VARNING!!! för Thomas LIndberg Dalarna han Àr HEMSK elak i munnen frÃ¥n första stund, idiot förklarar en och sÀger elaka krÀnkande saker, otydliga förklaringar sÃ¥ man inte förstÃ¥r, jag var livrÀdd, och... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Djupt besviken pÃ¥ Landskronas trafikverk Ger underkÀnt för minsta lilla Och minst 1 mÃ¥nads vÀntetid Försöker göra det sÃ¥ svÃ¥rt sÃ¥ möjligt för att kunna ens bli godkÀnd + Flera rykten som gÃ¥r at... ãã£ãšèŠã
Jag gjorde uppkörning idag, jag hade en trafiklÀrare vid namn Malin Lindkvist som Àr en underbar mÀnniska med jÀtte fint bemötande. Jag var vÀldigt nervös och det tror jag att hon mÀrkte och hon gjor... ãã£ãšèŠã
Idag hade jag provet klockan 14:50 i sal nummer 3 i centrala Stockholm och jag Àr kÀnslig mot starkt ljus, vilket lampan lyste sÃ¥ starkt ovanför skÀrmen. Jag var tydlig med personalen innan provet st... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
The Swedish Transport Administration is a government agency in Sweden, controlled by the Riksdag and the Government of Sweden.
é£çµ¡å
Röda vÀgen 1, 781 70, BorlÀnge, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.trafikverket.se
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Omdöme / Klagomål gÀllande körprov hos Trafikverket
Jag vill hÀrmed framföra ett formellt klagomål gÀllande mitt genomförda CE-körprov.
Redan vid det inledande mötet upplevde jag förarprövarens bemötande som otrevligt och avvisande. Tonen var kylig och kommunikationen saknade den professionalitet och neutralitet som bör prÀgla myndighetsutövning. Ett CE-prov innebÀr avancerad fordonskombination, större riskexponering och höga krav på precision, riskbedömning och trafiksÀkerhet. I en sådan situation Àr det avgörande att förarprövaren skapar en saklig och trygg miljö dÀr fokus ligger på prestation.
Under provet genomförde jag sÀkerhetskontroll, manövrering samt körning med tung lastbil och slÀp enligt gÀllande krav. Jag visade, enligt min bedömning, god fordonskÀnnedom, korrekt spegelarbete, framförhållning, anpassad hastighet, stabil körteknik samt medveten riskhantering i trafikmiljön. Trots detta upplevde jag att helhetsbedömningen inte stod i rimlig proportion till min faktiska prestation.
Det som sÀrskilt påverkar min upplevelse Àr kontrasten mot nÀr jag tidigare genomförde mitt C-körprov med en annan förarprövare. Vid det tillfÀllet prÀglades situationen av professionalism, respekt och tydlig kommunikation. Bedömningen upplevdes transparent och kopplad till konkreta kriterier. Skillnaden i bemötande var markant. Det visar att det går att genomföra ett krÀvande prov på ett sÀtt som Àr både rÀttvist och professionellt.
NÀr skillnaden mellan två provtillfÀllen Àr så stor vÀcks frågor om likvÀrdighet och konsekvens i bedömningsprocessen. Körprov ska inte upplevas som beroende av enskild förarprövares attityd eller personliga framtoning, utan enbart baseras på faststÀllda bedömningskriterier och trafiksÀkerhetsmÀssig kompetens.
Jag har full respekt för att CE-behörighet stÀller höga krav, och det ska den göra. Det jag ifrågasÀtter Àr inte kravnivån, utan bemötandet och den upplevda bristen på objektivitet. Trafikverket har ett viktigt ansvar att sÀkerstÀlla att alla provtagare behandlas likvÀrdigt och professionellt.
Jag önskar att Àrendet tas på allvar och att ni ser över hur bedömningen genomfördes samt hur bemötandet upplevdes under provtillfÀllet.
Om det fanns ett lÀgra betyg skulle jagâŠ
Om det fanns ett lÀgra betyg skulle jag skrivit!
Smidigt
Smidigt, snyggt och vÀldigt bra service! Personalen på Trafikverket i GÀvle Àr både trevlig och kompetent. Jag, Gustav, upplever personligen att jag fått det allra bÀsta bemötandet. Körprovet var mycket trevligt och allt kÀndes proffsigt rakt igenom. Tack för en underbar upplevelse!
Samverkan
Helt otroligt nu som först skall Trafikverket samarbeta med SMHI
Inte alls konstigt att det blir kaos
I trafiken
DÃ¥liga upphandlingar
Dåliga upphandlingar, dåligt system med mycket röda signaler och signalfel. Kommer inte i tid till arbetet lÀngre pga arbetena mellan Gbg och Alingsås, blir sÀmre för varje halvår.
I appen" kore kort " og selve prÞven iâŠ
I appen" kore kort " og selve prÞven i Trafikverket er to helt forskellige verdner.. jeg vil kalde det " kÊmpe fup"
Måske skal Trafikverket kigge på texter og indhold, så folk ikke bruger deres tid og penge på sådanne discount kasse tÊnkeri..
Intressant helhetsbedömning idag iâŠ
Intressant helhetsbedömning idag i Farsta för min andra uppkörning för taxi. Helt sjukt! 99% av taxiförare anvÀnder ju GPS för att hitta till resmål, men hÀr ska man göra på papper och försöka hitta rÀtt siffran medan man måste köra trafiksÀkerhet. Dessutom underkÀnner dem en för att man var försenad till målet med 3min eller kört i mittersta fÀlt på motorvÀgen. SÀg till Trafikverket, om ni behöver mer pengar, så svischar vi gÀrna istÀllet för att underkÀnna massa mÀnniskor för små fel som egentligen inte avgör något i verkligheten.
I Simrishamn jag rekommenderar hemsktâŠ
I Simrishamn jag rekommenderar hemskt inte att ha ditt körprov dÀr. Jag har haft två körprov med samma person och varje gång Àr det någon nytt att sÀga! Jag kommer inte från Sverige så har jag haft körkortet i annat land för 5 år!! Så varför Àr det att jag kan inte få en hÀr i Sverige?? Det finns ett problem med systemet eftersom varför Àr det en person som vÀlja om du Àr godkÀnd eller inte? Jag har också gjort ALLTING med trafikskola, kör lektioner, övningskörning, ALLT! Om någon kan svara mig eller prata om hur det har varit med dig så kommer jag att vara jÀttetacksam!
Hasslare Àr det Ànda ordet jag har förâŠ
Hasslare Àr det Ànda ordet jag har för dem underkÀnner utan anledning och hittar på massa saker som inte ens stÀmmer och överklaga går inte heller undrar varför riktiga idioter hela högen.
Totalt vÀrdelösa vÀrderingar ochâŠ
Totalt vÀrdelösa vÀrderingar och påståenden. Du kan köra hur bra och riskfritt som helst, men de gör sina egna bedömningar som inte har ens något med lagen att göra, bara vad dem sjÀlv tycker.
SnÀlla Trafikverket, gå efter helhetsbedömningar som ni faktiskt ska göra eller lÀgg ner hela den hÀr katastrofala verksamheten.
Synd att man inte kan ge 0 stjÀrnorâŠ
Synd att man inte kan ge 0 stjÀrnor till dessa ligister! Det kÀnns som att man Àr dömd redan innan man sÀtter sig i bilen. I Malmö gör de allt för att underkÀnna ungdomar! Småsaker blåses upp till stora fel och rutterna kÀnns nÀstan designade för att få en att misslyckas. Resultatet blir att unga kuggar gång på gång, oavsett hur bra de kör.
Det hela upplevs mer som ett system för att pressa pengar Àn ett test av körförmåga. FörÀldrar får betala tusenlappar helt i onödan nÀr deras barn kör bra men Àndå blir underkÀnda. Och det vÀrsta? Det går inte ens att överklaga. Trafikverket Malmö framstår mer som en kassako Àn en rÀttvis myndighet.
Mitt råd Àr enkelt: undvik Malmö om du kan.
Noll reaktion på mejl!
