Fantastisk service og hurtig levering af et super produkt. Tusinde tak for hjÊlpen og tak for gaven i form af startpakke
I gÃ¥r formiddags ringede jeg til KjÊrgaard Symaskiner. Manden der tog telefonen, var god til at lytte sig til mine kriterier for hvad min kommende symaskine skulle kunne. I formiddags blev symaskin... ãã£ãšèŠã
Sikken god rÃ¥dgivning fra KjÊrgaard Symaskiner: Jeg fik prÊcist og uddybende svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l til Pfaff Quilt Expression 720 Special Edition, garanti og hvorledes med reparationer.... ãã£ãšèŠã
Jeg ringede til KjÊrgaard Symaskine for at blive sikker i mit valg af symaskine. Jeg fik en god vejledning og rÃ¥dgivning. Ekspedienten var virkelig meget venlig og tÃ¥lmodig. Jeg kÞbte âDen ultimati... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KjÊrgaard Symaskiner har beliggenhed i Nordjylland hvorfra vi betjener de kunder, som gerne vil have den personlige betjening. Vores butik er sÊrdeles veludstyrede, og samtidig har du jo mulighed for at tage din brugte symaskine med og omgÃ¥ende fÃ¥ et godt byttetilbud. Familieforretningen KjÊrgaard Symaskiner har siden 1959 â gennem 3 generationer arbejdet pÃ¥ hÞjtryk for at skaffe vores kunder de bedste symaskiner i verden â til de absolut laveste priser. Vi har Danmarks stÞrste lager og udvalg af symaskiner og overlockere samt tilbehÞr og software.
Skolegade 1B, 9800, HjÞrring, ãã³ããŒã¯
- 98921953
- kontakt@symaskine.dk
- www.symaskine.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Meget ukompliceret og ufattelig hurtigâŠ
Meget ukompliceret og ufattelig hurtig leverance.
Super hurtig levering og masser afâŠ
Super hurtig levering og masser af lÊkkert tilbehÞr som ekstra gave. Der handler jeg gerne igen.
lyn hurtig service.
lyn hurtig service.
Bestilte en sen aften en symaskine, blev ringet op nÊste dag, at den var solgt, og der var en anden mulighed hvis jeg var interesseret. jeg takkede ja, og dagen efter havde jeg min symaskine. gik enormt hurtigt.
Super enkel og hurtig ekspedition.
Jeg har lige modtaget min nye maskine ðâŠ
Jeg har lige modtaget min nye maskine ð jeg er meget glad for at handle med dem. Har 3 maskiner derfra og det funker bare. Jeg fÞler mig hÞrt nÃ¥r man snakker med dem i telefonen og de ved hvad de taler om. De sender mega hurtigt. GlÊder mig vildt til Kreative Dage hvor de er med som udstiller sÃ¥ har man mulighed for at hilse pÃ¥ dem.
Den bedste og venligste service fÃ¥r manâŠ
Den bedste og venligste service får man hos KjÊrgaard Symaskiner.
Fantastisk butik
Fantastisk butik. Jeg er vild med min nye rumraket = Pfaff Quilt Expression 720 âïžð Det er lÊnge siden syglÊden har vÊret 180%. Tak til Kenth og Svend for super service og en fin handel ðâ€ïž
Kh Pia
Super god og hurtig service
Super god service og altid klar pÃ¥ enâŠ
Super god service og altid klar på en god byttehandel.
Jeg har nu handler symaskiner hos jer iâŠ
Jeg har nu handler symaskiner hos jer i 16 år, og altid har jeg fået den bedste service
3.dje gang jeg handler med KjÊrgaard Symaskiner
Det er nu 3.dje gang jeg handler med KjÊrgaard Symaskiner ðð» De er altid utroligt serviceminded og pÃ¥lidelige. De lÞser problemerne, hvis nogen opstÃ¥r: jeg kunne fx ikke dreje mÞnstervÊlger-knappen lÊngere pga leddegigt og allerede dagen efter jeg talte med dem, sÃ¥ havde jeg en anden maskine med trykknapper! ð€© Sikke en lettelse. Dejlig maskine ð Jeg kan kun anbefale dem varmt ð¥ð
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering
Hurtig levering. Den 5. stjerne får I ikke da der ikke var nogen brugsanvisning med :)
Det var virkelig den HURTIGSTE âŠ
Det var virkelig den HURTIGSTE levering
Mere hurtig man ikke
Tusind mange tak...
Jeg heder Elisa
Min kÊreste bestilte maskinen
Hans Eliassen
God rådgivning og hurtig levering.
God service og hurtig levering ðª
Hurtig tilbagemelding
Hurtig tilbagemelding , og god service . 2 års garanti på en brugt symaskine og hurtig levering .