Oplichters! Heb in april 2 haarclip setjes besteld en na herhaaldelijk verzoek via de app met A. Jansen, waar ik het bedrag vooraf aan moest overmaken inclusief €2,80 voor een postzegel, nagenoeg nooi... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
25 maart haarspeldjes besteld bij uniekehaarspeldjes.nl. Vooraf betaald (€ 20,40). 14 april mail terug: bestelling is verzonden. Nog steeds niets binnen. Uiteraard aantal keren mailtjes heen en ook te... もっと見る
Eerst me twijfels gehad omdat ik de onderstaande berichten gelezen had. Echter heeft de eigenaresse mij geappt of ik de bestelling wilde doorzetten. Daar netjes aangegeven dat ik het niet vertrouwde... もっと見る
企業が回答しました
Ben opgelicht, ze gingen mijn winkel nl 11634 uitbetalen, ipv daarvan kreeg ik een vraag om 10000 te betalen anders kunnen ze me niet uitbetalen. Wat blijkt ‘s anderendaags staat mijn winkel op NUL, z... もっと見る
企業が回答しました
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Onverantwoordelijke
Ik heb op 7 augustus contact met deze persoon opgenomen met de vraag of mijn bestelling op de 14e geleverd kon worden. Ze zei dat dat oké was.
Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn bestelling is verzonden door DHL maar geen verzendbewijs.
Vrijdag 15 vroeg ik haar naar mijn bestelling en dat ik geen verzendbewijs had. Ze zei dat ze het via PostNL had verzonden.
Vandaag heb ik nog steeds geen pakket ontvangen en ze stuurde me een video waarin ze beweerde dat ze het "opnieuw" had verzonden.
Ik had de haarbandjes nodig voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter afgelopen zaterdag. Ze heeft het pakketje vandaag pas verstuurd, terwijl ik het eigenlijk al niet meer nodig heb.
Vreselijke service, ik zou hier nooit meer iets kopen of aanraden.
Dikke aanrader
Bestelling voor onze meiden gehad super mooie, snelle afhandeling en maakt waar wat belooft word. Een echte aanrader !

Tevreden oma
Twee keer een bestelling geplaatst, eerste keer is het pakket kwijt geraakt door DHL. Na contact te hebben gehad met mevrouw kreeg ik de bestelling opnieuw toegestuurd en deze in goede orde mogen ontvangen. Aangezien mijn kleindochters zo blij waren met de speldjes een nieuwe bestelling vorige week geplaatst en deze vandaag ook weer keurig ontvangen! Kleindochters vinden ze weer prachtig en ja de bestelling heb je niet gelijk de volgende dag binnen, maar dat mag je ook niet verwachten van handgemaakte producten. De derde bestelling komt er dus ook weer snel aan 🤩

Komt afspraken niet na.
Had van tevoren gevraagd of het eenmalig was met Sinterklaas dat ze het niet kon bijbenen en of ze nu op tijd zou kunnen leveren. Ze verzekerde dat alles op tijd binnen zou zijn en een track and trace zou sturen. Dit heeft ze echter nooit gedaan. Na meerdere keren contact opnemen en slechte en weinig reactie uiteindelijk een bestelling ontvangen maar niet het juiste.
Wederom contact opgenomen, maar geen reactie meer. Ondertussen maakt ze wel nieuwe reclame om bestellingen binnen te halen.
Update:
En nu heeft ze mij geblokkeerd op insta volgens mij. Ik had reacties onder haar posts geplaatst om anderen te waarschuwen.

Handmade からの回答
Artikel niet ontvangen en andere snel kapot!
Ik schrijf eigenlijk nooit recensies, maar hoop wel dat ik anderen zo kan waarschuwen. De bestelde ketting van eind maart tot op heden nooit ontvangen en de knipjes die zijn toegestuurd waren bijna allemaal binnen enkele uren/dagen kapot. Alicia zegt meerdere malen toe opnieuw op te sturen, maar er komt niks. Leerschool voor mij: eerst recensies lezen voor met iemand in zee te gaan.
Update 26-06:
N.a.v. dit bericht heb ik een mailtje gekregen met excuses en de kosten van de ketting terugbetaalt gekregen, maar de kosten van de speldjes die toegezegd waren op 24-6 terug te storen heb ik tot op heden ook niet ontvangen. Weer een belofte die niet wordt nagekomen…..

Handmade からの回答
10 juni had ik een mailtje gekregen dat de haarspeldjes waren verzonden. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Inmiddels heb ik 3 mailtjes gestuurd. Geen reactie! Wanneer kan ik ze ontvangen????
10 juni kreeg ik een mailtje dat de haarknipjes waren verzonden. Tot op heden heb ik niets ontvangen. Inmiddels heb ik 3 mailtjes gestuurd met de vraag waar de knipjes blijven....daar heb ik geen antwoord op gekregen. Daarom via deze weg: wanneer kan ik de knipjes ontvangen???

Situatie neigt naar oplichting
Vol ongeloof vandaag 18.02.2025 gezien dat de website weer bereikbaar is met de melding ‘Wij zijn weer open’. Wij zijn namelijk nog steeds aan het wachten op het geld terug van de vorige bestelling die slechts voor een deel is aangekomen en waarvoor we vele mails hebben gestuurd waarbij vele malen werd toegezegd dat werd terugbetaald en in een van de laatste reacties werd aangegeven dat de terugbetaling via de bewindvoerder moest. Wij hebben nu (18.02.2025) nog steeds ons geld niet terug (een bestelling van voor de sinterklaas 2024) en de winkel is gewoon weer open. En in de tussentijd gewoon nieuwe bestellingen laten binnenkomen. Het is de vraag of het geld ooit gaat terugkomen. Ongekend dit.
Mevrouw de oplichtster gaat door!
Mevrouw de oplichtster heeft haar website weer geactiveerd. Ze zou stoppen maar helaas. Bij deze waarschuw ik iedereen, bestel niks op uniekehaarspeldjes.nl want je ontvangt geen bestelling en je kan naar je geld fluiten! Deze mevr is niet te stoppen en heeft allemaal smoesjes klaar staan. Wees gewaarschuwd!
UPDATE: Nogmaals heb je veel mensen gedupeerd. Geen bestelling gehad en fluiten naar je geld. Ik heb inderdaad na heel veel moeite, contact opnemen met Alicia, stappen ondernemen zoals advocaat en aangifte uiteindelijk mijn geld terug gehad. Dank daarvoor. Nogmaals ik weet niet of dit allemaal opzet was of niet. Er kunnen uiteraard omstandigheden voorkomen waardoor je even de bestellingen niet kunt maken/opsturen. Maar meld dit optijd aan je klanten en zorg op z'n minst dat ze dan meteen zonder gedoe hun geld netjes terug krijgen. Ik heb mijn ervaring met jou (en je site) hier gedeelt en zal geen verdere reviews meer plaatsen.
En ik ben zeker geen 'internetheld' ik wens geen belachelijke en bedreigende telefoontjes en appjes te ontvangen.
Het is erg jammer dat het zo gelopen is. Ik hoop dan ook dat je nu je weer doorgaat met je site, je alles gewoon netjes op orde hebt en kunt houden. Ik durf in ieder geval niks meer bij je te bestellen!
UPDATE: En hr schoemans je bent zelf een triest persoon! Zorg gewoon dat jullie je zaakjes op orde hebben dan word er niemand gedupeerd!
Ik heb heel veel contact gezocht met jullie over mijn bestelling en geld.
Ik maak jullie zeker niet kapot, doen jullie zelf op deze manier, helaas.
Lees eens even alle reviews, hoeveel mensen gedupeerd zijn omdat jullie of je zaakjes niet op orde hebben of gewoon oplichters zijn. Doe gewoon normaal en zorg dat je alles op orde hebt dan krijg je geen slechte reviews en boze gedupeerde mensen op je dak!
Jammer
Meid ik wacht nou al zolang op jou antwoord ik heb een tyd geleden contact gehad daarin zei je alles terug te betalen
Ik heb meerdere malen om iets gevraagd kreeg geen antwoord
Ik ben het nu wel echt zat om maar te wachten
Dus wat gaan we doen contact opnemen met mij ik wil mijn geld terug of ik ga aangifte doen
Sorry meid je hebt me te lang laten wachten
Haarspeldjes besteld
Haarspeldjes besteld, nooit ontvangen.
Moest wachten op terugbetaling omdat ze onder bewind staat, toen moest ik tikkie sturen en toen bleef het stil…
Zeker nooit iets kopen!
Eindelijk mijn geld terug
Nadat ik mijn bestelling van 15-11-2024 niet ontvangen had, gemaild heb, aangifte had gedaan en hier een slechte review had geschreven, nam de eigenaresse contact met me op.
Ze heeft me het bedrag terug betaald, waar ik erg blij om ben. Ze heeft me vriendelijk doch dringend gevraagd mijn slechte review hier te verwijderen en mijn aangifte in te trekken. Dit heb ik gedaan omdat ik nu (eindelijk) mijn geld terug heb.
Ontzettend jammer dat het haar niet gelukt is om haar bedrijf goed voort te zetten, de speldjes zien er zo waanzinnig mooi uit!
Tip voor iedereen die nog op geld zit te wachten: blijf mailen met de eigenaresse en spreek af hoe en wanneer er betaald gaat worden.
Ik wens haar het aller beste en hoop dat ze snel van al deze negativiteit af is.
Heb een sinterklaas haarspeld besteld…
Heb een sinterklaas haarspeld besteld samen met een klei gemaakt poppetje... dit was een pre order ( stond ook vermeld) maar tot 3 dagen voor aankomst van Sinterklaas het poppetje nog niet ontvangen. Daarna contact gehad en gaf mevrouw aan dat ik een betaalverzoek mocht sturen zodat ze het geld wat voor het poppetje terug zou krijgen. Tot op de dag van vandaag heb ik het geld nog niet ontvangen. Ben ondertussen ook geblokkeerd op instagram. Mijn advies is.... BESTEL HIER NIET!
OPLICHTSTER. BESTEL HIER NIET!
Mijn moeder heeft voor mijn dochter een Sinterklaas speltje besteld eind oktober. Leuk! Dachten we.. totdat het eind november was en nog steeds niks binnen hadden. Mw kwam keer op keer met excuusjes. Dan was ze te druk toen was het ineens het probleem van PostNL. Inmiddels was Sinterklaas allang voorbij en hebben wij nooit een speldje ontvangen. En geld teruggeven ho maar. Mijn moeder heeft een slechte review achter gelaten en vervolgens kreeg mijn moeder later op de avond een bericht dat als zij de review niet ging verwijderen dat Mw. Stappen gaat ondernemen. BESTEL HIER NIET. Als Mw. “Drukte” niet aan kan moet ze lekker stoppen. Oplichtster
Ik ben er niet zo van om reviews te…
Ik ben er niet zo van om reviews te schrijven. Ik kan het misschien begrijpen dat het door de vele bestellingen niet lekker loopt maar op je ‘klanten’ reageren mag wel. Het was verstuurd maar blijkbaar was postnl het kwijt geraakt, dat is balen uiteraard. Netjes een nieuwe opgestuurd maar niks ontvangen. Helaas na 3x mailen geen reactie.
Slechte afhandeling
28 oktober een bestelling geplaatst. Helaas miste ik een paar items van mijn bestelling en leken ook een paar items niet op wat ik had besteld. Op dag van ontvangst gelijk contact gezocht met de eigenaresse. Na meerdere weken berichten, uiteindelijk 9 december reactie gekregen dat het aankoopbedrag zsm terugbetaald zou worden. Inmiddels, ruim 2 weken verder, nog steeds geen terugbetaling mogen ontvangen en tevens geen reactie op mijn mail.
Jammer dat de communicatie en afhandeling van klachten zo slecht op word gepakt. Helaas word je in de positie gezet een oplossing juridisch af te dwingen als je (terecht) je geld terug wilt.
Inmiddels heb ik dan ook al een melding gemaakt. Ik heb de eigenaresse nog een laatste mail gestuurd met het verzoek tot terugbetaling, met nog een laatste kans het op te lossen zonder tussenkomst van juristen.
Niks ontvangen
Ook ik heb nooit geen speldjes ontvangen. Na 1 x mailen waar ze bleven, kreeg ik een mail dat ze verzonden waren. Echter kwam er niets, weer gemaild… geen antwoord. Nog een keer gemaild en kwam het bericht dat het geld zsm teruggestort zou worden. Deze mail heb
ik 9 december gekregen, mijn geld helaas nog niet. Net maar een mailtje eruit gedaan…. Ik ben benieuwd..
Update… ik kreeg dezelfde dag een mailtje terug met de mededeling dat het bedrag 2 januari terug gestort zou worden. Het is nu 7 januari en jullie raden het al…. Niks…. Net nog 1x gemaild dat ik nog niks gezien heb. Het is geen groot bedrag, maar dan nog doe je dit niet.
Ik heb een mail gehad dat ik het bedrag en rekeningnummer door moest geven voor de bewindvoering die het dan verder af zou werken. Dat heb ik gedaan maar weer niks gehoord natuurlijk. Weer een mail gestuurd om de gegevens van haar bewindvoerder te vragen. Toen was ik ineens agressief. Nogmaals gegevens bewindvoering gevraagd. Kreeg ik weer een mail over het bedrag en rekening nummer. Ik gemaild dat ik de gegevens van bewindvoering wil hebben. Niks gehoord. Een dag later mail met het bericht dat het mailadres opgeheven gaat worden, omdat de winkel is gesloten.
Dat wordt fluiten naar mijn centen
Nooit iets ontvangen
Op 3 november een haarspeldje besteld, bedoeld om te dragen tijdens het Sinterklaasfeest op school. Op 13 november kreeg ik een bevestiging dat het verzonden zou zijn.
Op 19 november gemaild omdat ik niets had ontvangen. De reactie was vriendelijk: het zou opnieuw gemaakt worden. Maar daarna bleef het stil. Zowel op 4 december als 17 december opnieuw contact gezocht, maar geen enkele reactie meer ontvangen.
Dit is ronduit slecht. Als je belooft iets opnieuw te maken en vervolgens niets meer laat horen, geef je de klant het gevoel belazerd te worden. En als je je bestellingen niet aan kunt, sluit je je webshop tijdelijk. Wat je nu doet, is verwachtingen scheppen die je niet waar kunt maken, en dat is onacceptabel. Een bestelling die niet aankomt kan gebeuren, maar slechte communicatie en het negeren van klanten is geen risico van het vak, maar gewoon slecht ondernemerschap. Hoe leuk je man het ook brengt hieronder.
Teleurstellend…
Eind oktober Sinterklaas speldjes besteld...,7 november stond status op verzonden, 14 november nog niets, contact gezocht, was wel verzonden volgens verkoper. Paar x contact gehad, volgens haar werk verstuurd, op 28 november eindelijk bestelling binnen. Dus net op tijd voor Sinterklaas. (Moet knipjes zelf nog weer repareren, kun was bij twee losgelaten(
Kreeg alleen daarna van PostNL een rekening dat ik nog even €5,70 portokosten moest betalen. Terwijl ik uiteraard incl verzending had betaald. Email hierover gestuurd en geen enkele reactie!
Postzegel
Begin december een review hier geschreven. Helaas kreeg het nog een vervolg, want ik ontving recent een kaart van PostNL met de mededeling dat er te weinig postzegels op de envelop zijn geplak (postzegelcode).. Of ik even 5,70 wilde betalen. Extra zuur dus...
Gelukkig na de situatie te hebben uitgelegd, heeft PostNL het bedrag inmiddels kwijtgescholden.

Blije kids
26 september gepersonaliseerde Sinterklaas- en overige clipjes besteld en 6 oktober werden deze al verzonden.
De kids hebben zo’n leuke reacties op de clipjes gehad!!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。