RBH Platinum vinterdÊkken! Blir simpelthen ikke mere LÃKKERT! Ligger fantastisk. Som en skrÊddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, sÃ¥ det passer til bÃ¥de den brede og slanke hest Hvor de... ãã£ãšèŠã
Mega nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange gode rabatter og priser. En sindssygt god service med hurtigt svar og en god lÞsning. KÞbte en hovedtÞj hvor nÊsebÃ¥ndet gik hurtigt i stykker, to ga... ãã£ãšèŠã
Halvanden mÃ¥neds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke pÃ¥ lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, sÃ¥ jeg mÃ¥... ãã£ãšèŠã
Super service. Handlede pÃ¥ nethestival. Pga. travlhed var leveringen lÊngere end normalt, men jeg skulle bruge mit kÞb ret hurtigt. SÃ¥ efter en hurtig tlf opringning hvor min ordre blev fundet, fik je... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dÊkkener og ridebeklÊdning. Vi fÞrer kendte mÊrker i alle prisklasser.
Solbjerg Plantagevej 3, 6731, TjÊreborg, ç±³åœ
- info@tikarideudstyr.dk
- www.tikarideudstyr.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtige og service mindede
Hurtige og service mindede. Kan kun anbefales.
Super service også ved retur af varer
Hurtig levering og gode produkter
Hurtig betjening og levering
Super hurtig levering - men besvÊrlig tilbagelevering
Super hurtig levering - bestilte torsdag formiddag, havde mine ridestÞvler fredag! God vare og god pris - MEN de stÞvler jeg havde kÞbt, var en anelse for smÃ¥, og jeg kÞbte derfor nummeret stÞrre, og skal sÃ¥ sende de smÃ¥ retur. Det koster mig sÃ¥ 75,- og en masse bÞvl for at fÃ¥ printet en returlabel. ÃV! Andre steder jeg har handlet, har jeg enten fÃ¥et en gratis returlabel med i handlen, eller haft mulighed for at tilkÞbe en for 10,- ekstra. Det sparer bÞvlet med at skulle finde en der har en printer jeg kan lÃ¥ne, og fÃ¥ en printet ud fra nettet, og altsÃ¥ ogsÃ¥ de 75,- ekstra det nu har kostet mig at stÞvlerne ikke passede. Selvom jeg var glad for handlen, vil jeg fremover kigge efter de steder der har returlabel som en del af servicen...
PÃ¥lidelig
PÃ¥lidelig - hurtig levering med gode vare og en lille 'menneske overraskelse i kassen':-)
God service og kompetent rådgivning
Jeg var forbi TIKA Rideudstyr i marts 2017, hvor jeg fik en virkelig god service og kompetent rådgivning af en dygtig og engageret ekspedient.
Jeg kan på baggrund af min oplevelse i butikken varmt anbefale TIKA Rideudstyr til andre.
Vender altid tilbage til Tika âŠ
Vender altid tilbage til Tika Rideudstyr. Jeg har handlet hos Tika i mange år og bliver ved at vende tilbage til dem. De yder altid god og hurtig service og har et godt udvalg af de mest almindelige produkter.
Altid hurtig og effektiv service
Altid hurtig og effektiv service og levering. Kundeservice er altid i top hvis man har spÞrgsmål. Kvaliteten af varerne er super og synes de er godt beskrevet på hjemmesiden så man ved hvad man får. Absolut min varmeste anbefaling af TikaRideudstyr.
Fantastisk service!
Ingen problemer
Har handlet mange gange via deres website og har ikke oplevet nogen problemer!
DÃ¥rlig service
Jeg kÞbte et dÊkken den ene dag, dagen efter kunne samme dÊkken fås med 35%. Rabat. Der fÞlte jeg mig snydt. Hvis jeg skulle have rabatten, skulle jeg returnere det kÞbte dÊkken og bestille et nyt. Det ville jeg så gÞre, men pga en fejl trak den ikke rabatten i webshop. Mine henvendelser har der fÞrst vÊret sene besvarelser på og tilsidst ingen. Desuden blev der trukket for forsendelse selv om den skulle vÊre gratis. Den blev dog returneret men fÞrst efter lang tid. Så alt i alt en dårlig oplevelse. Håber de behandler andre kunder bedre
Super lÊkre ting til gode priser :D
Super lÊkre ting til gode priser :D
jeg har ihvertfald altid vÊret tilfreds med kvaliteten af de ting jeg har kÞbt :)
Plus nemt at returnere og pengene går forholdsvis hurtigt ind på ens konto :)
Super service
Fuld tilfredshed og hurtig ekspedition.
Fuld tilfredshed og hurtig ekspedition ved både bestilling, levering og returnering
God service.
Jeg skulle ha byttet nogle H.Sprenger âŠ
Jeg skulle ha byttet nogle H.Sprenger bid kÞbt for store. Selvom de ikke lå på lager og jeg Þnskede en anden model, var der ingen problemer.
Den ene vare jeg havde kÞbt var âŠ
Den ene vare jeg havde kÞbt var desvÊrre udsolgt, på fakturen stod der jeg fik et gavekort på 100 kr, det var der ikke, skrev til Tika, som ikke gav sig den ulejlighed at svare :-(

TIKA -Rideudstyr ããã®åç
Super service og hurtig levering.
Super service og hurtig levering.
Jeg har kun godt at sige om Tika Rideudstyr og jeg har altid fået mine varer hurtigt og uden problemer!

Hmmm..
Hurtig levering. Opdager dog da jeg modtager pakken at den ene vare jeg havde kÞbt var udsolgt, da der bare ligger en seddel i.. ikke så meget som en mail eller et opkald.
Ret trÊls når man har glÊdet dig i 1,5 uge..
Udover det var den "pose" dÊkner altid kommer i, fuldstÊndig Þdelagt og tapet sammen overalt...
Og så havde de lige glemt at skrive at de sporer jeg havde kÞbt var bÞrne str, dvs at de er alt for små, for "korte" til at komme rundt om stÞvlen...