レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Top Gardiner har en fÊnomenal service. Ved uklar bestilling, reageres🥰 Altid god service enten pÃ¥ telefon eller mail.

Kjempe fornÞyd med vÃ¥re plissegardiner som gir et rent uttrykk bÃ¥de utenfra og innvendig i huset vÃ¥rt. Bestilte til nesten alle vinduer i huset og nÃ¥ kommer vi til Ã¥ bestille til resterende :) (Usikke... もっず芋る

De har leveret rigtig flotte gardiner (up/down). Indenfor acceptabel tid. Dog manglede der greb/hÃ¥ndtag. Hvilket vi har rykket for over en lÊngere periode. Har endnu ikke hÞrt fra TOP GARDINER. Ærg... もっず芋る

Vi har fÃ¥et leveret gardiner fra topgardiner til flere husstande i vores familie og hver gang har vi vÊret mere end tilfredse med bÃ¥de leveringstid, kvalitet af gardinerne samt servicen. Ved spÞrgsmÃ¥l... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Top Gardiner, Gardiner, Gardiner og tilbehÞr, Lamelgardiner, Plissegardiner, Rullegardiner, Alu-Persienner, Velux, Bestil farveprÞver

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Meget tilfreds

Bestilte gardiner på speciel mål. De blev lavet og tilpasset og modtaget dem inden for 3 uger.
Super fine og god kvalitet . Nemme at montere.
God og nem kommunikation igennem mails.

2024幎5月2日

God kvalitet

Havde selv målt op til mine plissegardiner. Der var hurtig levering og de passer perfekt. Virker som rigtig god kvalitet og ikke så tunge og klodsede som dem man kÞber hos evt Jysk. Så jeg er glad for mine gardiner og kan kun anbefale kÞb fra Topgardiner :-)

2024幎4月26日
自発的なレビュヌ

Super fint sted at kÞbe gardiner efter

Super fint sted at kÞbe gardiner efter mål. Som i Þvrigt passer til UG. Det ene gik i stykker (slitage af snor) sendt ind og inden for samme uge retur fikset og klar til brug. Vi skal snart have gardiner i vores nye hjem. Og lur mig om ikke de bliver herfra også. Vores bedste anbefalinger tik top gardiner.

2024幎5月3日

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Ikke noget problem at bestille.
Jeg har fået al den hjÊlp jeg skulle bruge for at sikre mig at mål på vores insektgardiner passer perfekt.
Vi har fået et virkeligt flot resultat

2024幎4月20日

Levering af farveprÞver

Har nu bestilt farveprÞver 2 gange og betalt ekstra for hurtig levering, bare Êrgerligt at de så ikke sender dem hurtigt. Har sidst bestilt i onsdags som endnu ikke er sendt afsted i dag lÞrdag, Þv.

2024幎4月27日
自発的なレビュヌ

En positiv oplevelse. Anbefales.

Vi har netop fået leveret rullegardiner og plissegardiner som er rigtig flotte. Varerne blev leveret til aftalt tid og var super indpakkede. Ved en tidligere levering, var der en fejl på et plastbeslag som blev leveret til udskiftning. God service. Vi kan kun anbefale Top Gardiner.

Anne-Grethe og Hans Skou

2023幎8月16日

Effektiv og god kundeservice

Effektiv og god kundeservice. Da jeg skulle bestille et gardin over sommeren brugte de deres ferie på at svare personligt tilbage, at gardinet ville blive lidt forsinket grundet ferie. Jeg modtog dog Gardinet relativt hurtigt og de var også til at guide mig til, hvordan fardinet skulle sÊttes op og justeres.

2023幎8月1日
自発的なレビュヌ

Vi fik vores gardiner som aftalt - men mangler monteringsbeslag

Vi fik vores gardiner som aftalt, og i en rigtig fin kvalitet. Den eneste udfordring er, at der manglede to små topbeslag for at holde gardinerne oppe, så de ikke hÊnger på midten. Selvom jeg skriver på hjemmesiden, direkte på e-mail eller ringer, så er der ingen der svarer???? Lidt mÊrkeligt at de ikke bare sende de små dimser. De koster ved 10 Þre at producere og 20 kr. at sende, men er afgÞrende for at produktet ser pÊnt ud.

2023幎1月7日
自発的なレビュヌ

En trÊls oplevelse blev heldigvis vendt.

OpfÞlgning på nedenstående, d. 07/01-23:
Blev kontaktet pr. telefon kort efter bedÞmmelse med en undskyldning på forsinket håndtering af reklamationen. Topgardiner sendte mig en returlabel og forkortede gardinerne så de nu passer. Nogle af dem ankom skÊve (stoffet forskudt ift. skinnerne) og mailede til dem om problemet. Blev ringet op kort efter (trods det var en lÞrdag) og vejledt ift. om vi selv kunne rette problemet hvilket heldigvis lykkedes, så vi slap for at skule sende dem retur en gang mere.
Så grundet håndteringen af sagen, syntes jeg gerne vi vil give Topgardiner en bedre bedÞmmelse. Derfor får de 4 stjerner, hvor vi gik fra 0 stjerner i fÞrste omgang. Vi har ikke nået at montere gardinerne endnu, men vi går ud fra, at de virker som de skal.

Vi har kÞbt up/down plisse gardiner til hele huset hos Topgardiner. De har så sendt os gardiner, som vi ikke kan bruge fordi de er for store! Dette trods vi har fulgt deres vejledning som foreskriver man får de mål man angiver som stram mål på milimeteren (de skriver faktisk 100,00 cm = 100,00 cm), men gardinerne er 2-3 mm for store!! Gardiner for over 7.000 kr.!
Når man så kontakter dem via hjemmesiden hÞrer man intet! Det er 14 dage siden jeg skrev til dem og fortsat INTET hÞrt. Jeg håber godt nok I snart vende retur, vi står og gerne vil kunne rulle for i vores hjem.

2022幎12月18日
自発的なレビュヌ

Dejligt at handle dansk kvalitet og få virkelig god service

Topgardiner levere både produkt og service på absolut hÞjeste niveau.
I sÊr servicen er i sÊrklasse, man mÞdes med med venlighed og professionel rådgivning ift. eventuelle spÞrgsmål der er ifm. montering, opsÊtning m.m.

Et virkelig godt produkt til en fornuftig pris.

Niels Eschricht Jensen

2022幎12月21日