レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har ogsÃ¥ haft et langt og problemfyldt forlÞb med vores bestilling af en newyorker vÊg med 2 skydedÞre til en vÊrdi af 38.000,- Vores fÞrste kontakt og bestilling hos Laura var meget positiv.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi er meget tilfredse og glade for Ustyle Garderober service. De har vÊret meget tÃ¥lmodige og dedikerede med designet af to store garderobeskabe, den perfekte og omhyggelige installation og det fÞrs... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi skulle have lavet et par skabe og et kÞkken til vores nye hus, og vi henvendte os derfor til Ustyle. Laura var venlig og lyttede til alle vores Þnsker, og kom samtidig med mange gode og smart... もっず芋る

Vi fik nyt skab i sovevÊrelset i vores gamle og lidt skÊve hus. Vi producerede selv tegningerne, men var lidt nervÞse for, om de hjemmelavede tegninger var helt korrekte. SÃ¥ ejeren tilbÞd at komme ud... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜜り付け家具提䟛業者
  2. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Ustyle Interior tilbyder skrÊddersyede hÞjkvalitets garderobe skabe, kÞkkener, bad, bryggers, walk In, bogreoler, New Yorker stil skillevÊgge og dÞre af enhver art, både til skÊve og lige mål.

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

44件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Vi fik lavet 2 garderobeskabe og 1 El skab. Sammearbejdet med Laura og hendes team var tip top professionelt og de har lavet et fantastisk stykke arbejde. Servicen var i top og arbejdet i top klasse.

Fantastisk stykke arbejde af vores 2 garderobeskabe og El skab. Laura og hendes Team var tip top profesionelle og servicen var i top. Vi kunne ikke blive mere glade og det er fantastisk at se hvordan skabene har givet vores lejlighed et kÊmpe lÞft. Detaljerne på skabene er blevet så godt så vi kan ikke vÊre mere tilfredse.
Hilsen
Karim og Asia

2020幎10月24日

Ustyle Interior からの回答

Sikke en dejlig anmeldelse. Den skal i have mange tak for.
De bedste hilsner, Laura

Nyt skab i sovevÊrelset.....

Vi fik nyt skab i sovevÊrelset i vores gamle og lidt skÊve hus. Vi producerede selv tegningerne, men var lidt nervÞse for, om de hjemmelavede tegninger var helt korrekte. Så ejeren tilbÞd at komme ud med en "laser dims" og måle helt korrekt op. Det var en stor tryghed. Der var flere tilretninger undervejs, som firmaet håndterede med stor tålmodighed. Regningen var prÊcist som aftalt, og alt passede på nanometer, som det skulle.
Vi har nu fået meget stÞrre funktion i vores sovevÊrelse. TAK Ustyle. Bliv endelig ved sådan. vh Henrik

2020幎10月1日

Hej Henrik
Tak for de pÊne ord og anmeldelse.

Smukke og funktionelle garderobeskabe

Har netop fået bygget 3 gulv til loft garderobeskabe.
Vi havde tegninger med til Laura som hjalp med at få dem tilrettet og 3D tegnet. Laura havde stor tålmodighed, da vi skulle vÊlge farver til rammerne. Hun kom med gode råd uden at vÊlge for os.
Professionelle håndvÊrkere som målte op med laser og byggede uden om teknik rÞrkasse i det ene vÊrelse. Alle 3 skabe blev monteret på en arbejdsdag med en flot fugeafslutning.
Der blev leveret til aftalt tid.
Vi har nu 3 flotte garderobeskabe, som vi er meget glade for.
Mange tak. Vi kan kun anbefale Ustyle til andre..

2020幎9月22日

Hej Alex
Tak for de pÊne ord, det glÊder os.

Anbefaler Ustyle Garderober

Anbefaler Ustyle Garderober
Professionel, imÞdekommende og serviceorienteret betjening, levering til tiden og en fantastisk opsÊtningen af walk in, komplet indbygget entre skab samt special designet toilet vÊgskab efter mål.

Tak for jeres super godt service 😊
Vil varmt anbefale jer til alle andre.

2020幎9月21日

Ustyle Interior からの回答

Tak for den fine anmeldelse, det glÊder os meget.
Venlig hilsen, Laura

It's been a long journey but with a

It's been a long journey but with a great result.
We are very happy with the way the design and the negotiations where held. The parts arrived later than expected due to Corona and unfortunately some mistakes were made back in the factory, which means we had to wait a bit to see it done. But even then, with a semi-built wardrobe, we are happy with the way we have been considered. All in all, good job!

