Jeg kÞbte 2 lamper hos tendensshop inkl. pÊrer. Lamperne kom inden for fÃ¥ dage, men desvÊrre var pÊrerne âsmuttetâ. I dag blev pÊrerne leveret personligt til dÞren. Det giver 5 stjerner herfra for... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helt forfÊrdelig virksomhed! Vil aldrig anbefale den til nogen! Mine svigerforÊldre har kÞbt et spisebord ved dem, og der mangler diverse ting til bordet. De svarer ikke pÃ¥ nogle mails, telefonopkal... ãã£ãšèŠã
KÞbte for nogle Ã¥r siden tre kontorstole. De ankom hurtigt og var umiddelbart i fin stand. Et par Ã¥r senere opdagede jeg at et af hjulene blev ved med at falde af stolen fordi der manglede en metalrin... ãã£ãšèŠã
Alt forlÞb til min fulde tilfredshed. Jeg kom ind i butikken sen eftermiddag her i slutningen af december, og bestilte min vare. Mandag morgen blev jeg ringet op: varen er klar til afhentning :-)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ringe reklamations behandling.
Ringe reklamations behandling.
Vi kÞbte en Beefeater Bugg grill med et cover. Coveret til ca. kr. 400 er utÊt med tydeligt lysindfald. Vi reklamerer over det til Tendensshop, som afviser reklamationen med at det har de aldrig oplevet fÞr! punktum. Det er kun useriÞse virksomheder der behandler reklamationer på denne måde. Det er når noget går galt, man kan rigtig bedÞmme en virksomhed om hvordan den håndterer det og det her er noget det ringeste vi har vÊret ude for. Så bed for at der ikke går noget galt når man handler med Tendensshop.

Tendensshop ããã®åç
Kanon service midt i en Coronatid
Kanon service midt i en Coronatid. - tog en chance med en luftrenser, da den skulle kunne fjerne alt lugt,- selv madosððð har aldrig oplevet lignendeâ€ïž Ingen lugt af bacon eller noget!!! Ja har kun rosende ord. Alt er i topðð»ðð»ðð»

Varme anbefalinger herfra!
Jeg er yderst tilfreds med min handel hos Tendensshop!
- God kommunikation over mail
- Overholder lÞfte om prismatch
- Levering fÞr tid
- Varen levede op til mine forventninger
5 store stjerne herfra :-D

Passivitet og lÞftebrud
Passivitet og to lÞftebrud
Med baggrund i nedenstående forlÞb, handler jeg helt sikkert ikke mere på dette site:
Torsdag d. 8. aug.: BelÞb (> 3.000 kr.) for lampe trÊkkes på kort. HÞrer efterfÞlgende intet.
Torsdag d. 15 aug.: ForespÞrger på status (mail) omkring levering. HÞrer intet.
Fredag d. 16. aug.: Kontakter Tendensshop telefonisk. De beklager den manglende respons og manglende vare. Medarbejderen GARANTERER at kontakte mig senere samme dag med en opdatering på status. HÞrer intet. Kontakter Tendensshop samme dag, altså sent fredag eftermiddag. De beklager meget, at de ikke fik ringet tilbage. De kan imidlertid ikke give mig status på ordren/levering, men de LOVER at kontakte mig igen mandag.
Mandag d. 19. aug.: HÞrer intet. Annullerer derfor ordren om aftenen.

Tendensshop ããã®åç
Jeg har fÃ¥et rigtig god hjÊlp og hurtigâŠ
Jeg har fået rigtig god hjÊlp og hurtig levering - er meget tilfreds og vender gerne tilbage og handler en anden gang.
Ann
Bestilte fredag formiddag og blev leveret mandag
Bestilte fredag formiddag 2 stk. Kartell lamper og mandag eftermiddag var de leveret! Konkurrencedygtige priser og super service! Det er ikke sidste gang vi handler hos Tendensshop!

Tendensshop ããã®åç
Jeg kÞbte en Fatboy hÊngekÞje og valgteâŠ
Jeg kÞbte en Fatboy hÊngekÞje og valgte at afhente den selv i Egå. Der stod at forventet leveringstid var 5 dage, og det var lige prÊcis hvad der gik :)
Effektive, venlige og hjÊlpsomme ude ved butikken :)

For dårligt
Bestilte 2 tillÊgsplader til mit spisebord fra Andersen furniture. Forventet leveringstid var ca. 4 uger.
Kontaktede Tendens efter 6 uger og fik at vide de ville rykke for levering.
Kontaktede Tendens igen efter 8 og fik at vide at ordren var blevet glemt - Þv!
Pladerne blev leveret efter 10 uger, men da jeg endelig fik dem var beslagene monteret forkert fra fabrikken og jeg måtte selv i gang med skruetrÊkkeren.

