En stor tak til Dennis for en virkelig god oplevelse ved kÞb af bil hos Thomsens Auto. Dennis gav os en virkelig god service bÃ¥de med fremvisning af bil, og en problemfri hÃ¥ndtering af kÞbspapire... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi var nede i deres Kollund afd. og kigge pÃ¥ en bmw 530d som eftersigne skulle stÃ¥ snorre lige pÃ¥ billeder men da vi kom derned lignede den et lig⊠nÃ¥rh pyt vi fandt en Audi a4 dernede sÊlger find... ãã£ãšèŠã
Wir sind von Deutschland nach DÀnemark gezogen und haben inzwischen das fÃŒnfte Auto bei Thomsens Auto gekauft. Besonders lobenswert zu erwÀhnen ist hier Dennis der Verkaufsleiter in SÞnderborg. Hilfsb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik kÞbt min ny brugt bil hos Thomsens Auto i SÞnderborg fair pris, hurtig handle oplevelsen gik udmÊrket kunne gÃ¥r frit rund og se deres udvalg. spÞrge runde til de forskellige biler sÊlgerne var meg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 16ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig god service
Rigtig god service. Tak til Dennis for en meget fin behandling.
OvervÊldende ligegyldighed
Efter forudgÃ¥ende aftale med âSÊlgerâ mÞdte jeg en fredag formiddag op hos Thomsens Auto i KrusÃ¥ (efter over 3 timers kÞrsel fra NordsjÊlland) for at besigtige den Mercedes E220, som skulle vÊre gjort klar til overdragelse.
Jeg blev mÞdt af âFerieaflÞserâ, der fortalte at âSÊlgerâ var gÃ¥et pÃ¥ ferie, og at der ikke var givet besked om mit besÞg. SÃ¥ var stilen liâsom lagt. âFerieaflÞserâ var tydeligvis irriteret over at skulle finde bilen frem. Eller âstÞve den opâ, som man siger. For det bar bilen tydeligvis prÊg af. Der var bestemt ikke gjort noget klar ved den. Det var heldigvis udvendigt og en mindre detalje âŠ
Bilen fik prÞveplader pÃ¥ og kom ud pÃ¥ en rask prÞvetur. Displayet meldte straks om slidtage pÃ¥ bremserne. KlimaanlÊgget manglede tydeligvis kÞlemiddel og snart begyndte motorlampen ogsÃ¥ at lyse âŠ
Jeg kommenterede fejlene da jeg kom tilbage, og blev mÞdt med et lidt ligegyldigt âNÃ¥?!â.
Lidt parlamenteren frem og tilbage fÞrte til et tilbud om at jeg selv kunne kÞre til mekaniker i nÊrheden og fÃ¥ udlÊst motorfejlen. Men mekanikeren var ikke til at fÃ¥ fat i pga. travlhed âŠ
SÃ¥ beklagede jeg ulejligheden og forlod butikken til fordel for en tilsvarende og meget mere positiv bilhandel i Bramming.
Jeg havde nok forventet en noget anden imÞdekommende og positiv tilgang fra en butik, som formentlig gerne ville tage imod mine 170.000 kroner âŠ
Tak for en kanon god service ogâŠ
Tak for en kanon god service og behandling. Og et stort tak til Karsten som har gjort alt for at det lykkes ð€© det er bestemt ikke sidste gang jeg kÞber bil ved ham
Havde en super god oplevelse
Havde en super god oplevelse med firmaet Thomsens auto i Kollund, da min lille dyt ikke kunne mere.
Jeg var nede og finde den bil jeg gerne ville kÞbe, og de ville gerne tage min i byt. DesvÊrre havde jeg rigtig meget bÞvl med mine egne banker, der satte en brat stopper for kÞbet. Alligevel valgte Thomsens auto at reservere bilen mens jeg arbejdede på en lÞsning. 4 ugers tålmodighed gav de mig og alt faldt i hak (de havde sikkert givet mig mere, hvis det var nÞdvendigt).
KÊmpe tak til Dennis dernede fra, som var behjÊlpelig under hele forlÞbet, og på intet tidspunkt pressede på, men valgte at stole på mig.
Er så glad for min nye bil og at det i sidste ende lykkedes.
Mine stÞrste anbefalinger her fra hvis man skal have ny brugt bil ð

