Het verplicht reclame kijken bij tv terugkijken is niet te doen. Ik wilde nog het einde van een film zien, omdat ik gisteren eerder naar bed moest, maar dat is via verder kijken ondoenlijk. Na een... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Storingen aan de orde van de dag. Telefonisch een klacht ingediend bij een onverschillige medewerkster, maar deze is volgens mij niet eens geregistreerd. Weken later nog steeds niets gehoord. Hun eige... もっと見る
Ben al meer dan 20 jaar klant en vrijwel nog steeds zonder noemenswaardige problemen. Het vorige wifi-modem was niet geheel betrouwbaar waardoor ik toen het modem in bridge modus heb laten zetten en e... もっと見る
Voelde me telefonisch als een hond behandeld wanneer ik probeerde mijn probleem uit te leggen en dat na ruim 25 jaar lid te zijn. Jammer dat onbekwame mensen die niet in staat zijn mensen netjes te... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Informatie, service en online bestellen van Televisie, Internet, Telefonie en Totaalpakketten.
連絡先
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Aangezien ik net een reactie op mijn…
Aangezien ik net een reactie op mijn review heb gehad van Ziggo en daar niet op kan antwoorden doe ik het maar zo:
Reactie van Ziggo : ik ga er van uit dat collega's van de helpdesk het abonnement hebben beëindigd en de eindfactuur hebben gemaakt.
Dit is nu het hele punt: Ziggo WEIGERT mijn 239,58 terug te geven!
Mvg
V van der Horst
Waardeloos bedrijf
Sta al een maand te kijken zonder…
Sta al een maand te kijken zonder internet of tv in mijn nieuwbouw appartement, samen met 4/5 andere ziggo klanten hebben wij nog NIETS! Je hoort alleen smoesjes, het ligt aan de aansluiting in het appartement… onzin, kpn werkt wel.. ik stap over ajuu
Zelfs een ster zijn ze niet waard
Zelfs een ster zijn ze niet waard, wat een administratieve zooi is het bij Ziggo!
Ben al een maand bezig met Ziggo om mijn wifi op orde te krijgen, gaat steeds administratief fout, al ruim een maand bezig met mailen en bellen, zou allemaal opgelost worden, helaas!!
Of ze hangen op, of ze verbinden je weer door met een ander, maat niemand lost het op, wat een zooitje daar bij Ziggo!!!
Ik ga nu maar op zoek naar een andere aanbieder, nooit geen Ziggo meer, prutsers
alles over gestapt van odido naar Ziggo…
alles over gestapt van odido naar Ziggo wat nu al ellende is nu helemaal niks meer geen internet of tv hebben tijd tussen morgen tussen 12 en 1800 voor 2de keer ervaring ze komen later maar gauw overstappen. Ze sturen alles pas op als je 14 dagen bedenktijd voor bij is en dan begint de ellende
1 ster is teveel
Zoek je goed internet en degelijke tv, een goede klantenservice en een bedrijf dat zijn afspraken nakomt? Kies dan niet voor Ziggo. Ziggo laat klanten in de steek en doet weinig om de klant snel te helpen.
Niet eens 1 ster waardig
Niet eens 1 ster waardig!
Heb je een betalingsregeling getroffen, krijg je na een week een mail dat je je niet aan de afspraak hebt gehouden en dat het incasso traject wordt opgestart terwijl het 1e bedrag van de betalingsregeling keurig betaald is...
Geen woorden voor! Bieden ook geen hulp hierin..
Morgen eerst maar eens kijken of ik zonder al te veel kosten over kan stappen naar een betere provider waar ze wel normaal kunnen reageren en hulp bieden.
Zou gratis monteur bij aanschaf…
Zou gratis monteur bij aanschaf abonnement maar nu word er 85 euro verrekend tig keer gebeld zou verrekend worden eerste factuur binnen 195.93 niks verrekend dus en moet 3 maanden vooruit zou 38.50 per maand zijn wat een verschil zonder dat je het weet oplichters nooit meer ziggo na dit jaar gelijk overstappen
Bar en bar slecht
Bar en bar slecht. Voor een simpele vraag heb ik 2 keer urenlang moeten bellen met de 'klantenservice'. Keer op keer doorverbonden worden, weinig behulpzame medewerkers, meerdere keren verbinding verbroken. Heeft me alleen maar geld gekost en niks opgeleverd. Behalve heel veel irritatie en frustratie dan. Nooit meer Ziggo.
Waardeloos
Waardeloos, foute facturaties. 0 inlevingsvermogen en 0 klantgerichtheid. Nooit meer Ziggo. 1 ster is eigenlijk nog te veel
Er zijn steeds opnieuw storingen met tv…
Er zijn steeds opnieuw storingen met tv en WiFi. Het wordt dan tijdelijk opgelost, maar een paar dagen later is er weer iets nieuws. Het is niet werkbaar, want we werken thuis, en steeds valt de internetverbinding of WiFi uit. Ook de tv valt steeds in storing. Allemaal aan gedaan, steeds een andere storing. Echt onbezorgd 't kijken of van internet gebruik maken is er niet bij. Ook de snelheid is lang niet zo als dat beloofd is. We zijn sinds december vorig jaar bij Ziggo, maar we gaan weg, dit kan zo niet doorgaan!
Ziggo bah!
Heb al jaren extra tv op slaapkamer. Werkt ineens niet meer met de smartcard van Ziggo. Ook niet met een nieuwe card. Wat blijkt nu, volgens de telefoniste van Ziggo is mijn TV niet "gecertificeerd" door Ziggo. Wat raar, ik kijk al meer dan een jaar op diezelfde tv bij Ziggo!!! Moeten wij nu voortaan aan Ziggo gaan vragen wat voor een TV moeten kopen? Ja dus. Afgeserveerd door Ziggo. Op naar een andere provider.
Ziggo is onbereikbaar
Ziggo is onbereikbaar. Ik wil mailen of chatten, chatten is niet beschikbaar. Als dit niet kan mogen jullie mij bellen wanneer ik dit wil.
Maar dat is geen optie. Klantenservice van 0,0.
Weg vaste klanten! Al een kwart eeuw klant bij Ziggo en…
Al een kwart eeuw klant bij Ziggo en daarvoor bij UPC, naar alle tevredenheid. Maar als je als vaste klant ook wil profiteren van aanbiedingen die ze aan nieuwe klanten doen wordt je met een kleine vergoeding afgescheept. Nu zijn wij dus in onderhandeling met DELTA, die heeft ook mooie aanbiedingen voor nieuwe klanten! Straks geen vaste klanten meer, alleen switchers.
top bedrijf
ik begrijp al die slechte reviews niet. ik heb vaak met ziggo gebeld en ik werd altijd vriendelijk te woord gestaan. en heel goed geholpen. ik heb vandaag 4x met ziggo gebeld en had elke keer iemand anders. het zelfde verhaal elke keer zeer goed te woord gestaan en geholpen .
worst provider
Dit is echt de worst provider, tot nu toe nog geen stabiel internet. Randomly ook ons internet valt uit zonder werkzaamheden of andere problemen aangegeven
Ziggo slechtste ooit
Ziggo zuigt big time.. sorry.. er zijn geen andere woorden..
. Ik heb op mijn adres helaas geen keuze, ik kan geen andere provider kiezen in dit huis, maar als je de keuze hebt: kies nooit ziggo!! Ik zou verhuizen om van Ziggo af te zijn, als de huizenmarkt niet zo lastig was.
Gelukkig ben ik maatschappelijk werker (WO/LLM) en kan ik het al mijn cliënten afraden voor nu en voor altijd.
Eindeloos menu met loopbacks
Eindeloos menu met loopbacks. Als je kiest voor een medewerker krijg je in gesprek toon.
De Next besteld na gebruik van de…
De Next besteld na gebruik van de horizon.
Een grote ellende, monteurs geven aan 24 uur te moeten wachten.
Na telefonisch contact nog 2 uur wachten. Na wederom contact nog uren wachten.
Het zou goedkomen.
Helaas na 3 dagen nog niets, rekening loopt wel door. Ik wacht nog maar heb wel contact gehad met KPN.
NA ONGEVEER 30 JAAR KLANT ZO ARROGANT BEHANDELT.
DOEI.
Al anderhalf jaar bezig om zonder…
Al anderhalf jaar bezig om zonder storingen tv te kunnen kijken. Inmiddels 3 mediaboxen verder. En een nieuwe tv aangeschaft. De eerste box kon niet op de oude tv aangesloten worden. Dus nieuwe tv gekocht. Probleem niet opgelost. Steeds meldingen dat de tv zichzelf ging uitschakelen. Dat gebeurde als we blijkbaar te lang naar een zender keken. De tweede gaf minimaal een keer per uur vreemde kleuren (roze en groene blokjes). En de derde box heeft het vijf weken gedaan maar kreeg toen steeds frequenter last van oververhitting (op het laatst ieder half uur). Nette mensen aan de telefoon gehad maar steeds lang in de wacht en er is geen werkende oplossing gevonden. Die boxen deugen gewoon niet. En dat voor een prijs van meer dan € 60,- in de maand! Superslecht. We kijken nu weer tv via de kabel. Minder keuze qua zenders maar nu wel ongestoord en probleemloos kijken. Helaas zijn we nog steeds erg duur uit, iets van € 55,- per maand (dat is inclusief internet). En ik ben nog nooit zo druk geweest met een bedrijf. De boel is niet goed voor elkaar bij Ziggo. Geen compensatie of korting gehad voor al dit stomme gedoe.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。