Tendensshop ããã®åç
Jeg har haft problemer med en leveringâŠ
Jeg har haft problemer med en levering - men efter jeg havde lavet en dårlig anmeldelse her på Trustpilot blev der straks taget kontakt til mig og fejlen blev udbedret.
Selvom det var PostNord der havde forlagt min ordre, så er der nu en ny pakke på vej.
Stor tak for hjÊlpen.

KÞbte mÞrkeblå Fatboy puf
KÞbte mÞrkeblå Fatboy puf - en rigtig fin puf, desvÊrre er puffen ikke blå men lilla. Kontaktede kundeservice og fik at vide, at jeg kunne returnerer varen - fragtfrit. Fantastisk sÞd og forstående medarbejder - indtil jeg kontaktede dem igen via mail, da jeg ikke modtog returlabel. Fik svar, at jeg naturligvis gerne måtte returnerer varen, skulle bare selv betale... Det var nu engang den farve puffen skulle have, så varen fejlede ikke noget. EfterfÞlgende er der tilfÞjet varen, at den blå mere er lilla... Jamen, hvorfor så ikke erkende, at produktet ikke svarer til den forventede farve og lad mig returnerer puffen frit og gratis. Der skal så lidt til at imÞdekomme kunder.. Men nej, sådan gÞr man ikke hos Tendensshop! Hvor er det bare Êrgerligt. Ellers en spÊndende Webshop

Yderst god service
Yderst god service samt hurtig levering.
5 stjerner herfra, Kan kun anbefale.

Super lÊkker side
Super lÊkker side. Bestilte et bord samt stole. Superservice hele vejen igennem. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Tendensshop ããã®åç
Super service som altid og fede mÞbler. Tak for endnu en god handel. Vender snart tilbage igen.

Super service.
Super service.
Vi har kÞbt en Vipp lampe, som desvÊrre forsvandt på turen til os.
Vi har fra fÞrste opkald, oplevede hÞflige og hjÊlpsomme medarbejder, som gjorde alt for, at lÞse opgave tilfredsstillende.
De har holdt os orienteret om forlÞbet, som blev ganske kort, da vi i dag har modtaget en â Ny lampe â
Endda har vi haft mulighed for SMS.
Og i dag skrev Mikkel, om lampen var i sikre hÊnder.
En godt og trygt sted at handle og går noget galt, så er de klar på at hjÊlpe ...
Ikke sidste gang de â ser os â

Tendensshop ããã®åç
Altid en fornÞjelse at handle iâŠ
Altid en fornÞjelse at handle i Tendens. Uovertruffen service.

Tendensshop ããã®åç
Altid super god service !
Altid super god service i butikken samt online. Vi har handlet her en del og jeg har altid oplevet god service. Tak for det ð SkÞnt personle, fed butlk, service i top.

FuldstÊndig elendig service
FuldstÊndig elendig service og mangel på svar
Mine forÊldre bestilte hynder til y-stole fra Bent Hansen, til mig i julegave. Trods bestilling omkring black friday, magtede de ikke at få dem leveret i tide. Min mor har ringet ikke mindre end 7 gange til jer, for at få svar angående leveringstid, hvortil der bliver svaret at i vender tilbage. Dette skete så aldrig.
Jeg kontakter jer selv, da jeg har bestilt yderligere 2 hynder til mine stole, så de passer sammen i farven, og pigen i rÞret fortÊller, hun vil fÞlge op på sagen med det samme og vende tilbage samme dag. Det magtede hun så heller ikke.
Men mandag d 21/1 kom de så. Uden jeg havde hÞrt en lyd fra en eneste i jeres såkaldte service team.
Helt elendig ringe service i har jer, og jeg er trÊt af jeg valgte at handle ved jer. Jeg gÞr det aldrig igen.

Tendensshop ããã®åç
tendensshop hvis du skal have toplÊkre ting til din bolig
Tendensshop er super hurtige og varerne bliver leveret til tiden og ordentligt emballeret. Jeg anbefaler varmt at handle med Tendensshop hvis du skal ha lÊkkert inventar til din bolig. Og de har tit gode tilbud.

dårlig kommunikation, lang leveringstid
Vi har haft en fÞlelse af en ringe kommunikation, altså vi skal selv tage kontakt hvis vi vil kende status på bestilt bord.
Havde fået en forventet leveringstid på 3-4 uger som ender med at blive 8 uger, det er måske ikke noget de er herre over, men det mindste man kan gÞre er at beklage og holde en informeret. Det skete ikke

Tendensshop ããã®åç
Alt forlÞb til min fulde tilfredshed.
Alt forlÞb til min fulde tilfredshed.
SÞd og meget venlig betjening - lÊkker butik med fantastisk udvalg.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã