Fantastisk service og hurtig levering af et super produkt. Tusinde tak for hjÊlpen og tak for gaven i form af startpakke
I gÃ¥r formiddags ringede jeg til KjÊrgaard Symaskiner. Manden der tog telefonen, var god til at lytte sig til mine kriterier for hvad min kommende symaskine skulle kunne. I formiddags blev symaskin... ãã£ãšèŠã
Sikken god rÃ¥dgivning fra KjÊrgaard Symaskiner: Jeg fik prÊcist og uddybende svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l til Pfaff Quilt Expression 720 Special Edition, garanti og hvorledes med reparationer.... ãã£ãšèŠã
Jeg ringede til KjÊrgaard Symaskine for at blive sikker i mit valg af symaskine. Jeg fik en god vejledning og rÃ¥dgivning. Ekspedienten var virkelig meget venlig og tÃ¥lmodig. Jeg kÞbte âDen ultimati... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KjÊrgaard Symaskiner har beliggenhed i Nordjylland hvorfra vi betjener de kunder, som gerne vil have den personlige betjening. Vores butik er sÊrdeles veludstyrede, og samtidig har du jo mulighed for at tage din brugte symaskine med og omgÃ¥ende fÃ¥ et godt byttetilbud. Familieforretningen KjÊrgaard Symaskiner har siden 1959 â gennem 3 generationer arbejdet pÃ¥ hÞjtryk for at skaffe vores kunder de bedste symaskiner i verden â til de absolut laveste priser. Vi har Danmarks stÞrste lager og udvalg af symaskiner og overlockere samt tilbehÞr og software.
Skolegade 1B, 9800, HjÞrring, ãã³ããŒã¯
- 98921953
- kontakt@symaskine.dk
- www.symaskine.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Virkelig dÃ¥rligt at anmode omâŠ
Virkelig dårligt at anmode om bedÞmmelse af oplevelse fÞr varen er sendt hvad sker der?
Alt fungerede og varen var som forventet
Min symaskine var udsolgt sÃ¥ jeg fik enâŠ
Min symaskine var udsolgt så jeg fik en upgrade til samme pris
Hurtig levering
Super hurtig levering. Ringede for at få oplysninger vedrÞrende en bestemt maskine. Bestilte via wepshop, og modtog maskinen dagen efter.
God!
Jeg havde kÞbt en symaskine i maj, og eftersom den ikke helt levede op til det jeg gerne ville, tilbÞd de at tage den tilbage og fra trÊkke hele belÞbet, til kÞb af en anden. God og hurtig service.
Det er den bedste sÊlger af symaskinerâŠ
Det er den bedste sÊlger af symaskiner i Danmark! De er super hjÊlpsomme og man får en virkelig god service. Jeg har anbefalet den til mange veninder over hele landet!
Fuld tilfredshed
Jeg har nu flere gange handlet hos KjÊrgaard symaskiner og må sige at handel og service er så god at jeg varmt kan anbefale dette firma.
God service og vejledning.
Alt kom til tiden
super maskine og levering
Der er tale om Êgte sÊrklasse service
Der er tale om Êgte sÊrklasse service, hvor man hele vejen igennem får den bedste hjÊlp. De bruger den tid, der skal til og på Êgte nordjysk manér, hvor en aftale er en aftale. Jeg vil ikke kÞbe symaskiner andre steder og vil til hver en tid anbefale KjÊrgaard symaskiner.
Helt fantastisk
Helt fantastisk! HjÊlp, rådgivning og ombytning! Kan kun varmt anbefale at kÞbe sin maskine her.
Det gik sandelig nemt og hurtigt medâŠ
Det gik sandelig nemt og hurtigt med hensyn til bestilling og levering. Jeg har endnu ikke afprÞvet symaskinen.
Indtil videre helt og holdent - God service :-)
KÞb af symaskine.
Det var en god oplevelse at handle
Med KjÊrsgaard symaskiner i HjÞrring.
Jeg talte med ham i tlf bestilte på nettet og Dagen efter modtog jeg symaskinen . 5 stjerner.
Hurtig levering og god pris
Hurtig levering af ny symaskine - fair pris og god maskine
God og venlig betjening
God og venlig betjening, hurtig og problemfri levering.
Indtil videre lever produktet op til min forventning.
Overhovedet intet negativt at bemÊrke.
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering
Jeg bestilte en maskine tirsdag aften og torsdag middag var den leveret.
Den maskine jeg havde bestilt, var ikke på lager, så jeg fik et andet meget attraktivt tilbud til samme pris. Det er god service! Jeg vil meget gerne handle der igen.
ðsuper service og hurtig levering ð