Jeg kÞbte 2 lamper hos tendensshop inkl. pÊrer. Lamperne kom inden for fÃ¥ dage, men desvÊrre var pÊrerne âsmuttetâ. I dag blev pÊrerne leveret personligt til dÞren. Det giver 5 stjerner herfra for... ãã£ãšèŠã
Helt forfÊrdelig virksomhed! Vil aldrig anbefale den til nogen! Mine svigerforÊldre har kÞbt et spisebord ved dem, og der mangler diverse ting til bordet. De svarer ikke pÃ¥ nogle mails, telefonopkal... ãã£ãšèŠã
KÞbte for nogle Ã¥r siden tre kontorstole. De ankom hurtigt og var umiddelbart i fin stand. Et par Ã¥r senere opdagede jeg at et af hjulene blev ved med at falde af stolen fordi der manglede en metalrin... ãã£ãšèŠã
Alt forlÞb til min fulde tilfredshed. Jeg kom ind i butikken sen eftermiddag her i slutningen af december, og bestilte min vare. Mandag morgen blev jeg ringet op: varen er klar til afhentning :-)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 20ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
I have ordered (100048305) a month agoâŠ
I have ordered (100048305) a month ago and they have not provided an estimated delivery time since. Left in the dark, I prefer to cancel my order. I have sent emails and called, after almost one week I have no cancellation confirmation as well. All you get is the automatic email. #leftinthedark
Update: on the day I posted this comment, around one hour after, I received an email with the cancellation confirmation. Unfortunately it had to get to this point for me to get an answer.
God service og varene blev afleveret til tiden.
Kan klart anbefale stedet til andre.

Tendensshop ããã®åç
Super oplevelse og helt sikkert et stedâŠ
Super oplevelse og helt sikkert et sted jeg vil handle igen!

Tendensshop ããã®åç
Har handlet flere gange ved Tendens, super, god og hurtig service, tak for endnu en god handel.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse - både leveringstid passede og selve leveringen levede op til og over mine forventninger. Jeg handler meget gerne hos jer igen.

Tendensshop ããã®åç
Super service og lÊkre produkter:)

Tendensshop ããã®åç
Hurtig levering og god service
For en lille måned siden kÞbte jeg en Fatboy hÊngekÞje. Det var en fÞdselsdagsgave til min mand og jeg var i god tid med kÞbet. Der skulle vÊre en uges leveringstid, men allerede en dag efter kÞbet modtog jeg pakken. Det var jo helt fantastisk, men samtidig gav det mig problemer med returretten, for nu var der pludselig mere end 14 dage til fÞdselsdagen. Jeg skrev derfor en mail til Tendensshop om mit problem og hurtig efter fik jeg et meget venligt svar med lykÞnskning til min mand og at returretten gjaldt fra hans fÞdselsdag.
Jeg har oplevet en super god service hele vejen igennem og det er ikke sidste gang jeg handler hos Tendensshop.

Tendensshop ããã®åç
Får ingen status ej heller svar på min henvendelse
Bestilte et sidebord den 22. august. Der stod 2 - 3 dages leveringstid. En uge senere, skriver jeg på deres info mail for at få status på min ordre. Der kommer et fint autosvar, som siger at de vil bestrÊbe sig på at svar inden for 1 - 2 arbejdsdage. Vi er nu på 4. arbejdsdag og har stadig intet hÞrt.
En stjerne fordi der i det mindste ikke er blevet trukket penge.
SVAR pÃ¥ jeres svar: Ordre 100046905 - dog undrer det mig at I ikke kan finde frem til min ordre med de oplysninger der er her - mit navn, datoer samt beskrivelse af hvad jeg har bestilt. Skam I har tid til at svare pÃ¥ en anmeldelse men ikke pÃ¥ min mail hvor jeg efterlyser status. Venter stadig. Ãv!

