DÃ¥rlig behandling af Thomas birk
Jeg skriver denne klage for at gÞre opmÊrksom på en dybt utilfredsstillende og respektlÞs behandling, min far oplevede ved konsultation hos Dr. Thomas Birk Kristensen. Min far, som har begrÊnsede danskkundskaber, befandt sig allerede i en sårbar situation, og i stedet for at få den nÞdvendige tålmodighed og stÞtte, blev han mÞdt af en opfÞrsel, som jeg personligt finder fuldstÊndig uacceptabel.
Under konsultationen valgte min far â som ikke kan forklare sig optimalt pÃ¥ dansk â at ringe til mig for at fÃ¥ hjÊlp til at formidle sin situation. I stedet for at udvise den professionelle forstÃ¥else, som man forventer af en lÊge, reagerede Dr. Thomas Birk Kristensen med en ophidset og nedladende attitude. Han rÃ¥bte efter, at vi skulle forlade lokalet, hvilket ikke blot var ufagligt, men ogsÃ¥ dybt fornÊrmende. Denne reaktion vidner om en utrolig arrogance og mangel pÃ¥ empati, som jeg kun kan beskrive som absolut idiotisk.
Det er fuldstÊndig uacceptabelt, at en lÊge â en person, der er betroet at tage sig af patienters helbred og trivsel â opfÞrer sig pÃ¥ en sÃ¥dan respektlÞs og provokerende mÃ¥de. Hans reaktion var ikke bare en mindre fejl, men en skamplet, der sÊtter patienternes vÊrdighed og tryghed i fare. Jeg finder det direkte ubegribeligt, at en fagperson kan udvise en sÃ¥dan ligegyldighed over for en patients sprogbarriere og personlige udfordringer.
Jeg insisterer pÃ¥, at denne hÊndelse bliver undersÞgt nÞje, og at der ivÊrksÊttes konkrete tiltag for at sikre, at ingen andre patienter skal udsÊttes for en sÃ¥dan uforskammet og respektlÞs behandling. En lÊge skal udvise bÃ¥de faglig kompetence og menneskelig forstÃ¥else â kvaliteter, som Dr. Thomas Birk Kristensen i denne sag klart har manglet.