Via de AH-shop een koelkast van Tomado gekocht. De doos had duidelijk een flinke koprol gemaakt en daardoor was het koelkastframe behoorlijk beschadigd. Koelkast werkt verder wel, dus gevraagd o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tomado TWD2503B heetwaterdispenser gekocht die na een paar keer gebruiken al kuren begon te vertonen. Zo kan je instellen hoeveel ml water je wilt hebben en dat geeft hij de eerste keren ook, maar daa... ãã£ãšèŠã
Recentelijk was ons Tomado-wasrek omgewaaid met als gevolg dat er van alles afgebroken was. Balen natuurlijk en de eerste gedachte was: nieuw wasrek dan maar. Per toeval ontdekte ik op de website van... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Artikel besteld via bol.com, zou geleverd worden door Tomado, kreeg bevestiging dat het aangemeld was bij de bezorger. Nooit wat ontvangen, klantenservice reageert niet of met heel veel geduld en da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tomado is een Nederlands bedrijf in 1923 opgericht door de broers van der Togt in Dordrecht. Wat begon met de productie van simpele haken mondde uit in een uitgebreide collectie van huishoudelijke artikelen vervaardigd uit staaldraad; onderzetters, zeven en aardappelstampers. Begin jaren 50 kwamen er ook afdruip- en droogrekken, een snelkookpan en in 1958 het bekende boekenrek. Dit boekenrek maakt sinds 2019 onderdeel uit van de vaste collectie van het Stedelijk Museum in Amsterdam. Midden jaren tachtig gaat Tomado een samenwerken met het Zwitserse Metaltex. Vandaag de dag verzorgt Tomado nog altijd producten die het huishouden eenvoudiger en plezieriger maken. En met 100 jaar ervaring is Tomado met recht het symbool van het nieuwe huishouden. In elk huis hoort Tomado thuis.
Hoevestein 8, 4903SC, Oosterhout, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Update
na maanden wachten een vervangende oven gekregen en dus kunnen we weer normaal bakken. Over het hele proces nog steeds niet te spreken maja... we hebben een werkende oven dus dat is belangrijkste
Originele review
8 November kapotte oven opgestuurd en tot op heden nog niet een nieuwe ontvangen. Zelf elke keer overal achteraan bellen terwijl je beloofd word op de hoogte gehouden te worden.
Druppel was 2 weken voor kerst gebeld met nog maar weer de vraag wat status is. er komt een nieuwe u kant op volgende week meneer. week later nog niks, maar weer gebeld en blijkt dat het model er helemaal niet meer is pas eind january weer... dan sturen we wel tijdelijk een kleiner model op.
Mag je 1x raden... krijgen we op 24 december bericht dat het niet is gelukt maar hier is een code kan je hem ff zelf bestellen met 100% korting...
Wat een rotzooi bedrijf, ben benieuwd wanneer ik weer kan bakken, weet sowieso zeker dat ik nooit meer een tomado / inventum electrisch product zal aanschaffen
Ben zeer tevreden met het contact wat ik heb gehad met Tomado,
mijn droogrek daar waren de bovenste ophangbeugels stuk gegaan. Zondag heb ik een mailtje gestuurd en maandagochtendkreeg ik al een mail terug, of ik de porto kosten wilde overmaken, dan zou men de ophangbeugels opsturen, kreeg keurig een berichtje terug dat ze de porto kosten ontvangen hadden en ze gaven ook even door dat het met de levering een dag later zou komen en nu donderdag heb ik ze al in huis en is het droogrek weer zo goed als nieuw.
Ben zeer tevreden over de afhandeling hiervan.
Marjo van Oosterwijk.
Stiens.
Wat een goede service van Tomado. Een mailtje en het onderdelel voor het droogrek heb ik na 2 dagen in huis. Mijn droogrek is nu weer compleet.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã