för dig att följa med när vi gick igenom allt steg för steg. Din feedback betyder mycket för oss när vi fortsätter att utveckla vår service.

Ha en fortsatt fin dag!

Önskar
Stagepool

Sex månaders inlåsning

Du låser in dig på sex månader utan chans att ta dig ur. Det kommer i princip bara gig i Stockholm, så bor du en bit ifrån går du back på uppdragen. I nhetsbreven vet jag inte om det varit ett uppdrag i Skåne där jag bor. Jag hade definitivt gett det högre om de inte låst in dig i sex månader. Men jag känner mig bara lurad med den inlåsningen.

2025年10月17日

Hej Johan,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi förstår att bindningstiden kan kännas begränsande, men precis som många andra abonnemangstjänster – till exempel gym eller streamingtjänster – har även StagePool en bindningstid på 6 månader. Det beror på att våra medlemskap inkluderar flera delar, som personlig CV-coaching, tillgång till alla uppdrag och möjligheten att bli kontaktad direkt av rollsättare via vår artistdatabas.

Vi publicerar nya uppdrag varje dag inom hela Sverige och i flera olika kategorier. Det kan därför löna sig att hålla utkik regelbundet, då utbudet varierar beroende på region och typ av produktion.

Vi tar med oss din feedback och hoppas att du i framtiden vill ge oss en ny chans.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。