レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

VARNING!!! för Thomas LIndberg Dalarna han Àr HEMSK elak i munnen frÃ¥n första stund, idiot förklarar en och sÀger elaka krÀnkande saker, otydliga förklaringar sÃ¥ man inte förstÃ¥r, jag var livrÀdd, och... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Djupt besviken pÃ¥ Landskronas trafikverk Ger underkÀnt för minsta lilla Och minst 1 mÃ¥nads vÀntetid Försöker göra det sÃ¥ svÃ¥rt sÃ¥ möjligt för att kunna ens bli godkÀnd + Flera rykten som gÃ¥r at... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag gjorde uppkörning idag, jag hade en trafiklÀrare vid namn Malin Lindkvist som Àr en underbar mÀnniska med jÀtte fint bemötande. Jag var vÀldigt nervös och det tror jag att hon mÀrkte och hon gjor... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Idag hade jag provet klockan 14:50 i sal nummer 3 i centrala Stockholm och jag Àr kÀnslig mot starkt ljus, vilket lampan lyste sÃ¥ starkt ovanför skÀrmen. Jag var tydlig med personalen innan provet st... もっず芋る

䌁業情報

1. 運茞サヌビス
  2. 路線・長距離バス䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

The Swedish Transport Administration is a government agency in Sweden, controlled by the Riksdag and the Government of Sweden.

• Röda vÀgen 1, 781 70, BorlÀnge, スりェヌデン

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Trafikverkt får lagligt vara olagliga!

Om jag råkar ha sönder någons egendom pga slarv så sjÀlvklart ska jag stå för skadan jag åstadkommit det Àr sunt förnuft. Men inte trafikverket för dom har så lÀgligt en lag som någon skrivit så att dom slipper betala skador.

Trafikverket hyrde in slarviga och inkompetenta snö röjare från PEAB Heby....dÀr dom totalt tagit sönder med metalstaket. Har bilder som togs bara 15 min efter dom plogat sönder mitt staket. Vet dock inte hur man lÀgger upp bilder hÀr. Men trafikverket sÀger: vi kommer inte betala staketet då vi varit i kontakt med PEAB Heby dÀr dom sÀger att plogning utförts enligt bok.....problemet Àr att inte ens PEAB's huvudkontor har någon kontakt info till PEAB Heby som juristen på trafikverket påstår....han ljuger alltså, och enligt lag så får en myndighet absolut inte ljuga. Dom sÀger att 90% av alla skadeÀrende dom åstadkommit inte betalas tillbaka. Det sÀger en del om dom som myndighet. Jag vill ha mitt 40 meter långa gunnebostÀngsel lagat och åtgÀrdat. Vet inte om man ska anmÀla vandalisering till polisen?

2024幎2月20日

Inkompetenta examinatorer

Jag Àr Taxichaufför med licens i EU-land dÀr jag arbetat nyligen.Jobbade ever 40år(Svensk CE körkort) som yrkesförare utan olyckor på olika kontinenter av vÀnster och höger trafik.Trots det jag fått underkÀnd i Sverige 5gånger uppkörning för taxikort senast i JÀrfÀlla av Ted Ladeby.Det Àr skamles att TrafikvÀrket har såna instruktörer.

2024幎8月8日
5぀星のうち1の評䟡

Har tillbringat timmar med min dotter

Har tillbringat timmar med min dotter för att köra i stadstrafik så hon ska vara förberedd inför sitt förarprov och anser att hon kör sÀkert och trafiksÀkert,efter att hon blivit kuggad får hon till svar att hon kör bra men Àr för försiktig.sÀtt en person att köra bil i 40 minuter och jag Àr övertygad att jag då skulle hitta saker att anmÀrka på,den pressen som ungdomarna utsÀtts för hoppas jag inte behöva uppleva. Frustrerad förÀlder

2024幎8月7日
5぀星のうち5の評䟡

Stockholm Haninge!

Stockholm Haninge!
Uppkörning för sonens A2. En mycket trevlig instruktör (Marcus), gick igenom provmomenten i lugn och ro, fick alla att slappna av. Han Àr en perfekt instruktör.
Vi kommer tillbaka om 2 år för A-kortet!
Ett stort tack och fortsÀtt med det bra arbetet.

2024幎7月9日
5぀星のうち1の評䟡

Googles öppettider visar fel?

Googles öppettider visar fel?
Detta har trafikverket skrivit ut på ett A4-papper och satt upp på entrédörren och vid receptionen i Oskarshamn.
Det Àr vÀl bara att logga in och uppdatera tiderna då, hur många anvÀndare går in på hemsidan idag och kollar öppettider?

2024幎7月9日
5぀星のうち4の評䟡

Fantastisk inspektör

I uppkörning i Malmö fick jag inspektören Erik Nilsson, en fantastisk och kunnig mÀnniska inom sitt yrke! Att köra var mitt jobb och hans var att lugna ner mig och få bort stressen, vilket han var grym på. JÀmfört med mina tidigare upplevelser med 2 andra inspektörer var det stor skillnad. Han förtjÀnar denna hyllning!

TyvÀrr drar de tidigare inspektörerna ner på betyget pga deras attityd och dåliga energin som spreds i bilen.

2024幎6月24日
5぀星のうち3の評䟡

Svårt att klara uppkörning i Uppsala.

Svårt som mig att göra en bedömning men enligt min dotter så var hennes inspektör i Uppsala vid uppkörning vÀldigt osympatisk. Hon presenterade sig inte och kuggade henne egentligen av en ganska mÀrklig anledning.

Efter ca 10 minuter in i körningen så skulle dottern parkera mellan två fordon. Det gick bra och efter det skulle hon backa ut på parkeringen igen. Genom att sikten var skymd så smög hon verkligen ut och då det kom ett fordon i hög hastighet på parkeringen. Dottern stannade och fordonet passerar med god marginal bakom henne. DÀrefter backar dottern ut och fortsÀtter körningen i ungefÀr 20-25 minuter till.

VÀl framme på Trafikverket igen så meddelar inspektören att dottern blir underkÀnd i och med att hon inte stannade tillrÀckligt snabbt vid Parkeringsmomentet. I övrigt så var körningen felfri.

Kanske Àr korrekt, men det fanns som sagt var inga andra alternativ Àn att sakta smyga ut för att se om det var fritt och hon stannade innan någon fara uppstod.

Om nu inspektören redan dÀr och då visste att dottern inte skulle klara provet och ansåg att misstaget var så grovt så borde hon redan dÀr ha avbrutit körprovet. Om man Àndå fortsÀtter körningen så tycker man ju att det inte var någon stor sak och genom att resterande körning var felfri så kÀnns det som om Trafikverket i Uppsala verkar ha som mål att underkÀnna ett visst antal elever. Tittar man på statistiken så ligger den på 45-50% som klarar provkörningen första gången vilket givetvis kan ha och göra med kunskapen hos aspiranterna. I så fall så bedömer inspektörerna körningarna vÀldigt olika och dÀr vissa Àr extremt hårda i sin bedömning om nu det bara var frågan om millisekunder.

Min son körde nÀmligen upp på samma stÀlle och han körde ner i vÀgrenen, missade att blÀnda av samt gjorde en del andra fel. Inspektören satt och pratade i mobilen hela tiden och sonen klarade det på första försöket.

Uppdatering: 2 dagar senare körde dottern upp igen och klarade körningen utan problem. Denna gång fick hon en sympatisk man som inte hade något att anmÀrka på. Enligt dottern så körde hon på samma sÀtt som tidigare så nog har det betydelse vem man får som inspektör.

2024幎5月4日
5぀星のうち1の評䟡

I have a driving test in vÀsterås

I have a driving test in vÀsterås. Receptionist was so careless that she just saw my ID card and told me wait . After waiting for 10 to 16 minutes when i again visited there was new Receptionist and said me this is not the right place for waiting you must go other side. It was really disheartening and when i reached the real place the examiner was in rude attitude and didn't listen a word of explanation and refused for taking test. I am surprised for such a strang behaviour from trafikverket vÀsterås. My precious time is destroyed and behaviour was too bad. Still my problems is pending.

2024幎3月14日
5぀星のうち2の評䟡

Inkompetens på sedvanlig nivå.

Som vanligt verkar det vara någons brorson som fått det i övrigt viktiga jobbet att bedriva hemsidan. TyvÀrr, likt all statlig/regional/kommunal service i sverige så Àr Àven trafikverket hårt drabbat av inkompetens och otillgÀnglighet. Att ens bemöda sig besvÀret att göra någon ansökan via deras hemsida Àr ett dåligt skÀmt och en skamflÀck för hela institutionen. Det faktum att general direktören blir miljardÀr på skattebetalarnas bekostnad, alltjÀmt som nepotism, korruption och ko-handel bedrivs bakom lyckta dörrar Àr inte så förvånansvÀrt som det kan te sig; Ty sverige 2024 Àr en uppenbar böld på planeten, som behöver grundigt rengöras, innefrån och ut.

2024幎2月18日
5぀星のうち2の評䟡

Uppkörning i Farsta!

Uppkörning i Farsta!

För det första kuggar jag pga att jag var extra försiktig vid övergångstÀllen och kollade en extra gång, eftersom det var snöhögar i bÀgge sidor dÀrav dålig sikt, kvinnliga inspektören namn: A-C menar att jag borde bara gasat på eftersom man såg att ingen befann sig i nÀrheten. Jag som förare gjorde en bedömning att sakta ner, jag stannade inte helt utan saktade ner bara (ifall något barn springer snabbt förbi som jag inte hunnit upptÀcka pga snön.) Då sÀger hon "du menar så snabbt som Usan Bolt eller."? Det va Àven en kvinna med sitt barn vid ett annat övergångstÀlle som inspektören Àven tyckte att jag helt i onödan
hade koll på dem.

Jag sa till inspektören, man vet aldrig ifall barnet får för sig och springer på övergångstÀllet som Àndå Àr ca en meter ifrån, jag vill hålla mig till en låg hastighet och vara bromsberedd. Det var också fel tÀnkt utav mig enligt inspektören.

NÀr jag kollar extra noggrant på motorvÀgen vid filbyte för "döda vinkeln" och byter fil så sÀger hon i slutet "du behöver inte hålla på som en korkskruv i trafiken och titta överallt hela tiden."

Man blir både ledsen och besviken av sådant bemötande då man har lÀst teori och Àven lÀrt att man hellre ska va extra försiktig Àn att ta risker som kan orsaka olycka.

Men det verkar också plötsligt vara fel nÀr man kör upp det vad man lÀrt sig både i teoriboken samt risk 1 och 2:an.

KÀnns ingen bra alls att få det bemötande och att en inspektör uttrycker sig på det sÀttet.. KÀnns att hon kuggar folk bara för att sjÀlv kÀnna någon form av makt.

2024幎1月25日
5぀星のうち1の評䟡

Otrevligt bemötande i receptionen på

Otrevligt bemötande i receptionen på Hildedalsgatan i Göteborg.
De bör tåla en fråga eller två, utan att svara nedlåtande och drygt. Det finns ingen anledning till annat.
Både jag som vuxen kvinna och en ungdom på 15 år upplevde samma, då hade vi Àndå inte varit dÀr vid samma tillfÀlle.
Riktigt dåligt!

2023幎10月30日

Löjligt

Kommer för att skriva teoriprov, går ut ut lokalen 2 timmar senare utan att ha skrivit provet överhuvudtaget. Finns inte i deras system. Bokning, bild, id finns men Àndå kan inget göras.

2023幎8月30日
5぀星のうち1の評䟡

Dreadful so many problems on the

Dreadful so many problems on the Swedish train lines.
I have never had a 4 hour delay before in any other country!
You really need to get your act together.
50% refund for this is unacceptable it should be a full refund and then some.

2023幎8月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