KÊre patient,
Vi kan ikke på din anmeldelse se, hvem du er, så vi kender ikke til den konkrete situation. Men vi er kede af, at du har haft en kedelig oplevelse, og vi undskylder. Vi er en lille klinik, som går meget op i at vore tandlÊger og Þvrige klinikpersonale lÊrer vore patienter at kende. Vi har derfor en fast procedure om altid at informere, når vi en gang imellem er nÞdt til at skifte behandlere. Hvis patienten ikke Þnsker det, finder vi som regel en lÞsning, som patienten er tilfreds med. Men vi har ikke informeret tilstrÊkkeligt i dit tilfÊlde, og det er en fejl.
Det sker en gang imellem, at vi må Êndre i vort behandlingsskema for dagen. Det kan fx. skyldes akutte patienter med smerter, som ikke kan vente. Når det sker, er det en kabale, der skal gå op, og vi prÞver at informere patienterne, så godt vi kan, om eventuelle Êndringer i tidspunkter og/eller behandlere. Hvis patienterne Þnsker det, aflyser vi tider og finder andre tidspunkter.
Vi kan imidlertid forsikre dig for, at sådanne pludselige skema-Êndringer altid medfÞrer at opgaver flyttes til personale med den nÞdvendige faglighed og kompetance.
Du skal vide, at du altid har ret til og mulighed for at sige, hvis du ikke Þnsker at lade dig behandle af en anden end den tandlÊge, du kender og fÞler dig tryg ved. Sig det til os nÊste gang, og vi noterer det i din journal, så der bliver passet ekstra godt på dig.
Tak for din anmeldelse - det hjÊlper os til at informere endnu bedre i fremtiden!