レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kjempe fornÞyd med vÃ¥re plissegardiner som gir et rent uttrykk bÃ¥de utenfra og innvendig i huset vÃ¥rt. Bestilte til nesten alle vinduer i huset og nÃ¥ kommer vi til Ã¥ bestille til resterende :) (Usikke... もっず芋る

De har leveret rigtig flotte gardiner (up/down). Indenfor acceptabel tid. Dog manglede der greb/hÃ¥ndtag. Hvilket vi har rykket for over en lÊngere periode. Har endnu ikke hÞrt fra TOP GARDINER. Ærg... もっず芋る

Vi har fÃ¥et leveret gardiner fra topgardiner til flere husstande i vores familie og hver gang har vi vÊret mere end tilfredse med bÃ¥de leveringstid, kvalitet af gardinerne samt servicen. Ved spÞrgsmÃ¥l... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Top Gardiner, Gardiner, Gardiner og tilbehÞr, Lamelgardiner, Plissegardiner, Rullegardiner, Alu-Persienner, Velux, Bestil farveprÞver

4.4

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

God pris og hurtig levering

Vi er meget tilfredse med vores nye plissegardiner. Vi fik fin service over telefonen og lynhurtig levering, til den bedste pris vi kunne finde på nettet.
Hjemmesiden kan med fordel moderniseres så den matcher gardinernes gode kvalitet.

2013幎9月24日

Rod i butikken :-(

For at slippe for at blive vÊkket kl.alt-for-tidligt af husets bÞrn, ville vi sÊtte mÞrklÊgnings gardiner op.
vi valgte topgardiner da vi selv kunne designe den efter mål mm, og så var 5 dages levering ret overkommeligt. men så nemt skulle det ikke vÊre.
17/03 bestilt på nettet (ordrebekrÊftelse modtaget samme dag)
02/04 modtog vi fakturaen (dateret den 26/03 ????)
03/04 rykkede jeg pr telefon: Der var sket en fejl i forsendelsen og varen ville blive sendt samme dag. ( der var blevet skrevet nr. 3 i stedet for nr. 30 i adresen. Fair nok, det er menneskeligt at fejle).
04/04 modtog vi så en pakke. glÊden var stor indtil vi så at det var en forkert pakke.
05/04 ringede jeg og fortalte at at det ikke var de gardiner vi bestilte. Topgardiner undersÞgte sagen og vendte tilbage samme dag, og kunne fortÊlle at der var blevet byttet om på to forsendelser. Der ville komme en fragtmand og hente pakken den 08/04 eller 09/04, og ligeledes ville vi få de rigtige gardiner.
10/04 Da der endnu ikke var sket noget ringede jeg igen. nu var grunden at der var vrÞvl med GLS.. fik endnu en gang lovning på at der ville ske noget. det gjorde der også. pakken blev afhentet et par dage efter.
16/04 (ca en måned efter vi bestilte) V FIK VORES GARDINER, OG TILMED DE RIGTIGE!!!!
for at dette ikke skal vÊre ren brok, så må jeg sige at de gange jeg ringedeog de lovede at ringe tilbage, så gjorde de det faktisk også samme dag.

i bagklogskabens ulideligt klare lys kan jeg godt se vi skulle have kigget her inde fÞr vi valgte Top gardiner. til dig der nu sider og lÊser de forskellige anmeldelser i gennem, så prÞv at se hvor mange af dem der giver 5 stjerner der:
Bruger ordet "super",
-Hvor mange af dem der kun har lavet den ene anmeldelse,
-Hvor mange af dem hvis bruger navn lugter lidt af noget der kunne vÊre fundet på til lejligheden.