2020幎9月14日

extremely happy

We are extremely happy with our wardrobes from Ustyle. Laura was patient and helpful as she supported us through the many decisions we had to take and her installation team were friendly and totally focussed on delivering a perfect end product. We would absolutely contact Ustyle for another job and recommend them to friends.

2020幎9月10日
自発的なレビュヌ

Fantastisk arbejde fra start til slut!

Allerede under det fÞrste mÞde, hvor vores nye skabe blev designet, vidste vi, at vi havde valgt rigtigt.
Der blev lyttet, stillet de rigtige spÞrgsmål og tilpasset nÞjagtigt som vi ville have det.
Bl.a. har vi en lille lem på vÊggen, hvor et af skabene skulle stå (sidder uhensigtsmÊssigt i forhold til skabe), hvor teknikken til fjernvarmen sidder inde bag. Det blev meget nÞjagtigt designet således, at skabsfunktion bevares og tilgang til lem er fuldt ud muligt. Bravo!
Nu hvor skabene står der er vi bare endnu mere begejstrede og glade for vores beslutning. Det er virkelig et godt stykke håndvÊrk.
Stor ros til montÞrerne også. Meget venlige og yderst dygtige!
Alt i alt er der ikke noget som helst at sÊtte en finger på.
Tusind tak :-)

2020幎8月21日
自発的なレビュヌ

Top professionelt og detaljeorienteret arbejde

Vi kan ikke få armene ned efter, at have fået lavet en skrÊddersyet gulv til loft bogreol med indbyggede underskabe og radiatorskjuler. Vi har fra fÞrste gang vi etablerede kontakt, vÊret i de bedste og mest professionelle hÊnder. På trods af at Coronakrisen kom i vejen, forhindrede det på ingen måder hverken kommunikation, rådgivning eller montering, som har vÊret fremragende hele vejen rundt. Designfasen var helt fantastisk, da der blev lyttet til vores Þnsker og ideer, og samtidig bidraget med detaljeorienteret fif og rådgivning fra Ustyles side, der fik det hele til at gå op i en hÞjere enhed. Alt i alt, en helt aldeles top professionel og behagelig oplevelse, med dygtige og erfarne folk!

2020幎7月25日
自発的なレビュヌ

Jeg er yderst tilfreds med min

Jeg er yderst tilfreds med min skillevÊg. Laura har vÊret en stor hjÊlp fra starten og vÊret hurtig til at svare på alle mine henvendelser. HåndvÊrkerne er kompetente og venlige. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg bruger Ustyle!

2020幎7月16日
自発的なレビュヌ

Vi er yderst tilfredse med vores nye

Vi er yderst tilfredse med vores nye Walk-in-closet fra Ustyle Garderober!
Fantastisk kvalitet, professionel rådgivning og dygtige håndvÊrkere som leverede og monterede indefor kort tid.

2020幎6月29日
自発的なレビュヌ

Today Ustyle company achieved our dream

Today Ustyle company achieved our dream to have a stylish walk-in closet!
Laura is very knowledgeable and can suggest the best suitable design for any type of project. Communication and speed was beyond expectations! We were told that it production can take up to 3-4 weeks, but from the day we ordered to the installation day it took only 12 days. I can absolutely recomend them! For them - there should exist 6* for extra special service!

2020幎6月9日
自発的なレビュヌ

Hvis du skal have de fedeste

Hvis du skal have de fedeste garderobeskabe, i den bedste kvalitet og med den bedste service, så kan du med ro i sindet handle hos Ustyle Garderober. Alle processer fra udvalg af materialer, opmåling til leveringstidspunkt bliver lavet til perfektion. Alle deadlines overholdes. Vi har har sjÊldent haft en håndvÊrker i huset der har lave så flot og godt et stykke arbejde i forbindelse med opsÊtningen af garderobeskabene. Der var ikke en finger at sÊtte på noget.Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra.

2020幎3月30日

nyt klÊdeskab- vÊlg u-style

U-style er absolut i sÊrklasse, når det gÊlder råd og vejledning.Der er virkelig professionalisme helt fra start til slut.Alt har fungeret, aftaler er blevet overholdt og nogle meget dygtige, serviceminded og hjÊlpsomme håndvÊrkere, gjorde projektet til en en absolut god oplevelse.
Kan på det varmeste anbefale u-style, hvis du Þnsker et velfungerende klÊdeskab, der opfylder dine personlige behov for skabsplads.

2020幎2月12日

God og professionel service

God og professionel service. Aftaler bliver overholdt og produktet er af rigtig god kvalitet. Vi har kun de bedste anbefalinger af Ustyle Garderober.

2019幎1月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。