Makkelijk alles te bekijken en bestellen, nog fijner via de app met welkomstkortingð Volgende dag m'n schoenen thuis bezorgd, alles prachtig verpakt en gekozen schoenen op ÚÚn paar na (omdat ik zelf... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Complimenten zijn zéker op de plaats voor Van Haren Schoenen! - Ruime collectie met écht leuke schoenen voor iedereen wat wils - Eindelijk ook leuke schoenen in maat 43 en 44; grote dank hiervoor... ãã£ãšèŠã
Na betaling van bestelling gebeld met klantenservice , door foutje in bijvoeg nummer niet leverbaar door post nl !! Wachten op terugbetaling !! Wil je toch die bestelling eerst opnieuw betalen !!! Ben... ãã£ãšèŠã
Op zich qua schoenen geen klachten maar qua services en oplossingen waardeloos. Verjaardagsvoucher werkte niet in winkel na mail , kreeg ik eerst antwoord dat totaal niet klopte toen ik ze daarop wee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Schoenen maken elke outfit compleet Door te kiezen voor de juiste schoenen maak je elke outfit helemaal af. Schoenen geven je net dat beetje extra uitstraling mee. Of je nu op zoek bent naar trendy, elegante, sportieve of casual schoenen: bij vanHaren kun je altijd kiezen uit een uitgebreid assortiment. Niet alleen in één van onze 143 fysieke winkels, maar ook in onze online webshop. We bieden een ruime keus aan verschillende modellen schoenen voor dames, heren en kinderen. En ook op het gebied van accessoires kun je prima bij ons terecht.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nou we hadden een probleem met de herenâŠ
Nou we hadden een probleem met de heren skechers de zool was ontzettend snel versleten. Na contact opnemen met skechers zelf werd ons aangeraden om naar de winkel terug te gaan waar we ze gekocht hadden.
En dat was Van Haren.
En ik kan niet anders zeggen dat de klacht heel serieus genomen werd en er werd een goede oplossing aangedragen.
Om een paar nieuwe skechers te mogen uitkiezen,waar we heel blij van werden.
Ik kan niet anders zeggen dat het een prima service is van Van Haren.
Een zeer tevreden klant ð
Wat fijn is :
Wat fijn is :
Mijn schoenen werden in de winkel besteld, en waren er vlug.
Wat minder is :
Verpakt in 2 dozen en een hele rits aan reclame folders erbij. Zelfs van de postcodeloterij.
Hier vraag ik dus niet om.
Onprettige verkoopdruk en onprofessionele houding
Ik kocht gisteren kinderschoenen in de winkel op de Meir te Antwerpen, maar de ervaring viel opnieuw tegen. Aan de kassa werd mij op dwingende toon een impregneerbehandeling aangeboden. Ondanks dat ik vriendelijk zei dat ik thuis een spray heb, bleef de verkoopster aandringen en beweerde dat de kleuren anders zouden vervagen en de zool kon loskomen. Dat wekt weinig vertrouwen in de kwaliteit van hun producten. Toen ik beleefd bleef weigeren, reageerde ze zichtbaar geërgerd en onvriendelijk.
Dit is helaas niet de eerste keer dat ik in deze winkel een ongepaste houding van personeel ervaar wanneer je gewoon wilt afrekenen zonder extra producten of diensten te kopen. In hun vestiging in Borsbeek heb ik dit nooit meegemaakt maar die is helaas gesloten.
Winkelen zou aangenaam en vrij van druk moeten zijn. Ik hoop dat de keten inzet op klantvriendelijkheid in plaats van opdringerige upselling.
Vanharen Grimbergen ..geen mogelijkheidâŠ
Vanharen Grimbergen ..geen mogelijkheid tot naar toilet gaan voor klein kindje. Is nochtans verplicht! Zeer jammer
Landrove wandelschoenen
Heb enkele maanden geleden Landrover wandelschoenen gekocht , schoenen lopen heerlijk, echter zool is nu al zo erg versleten dat er water in komt. Had toch wel iets meer kwaliteit verwacht.
Kinderschoenen snel kapot
Al 2 keer kinderschoenen gekocht. Na 2 keer dragen, bladeren ze af en na een maand is de zool kapot. Ik heb het na de eerste keer nog een kans gegeven, maar nu nooit meer.
Onbeschoft personeel
Ik wou iets terugbrengen bij van Haren in Zoetermeer, er waren 3 kassaâs open. Een duidelijke rij was er niet, dus ik ging achter de mensen staan die er al stonden. Er kwam na een poosje wachten een kassa vrij en loop erheen. Zonder pardon wordt er een bordje neergegooid dat ze mij graag helpen aan een andere kassa en het meisje loopt zonder woorden weg. Geen mevrouw deze kassa gaat sluiten en ik kon weer gaan wachten terwijl andere mensen eerder geholpen werden. Wat een ontzettend onvriendelijke winkel. Volgende keer stuur ik het wel terug met DHL, die kunnen dat beter.