Ikke at jeg påstår at der er nogle der prÞver at opveje nogle af de mange dårlige enkelt stjerner, med det kunne godt se sådan ud ;-)

2013幎4月16日
自発的なレビュヌ

Fornuftige gardiner, god pris, fantastisk leveringstid

Hjemmesiden fik mig til at tro at der ikke var noget reelt firma bag, men trustpilot overbeviste mig om at det bare er fordi de på ingen måde kan finde ud af lave en hjemmeside. Vi endte med at bestille plissegardiner til hele huset af 2 omgange og er rigtig tilfreds med gardinerne. Prisen var god sammenlignet med andre og leveringstiden var begge gange ca. 3 dage, helt fantastisk.

Eneste minus var at der ikke var rawlplugs med i pakken.

2013幎1月2日
自発的なレビュヌ

Ok kvalitet, total vildledende monteringsvejledning

Vi har kÞbt 3 plisségardiner model 3 og 1 model 1. Farven var som Þnsket og også målene.

Bad om monteringsvejledning på dansk, hvilket jeg fik på mailen dagen efter, men det er slet ikke de samme beslag etc. som er vist som det er i virkeligheden. Vi kan også se på tegningerne at der skulle vÊre nogle håndtag til at hÊve og sÊnke gardinerne med, disse er heller ikke medsendt. Håber at Topgardiner.dk finder en lÞsning da man må forvente at vejledningen skal vÊre på dansk som lovgivningen jo siger.

Så med mindre man er super duper handyman og selv kan fifle noget så lad vÊre med at give jer i kast med topgardiner.

2012幎12月5日

Lad vÊre med at handle hos Topgardiner

Jeg bestilte et Plissegardin på 170 cm. hos Topgardiner i juni mdr. 2012.
Topgardiner trak kr. 1.148,- fra min konto og sendte mig 2 Plissegardiner et på 110 cm. Og et på 60 cm.
Jeg ringet til Topgardiner og fortalte at jeg havde bestilt et gardin på 170 cm.
Deres kommentar var at de ikke lever i den lÊngde. Jeg gjorde Topgardiner opmÊrksom på at jeg ville returnerer dem. Jeg sendte Plissegardinerne retur d. 9 juli 2012, men topgardiner har ikke tilbage betalt mine penge.
EfterfÞlgende har jeg kontaktet Topgardiner flere gange på telefon og får den besked at de vil undersÞge sagen, men jeg hÞre ikke fra dem. Jeg har skrevet til dem flere gange men får ikke noget svar tilbage.
Lad vÊre med at handle hos Topgardiner
Hilsen OK Ejendoms Service

2012幎11月23日

TopGardiner からの回答

Vi er kede af din oplevelse af Topgardiner, men da vi fik ordren, kontaktede vi dig, fordi model 3 ikke kan laves i 170 cm bred.
Vi blev på det tidspunkt enige om, at lave 2 gardiner i stedet for, også i model 3.
Vi er derfor ret uforstående overfor hvorfor du har returneret gardinerne, da de var leveret som aftalt.
Gardiner bestilt i specialmål, kan vi desvÊrre ikke tage retur. Vi vil derfor gerne sende gardinerne til dig igen, og også betale fragten.

Topgardiner ApS

Glimrende butik

Har kÞbt rullegardiner hos topgardiner til vores udlejningshuse af flere omgange, - god kvalitet - og priser ingen andre kan matche.

Derudover kan man få dem lavet lige som de skal vÊre - og i de farver/mÞnstre man Þnsker - super godt!

Her handler vi fremover :)

2012幎9月15日
自発的なレビュヌ

Super service og produkter i top kvalitet!

Jeg har bestilt lamelgardiner til fra topgardiner og det glÊder mig at skrive herinde og fortÊlle at jeg virkelig er glad for at have handlet hos dem! De har flere forskellige farver og modeller som man kan vÊlge, så det bedst passer til vÊrelserne. Servicen de yder er virkelig godt. For sådan en som mig som ikke selv har styr på det med at sÊtte ting op selv, synes jeg virkelig de hjÊlper én på en måde hvor det er forståelig med montering osv. Og synes helt klart at produkterne er i top, alle som forventet! I Þvrigt var levering også på tide.

Topgardiner kan helt klart anbefales til alle som Þnsker god service, gardiner i god kvalitet til en god pris og masser af farver og modeller man kan vÊlge fra!

2012幎9月8日

tak gamze

svarer ikke på emails mm

bestilte til en start eet flyvende gardin. gardinet ikke iht beskrivelser på hjemmesiden. snore i bund fejlmoterede. skrevet 3 mails. ingen reaktion. anfÞrer på faktura at evt. sager skal afgÞres i retten i Herning! specielt. kan ikke anbefales.

D. 17/9: tilfÞjet: Man anfÞrer at man har svaret på min henvendelse nedenfor. Det er ikke korrekt.
Klagen til topgardiner gik på at de greb som skal sidde på skinnen jvf. billeder på hjemmesiden mangler hhv "snore i bund var fejlmonteret"......

Mvh
Ole Iversen

2012幎8月2日

Til Deres orientering.
Vi har informeret Ole Iversen om vores system, at det ikke er trådlÞs plisse men udspÊndt-trinlÞs plissegardins model som vi sÊlger.
Topgardiner

Dårlig Teknisk vejledning og dårlig kundeservice

Har den 30-4-2012 Bestilt 3 stk. plisse gardiner.
Jeg havde et Þnske om at disse skulle vÊre med trådlÞs styring, men da jeg var meget usikker på hvilke af de styringer som de fremviste på hjemmeside, valgte jeg at ringe til dem og få noget teknisk vejledning.
Jeg forklarer at jeg vil have dem trådlÞse altså uden nogle former for snor hÊngende, og vi finder frem til hvilket produkt jeg skulle have.

Nogle dag efter modtager jeg mine gardiner, og får lidt af en overraskelse da disse gardiner er med snor i begge sider.
jeg er meget hurtig til at ringe og hÞrer hvad det er for noget, for det var bestemt ikke det jeg ville have.
Her får jeg afvide at det sagten kan blive ligesom et trådlÞst gardin, men der vil dog sidde snor i begge sider som man kan se, når gardinet kÞrer op og ned.
Jeg forklarer at det ikke var det vi havde snakket om, og jeg var meget utilfreds med dem allerede inden opsÊtning.
Han forklarer mig at jeg skal prÞve at sÊtte dem op og se hvordan det ser ud.

Efter mange forsÞg på at sÊtte gardinerne op, må jeg opgive at få dem sat op, men prÞver dog at se på vinduet med gardinet, hvordan det vil komme til at se ud,
og det var bestemt ikke det jeg havde kigget efter og heller ikke det der var beskrevet til teknisk vejledning i telefonen.
Dertil kommer der også at der ikke er nogle vejledning sendt med pakken, denne finder jeg på hjemmesiden, denne er på tysk og rigtig dårlig.
og plejer nu nok at kunne finde ud af disse ting.

Den 3-5-2012.
Tager jeg kontakt via mail til dem omkring mit problem endnu engang (dagen efter jeg har modtaget dem) her skriver jeg at jeg ikke er tilfreds, og jeg Þnsker mine penge retur, da det ikke er min fejl at
disse gardiner er forkerte.
jeg har fÞrst idag den 9-5-2012 modtaget et opklad fra dem, efter jeg har sendt 2 mails til dem
ved fÞrste opkald, var jeg på kursus, men vi aftalte at jeg ringede til dem, når jeg kom hjem.
Dette gjorde jeg som aftalt, her får jeg fat på en dame, som vil finde ud af hvem det er jeg har snakket med tidliger på dagen.
Da han ikke kan snakke på det tidspunkt får de mit telefon nr. og lover at ringe tilbage samme dag.
Dette skete ikke denne dag...

