Proffsigt från början till slut! Letade runt bland olika badtunnor men bestämde mig till slut för Svenska Badtunnor, och jag kan inte vara annat än nöjd! Snabba svar av kundsupport och tunnan... もっと見る
企業が回答しました
Jag kan varmt rekommendera Svenska Badtunnor! Fick snabb återkoppling på alla de frågor jag hade inför köpet. Samtliga produkter jag fått hem är av högsta kvalitet och allt var mycket väl em... もっと見る
Bad 4 firmor om offert på kamin. Endast 1 hörde av sig. Ingen svarade i telefon. Men efter ett dygn ringde en tjej från Svenska Badtunnor. Väldigt trevlig och kunnig ! Tog alla uppgifter, bekräftade... もっと見る
Jättebra service och ett extremt vänligt bemötande! Expeditören skadade min första badtunna, vilket åtgärdades omgående av Svenska Badtunnor och en ny leverans skedde veckan efter. Dem var även vänlig... もっと見る
企業が回答しました
We offer a wide range of high-quality hot tubs at attractive prices. Our manufacturing takes place in Sweden,Gävle. We will gladly help you find the perfect hot tub tailored to your needs.
Tredje tvärgatan 4, 80284, Gävle, スウェーデン
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Väldigt nöjd med tunnan som helhet!
Snabb leverans!!
Minus: dålig kedja till proppen i tunnan, gick sönder snabbt.
Tog nästan 3 månader innan fakturan kom.

Swedishhottub (Svenskabadtunnor) からの回答
Riktigt bra och personlig service både vid beställning och när vi hade frågor vid installationen.
Beställningar skickades samma dag och var snabbt på plats, det gällde även när vi behövde komplettera.
Toppklass!!

Swedishhottub (Svenskabadtunnor) からの回答
Snabb leverans och snabba svar i kundtjänst.
Fina tunnor och snyggt snickeri, och fin kamin!

Swedishhottub (Svenskabadtunnor) からの回答
Vi köpte en vedeldad badtunna, den runda modellen.
Superbra helhetsintryck på badtunnan, riktigt rejäl och stabil!
Riktigt snygg design och bra djup på tunnan.
Så bra investering! Nu är semestern räddad!

Swedishhottub (Svenskabadtunnor) からの回答
Riktigt nöjd med mitt köp hos er snabb leverans och trevligt bemötande kommer starkt att rekommendera er till mina vänner:)

Oseriösa
Köpte en badtunna med isolering
För att kunna ha den uppvärmd vintertid
Med elvärmare.
Som jag köpte av dom samtidigt
Men det blev alldeles för dyrt att hålla den varm
Vid närmare kontroll visade det sig att
Det dom kallade isolering
Var ett tunt lager bubbel plast.
3000:- för den isoleringen är ju att lura kunderna
Så ska ni köpa en Isolerad tunna så köp av
Någon seriös tillverkare.

Swedishhottub (Svenskabadtunnor) からの回答
Jag är jättenöjd med min terasspool Grand från Svenska badtunnor.
Snabb frakt och trevligt och hjälpsamt bemötande hela vägen.
Allt har fungerat perfekt.

Swedishhottub (Svenskabadtunnor) からの回答
Kvalité och service till bra pris!
Snygg design på både tunna och kamin. Detaljerna talar för att dessa byggs utav proffs!

Swedishhottub (Svenskabadtunnor) からの回答
Snygg design och bra pris på produkterna. Snabb hjälp och trevligt bemötande.

Swedishhottub (Svenskabadtunnor) からの回答
Jag köpte den Åttakantiga mörkgrå varianten med vedkamin på utsidan. En verklig fullträff för våra behov. Lätt att göra ren eftersom kaminen står utanför, det underlättar nått enormt, Jag har haft en tunna med kaminen integrerad, så jag kan jämföra! Uppvärmningstiden är nog så kort kortare än min förra tunna faktiskt. Från 5 grader till ca 42 grader på ca 3 timmar! Avsvalningstiden är lång. Med det isolerade locket sjönk, vid 10-15 grader kallt, temperaturen från 41,5 grader till 38 grader vid ytan (från kl 23.00 på kvällen till kl 08.00 dagen efter). Helt otroligt bra. Vi är mycket Nöjda och kan verkligen rekommendera denna tunna!!!
PS Jocke och de andra gör säkert flera andra modeller lika bra som denna!

Swedishhottub (Svenskabadtunnor) からの回答
Rekommenderar verkligen Svenskabadtunnor. Bra GENOMTÄNKTA prylar till bra pris med ett kundbemötande av högsta klass! Svenskabadtunnor ställer t.o.m upp på helger och kvällar för kundens bästa, här är inget omöjligt, ovanligt i dagens samhälle. TOPPBETYG!

Swedishhottub (Svenskabadtunnor) からの回答
Jag rekommenderar verkligen detta företag! Bra service och personlig kontakt!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。