Thomsens Auto ããã®åç
Mangel på respekt og fejlinformation
Jeg havde en virkelig Êrgerlig og frustrerende oplevelse hos Kolund-afdelingen i forbindelse med et besÞg for at kÞbe en brugt Peugeot e-208 GT Line. For at sikre mig, at bilen levede op til mine behov, ringede jeg tidligere på dagen og fik direkte bekrÊftet, at bilen kunne lade med 3 faser. Denne oplysning var afgÞrende, da jeg ellers ikke ville have brugt tid og penge på en tur på over 260 km.
Ved ankomst fremstod bilen som beskrevet i annoncen â pÊn og velholdt. Men til min store overraskelse viste det sig hurtigt, at bilen ikke kunne lade med 3 faser, men kun 1. En medarbejder bekrÊftede dette pÃ¥ stedet og kontaktede sin kollega, som tidligere havde givet den forkerte information. Der blev flere gange henvist til ham som âekspertâ, men trods vores dokumentation og sammenligning med vores egen elbil, blev fejlen ikke anerkendt.
Samtalen med den pÃ¥gÊldende medarbejder, som blev sat pÃ¥ hÞjtaler, foregik i en meget skarp og ubehagelig tone. I stedet for at anerkende fejlen, fik vi blot beskeden om, at vi âbare kunne lade bilen stÃ¥â.
Det er uacceptabelt at blive mÞdt med sÃ¥ lidt ansvarsfÞlelse og manglende vilje til dialog. Jeg er dybt skuffet over bÃ¥de den manglende viden og den arrogante behandling vi blev mÞdt med. Vi havde taget fri fra arbejde og brugt en hel dag pÃ¥ denne handel â og stod tilbage med spildt tid og en fÞlelse af at blive affejet.
Jeg havde forventet et langt hÞjere serviceniveau og en mere professionel tilgang, isÊr når man markedsfÞrer sig med specialviden. Det var desvÊrre langt fra tilfÊldet her.
God handel, og super behandling af reklamation
Vi skulle bruge en billig bil og havde fundet en der passede hos Thomsens Auto. Hurtig respons, laver aftale med Dennis og får prÞvekÞrt bilen.
Bilen er ikke ny (10+ år, 200.000km) så der er forventelige kosmetiske småting, men vi får lavet en god aftale med Dennis.
Kort efter kÞbet begynder en motorlampe at lyse, og vi får hurtigt hjÊlp til at få fejlen udlÊst og slettet fejlen. Da den ret hurtigt kommer igen, kontakter vi Thomsens Auto som med det samme tilbyder at tage bilen retur uden videre. Vi er dog blevet rigtig glade for bilen, så vi forsÞger at se om vi kan få fejlen udbedret. Det viser sig at reperationen lÞber op i 5 cifre, så det er ikke helt småting.
Taget i betragtning at vi gerne vil beholde bilen, og sÊlger tilbyder at tage bilen retur foreslår vi en måde at få udbedret fejlen på som bliver accepteret uden videre.
Se - En ting er en god handel - når både sÊlger og kÞber går derfra og har fået lidt ud af det - men når man så oven i kÞbet også bliver mÞdt med en tilgang om at få lÞst de fejl der viser sig efter handlen - også på en "moden" bil med lidt kilometer på tÊlleren - det fortjener vist 5 stjerner herinde.
Vi har ihvertfald intet at sÊtte fingeren på. Super handel med sÊlger Dennis, og super oplevelse med reklamationen og Henrik - selv om der var tilbud om at tage bilen retur var der forståelse for vores Þnske om at beholde den, men fokus på at få lÞst problemet.
Vi er super glade for vores "nye" Kia Picanto, det er nok ikke sidste gang vi kigger forbi når vi skal bruge bil.

Fantastisk service
Fantastisk service. Virkelig behjÊlpelig og venlig at snakke med. Var hurtig sikker på hvad bil jeg ville have. Og 48 timer efter var bilen klar med det hele og klar til at hente den

Thomsens Auto ããã®åç
KÞbte bil efter kort beslutning
KÞbte bil efter kort beslutning, den skulle synes.fÞr jeg fik den. Dennis ringede til mig - motorlampen lyser. Af i vÊrkstedet, hvor der blev konstateret lambda sonden og en sensor i afgas systemet gik i stykker. Jeg fik uden bimmelim og extra omkostninger en lejebil. Nu er min nye/brugte Kia repareret og kÞr som den skal.
Alt var venlig og at stole på.

Bil nummer 2 fra Thomsens Auto
For 7 måneder siden kÞbte jeg en Hyundai I20. Som har kÞrt upåklageligt. Jeg har nu opgraderet til en Golf 7, som jeg bare elsker.
Tak til Dennis, som endnu en gang gav god service.

Sur, arrogant og respektlÞs
Sur, arrogant og respektlÞs medarbejder. Vi fik en virkelig dårlig oplevelse. Manden blev sur og ufhÞflig da vi sagde at den bil vi ville kÞbe skal have skiftet bremseskiver. Vi fik en meget dårlig behandling. Jeg ville give 0 stjerner. Anbefaler ikke stedet. De hader hvis man finder fejl ved deres biler eller ikke gå på kompromis med deres priser

Vi kan kun anbefale Thomsens Auto
Vi kan kun anbefale Thomsens Auto! Vi fik os en dejlig Opel Insignia, hvor Dennis var sÊlgeren. Vi som familie er meget glade for bilen, og glÊder os til at den kan give os nogle gode oplevelser. Dennis gjorde det ogsÃ¥ klart, at hellere ringe en gang for meget, hvis der skulle opstÃ¥ noget. Der var dog noget med bremseklodserne, som vi ringede om, og ingen pjat med det, fik Dennis sat i vÊrk, at bilen kommer pÃ¥ vÊrksted for et blive lavet. Det skulle ham som synede bilen, have tjekket bedre efter, som ikke er forhandlerens skyld. SÃ¥ stor ros herfra! Tak Dennis ð€

Vi handlede med Dennis
Vi handlede med Dennis , som er rigtig rar og hjÊlpsom, vil helt sikkert anbefale Thomsens Auto ð vi er fuld tilfredse
Mvh. Tina fra Ã
rhus

Super god bilhandel hos Thomsens Auto
Jeg kÞbte en bil hos Thomsens Auto og er meget tilfreds med hele forlÞbet. Medarbejderen Dannis var utrolig hjÊlpsom og imÞdekommende. Bilen var prÊcis som forventet â ingen overraskelser. Jeg byttede min gamle bil ind og fik en rigtig fair pris for den. Alt gik hurtigt og problemfrit. Jeg kan klart anbefale Thomsens Auto, isÊr hvis du bliver betjent af Dannis!

Kan klart anbefales ðð»
Oplevelsen ved handel af bil ved Thomsens Auto var sÃ¥ fin ðð»
Rigtig go betjening, sÞde og hjÊlpsomme til og finde lige prÊcis vores bil ðð»
En go flaske rÞdvin fik vi endda oveni kÞbet af vores nye bil ððð»
Kan klart anbefales af kÞbe bil der

Thomsens Auto ããã®åç
Har nu kÞbt bil hos Thomsens auto iâŠ
Har nu kÞbt bil hos Thomsens auto i Kollund to gange. Vi er yderst tilfredse. Fik en god betjening. Kan trygt anbefales ð

Ingen hjÊlp eller rådgivning
Jeg har kÞbt en Citroën C4 i Thomsens auto. Efter 9 måneder tandrem gik i stykker; den blev ikke skiftet da jeg kÞbt bilen (den kÞrt 164 000 km og Citroën anbefaler at skifte den ved 175 000, dog normalt skifter man tandrem ved 120-140 000). Da jeg kÞbt bilen spurgte jeg forhandler om hvis der er noget jeg skal have opmÊrksomhed på (jeg er ikke specielt god til biler og stoler meget på andre der er klogere end mig). Han sagt at den lige gik igennem syn og den skal kÞre uden problemer i nÊste 2 år.
Hvis han har sagt noget jeg ville ikke stå lige nu med en bil, som kan ikke kÞre lÊngere og det kommer til at koste 12 000 til at repetere den.
Jeg Þnsker mig at forhandler i Thomsens auto ville vÊre mere kunde fokuseret og hjÊlpsom med rådgivning når de sÊlger biler, så mennesker som mig ville ikke stå alene med kÊmpe problemer bagefter.
Ejer ville slet ikke snakke med mig desvÊrre, så vi kunne ikke komme til en god lÞsning for os begge.
virkelig skuffende forhandler
så på deres hjemmesiden at de har 3 flotte biler til omkring 30.000 kr, jeg var interesseret i.
jeg kÞrer derned for at se disse fine biler.
finder bilerne som står udenfor.
den ene er driv våd inden i + den er total muggen over alt inden i.
den nÊste er også muggen inden i.
den sidste mangler dele + de har påkÞrt den bag på.
virkelig skuffe over at man kan ligge så flotte billeder op på hjemmesiden og når man så kommer derned er bilerne bare hÊrget.

Thomsens Auto ããã®åç
Jeg kÞbte bilen som privatperson
Jeg kÞbte bilen som privatperson, sÊlgeren registrerede den hos firmaet, hvor jeg arbejder uden min viden, ved salg af den informerede han ikke om, at bilen blev solgt til firmaet, og desuden har forhandleren ikke svaret på spÞrgsmål. Audi a6 2014 bil bruger 1 liter olie pr. 2000 km, plus min virksomhed, hvor jeg er almindelig medarbejder, bleg ikke informeret om, at hun var kÞber af bilen. Det er ikke mit problem, der besvarer alle spÞrgsmålene

manglende oplysninger,
manglende oplysninger,
jeg kunde ikke får en skriftlig slutseddel, kredidtomkostninger overstiger 50% af lånebelÞb (santander bank,formidlet af thomsen auto)

Thomsens Auto ããã®åç
Et stort udvalg af biler
Et stort udvalg af biler, meget god, hjÊlpsom og venlig service, der er ingen problemer med noget, jeg kan varmt anbefale at bruge deres tjenester.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