TandlÊgerne KildegÃ¥rds Plads レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg lider af tandlÊgeskrÊk og har derfor tidligere forsÞmt lÞbende kontroller hos andre tandlÊger. Hos jer fÞler jeg mig tryg og mÞdt bÃ¥de fagligt og menneskeligt og jeg har nu fÃ¥et lavet alt de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Aldrig lÊngere ondt i maven inden tandlÊgebesÞget! TandlÊgerne pÃ¥ KildegÃ¥rds Plads ved lige hvordan de skal behandle os med en snert af tandlÊgeskrÊk eller mere. Jeg har mange gange anbefalet... もっず芋る

䌁業が回答したした

NÃ¥r man stadig torturlignende erindring om bÞrnetandplejen, og det har sat sig som en skrÊk for tandlÊgeinstrumenter, sÃ¥ er der intet bedre end nu for anden gang at have gÃ¥et ind ad dÞren med den sk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde min ‘gamle’ mor til lÊge, da jeg opdager, at hun har knÊkket flere tÊnder. Ringer fluks til klinikken, der skaffer os tid samme dag til undersÞgelse, plan og prisoverslag. Helt fantastisk servi... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科医垫
  2. 歯科医院

圓該䌁業による蚘述

Hos TandlÊgerne KildegÃ¥rds Plads i Gentofte mÞder du en moderne tandklinik med fokus pÃ¥ hÞj faglig kvalitet, tryghed og en rolig patientoplevelse. Vi tilbyder almindelig tandbehandling, forebyggende tandpleje, tandrensning, fyldninger, kroner, broer, rodbehandlinger, kirurgi, implantater og kosmetiske tandbehandlinger. Uanset om du kommer til eftersyn eller har behov for en stÞrre behandling, lÊgger vi vÊgt pÃ¥ grundig diagnostik, tydelig rÃ¥dgivning og en behandlingsplan, du kan forstÃ¥. Klinikken har sÊrlig fokus pÃ¥ skÃ¥nsomme og sÃ¥ vidt muligt smertefrie behandlinger. Vi ved, at mange patienter kan vÊre utrygge ved tandlÊgebesÞg, og derfor prioriterer vi rolige omgivelser, nÊnsom behandling og klar kommunikation gennem hele forlÞbet. Vi arbejder med digitalt udstyr og moderne teknologier, som understÞtter prÊcis diagnostik, effektiv behandling og hÞj kvalitet. Samtidig er vi en personlig klinik, hvor behandlingen tager udgangspunkt i den enkelte patients behov, Þnsker og situation. TandlÊgerne KildegÃ¥rds Plads ligger centralt i Gentofte og modtager patienter fra blandt andet Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Vangede, DyssegÃ¥rd og KÞbenhavn. Vores mÃ¥l er at give dig tryg, professionel og omsorgsfuld tandbehandling i rolige rammer — med fokus pÃ¥ bÃ¥de dine tÊnders sundhed og dit samlede velbefindende.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

God professionel betjening

God professionel betjening, hensynsfuld behandling og godt patient kendskab

KÊre Martin
Det glÊder os, at du er tilfreds med vores klinik. Du fremhÊver netop tre ting, som vi altid har ekstra meget fokus på - lÊre vore patienter at kende, så vi kan tilbyde en personligt tilpasset behandling, sÊrlig omsorg og hÞj faglighed. Det er dejligt, at du bemÊrker dette, det er en bekrÊftelse af, at vi er på rette spor!

Bedste tandlÊger

De sÞdeste ansatte man kan Þnske sig. Meget profesionelle.
Kan varmt anbefales.

KÊre Lis,
Hvor er det dog en dejlig anmeldelse og anbefaling at lÊse, tusind tak for det!

Godt at Hala var til stede forrige gang

Godt at Hala var til stede forrige gang jeg var på klinikken for at få lavet almindelig eftersyn. Den ny tandplejer var ikke til at kommunikere med, så jeg undlod eftersyn og tandrensning og var ved at forlade klinikken for evigt. Heldigvis var tandlÊgen til stede, og for fremtiden bliver jeg kun tilset af hende eller en evt. ny tandplejer.

Har ellers altid vÊret sÊrdeles glad og tilfreds med at komme på klinikken

KÊre Katja
Mange tak for din anmeldelse. Vi husker godt situationen, og vi er rigtigt glade for, at vi fandt en lÞsning, som du blev tilfreds med. Du gjorde ret i at sige din mening, så vi kunne finde den bedste lÞsning, der passer til dig.
Vi er glade for at det lykkedes, og du igen kan få din tandbehandling på den måde, som du har det bedst med.

Professionel og venlig

Jeg har vÊret til undersÞgelser og behandlinger i efterhånden mange år og jer er meget tilfreds. Jeg kan til enhver tid anbefale "TandlÊgerne Kildegårds Plads".

KÊre Jonas,
Mange tak for dine venlige ord og din klare anbefaling! Det er dejligt for os at lÊse, at du er tilfreds med os og har vÊret det i mange år - tak for din langvarige tillid!

TandlÊgerne pÃ¥ KildegÃ¥rds Plads er

TandlÊgerne på Kildegårds Plads er professionelle,dygtige'og samtidig gode til at lytte og sÊtte sig i patientens sted og finde optimale lÞsninger.
Kirsten Cornelius

KÊre Kirsten,
Mange tak for dine venlige ord, det glÊder os, at du er tilfreds hos os!

Gode tandlÊger

Behagelige, dygtige og professionelle tandlÊger og Þvrigt personale. Moderne faciliteter og udstyr. Er kommet på tandklinikken siden 2011.

KÊre Louise
Tak for dine kommentarer, vi er glade for, at du fÞler dig godt tilpas på vores klinik!

Professionalisme

Professionel og moderne klinik. Top kvalificerede tandlÊger. Venlig og imÞdekommende atmosfÊre.

KÊre Lone,
Tusind tak for din anmeldelse og dine kommentarer. Dejligt, at du er tilfreds med os!

Kvalitetsarbejde

Kvalitetsarbejde, der bliver udfÞrt på klinikken. Meget venligt og sÞdt personale. Altid en god og behagelig stemning på klinikken.
Har vÊret kunde i ca. 20 år.

KÊre John
Dejligt at vide, at du er tilfreds med os, og har vÊret det i så mange år - Tusind tak for din langvarige tillid!

Moderne klinik kan varmt anbefales

Moderne klinik med venlig og professionel personale, hvor man fÞler sig godt tilpas. Kan varmt anbefales.

KÊre Inge
Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling. Det er dejligt at vide, at du fÞler dig godt tilpas på vores klinik!

Er lyttende og der er en rar

Er lyttende og der er en rar atmosfÊre i klinikken.

KÊre Dan,
Tak for din anmeldelse af vores klinik! Vi er glade for at du er tilfreds med os. Du må endelig lade os vide, hvis der er noget, vi kan gÞre bedre, vi Þnsker altid at lytte til vore patienter og forbedre os.

Professionel behandling

God oplevelse at vÊre i dygtige og profesionelle hÊnder. Behandlingen lever helt op til det jeg forventer mig.
Hvis klinikken skal have 5 stjerner, så må de fjerne den ventetid, som jeg et par gange har oplevet.

KÊre Lars
Vi beklager, at du har oplevet ventetid. Engang imellem oplever vi forsinkelser i dagens behandlingsskema på grund af pludselige henvendelser fra patienter med akutte smerter og behandlingsbehov, som ikke kan vente.Sådanne patienter tager vi ind imellem de skemalagte patienter.
Du har helt ret i, at sådanne forsinkelser er forstyrrende for de skemalagte patienter. Vi afprÞver derfor lÞbende forskellige modeller for at undgå disse forstyrrelser. Fremadrettet vil vi prÞve at arbejde med endnu mere luft imellem de enkelte behandlinger, så der bliver mere tid til at behandle de akutte patienter, uden at det går så meget ud over de skemalagte.

Venlige

Venlige, nÊnsomme, omhyggelige - forklarer hele tiden, hvad de gÞr.

KÊre dw
Tak for din anmeldelse. Et hÞjt informationsniveau - og at afsÊtte nok tid til hver behandling til at kunne have et hÞjt informationsniveau - er et af vore fokusområder, da vi ved, at det betyder meget for mange patienter.
Derfor glÊder det os, at du bemÊrker dette. Tak for roserne.

God service og behagelig atmosfÊre

KÊre Jannie
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og atmosfÊre. Dejligt!
Du må endelig lade os vide, hvis der er ting vi kan gÞre bedre. Vi Þnsker at lytte til vore patienter og arbejder lÞbende på at forbedre os..

God og effektiv behandling

Altid sÞd, venlig og dygtig behandling. Altid svar på de spÞrgsmål jeg har.

KÊre Lisa
Tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du er tilfreds hos os! Vi vil bestrÊbe os på, at du skal forblive tilfreds også i de nÊste mange år!

Gode tandlÊger

Dygtige, effektive og venlige.

KÊre Øyvind,
Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er så glade for at lÊse, at du er tilfreds med vores klinik.

God centralt beliggende tandlÊge

Nemt at komme til.
Nem parkering.
Flinke og kompetente.

KÊre Kristoffer
Tak fort din anmeldelse! Det er dejligt at lÊse, du er tilfreds med din tandlÊge.
Du har ret i det med beliggenheden, vi er så glade for at klinikken ligger lige ved Lyngbyvejen, det er så nemt at komme til, og med masser af gratis parkeringspladser er det jo ikke et problem at komme i bil.
FÞr vi flyttede hertil i 2007, arbejdede vi inde i byen på Vester Voldgade, og den gang var det noget mere besvÊrligt og dyrt at parkere. Vi er glade for, at du bemÊrker den let tilgÊngelige beliggenhed.

Kompetente

Kompetente, informerende, sÞde.

KÊre Tine
Mange tak for din anmeldelse og venlige ord. Det glÊder os, at du er tilfreds med vores klinik.

En tandlÊge som jeg har meget stor

En tandlÊge som jeg har meget stor tillid til og som jeg bestemt vil anbefale til alle. Jeg er sikker på at jeg hverken er overbehandlet eller underbehandlet på denne klinik. Personalet er altid venlige og imÞdekommende.

KÊre Niels
Mange tak - det er dejligt at lÊse dine venlige ord. Det glÊder os, at du er tilfreds med vores klinik. Tusind tak for din anbefaling!

Altid venlig og kvalificeret behandling

KÊre John,
Tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds med de behandlinger du har fået på vores klinik. Du må endelig lade os vide, hvis du ser ting, som vi kan gÞre bedre. Vi Þnsker at lytte til vore patienter og forbedre os på alle områder.

Super god service

KÊre Sofus
Tak for din gode anmeldelse af vores klinik - det er dejligt, at du er tilfreds med os!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。