De reagerar absolut INTE på mejl. Skrev flera gånger. I år, förra året osv. Jag försöker att få kontakt med de (skriftligt) sedan flera år, men kommer aldrig få ett svar. Super irriterande.
Otroligt otrevlig personal
Otroligt otrevlig personal. Kanske inte alla men en del har en otrolig atetyd och så ohjÀlpsama... vÀldigt besviken och kommer vÀnda mig till andra trafikverk i skåne trotts att jag bor i helsingborg.
Fick Sanna som inspektör och hon varâŠ
Fick Sanna som inspektör och hon var toppen! Va trevlig, lugn, fick Àn att kÀnna sig lugn och sÀker under körprovet och gav en bra feedback efterÃ¥tâïžðð»
Som vanligt försenat mÃ¥ste va en av domâŠ
Som vanligt försenat måste va en av dom få fullkomligt stres fria arbetsplatser som fins för attityden på dom Àr ju alltid den samma kommer det inte fran i dag så kommer det kanske fram någon annan dag !
Hej uppsala trafikverket
Hej uppsala trafikverket
Jag fick vara med min son idag pÃ¥ provkörning, och vilket dÃ¥lig bemötande var det. TÃNK ATT DET SKA TAS SYN TILL FÃRÃLDRAR SOM ÃR STRÃSAD FÃR SITT BARN DEN DAGEN.
Har försökt att ansöka omâŠ
Har försökt att ansöka om körkortstillstånd men har en diagnos som krÀver lÀkarintyg. Inga problem. LÀkare skickar in.
Det går 2 månader. Ingenting hÀnder. Ringer lÀkaren. Ringer trafikverket som påstår att "nej lÀkare kan inte skicka in" fast jag sitter på deras hemsida med lÀnken öppen för "HÀr kan lÀkarna skicka in intyg".
Okej, vi kör old fashioned. Skickar in intyget via post. 4 månader senare. Ingen uppdatering. Ringer dem idag för den 30:e Juni Àr det sista datumet "innan du måste göra en ny ansökan". De har fortfarande inte fått in intyget.
Får en vÀldigt konfronterlig kvinna på telefonen som dirrekt går in i försvarstÀlllning om "ja vi har inte fått in det" och nÀr jag påpekar att jag har skickat in det för 4 månader senare får jag samma svar "ja men vi har inte fått in det". Tillslut lyckas jag lugnt att dra en email adress ur henne och förhoppningsvis svarar trafikverket innan det Àr försent.
Det har alltså tagit trafikverket över ett halvår och ingenting har hÀnt trots att jag och lÀkare har gjort allt som de har bett om. Om detta tar mycket lÀngre kommer jag att få göra om min ansökan: inte för att jag inte gjort som jag ska utan för att trafikverket tydligen Àter lÀkarpapper.
vÀrdelös kundtjÀnst
Totalt omöjligt att komma fram till kundtjÀnst. Hamnar inte ens i kö. Mitt Àrende krÀver att jag pratar med kundtjÀnst, vet inte hur jag ska gå vidare.
KÀra trafikverket
KÀra trafikverket:
Sug den, pengagrisar.
Med kÀrlek, Arvid
Hej Trafikverket i VÀxjö
Hej Trafikverket i VÀxjö.
Var dÀr idag 6/5-25 för att förnya mitt körkort.
Framför mig i kön står en Àldre kvinna som försöker swisha för sitt foto som hon tagit hos er. Kvinnan bakom kassan, en blond historia, förminskar henne för att hon inte lyckas swisha pga inget internet. Kvinnan Àr i ca 80-årsåldern, och Àr vÀl tillrÀckligt exkluderad av samhÀllets framfart. Kvinnan bakom kassan himlar med ögon, uttrycker hur tröttt hon Àr på kunden, och mimar till oss hur less hon Àr.
Vi hjÀlper kvinnan med internetdelning då hon kan genomföra sin betalning. Tack, du dumma mÀnniska, som antagligen bidrar till att de Àldre kÀnner sig Ànnu mer exkluderade i samhÀllet och konstant Àr beroende av andra mÀnniskor.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