Het verplicht reclame kijken bij tv terugkijken is niet te doen. Ik wilde nog het einde van een film zien, omdat ik gisteren eerder naar bed moest, maar dat is via verder kijken ondoenlijk. Na een... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Storingen aan de orde van de dag. Telefonisch een klacht ingediend bij een onverschillige medewerkster, maar deze is volgens mij niet eens geregistreerd. Weken later nog steeds niets gehoord. Hun eige... もっと見る
Ben al meer dan 20 jaar klant en vrijwel nog steeds zonder noemenswaardige problemen. Het vorige wifi-modem was niet geheel betrouwbaar waardoor ik toen het modem in bridge modus heb laten zetten en e... もっと見る
Voelde me telefonisch als een hond behandeld wanneer ik probeerde mijn probleem uit te leggen en dat na ruim 25 jaar lid te zijn. Jammer dat onbekwame mensen die niet in staat zijn mensen netjes te... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Informatie, service en online bestellen van Televisie, Internet, Telefonie en Totaalpakketten.
連絡先
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Slechte service, meteen opgezegd
Pfff, slechte informatie, slechte service. Zowel aanvraag, brieven, mail enz.
Meteen na 1 maand opgezegd, ik wil nooit meer UPC
Matige provider.
Realtief dure diensten met instabiele kwaliteit. Beperkte klantgerichtheid. Toen ik aangaf te willen overstappen kon ik in aanmerking komen voor korting.
Leveren absoluut niet waar je voor moet betalen
Al jaren compleet pakket van UPC, maar nog nooit gekregen waarvoor ik moet betalen.
Ondanks 25 MBit betalen levert UPC max. 12 Mbit verbinding.
Na tig keer speedtest gedaan te hebben en bij UPC gemeld te hebben over gegaan op glasvezel en meteen echt de 25 Mbit gekregen!!
weken wachten op een monteur
De laatste weken is het huilen bij UPC. Mijn moeder heeft UPC genomen en omdat het mij niet lukte om aan te sluiten (er moest een of andere doos vervangen worden) heb ik gebeld met UPC voor een monteur. De eerste afspraak kon pas na anderhalve week. Op de dag zelf zitten wachten, maar geen monteur. Teruggebeld en dan hoor je een of ander excuus over een nieuw systeem dat de monteurs aanstuurt en dat dat nog niet goed loopt. Uiteindelijk heeft het bijna 3 weken geduurd voor alles aangesloten werd. Dit is triest. Ik heb vroeger nooit problemen gehad met UPC en kon vrijwel altijd binnen 2-3 dagen een monteur krijgen. Maar nu is het minimaal 1-2 weken wachten. Ook zelf wacht ik inmiddels alweer 5 dagen op een monteur om mijn mediabox te vervangen. Het gaat op die manier weer snel bergafwaarts.
goede service
Snelle respons na email melding van probleempjes.
Netjes geholpen probleem direct verholpen.
Niet landelijk
Wel landelijk reclame maken op TV. Maar landelijk niet verkrijgbaar!!
Hele slechte verbinding.
Ruim een half jaar geleden zijn wij overgestapt van "HetNet" naar UPC. Wij hebben gekozen, voor UPC Fiber Power internet, om lekker snel te kunnen internetten.
Sinds wij UPC hebben, is de router al een keer stuk gegaan. Deze hebben ze netjes vervangen, maar het kost wel veel tijd om dat voor elkaar te krijgen.
De snelheid die het UPC Fiber Power internet zou moeten hebben, hebben wij hier thuis nog nooit behaald.
Dat we de hoge UPC Fiber Power snelheid niet halen is niet het grootste probleem. Het grootste probleem is dat ons internet regelmatig voor een minuut weg valt. Dit is erg vervelend, als je net ergens mee bezig bent.
Sinds vorigge week valt onze telefoon (ook bij UPC) ook regelmatig weg, wanneer wij gebelt worden. Wij hebben nieuwe toestellen gekocht, omdat we er vanuit gingen dat het aan de toestellen lag. Nadat we de nieuwe toestellen geïnstaleerd te hebben, was het probleem nog niet verholpen.
Al met al niet tevreden over UPC.
Waarom kan ik geen 0 sterren geven??
Wat een verschrikkelijk slechte service bij UPC! Ontvangst is om te huilen maar UPC geeft hier niets om, als de rekening maar betaald wordt. Ik ben overgestapt!
Uren laten wachten, geen ontvangst, wel betalen en nog incasso ook!
Al een paar jaar klant geweest bij UPC (sinds kort gelukkig niet meer), maar wat een ellende!
Meerdere malen uren moeten wachten voordat ik geholpen kon worden. Ontvangst is om te huilen maar daar moest wel voor betaald worden. Tot incasso maatregelen aan toe (voor onbetaalde diensten).
Mensen, doe dit a.u.b. niet!
Best goed kan beter
Van een andere provider overgegaan naar UPC. Bij mijn bestelling ging het mis. De decoder kwam maar niet binnen. Na wat telefoontjes bleek dat er iets mis was gegaan met mijn bestelling. Kan gebeuren natuurlijk maar toen ik mijn pakket na een jaar ging uitbreiden en een andere decoder nodig had ging het weer mis. Weer kwam de decoder maar niet af. Weer gebeld en er was weer iets mis met de bestelling.
Dit is jammer want over de rest ben ik goed te spreken. Goed beeld, snel internet en degene die de 1e installatie leverde perfect werk af. Dat ging bij ons namelijk iets verder dan alleen wat kabeltjes aansluiten.
Redelijk ok
Alhoewel de snelheden hoger zijn dan bij ADSL, merk je daar als gebruiker vaak weinig van. Met ADSL lijkt alles vaak toch sneller te reageren, maar dat kan subjectief zijn. In ieder geval met nu 3x zo snelle verbinding vrijwel dezelfde gebruikerservaring.
UP-NEE
Jaren klant geweest bij UPC maar ik moest verhuizen en kwam in een Ziggo gebied terecht. De kabelmodem moest dus terug naar UPC en daar begon de ellende. Er moest een doos komen... UPC kan deze kennelijk alleen naar het oude adres sturen maar omdat ik daar niet meer binnen kon (pand gesloopt, 100KM verderop) heb ik na een keer of 3 terugbellen eindelijk UPC zover gekregen dat het ook prima was als ik alles goed zou verpakken en naar een bepaald antwoordnummer zou sturen. Zo gezegd zo gedaan. Een paar weken later bel ik er achteraan om te vragen of alles is aangekomen en wanneer mijn borg terug gestort zou worden. Eerst was het antwoord nee maar interne navraag van de dame in kwestie bevestigde dat het modem inmiddels was binnengekomen maar dat het nog niet helemaal verwerkt was bij mijn voormalige klantnummer. De borg zou binnen enkele weken over gemaakt worden en dat was alles wat ik wilde weten. Tot dat ik na enkele weken nog maar eens nabelde en te horen kreeg dat het modem niet ontvangen was en of ik het wel verstuurd had. Na het overleggen van Track/Trace bonnetje etc. nog steeds niets meer gehoord en ik wacht sinds 2009 al op mijn borg.
Ga niet met deze boevenbende in zee. Eerst communiceren ze maar half over de bijkomende kosten voor het aansluiten en daarna ontkennen ze de ontvangst zodat ze ook geen borg hoeven terug te storten.
Goed geholpen
Afgelopen week was mijn modem stuk, UPC gebeld en zeer goed geholpen.
Na dat de servicedienst mee heeft gekeken bleek er een probleem te zijn met IP adres, dus nieuw modem geïnstalleerd na een dag en alles werkt weer perfect.
Dag er op teruggebeld door UPC of alles weer naar wens is en of alles goed verlopen was.
Perfect ga zo door.
Beoordeling hoger bij Minder storingen?
Ik ben al zeker 12 jaar lid van UPC en weinig tot geen problemen gekend. Ik werk zelf op een Servicedesk en weet dat je eer. st door een standaard riedeltje heen moet alvorens je "echt"geholpen wordt. Ook moet je soms geluk hebben met wie je aan de telefoon krijgt. Het voordeel voor UPC is dat ze alles in eigen beheer hebben. Een eigen netwerk een eigen router. Idealer kan het niet wanneer je een storing moet lokaliseren.
Van de week hadden we geen internet en geen telefoon dus na een halve dag maar even gebeld. Acht minuten wachten ( en wachten duurt altijd lang). Stroom van het modem etc.
Er was geen signaal te meten. Dus een storing werd er aangemaakt. Pas volgende week kan er een monteur komen. Belachelijk maar daar kunnen ze zelf ook weinig aan doen dus ik hang op. Nog geen 10 minuten later werkt alles ineens weer.
De volgende dag wordt ik gebeld door UPC dat ik een melding had gedaan maar dat alles weer een tijdje goed lijkt te werken. De monteur wordt geannuleerd.
Eerlijk is eerlijk in het begin hebben we problemen gehad met de telefoon maar dat is hersteld en nooit weer teruggekomen. Ik blijf dus een trouwe UPC klant.
Hoewel ik me kan voorstellen dat je bij veel problemen erg gaat twijfelen en de kennis en kunde van de medewerker 1 ding moet gezegd dit kom je tegen bij alle serviceverlenende instanties. Gelukkig voor hen die veel hinder ervaren: Er is keuze genoeg.
- er is al veel gezegt -
er is al veel gezegt en geschreven over UPC en de meningen zijn overduidelijk verdeeld.
Als je mij vraagt: ga altijd naar een service center daar sta je tegenover iemand die UPC vertegenwoordigt hij/zij kan je dan alles uitleggen. dit is mijn inziens de beste manier om met UPC te communiceren. Ik heb het namelijk ook per telefoon en mail geprobeert maar dat hielp allemaal niets/ weinig. in een center krijg je ook meteen de decoders mee en dit bespaart je namelijk dan ook geld.
we zijn een keer gebeld door upc of we digitale televisie wilde, uiteindelijk wel gedaan, later toch spijt. geen probleem. alles kostenloos en zonder problemen ge annuleerd.
minpunten:
- als je al klant bent en je breid je service uit of je neemt duurder pakket zorg da ndat je niet weer servicekosten/ administratiekosten betaald dit is echt te gek. je bent al klant toch ?
- digitale televisie vind ik slechte kwaliteit, beeld is scherper echter de freezing momenten zijn er mij betreft nog teveel !
- als je een ander pakket neemt wordt je schijnbaar nieuwe klant. ik kreeg een biref met of ik opnieuw wilde tekenen voor een automatische machtiging, ben gek doe dit al 2 jaar. heb er niks op uitgedaan en wordt schijnbaar geaccepteerd.
slechte service - beloftes worden niet nagekomen
Hallo,
UPC zorgt voor mijn internet, telefoon en televisie.
Helaas heb ik continu storing m.b.t. televisie.
Alle kabels / aansluitingen in huis zijn vervangen, maar het probleem is nog steeds. Na vele malen gebeld te hebben, na vele monteurs over de vloer gehad te hebben die geen toegevoegde waarde hadden, slagen zij er niet in het probleem op te lossen. Een tegemoetkoming? dat komt niet in het woordenboek voor bij UPC. Ook is er 2x een monteur niet komen opdagen, volgens hun eigen regels zou je dan 50 euro krijgen, alleen moet je daar meerdere malen om vragen. Al met al gewoon kut dus.
BAD Sevice!!!
Never had such bad experience with a company like UPC!
Dont Do IT!!! IF you have another chice!!!
UPC levert een degelijke service
UPC heeft goede aanbiedingen en de kwaliteit is ook niet om te klagen. Het is om deze reden dat jullie goed scoren. Er is alleen 1 probleem en dat is wanneer jullie klantenservice beloven om terug te bellen en dat niet doen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。