Da jeg ikke fik noget svar, ringet jeg selv op til dem for at hÞrer på min ordre igen.
her havde vi en lÊngere diskusion omkring mit problem.
fandt aldrig nogen lÞsning, men han ville ringe tilbage til mig fredag den 11-05-2012.
Grundet sygdom ringet de ikke.

15-05-2012
Her får jeg en mail fra dem, omkring hvad "afgÞrelsen" er blevet på min sag.
Her får jeg afvide at de har holdt et mÞde, og der ikke er nogen som har givet mig den teknisk support som jeg beskriver..
De fralÊgger sig altså det fulde ansvar.
Her efter skriver jeg en mail, omkring at det er påstand mod påstand og giver dem muligheden for at begge partner mÞdes på halv vejen, og halvdelen af penegene bliver tilbage fÞrt.
Her har jeg ikke fået noget svar på min mail.

Jeg er meget skuffet over hvordan den her virksomhed er over for sine kunder, de har en dårlig teknisk vejledning når man skal kÞbe et gardin hos dem, og der er på ingen måde nogen god kundeservice.
De har kun en tysk teknisk vejledning og medarbejderne har selv svÊrt ved at forklarer over telefon, hvordan gardinerne skal hÊnges op.
Dette er på ingen måde i orden.
EfterfÞlge har jeg snakket med et andet firma om at få nogle nye gardiner med trådlÞs styring.
her kunne de meget hurtigt hÞrer at jeg havde haft problemer med nogle andre gardiner, og spurgte så hvor jeg havde handlet.. Her kender de godt Topgardiner og har tidliger haft kunder som kommer fra Topgardiner..
Hvis jeg skal give et godt råd, må det vÊre at man optager opkaldet, hvis man skal have hjÊlp fra Topgardiner, så de ikke kan lÞbe fra, hvad de har sagt..
Eller få det hele på skrift fÞr man kÞber noget.

Jeg regner ikke med at hÞrer noget fra dem mere, som endnu engang viser en dårlig service.
Jeg vil ikke råde andre til at handle her efter min meget dårlige oplevelse.

2012幎5月9日

Til Deres orientering.
Vi har informeret Thomas om vores system, at det ikke er trådlÞs plisse men udspÊndt-trinlÞs plissegardins model som vi sÊlger.
Topgardiner

Fin kvalitet, god service, halvlang leveringstid, skidt hjemmeside

Jeg kÞbte plisségardiner, som nu er sat op - og de ser fine ud. Kvaliteten virker god.

Bestilte fem gratis farveprÞver inden, som blev leveret i fin stil med farvenummer på de enkelte prÞver, så de var lette at genfinde under bestilling efterfÞlgende.

Lidt for lang leveringstid efter min smag (5-6 dage på farveprÞverne og det samme på gardinerne, dvs. i alt 10+ dage). Hvis man vil vÊre sikker på farven, tager det med andre ord en 14 dages tid fra man bestiller farveprÞverne, til man står med gardinerne i hånden. Det bÞr kunne gÞres på det halve.

Hjemmesiden er efter min mening forfÊrdelig og trÊnger voldsomt til en opdatering. Der er ingen caching på sitet, så det er nÊrmest umuligt at gå frem og tilbage i steps under kÞb. Det er sÊrligt irriterende, når man indtaster specialmål.

2012幎4月2日

Fint

Jeg kÞbte 2 rullegardiner og 1 plissegardin til lejligheden og det var nem,t hurtigt og billigere end hvis jeg kÞbte det et andet sted. Kan godt anbefales her fra.

2012幎3月13日

Super hurtig levering

Jeg bestilte et rullegardin efter specialmål hos topgardiner, og dagen efter fik jeg det leveret. De var helt perfekte i mål, farver og kvalitet. Jeg synes topgardiner har et stort udvalg af gardiner, og jeg vil uden tvivl bruge dem nÊste gang jeg igen skal have gardiner. Kan bestemt anbefale Topgardiner til andre.