Tendensshop ããã®åç
Har aldrig oplevet sÃ¥ dÃ¥rligâŠ
Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice .
Bestilte i april et rullebord, da jeg så at der var meget lang leveringstid, skrev jeg til jer og annullere ordren.
FÞrst i august efter ca. 3 mdr. var der en dag pludselig trukket penge for bordet, som var afbestilt. Dagen efter var der besked om en pakke, som jeg ikke hentede, så jeg havde pengene for rullebordet stående i ca 1 mdr. hos jer inden de efter
At have rykket nu endelig har fået.
I denne her sag er alt bare gÃ¥et galt, nu var bordet jo afbestilt, og i har svaret pÃ¥ mailen om afbestilling. Skulle der bare have vÊret lidt kundeservice burde i nok have kontaktet mig om jeg Þnskede bordet. En meget utilfreds âkundeâ kan bestemt ikke anbefale jer

Tendensshop ããã®åç
Super fin vare og hurtig levering
Super fin vare og hurtig levering. Kan slet ikke klage!

Efter knap 6 uger har vi stadig ikkeâŠ
Efter knap 6 uger har vi stadig ikke fået leveret varen, og da vi har skrevet for at hÞre hvor den er henne (da vores penge er blevet trukket) har vi ikke fået noget svar.

super hurtig levering
super hurtig levering, og varen levede op til det bestilte.

Super service
Ringede i går om en Fatboy hÊngekÞje ca kl. 15:00. En meget serviceminded ung mand gik ud på lageret for at tjekke om der var flere tilbage. Ringede retur og oplyste at der var to tilbage, og hvis jeg bestilte med det samme blev den sendt samme dag.
I dag kl. 13:00 stod den i Gilleleje ð
Det er bare service ððð

Virkelig amatÞragtig webshop
Virkelig amatÞragtig webshop. Bestilte i start maj to stole og en lampe og var indforstået med, at der ville vÊre leveringstid. I midt maj vÊlger jeg at afbestille den ene stol og fik bekrÊftelse fra butikken på at min ordre ville blive rettet. Slut maj var min stol og lampe så endelig klar og jeg kÞrte til à rhus for at hente varene. Her havde de ikke fået besked på, at jeg kun skulle have én stol, men lovede, at det selvfÞlgelig blev rettet inden fakturering. For halvanden uge siden returnerede jeg så lampen, da den ikke var kompatibel med vores el-udtag. Igen kÞrte jeg til à rhus for at returnere og fik en bekrÊftelse på, at det nok skulle blive rettet inden fakturering. I går er jeg så blevet faktureret det fulde belÞb for to stole og en lampe!! Jeg har forgÊves kontaktet butikken pr telefon flere gange, men det er umuligt at komme igennem. Hvordan man kan drive en webshop og have så lidt styr på din fakturering går virkelig ud over min forstand. Vil absolut ikke anbefale andre at handle hos Tendensshop!

DÃ¥rlig service
Blev lovet 2-3 ugers leveringstid på nettet og ordrebekrÊftelsen. Efter 3,5 ugers ventetid ringer jeg og spÞrger efter produktet, og får at vide at der er ihvertfald 5-8 ugers ventetid. Skuffende at man ikke bliver informeret om dette.

Tendensshop ããã®åç
DÃ¥rlig kundeservice med lang svartid
DÃ¥rlig kundeservice med lang svartid.
Reagerer ikke på reklamation.

Tendensshop ããã®åç
De svarer ikke nÃ¥r man spÞrger til denâŠ
De endte med sende en ny lampe hvilket er fint
Men de skal blive bedre til at kommunikere

Travlhed hos Tendensshop
Her er tale om en ejer der har travlt i denne Coronatid. Jeg har gerne lidt tålmodighed med min levering. Endda efter at have modtaget et personligt opkald om travlhed :-)

Tendensshop ããã®åç
Jeg endte med at annullere min ordre
Blev oplyst om forventet leveringstid på en uge og det var ok. Kontaktede kundeservice, da ugen var gået og fik besked om, at lamperne ikke var kommet endnu.
Nu har jeg annulleret ordren, da min forventning var noget hurtigere levering.
Det positive er, at man hurtigt får svar på mail, men jeg fik jo aldrig min vare.