Top ervaring met vanHaren schoenen!
Na een zeer slechte ervaring met Blenzo en Scapino heb ik via de website van vanHaren pantoffels besteld.
Dat had ik eigenlijk meteen moeten doen maar omdat ik een lokaal bedrijf wilde steunen heb ik een miskoop gedaan bij Scapino. Op de website van vanHaren veel meer keuze en binnen een dag een goed product binnen gekregen. Wat mij ook erg aansprak, niet goed - geld terug en of gratis terugsturen / ruilen. Kijk Scapino en Blenzo, zo kan het ook!
Topkwaliteit en betaalbare prijs
De producten bij Van Haren zijn voor de betaalbare prijzen van topkwaliteit, vind ik tenminste! Heb sandalen gekocht en deze zijn na 10 jaar nog steeds goed! Heb ze destijds gekocht voor de prijs van â¬22.99.
Top kwaliteit en betaalbare prijzen voor jong en oud! Als gezin zijnde kan je mooie artikelen kopen bij Van Haren. Wij zijn in ieder geval groot fan
Was van morgen in de grote houtsstr inâŠ
Was van morgen in de grote houtsstr in Haarlem waar het personeel eigenlijktijd geentijd heeft daar ze een privé gesprek hebben via de mobiel echt dit kan echt niet!
Aktie Scetchers
Scetchers gekocht, maar kortingbon werdt niet geaccepteerd en de volgende dag kwam een aktie van 20% op sketchers, had verkoopster best even mogen zeggen , Hele slechte zaak vind ik.
Geen geld terug
Ik heb 13 april schoenen retour gebracht, geld zou na een dag op de rekening moeten staan zei de medewerker. Nu anderhalve week later nog steeds geen geld terug. Bellen, mailen, appen: 'er was een storing en verder kunnen we geen informatie geven.'
Artikelen altijd snel geleverd en zeerâŠ
Artikelen altijd snel geleverd en zeer scherp geprijsd.
Jammer
Jammer. Heb maandag 14 april schoenen terug gebracht.
Kreeg geen contant geld terug.
Moest via pin.
Het is nu zaterdag 19 april en nog steeds niets terug gestort gekregen.
De klantenservies kon nietsvoor mij betekenen.Moest maar een app sturen.
Krijg je een virtueel antwoord dat mijn vraag te lang was.
Daarna nog eens geprobeerd kreeg toen een persoon op de app.
Hij zou er op terug komen, maar helaas niets gehoord.
Nu is het paasweekend dus zal deze week niet meer lukken!
Schandalig dit!!@
Bezocht het filiaal gisteren
Bezocht het filiaal gisteren. Ben een vrouw met een schoenmaatje meer. Dus ik vroeg waar de schoenen maat 44 stonden ga maar, na het bord werdt me verteld. Nou deed ik ten onvrede ik kom toch fysiek in de winkel om te winkelen niet om naar een stom bord te kijken. Vervolgens kon ik niet vinden wat ik zocht of ik kon maat 44/45 aanklikken maar geen optie voor sandalen of de sandalen dat maar tot maatje 42 ging.
Vroeg een medewerker die wist het ook niet.
Vreselijke zaak, personeel helpt je niet en is niet voldoende getraind. Het bestel systeem spoort ook niet, ik wil passen in de zaak, niet bestellen en hoop dat het past.
Ik had laatst bij de van haren inâŠ
Ik had laatst bij de van haren in heerlen nieuwe adidas schoenen gekocht, en na de eerste keer dragen gaf het me al gelijk een dikke blaar!!!
Kinderschoenen na 2x dragen al helemaalâŠ
Kinderschoenen na 2x dragen al helemaal kaal wat een belabberde kwaliteit erg jammer!!
Onbeschoft
2 paar Nikeâs gekocht, 1 voor mij en 1 voor mijn man. We konden er echt niet op lopen (leken wel nep) slechte pasvorm, deukte in voor bij de neus en de zool leek wel van steen. Terug naar de winkel maar daar wilde ze niet eens luisten. âJe komt toch niet terug met schoenen waar je al op gelopen hebtâ was het antwoord. Ik mocht niet eens uitleggen wat er aan de hand was. Uiteindelijk na veel geschreeuw heb ik mijn geld terug gekregen maar de manager was zo boos dat ze dat zelf niet meer kon doen. Ze schreeuwde naar haar personeel zo van doen jullie dat maar. Onbeschoft gewoon!
Echt ontzettend slechte kwaliteitâŠ
Echt ontzettend slechte kwaliteit schoenen. Kinderschoenen die er na 5x dragen uit zien alsof ze een jaar oud zijn. Maar helaas dit valt niet onder garantie natuurlijk. Voor 5x te kunnen dragen zijn ze zelfs bij VanHaren te duur!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã