vanHaren Schoenen レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Makkelijk alles te bekijken en bestellen, nog fijner via de app met welkomstkorting😀 Volgende dag m'n schoenen thuis bezorgd, alles prachtig verpakt en gekozen schoenen op èèn paar na (omdat ik zelf... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Complimenten zijn zéker op de plaats voor Van Haren Schoenen! - Ruime collectie met écht leuke schoenen voor iedereen wat wils - Eindelijk ook leuke schoenen in maat 43 en 44; grote dank hiervoor... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Op zich qua schoenen geen klachten maar qua services en oplossingen waardeloos. Verjaardagsvoucher werkte niet in winkel na mail , kreeg ik eerst antwoord dat totaal niet klopte toen ik ze daarop wee... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Na betaling van bestelling gebeld met klantenservice , door foutje in bijvoeg nummer niet leverbaar door post nl !! Wachten op terugbetaling !! Wil je toch die bestelling eerst opnieuw betalen !!! Ben... もっと見る

企業情報

1. 靴屋

当該企業による記述

Schoenen maken elke outfit compleet Door te kiezen voor de juiste schoenen maak je elke outfit helemaal af. Schoenen geven je net dat beetje extra uitstraling mee. Of je nu op zoek bent naar trendy, elegante, sportieve of casual schoenen: bij vanHaren kun je altijd kiezen uit een uitgebreid assortiment. Niet alleen in één van onze 143 fysieke winkels, maar ook in onze online webshop. We bieden een ruime keus aan verschillende modellen schoenen voor dames, heren en kinderen. En ook op het gebied van accessoires kun je prima bij ons terecht.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 153

レビューを書く

Fantastische deal

Fantastische deal, Nikes voor 50% korting....direct 2 paar gekocht. Snelle levering, fijne website....
Als er vaker dit soort aanbiedingen hebben dan hou ik mij aanbevolen.

5つ星のうち5の評価

Complimenten zijn zéker op de plaats! Eindelijk leuke schoenen in maat 43 & 44 voor een eerlijke prijs!

Complimenten zijn zéker op de plaats voor Van Haren Schoenen!
- Ruime collectie met écht leuke schoenen voor iedereen wat wils
- Eindelijk ook leuke schoenen in maat 43 en 44; grote dank hiervoor! Onbegrijpelijk dat in een land als Nederland deze maten vergeten worden!
- Online super snelle levering
- Fijn personeel in de winkels (althans in Woensel XL en Eindhoven centrum)
- Lage prijzen

2025年7月24日
5つ星のうち1の評価

Gisteren bezocht ik een van de filialen…

Gisteren bezocht ik een van de filialen van Van Haren in het winkelcentrum van Den Haag. Op de etalageruiten hingen grote posters met de tekst “Alles 50% korting”. Er stond letterlijk dat alles met 50% korting was.

Na meer dan 50 minuten te hebben gezocht, koos ik drie paar sportschoenen. Maar bij de kassa rekende de verkoper de volledige prijs, en zei dat alleen afgeprijsde artikelen 50% korting hebben!

Zonder twijfel is dit een manier om klanten de winkel in te lokken en simpelweg hun tijd te verspillen met dit soort misleidende marketing. Reclame moet eerlijk en niet-bedrieglijk zijn.

Wanneer je op een poster zonder enige toelichting schrijft dat “alles 50% korting” heeft, moet je ook daadwerkelijk alle producten met 50% korting aanbieden.

Wat Van Haren heeft gedaan, is een duidelijk voorbeeld van misleiding en het bedriegen van klanten.

5つ星のうち5の評価

Fantastisch bedrijf cq winkel.

Nog nooit eerder een dergelijk snelle bezorging gehad, gisteravond besteld, vanochtend bezorgd, dat is toch geweldig.
Plus het is een prima bedrijf, groot assortiment, voor ieder wat wils.
Ik beveel dit bedrijf cq winkel aan.

Zeer tevreden

Ik bestel regelmatig bij Van Haren. Ik ontvang mijn bestellingen altijd heel snel. Retourneren is ook makkelijk en terugbetaling gaat snel.

2025年7月22日
5つ星のうち2の評価

Verkeerde schoenen ontvangen

Via internet bij van Haren zwarte pumps en hielkussens besteld. Vandaag pakket ontvangen, inhoud: 2 paar sneakers. Gebeld met klantenservice. Ik hoopte dat zij de juiste schoenen alsnog zouden toezenden. Mij werd verteld dat ik de sneakers kan ik terugzenden of afgeven bij een winkel. Dan wordt ik gecrediteerd. Als ik de juiste schoenen wil hebben, moet ik weer bestellen en dus weer betalen. Dat ga ik dus niet doen. Dit was mijn eerste, maar ook mijn laatste bestelling bij dit bedrijf. ------
Aanvulling 16-7-2025. Ben naar filiaal Korte Poolsterstraat (Alexandrium) gegaan om schoenen af te geven. Medewerkster heeft meteen contact opgenomen met Klantenservice. Zij heeft het voor elkaar gekregen dat ik vandaag alsnog de juiste schoenen meekreeg. (hadden zij gelukkig op voorraad) Alle lof voor deze medewerkster. Ik zal nooit meer via internet bestellen, maar dit filiaal kan op mijn klandizie blijven rekenen.

2025年7月15日
5つ星のうち2の評価

Meer als 1 week moeten wachten op mijn…

Meer als 1 week moeten wachten op mijn levering, omdat ze een nieuwe website zouden hebben, nou prima. Vandaag mail ontvangen, van de 3 paar schoenen, worden er 2 geannuleerd, omdat ze niet meer op voorraad zouden zijn, terwijl ze op de website nog gewoon op voorraad zijn en leverbaar zijn. Moest ik maar opnieuw bestellen van de klantenservice zeiden ze.

2025年7月9日

Gezeik, geen bestelling

Ik heb een bestelling geplaatst op 30 juni, deze zou op 1 juli bezorgd worden. Acht dagen later nog geen bestelling, maar wat echt vervelend is. Ik stuur meerdere berichten met de vraag waar mijn bestelling blijft en ik krijg gewoon geen antwoord. Heb een week geleden gemaild en nog geen antwoord! Als er iets mis is, zeg het gewoon naar niks zeggen. Wel factureren maar geen bestelling opsturen

2025年7月8日

Waardeloze service

Een schoen letterlijk 3 keer gedragen en de binnenkant is al kapot waardoor ik blaren krijg. Ik koop deze zelfde schoen in dezelfde maat al behoorlijke tijd. Nooit problemen mee gehad, maar volgens de klantenservice van Van Haren draag ik opeens de verkeerde maat. Al sinds mn tienerjaren koop ik mijn schoenen bij Van Haren, daar ben ik nu klaar mee. Weggegooid geld

2025年7月7日

Compliment voor vrouw,meisje werkzaam bij Hoge Vucht

Vandaag bij van Haren Moerwijk Hoge Vucht geweest Mijn complimenten voor de vrouw,meisje met bril. Zo ontzettend vriendelijk en hartelijk! Heel fijn geholpen! Attent en vriendelijk. Deed alle moeite om de schoenen te zoeken die ik graag wilde kopen en niet kon vinden.
Dat wilde ik graag melden. Ze maakt mijn dag nog mooier door haar vriendelijkheid! Een heel bijzonder fijn mens! Dank je wel!

2025年7月3日

Niet geleverd

Ik had schoenen besteld bij VanHaren en betaald via Klarna. Het pakket zou geleverd zijn door PostNL, maar ik ontving niets op het moment van bezorging. Ik heb contact opgenomen met VanHaren en zij hebben een onderzoek laten starten.

Uit dat onderzoek bleek dat PostNL volgens hun GPS in mijn straat was geweest. VanHaren gebruikte dat als bewijs dat het pakket bezorgd was. Maar ik had niks ontvangen en niemand in de straat had iets gezien. Ik heb het nagevraagd bij mijn directe buren en zelfs bij mensen verderop.

Toch kreeg ik van VanHaren alleen te horen dat ik 'pech' had en dat ze niets meer voor me konden doen. Ze wilden geen nieuwe schoenen sturen, terwijl duidelijk was dat het pakket niet bij mij terecht was gekomen.

Omdat ik met Klarna had betaald, heb ik daar ook een onderzoek laten starten. Maar ook Klarna kwam niet met een oplossing of steun.

Na ongeveer twee weken kwam er ineens een man aan de deur. Hij woonde twee straten verder en had het pakket al die tijd gehad. Hij vroeg waarom ik het niet kwam ophalen, terwijl ik helemaal niet wist dat hij het had.

Ik ben erg teleurgesteld in VanHaren. Ze voldeden niet aan hun leverplicht, namen geen verantwoordelijkheid en toonden geen enkele klantvriendelijkheid.

Uit principe stuur ik de schoenen terug. Ik bestel hier nooit meer. Slechte service en geen fatsoenlijke oplossing.

2025年5月26日

Fijne winkel

Altijd ruim assortiment en retour gaat ook makkelijk
Goede kwaliteit
Bestellen of in de winkel allebei prima

2025年6月23日
5つ星のうち5の評価

Nou we hadden een probleem met de heren…

Nou we hadden een probleem met de heren skechers de zool was ontzettend snel versleten. Na contact opnemen met skechers zelf werd ons aangeraden om naar de winkel terug te gaan waar we ze gekocht hadden.
En dat was Van Haren.
En ik kan niet anders zeggen dat de klacht heel serieus genomen werd en er werd een goede oplossing aangedragen.
Om een paar nieuwe skechers te mogen uitkiezen,waar we heel blij van werden.
Ik kan niet anders zeggen dat het een prima service is van Van Haren.
Een zeer tevreden klant 👍

2025年6月14日
5つ星のうち3の評価

Wat fijn is :

Wat fijn is :
Mijn schoenen werden in de winkel besteld, en waren er vlug.
Wat minder is :
Verpakt in 2 dozen en een hele rits aan reclame folders erbij. Zelfs van de postcodeloterij.
Hier vraag ik dus niet om.

2025年6月13日

Trustpilot エクスペリエンス