Har netop i uge 28 vÊret pÃ¥ en fantastisk ferie med Uptours/DUF guider. Det har vÊret en fornÞjelse lige fra at jeg bestilte rejsen og indtil vi var hjemme igen. Kan kun give mine bedste anbefali... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FuldstÊndig igennem fantastisk tur! Er du festglad og er et socialt anlagt menneske, skal du helt sikkert rejse med uptours til Aya Napa! KÞb det stÞrste VIP armbÃ¥nd og fÃ¥ et skema anlagt uge med... ãã£ãšèŠã
En tur til Ayia Napa er en tur man ikke vil glemme. Fedeste byliv du kan finde samt lÊkkert sted generelt! Men det stÞrste tak kommer til det nok det mest fantastiske tema af guider man kan find... ãã£ãšèŠã
StÞrste scam! VÊrste guides ever! De holder ikke hvad de lover. Alle rejseguides prÞver at sÊlge alt muligt ligegyldt til dig sÃ¥ de kan tjene mest muligt. Ens hotel bliver ombooket 10 min inden ankom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har branchens bedste og billigste rejser til Magaluf, Sunny Beach og Aiya Napa.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fed oplevelse
Sindsyg fed oplevelse, guiderne var gode til at lave en go stemning og iser Erik han er den bedste
Mega fed tur!
Vi var i Sunny Beach. Mega fed tur!
Tak til Ida for at vÊre en super god, sÞd og hjÊlpsom guide â€ïž
Mange af guiderne var mega imÞdekommende - så alt i alt mega fed ferie!
Aldrig kÞb en rejse herfra
Aldrig kÞb en rejse herfra.
Ferien går udelukkende ud på at guiderne vil presse dig til at bruge flere penge, end du allerede har brugt i forevejen. Temaet til festerne arrangeret af uptours, er sex, og hvis du ikke er med til at lege legende, hvor du bla skal smide tÞjet, bliver du stigmatiseret som kedelig. Hotellet er meget klamt og vÊrelserne er overfyldte med skimmelsvamp. Maden er uspiselig, og kÞdet er fyldt med hår. Jeg har tideligere skrevet at jeg var meget oprÞrt af indholdet i legende, hvor man bla skal smide tÞjet, eller stÞnne guidernes navne alt efter hvilken kÞn du er (legende er meget kÞnsopdelte - pigerne skal stÞnne drenge guidernes navne og omvendt). Hvor så chefen fra uptours svarer at de har haft stor succes med disse lege? Så han mener altså at det er okay, at "presse" piger i alderen 17-19 til at smide tÞjet i lege, ellers er de kedelige. Det er fuldstÊndig uhÞrt!!
Held og lykke, hvis du rejser med Uptours
Hvis du rejser med Uptours, skal du forvente at der online står at det hotel du bor på, er et 4 stjernet hotel, men i virkeligheden er får den 4 stjerner ift. den bulgariske vurdering, hvilket betyder, at du vil bo på et hotel med hår på kÞdet, madfrysere med mug og ligende.
Derudover lukker baren kl 20 for medlemmer af uptours. Hvorfor spÞrger du mig måske? Så du kan komme over til eventene og bruge din penge. Du bliver selvfÞlgelig også nÊsten tvunget til at kÞbe et vip armbånd til 2000kr, som giver adgang til festen med guidede. Fedt, tÊnker du. Men nej, kun hvis du har lyst til at smide tÞjet foran 150 danskere, og en folk guider.
Helt igennem forfÊrdelig rejse
Jeg kan ikke understrege nok, hvor forfÊrdelig vores rejse var med Uptours. Vores klage er ikke blevet taget seriÞst, og jeg er så skuffet over vores rejse, og ikke mindst den modstand vores klage har mÞdt.
FANTASTISK FERIE I SHAGAFKNLUF
FANTASTISK FERIE I SHAGAFKNLUF! Fantastiske guider, go' stemning i byen og på hotel. Elsker den lokale kÞbmand, Chang. Gode priser!
Guiden Karoline var fantastisk (Karo Larve). HÃ¥ber vi ses i DK Karo ;)) <3
Den sygeste ferie
Om i vil have den sygeste ferie nogensinde, så gå med uptours til magaluf for den vildeste og festligeste tur i jeres liv!
Vi ses til reunion
Verdens festdage tur til Sunny Beach!! Vi kÞbte deres ekstreme armbånd og hold nu lige op, hvor var der meget fri bar inkluderet! Vi har vÊret afsted i en uge og har nÊsten ikke brugt nogle penge på alkohol fordi vi altid var flittige til, at drikke af den frie bar!
Ekstreme armbåndet og vip kortet er alle pengene vÊrd og vi skal have det hele igen til nÊste år! Guiderne er virkelig sÞde og har en kÊmpe god energi. De hjÊlper en når man har brug for det og er altid klar på, at sparke en fest igang.
Tusind tak for en verdens klasse ferie ð Vi ses til reunion i dk!
sunnyyy
Vi er en gruppe pÃ¥ 5 piger, som har vÊret afsted til sunny Beach ðïž
Det har vÊret en mega fed tur med masser af fest! Guiderne er på og prÞver bare at skabe en fest.
Champagne festen har vÊret den klart bedste fest ðŸ ogsÃ¥ tomorrowlandð€ð»
Ida og Pernille er sÃ¥ sÞde â€ïž
Eneste grund til 4 stjerne er at der bliver presset meget pÃ¥ med at kÞbe Extreme pakke lige nÃ¥r du ankommer og du fÃ¥r ikke fred fÞr du har betalt. Men det er nogle grineren fester og forskellige ting man laver ðºð»ogsÃ¥ bliver der drukket igennem !!
Sidst men ikke mindst kunne guiderne godt lÊre at have andre playlister med. 7 dage med de samme sange bliver lidt meget i lÊngden. Men skud ud til âtak for sidstâ med Gobs den kan man uden ad nu. ð€
Alt i alt har det vÊret en lang fest og vi vil gerne afsted igen ðð
Stjerne uge!
Klasse uge med drengene til Sunny Beach! 12 gennemfÞrte fester med guider der altid var friske og klar på at skabe godt humÞr! Gobs og Silke vi tager hatten af for jer i kan godt nok skabe go energi! ses igen nÊste år
Pisse god ferie!!
Pisse god ferie!!
Guiderne var helt fantastiske, isÊr Emma!
Det var en god oplevelse at rejse med duf, kÊmpe anbefaling!
Verdens fedeste ferie ð De vildesteâŠ
Verdens fedeste ferie ð De vildeste fester med Extreme armbÃ¥ndet. God service ved guiderne. Skud ud til guiderne og ekstra skud ud til Sandra.
Ida er den bedste guide!
Fantastisk ferie
Fantastisk ferie
Bedste ferie jeg lÊnge har vÊret på. Mig og mine veninder endte med at kÞbe ekstreme hvilket vi ikke har fortrudt overhovedet. Det var alle pengene vÊrd og har fået minder for livet. Nikolaj og Laura var nogle fantastiske guider
Sunny Beach med Uptours
Det var klart en af de fedeste ferier jeg lÊnge har vÊret på. Extreme armbåndet er det hele vÊrd, fordi alle events var fkn fede.
Bedste guide var klart Nikolaj, men alle guiderne var på fra start til slut.
Mega fed ferie!
Mega fed ferie!
Fedt af rejse med duf. Vi kÞbte Extreme armbåndet hvilket helt klart var det vÊrd! Gode guider men Nikolaj var helt klart den bedste
Den fedeste ferie med massere af festerâŠ
Den fedeste ferie med massere af fester og fri bar. Skud ud til guiderne som altid er på og giver god service. Ekstra skud ud til Sandra. Vi ses til Reunion i Danmark!
Endnu en fed ferie i selvskab medâŠ
Endnu en fed ferie i selvskab med Uptours. 12 fede fester med fri bar til nÊsten dem alle ð KÊmpe god service af guiderne og specielt af Sandra. Vi ses til reunion ðª
Ida var den bedste guide nogensinde
Sofie var den bedste guide nogensinde. Sindssyg ferie i Sunny!
Bedste ferie nogensinde!!
Bedste ferie nogensinde!!
Guiderne Clara og Emma var virkelig gode til at vÊre vores guider!
KÊmpe anbefaling at rejse med DUF/uptours!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