Jeg har haft en rigtig dÃ¥rlig oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse hos TandlÊgerne Kildegårdsplads. Jeg fÞler mig meget urimelig og dårlig behandlet. Jeg har oplevet at de laver ekstra behandlinger, for at få flere penge i kassen.
Jeg kom for 1 måned siden til tandeftersyn, hvor tandlÊgen fortÊller jeg har 2 gamle fyldninger, som skal skiftes, hvilket jeg får lavet, selvom jeg ingen problemer har haft med dem eller mÊrket noget til dem overhovedet, men man stoler vel på den professionelle!!!
Siden denne behandling har jeg sÃ¥ haft ondt i de tÊnder, jeg fik skiftet fyldning i, og gÃ¥r tilbage i dag. Her fÃ¥r jeg af vide at de fyldninger de skiftede ved sidste besÞg pÃ¥ deres opfordring, selvom jeg ingen problemer havde, nu skulle laves om til at jeg skulle have lavet rodbehandling og efterfÞlgende have krone pÃ¥!!!!! Alt dette KUN fordi de anbefalede at jeg fik skiftet de gamle fyldninger. Det vÊrste er sÃ¥ at nu lytter de ikke pÃ¥ mig, og for det til at lyde som at det er min egen skyld, og ÂŽbare ÊrgerligtÂŽ!!!! De er slet ikke til at snakke med og pÃ¥stÃ¥r nu at der stÃ¥r i journalen at jeg er informeret om at jeg skulle have lavet rodbehandling snart!! Dette er dog direkte LÃGN, da jeg fik lavet fyldningerne, sagde de at jeg om nogle Ã¥r kunne risikere at skulle have lavet en krone i stedet for, og jeg spurgte selv om de sÃ¥ ikke bare kunne lave dem med det samme, men det ville de ikke, da de `ikke kendte mine tÊnder godt nok`, meget mÊrkeligt at de sÃ¥ kender dem rigtig godt efter 1 mÃ¥ned og vil lave bÃ¥de rodbehandling og krone der!!! FÞler mig behandlet som en pengemaskine og snydt, af professionelle som ellers er til for at hjÊlpe og som man skal have tillid til!! Jeg kom til et eftersyn uder problemer med mine tÊnder, og stÃ¥r nu og skal betale en stort regning, for noget som de selv har fÃ¥et til at blive et problem!!!!!! Ãv en dÃ¥rlig behandling!! :-(
2019幎4æ15æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