2012幎3月8日

Super behandling

Rigtig god kundeservice, nemme at montere, dejlig pris, flotte farver og perfekt at man kan få dem så hurtigt efter bestillingen. Kan kun anbefale TOPGARDINER..:O)

2012幎2月21日

Plissegardiner model 3

Vi bestilte to plissegardiner model 3, og 3 dage efter bestilling blev de leveret. Super flotte. Det skal siges, at vi bare har fået den bedste service og rådgivning fra Topgardiner.dk. Vi vil helt sikkert anbefale Topgardiner til andre. Oveni fik vi plissegardinerne til under halv pris af, hvad vi skulle have givet hvis vi havde kÞbt dem lokalt!

2012幎2月9日

Super servic og Top kvelitet

Bestilte i fÞrste omgang 2 plissegardiner til vores nye sovevÊrelse. De kom så lovet indefor 3 dage. Efter at haŽ hÊngt dem op, og vi var blevet glade for dem, bestilte vi 4 mere til hvert bÞrnevÊrelse mm.
Leveringen var der heller ikke noget at sige til, her handler jeg helt klart igen, hvis de har noget, jeg lige står og mangler
Super kvalitet, hurtigt levering Vi kan varmt anbefale dette firma til andre.

2012幎2月6日

Dårlig kunderådgivning

Jeg kÞbte 3 stk plisse gardiner af dem. De er både rimelig billige og flotte, men da jeg så skulle til at montere dem kom problemerne.
For det fÞrste er der ikke leveret en monteringsvejledning med gardinerne, så den måtte jeg finde på deres hjemme side. så godt så langt troede jeg, men nej. Den var så på Tysk og ufattelig ringe. Jeg er selv håndvÊrker og plejer ikke at have problemer med at fÞlge en beskrivelse, men med denne måtte jeg give op. Ingen problem tÊnkte jeg for de har jo en kunde rådgivning. Han snakkede så dårligt dansk og kendte ikke ret meget til hvordan gardinerne skulle monteres. Så det hele er endt med at jeg måtte skille dem total ad og samle dem igen for at få gardinerne justeret ind. Tog kun 2 hele aftner og mange grå hår.
SÃ¥ hold jer fra TOP GARDINER. Det virker fint og billigt men bare ikke i den sidste ende.

2012幎1月13日

TopGardiner からの回答

Det glÊder os at du synes plisseerne fra Top Gardiner er både pÊne og billige. Det er selvfÞlgelig trist at du havde problemer med monteringen. Det hÞrer med til beskrivelsen af Top Gardiner at du havde bestilt forkerte beslag. (Vi sendte nye, skulle have de andre retur, hvilket vi dog ikke fik.) Du fik pr. telefon den samme vejledning som de fleste andre finder god og helt tilstrÊkkelig.
Det kan ikke anbefales at skille gardinerne ad. Ring hellere og få hjÊlp. Vi kan evt. også montere gardinerne - mod en mindre betaling.

Topgardiner

Ingen vareprÞver, intet svar..

Jeg bestilte vareprÞver 9/12-11 og modtog bekrÊftelsesmail. Herefter har jeg ingenting hÞrt. Rykkede 16/12-11 for disse prÞver. Har i dag 26/1-12 stadig intet hÞrt - hverken fået svar på mail eller modtaget vareprÞverne, så har for lÊngst bestilt et andet sted. Der findes andre butikker, hvor de både er hurtigere og billigere, så hvorfor spilde tid med Topgardiner...

2011幎12月21日

Meget lang leveringstid

Bestilte farveprÞver for 10 dage siden. Ringede for 5 dage siden for at hÞre om leveringstiden, hvorefter de sagde de ville blive sendt dagen efter. Nå er der gået 10 dage og har ikke engang set farveprÞverne. Jeg finder et andet sted at kÞbe mine persienner.

2011幎11月28日