Jeg havde en god oplevelse med Thorsen mÞbler. Rasmus svarede hurtigt pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l og var nem at kommunikere med hele vejen igennem. Jeg havde bestilt to varer, hvoraf den ene var forsinke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg ledte efter en bestemt lampe pÃ¥ nettet. Fandt den hos Thorsen MÞbler til en rigtig fornuftig pris, faktisk den billigste jeg kunne finde. Ved bestilling blev jeg oplyst om leveringstid pÃ¥ 1-2 uger... ãã£ãšèŠã
Glimrende oplevelse. Havde kÞbt fire spisebordsstole som desvÊrre viste sig ikke at passe godt ind. Heldigvis var Rasmus fra webshoppen sÊrdeles venlig og behjÊlpelig og vi fik byttet stolene til en a... ãã£ãšèŠã
Det var en fornÞjelse at handle hos Thorsen MÞbler for fÞrste gang. De flyttede gaven fra en butik til en anden, sÃ¥ det var lettere for mit barnebarn at hente den. Samtidig holdt de mig lÞbende orie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å®¶å ·åº
- ãããå°éåº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- ã¬ãŒãã³å®¶å ·
- ãªãã£ã¹å®¶å ·åº
- ã¢ãŠããã¢å®¶å ·åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MÞbler. Mennesker. Indretning. Et af landets stÞrste udvalg af designmÞbler tÊpper og lamper af hÞj kvalitet til både private og erhvervslivet. Vi tilbyder professionel indretning af bolig og erhverv.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HjÊlpsomhed i den fysiske verden
Man overså min ordre - men fiksede det lynhurtigt da jeg gjorde opmÊrksom på det
Hurtig ekspedition
Utrolig positiv oplevelse
Jeg ledte efter en bestemt lampe på nettet. Fandt den hos Thorsen MÞbler til en rigtig fornuftig pris, faktisk den billigste jeg kunne finde. Ved bestilling blev jeg oplyst om leveringstid på 1-2 uger, inden jeg gennemfÞrte mit kÞb. Lampen kom efter 10 dage. Da jeg henvendte mig til Kundeservice på mail vedrÞrende en manglende skÊrm, ringede de nÊste morgen kl. 8.30. Det viste sig, at fejlen var helt og aldeles min, jeg havde overset, at leveringen kom i to pakker, med hver deres afhentningsnummer. Min pakke med skÊrmen lå og ventede på mig på mit pakkeudleveringssted. Rasmus, som jeg talte med var utrolig positiv, flink og imÞdekommende, hurtigt og på en venlig måde, nåede han frem til, at jeg havde en uafhentet pakke. Alt i alt meget positivt at handle hos Thorsen MÞbler online.
God oplevelse og proffesionelt firma
God oplevelse og proffesionelt firma.
SÞd og behjÊlpelig fragtmand.
God pris og levering som aftalt.
Super service og venlig betjening
Bedst på prisen og super levering
Bedst på prisen og super levering. Samtidig perfekt kundebetjening.
Hurtig venlig og faglig betjening
Fantastisk hÞjt service niveau
Hos Thorsen mÞbler leverer I en helt fantastisk service, og hurtig respons. Tak for det!
Hurtigt og nemt
Alt perfekt
Dårlig oplevelse hos Thorsen MÞbler på Viborgvej, Aarhus
Jeg tog fÞrst til Thorsen MÞbler i Aarhus midtby for at kÞbe en &Tradition Mist AP17 bordlampe. Den venlige medarbejder dér fortalte, at lampen kunne findes i deres store butik på Viborgvej.
Jeg tog bussen derud, men da jeg kom frem, kunne jeg ikke finde lampen. Jeg spurgte en mandlig medarbejder, som sagde, at den stod ovenpå. Da jeg ville se, hvordan den lyste, virkede lampen ikke. Jeg nÊvnte det for ham, og han spurgte mig, hvad jeg ville med den jeg svarede, at jeg gerne ville kÞbe den. Han fandt derefter en pÊre frem, og lyset var som forventet.
Da jeg sagde, at jeg gerne ville tage lampen med hjem, begyndte han at komme med undskyldninger om, at han ikke kunne pakke den ind for mig og andre dum undskyldninger om EU regler selvom jeg arbejder i finans . Det virkede tydeligt, som om han ikke Þnskede, at jeg skulle kÞbe noget eller blive i butikken som en sorte mand. Jeg fik en meget ubehagelig fÞlelse af ikke at vÊre velkommen udelukkende fordi jeg er sort.
Jeg var klar til at betale nÊsten 5.000 kr. for lampen, men endte i stedet med at gå derfra skuffet og ked af oplevelsen.
Jeg har handlet i mange andre design- og mÞbelbutikker, som Tendes i Egå, BoShop i Risskov og Ingvald i Risskov, hvor jeg altid bliver mÞdt med respekt, venlighed og hjÊlpsomhed. Oplevelsen hos Thorsen MÞbler på Viborgvej var desvÊrre det stik modsatte.
Jeg fortryder, at jeg gik derind, og jeg fortryder også, at jeg tidligere har anbefalet butikken til min store sÞster.
HÞflig kundeservice
Fik en vare med en skadet del - kontaktede kundeservice som meget venligt sendte mig en erstatningsdel superhurtigt. Kan kun anbefale dem.
Hurtig bestilling og nem afhentning
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã